League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

Ima neko neki jako dobar build za Lux?

Seven mi je dao ovaj build: (to je lik s kim igras u zadnje vrijeme ;P)

Doran's ring

HP

Tear of the goddess

Boots

Archangel

Sorcerer(mercury ako protivnici imaju previse CC)

Kapica ona ne znam ime xD

Zhonya's hourglass

Alternativan:

Doran's ring

MP

Zhonya's hourglass

ROA

Rylai

Lich Bane

ok thx ne igram na onom accu jersam banan do nedjelje xD zbog onog leava  s tobom :D

lol a Seven je lijepo reko timu da te ne reportuju -.-

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina
protjeran
League Of Legends

Ček, kaj reportovi su počeli napokon funkcionirati?

NAPOKON!!!!

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ček, kaj reportovi su počeli napokon funkcionirati?

NAPOKON!!!!

Yap.

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
NoobCrusher kaže...

Vi kazete da tenka ne treba dirat,da ga nitko ne dira zasto bi onda sluzio u teamfightu,pravi tenk tipa galio,amumu,rammus imaju disable(galio-taunt)(rammus-taunt)(amumu-stun)

zbog takvog razmišljanja se gube team fightovi, izračunaj koliko van triba da ubijete tanka u mid gameu, možda oko 5 sekundi, manje više, a u late gameu ako je dobar neće past ni za 20 sek, i dok vi svi tučete ostali carry-i koji prave najveći dmg se fokusiraju na vas i vi umirete u sekundi, tanka se nikad nesmi fokusat, baš nikad, osin ako je sam

btw. ja ću igrat ranked, dodajte me ko želi da mogu napravit grupu u chatu da znan ko je za ranked

Krivo si me shvatio,ja uopce nisam rekao da treba napadati tenka{#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

e jel znate za neki server na ts-u(osim za xnin 9) di imaju takvih soba za lol ali da ih ima malo vise :P?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toxic kaže...

lvl 13 a 28 otkljucanih heroja... dobro mi ide :P

nasus mi je zestok heroj.

lol, ja sam odavno lvl 30, IP-a ni za lijek a imam samo 4 jeftina, bez skinova davno (pocetnickom greskom) kupljena heroja{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
toxic kaže...

lvl 13 a 28 otkljucanih heroja... dobro mi ide :P

nasus mi je zestok heroj.

lol, ja sam odavno lvl 30, IP-a ni za lijek a imam samo 4  jeftina, bez skinova  davno (pocetnickom greskom) kupljena heroja{#}

Ja sam kupio dosta champova bezze -.- Djabe potrosio toliko IP-a a mogo sam fino rune skupit kako treba.Al haj Seven ce to meni uradit x)

15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

Doran's ring

HP

Tear of the goddess

Boots

Archangel

Zhonya's hourglass

Alternativan:

Doran's ring

MP

Zhonya's hourglass

ROA

Rylai

Lich Bane

ok thx ne igram na onom accu jersam banan do nedjelje xD zbog onog leava  s tobom :D

Jadan ja QQ :( mogo si reci da m ije net puknuo (mada m ise i to puno put dogada pitajte alksera :D)

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

Doran's ring

HP

Tear of the goddess

Boots

Archangel

Zhonya's hourglass

Alternativan:

Doran's ring

MP

Zhonya's hourglass

ROA

Rylai

Lich Bane

Jadan ja QQ :( mogo si reci da m ije net puknuo (mada m ise i to puno put dogada pitajte alksera :D)

Ma Seven im je rekao da si ti morao otic nesh hitno obavit a onaj twitch "i'll still report him".

Al lik je LEGENDA sto se tice partija, pa to je da crknes od smijeha kako on prica i objasnjava. A veliku plus je sto nikad ne rage-a za razliku od scarface.

Porucuje ti on da sredis taj svoj net x)

Edit:

Alkser(ja) sam na forumu, a Seven je na mom account-u na igri,ako hocete mozete igrat sa njim. On obicno igra Aniviu i 3x puta je bolji od mene

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 19:56 (Aliser).
16 godina
neaktivan
NoobCrusher kaže...
slimyyy kaže...
NoobCrusher kaže...

Vi kazete da tenka ne treba dirat,da ga nitko ne dira zasto bi onda sluzio u teamfightu,pravi tenk tipa galio,amumu,rammus imaju disable(galio-taunt)(rammus-taunt)(amumu-stun)

zbog takvog razmišljanja se gube team fightovi, izračunaj koliko van triba da ubijete tanka u mid gameu, možda oko 5 sekundi, manje više, a u late gameu ako je dobar neće past ni za 20 sek, i dok vi svi tučete ostali carry-i koji prave najveći dmg se fokusiraju na vas i vi umirete u sekundi, tanka se nikad nesmi fokusat, baš nikad, osin ako je sam

btw. ja ću igrat ranked, dodajte me ko želi da mogu napravit grupu u chatu da znan ko je za ranked

Krivo si me shvatio,ja uopce nisam rekao da treba napadati tenka{#}

a očito :P

aj jel neko online da bacimo ranked jednu?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo Finze slika samo za tebe :P (Seven mi tek sad poslao ovu sliku konj jedan smotani 10 godina mu treba da napravi MSN)

Al najveca sramota je to sto je on SOLO sa Aniviom i uradio first blood na WW pa i double kill na rammusa x)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Evo Finze slika samo za tebe :P (Seven mi tek sad poslao ovu sliku konj jedan smotani 10 godina mu treba da napravi MSN)

Al najveca sramota je to sto je on SOLO sa Aniviom i uradio first blood na WW pa i double kill na rammusa x)

owno si ih xD al malo su low bili :P  a da istina jak odobro igra s aniviom razara lik a net mi samo nekad znade tako navecer puknut i onda poludim -.-''

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Aliser kaže...

owno si ih xD al malo su low bili :P  a da istina jak odobro igra s aniviom razara lik a net mi samo nekad znade tako navecer puknut i onda poludim -.-''

Ja najvise volim kad te on pocne imitirat dok ragea-s u /all chat

"Die die die bitch"

a kad vidi da bjezis

"run run run *ima championa*" a kad umres "je** se tamo kornjaco spora :P"

Ja sam igrao jednom 1v1 sa njim u custom game obojca Aniviu i na kraju skor 6/2 za njega :( nisam znao kako je imao veci dmg i vise zivota kad vidim lik ima FULL page rune za aniviu xD

Edit:

Sad sam se sjetio kako je Seven citao sta ovaj twitch prica sa vladom:

Twitch:

Vlad what are you doing ?

Vladimir:

Killing minions, somebody needs to do that

team:

LOL

Jao kad je on to rekao .. xD

Edit 2:

Gledam sad ovu sliku Akali: 1/9/3 a ima mejai xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 20:16 (Aliser).
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...

"Die die die bitch"

a kad vidi da bjezis

Ja sam igrao jednom 1v1 sa njim u custom game obojca Aniviu i na kraju skor 6/2 za njega :( nisam znao kako je imao veci dmg i vise zivota kad vidim lik ima FULL page rune za aniviu xD

Edit:

Twitch:

Vladimir:

team:

LOL

Edit 2:

HAHAha da priznam rageam a jbt ja igramk s sevenom i ja sam bio akali a igram 1v1 s olafom i umrem onda pisem kao je** mater i to rageam uglavnom a olafu ostane 2 hp-a -.-'

15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...

"Die die die bitch"

a kad vidi da bjezis

Edit:

Twitch:

Vladimir:

team:

LOL

Edit 2:

HAHAha da priznam rageam a jbt ja igramk s sevenom i ja sam bio akali a igram 1v1 s olafom i umrem onda pisem kao je** mater i to rageam uglavnom a olafu ostane 2 hp-a -.-'

hahhahaha xD Olafu 2 zivota a Seven: Gledaj olafa kako bjezi sa 2hp-a ko dijete kad otvara novogodisnji poklon xD

17 godina
protjeran
League Of Legends

ODo jednu ranked krknut, vidim da nema nikog online, neda mi se čekat...užas!!!

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Ko prestane biti prijatelj, prijatelj nikada nije ni bio. || Čime se pametan stidi, time se budala ponosi.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crypto kaže...

EPIC

ovaj Hitler me uvijek oraspolozi{#} 

covjek je zasluzio bar Oscara.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 20:38 (dado8).
16 godina
neaktivan
sutra pauziram od skole, pa ak ce neko nolifat ujutro nek me adda, nick u potpisu.
IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends
E jer zna neko koji spell kod udyra treba ostavit na 3, a koje na 5 P.S. igram ga ko jungle/dps
LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdragon95 kaže...
E jer zna neko koji spell kod udyra treba ostavit na 3, a koje na 5 P.S. igram ga ko jungle/dps

AKO tank ides ostavi q na lvl 3 a ako ides bas pravi dps onda ostavi phoenix tj R na  3 

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 22:31 (hari85).
16 godina
neaktivan
Moji frendovi i ja smo jedni od tih nolifera koji sutra počinju u 8.10, bi ja i ranije al su starci još doma :P P.S. mene već imaš dodanog na lolu ja mislim Edit: ovo je bio odg na weirdekov post, samo kaj sam na mobu pa mi se nekaj sje****
LoL- Presidente95 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 22:40 (djdragon95).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo malo ownanja sa Kassadinom napravim za 7 stackova sa Riftwalokm i uletim u Miss Fortune jadna nestane :)

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo malo ownanja sa Kassadinom napravim za 7 stackova sa Riftwalokm i uletim u Miss Fortune jadna nestane :)

tako se igra Twisted Fate :)

16 godina
League Of Legends

JUNGLETANK UDYR FTW

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Jel se haris zalio na KS xD

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

tako se igra Twisted Fate :)

Mislim da je vrijeme da i ja probam takvog TF-a... so sada sa migrao samo hybrida i jednom AP. Vrijeme je za par partija sa DPS TF-om.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
League Of Legends

Pozdrav ekipa

Evo doso sam do 30 lv-la i ocu  si uzet nekog novog champa... dvoumim se izmjedju paehtnona i ezreala

Nakon svih o patch-eva zanima me dali je ez  jos uvijek jedan od  najjacih champova u igri (jer ga u zadnje vrijeme rijetko vidim)?

Znam da je ezreal duplo skuplji od pantha pa me zanima dali se isplati stedit za njegali i da si uzmem phanta (trenutno imam 3k poena)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Pozdrav ekipa

Evo doso sam do 30 lv-la i ocu  si uzet nekog novog champa... dvoumim se izmjedju paehtnona i ezreala

Nakon svih o patch-eva zanima me dali je ez  jos uvijek jedan od  najjacih champova u igri (jer ga u zadnje vrijeme rijetko vidim)?

Znam da je ezreal duplo skuplji od pantha pa me zanima dali se isplati stedit za njegali i da si uzmem phanta (trenutno imam 3k poena)

nemas najjace najslabije ovisi kako znas igrat s njima

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice