Nema jungle bez pravih runa,masterisa,madredsa
Uvijek prvo pogledaj guide za jungle na youtube i onda ga primjeni u igri
Nema jungle bez pravih runa,masterisa,madredsa
Uvijek prvo pogledaj guide za jungle na youtube i onda ga primjeni u igri
Idem igrat s Ez-om ranked prvi game, i u 15 min. imam 11-0! Ali smo imali renektora federa pa je nakraju bio loose :(
NoobCrusher dodah te za frienda, pa da nabacimo kada koju. :)
Nego malo njubovsko pitanje. Bio ja tenk, support ili dps, kada ulazimo u fajt, koga se prvog napada? Tenka ili nekog dps-a?
Thanks.
Nego malo njubovsko pitanje. Bio ja tenk, support ili dps, kada ulazimo u fajt, koga se prvog napada? Tenka ili nekog dps-a?
Thanks.
carrya ili ako imaju supporta njega prvog tenk se zadnji ostavlja
Thanks.
tenka ni slučajno ne diraj, on ne pravi skoro nikakav dmg i služi baš tome da se svi fokusaju na njega, dok ostali prave dmg i kolju, tako da prvo napadni onoga ko radi najviše dmga
noob sta mi uze nick jbt ja sam CroDino
sad svi misle da imas 13 godina xD
pda imam 13..ne salim se..pa samo kažem:DD
Moze savjet za power leveling u pocetku misije (znaci sto prije do lvl. 5,6)?
summoner level ili u matchu ?
Hmmm, pa ono normal PvP, summoner?
Sve normal game pobjede uz IP boost.
Sorry nisam skuzil, mislio sam na match 
Sorry nisam skuzil, mislio sam na match 
Najbrži način je da igraš normal game i da stalno pobjeđuješ. Tako najbrže dobivaš XP koji ti diže summoner level. Ako hoćeš,možeš kupiti XP boostove koji ti dižu XP nakon pobjede za 200%.
A na koji nacin na brzinu podici lvl u samome matchu?
Ubijanjem miniona, pa kad se otkljucaju spellovi tada ici na champione?
Pa ako je lvl 5 sta ce drugo igrat nego normal
Vi kazete da tenka ne treba dirat,da ga nitko ne dira zasto bi onda sluzio u teamfightu,pravi tenk tipa galio,amumu,rammus imaju disable(galio-taunt)(rammus-taunt)(amumu-stun)
To su pravi tenkovi koji su vrlo korisni u teamfightovima i bez kojih se tesko dobije pobjede
Naprimjer moj tim je pun ludih nukova tipa(annie,ryze,veigar) a u njihovom timu amumu.Amumu se zaleti sa 1. spellom iskoristi ulti i ceka da njihovi carry poubijaju sve u oko 2 sec
Ostali kojih se nemoze ubit u 2sec a i rade dmg zovu se offtankovi(morde,mundo)Ti "tankovi" nemaju puno cc-a ali rade veliki dmg
Pomocu ovog trebate izbalansirat tim
Najbolja opcija bila bi Tenk+support+offtank+(2carrya)
Ili 2 tanka,2supporta..bla bla
Ponekad su tenkovi puno veći threat od carrija,npr. brat je u jednoj partiji sa svojim Rammusom u team fightu odvlačio protivničkog Rammusa sa svojim tauntom jer smo puno veće šanse imali 4v4 bez tenka nego 5v5 sa tenkovima.
Evo jedna strašno napeta sa Renektonom. Na početku je moj team feedao žestoko,ja sam jedini držao nekakav korak s protivnicima. Srušili nam 2 inhibitora, ali smo se obranili i na kraju smo ih ownali kad su se moji napokon nafeedali.
Ima neko neki jako dobar build za Lux?
Jel ima mogucnosti da se skupi neka dobra ekipa za ranked? ja imam 1440 rating...
Igra mi se ranked... Al nemam team a na solo ima previse noobova.
Računaj s menom, Doxy The Croat...
Patim se sa Solo queue, dođem do 1100 rating, onda padnem na 1000, i tako stalno ukrug jer nakon par dobivenih, UVIJEK dobijem PREUŽASAN tim.
Bas sam ja to htjeo pitat,moj solo queue ranked rating je katastrofa
Samo feederi leaveri ruinaju game
Evo ako zelis samnom igrat samo javi kad mozes i tu sam
Nick:CroDino97
2 maned queue ide pod Solo.
2 maned queue ide pod Solo.
Tako je, dakle ako želite nabit elo u solo q igrajte po dvojica... jer sam sa noobovima je katastrofa...
Vi kazete da tenka ne treba dirat,da ga nitko ne dira zasto bi onda sluzio u teamfightu,pravi tenk tipa galio,amumu,rammus imaju disable(galio-taunt)(rammus-taunt)(amumu-stun)
zbog takvog razmišljanja se gube team fightovi, izračunaj koliko van triba da ubijete tanka u mid gameu, možda oko 5 sekundi, manje više, a u late gameu ako je dobar neće past ni za 20 sek, i dok vi svi tučete ostali carry-i koji prave najveći dmg se fokusiraju na vas i vi umirete u sekundi, tanka se nikad nesmi fokusat, baš nikad, osin ako je sam
btw. ja ću igrat ranked, dodajte me ko želi da mogu napravit grupu u chatu da znan ko je za ranked
Seven mi je dao ovaj build: (to je lik s kim igras u zadnje vrijeme ;P)
Doran's ring
HP
Tear of the goddess
Boots
Archangel
Sorcerer(mercury ako protivnici imaju previse CC)
Kapica ona ne znam ime xD
Zhonya's hourglass
Alternativan:
Doran's ring
MP
Zhonya's hourglass
ROA
Rylai
Lich Bane
Seven mi je dao ovaj build: (to je lik s kim igras u zadnje vrijeme ;P)
Doran's ring
HP
Tear of the goddess
Boots
Archangel
Sorcerer(mercury ako protivnici imaju previse CC)
Kapica ona ne znam ime xD
Zhonya's hourglass
Alternativan:
Doran's ring
MP
Zhonya's hourglass
ROA
Rylai
Lich Bane
ok thx ne igram na onom accu jersam banan do nedjelje xD zbog onog leava s tobom :D
lvl 13 a 28 otkljucanih heroja... dobro mi ide :P
nasus mi je zestok heroj.