League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
sorc shoes uzimaj ako imaju castere jer oni najcesce imaju samo 30 mr-a, pa ti se isplati ako im bar 2-3 champa imaju nizak mr. Aku imaju visok mr onda ionian boots i void staff, ipak neki magic pen. moras imat. Mozes i abysall uzet ako imaju castere pa im samim time smanjujes mr a sebi ga povecavas. Uglavnom ja bi iso na ionian boots cisto zbog ultija s kojim mos farmat i last hitat champove ko lud
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj novi champ je preslab dmg mu je slab dok ne nabavis neke iteme a topi se ko maslac,ja cu ostati pri nasusu dok ga ne buffaju.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scar ti neces bit zadovoljan dok ne izbace champa koji ima free spamabilne skillove, ad il ap ratio mu je 4, ima 900 hp-a na prvom lvl-u.. meni je aligator odlican, ima jake skillove, samo treba napunit fury i radi tonu dmg-a, a ima i koristan ult koji te spasi u xxx situacija.
16 godina
League Of Legends

pa jebote scar ne idu isti itemi na svakog champa irelia wriggles triforce ,renekton wriggles triforce pa ti bi i na xin a   i olafa stavio taj combo

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zas vi tardovi uzimate wriggles cak i kad ne junglate.. sam vam zauzima prostor i gold, bolje ic na bloodthirster il madreds. Na renektona ne ide triforce neg spirit visage i frozen mallet, a ostalo samo dmg itemi jer mu svaki skill skalira s dmg-om.
18 godina
neaktivan
Prvi put s kroksom sam imao 6/17/ xD preelose sam odigrao :D al zato drugi match je bio 10/0/?? I onda treci mec sam ga igrao kao tenka jer ga nismo imali i cak moze kao tenk proc :D pristojan dmg, hpa kolko os i et :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
League Of Legends

Zaadnjih 5 rundi.  Nikad prije nisam igro s Mundom...

Ne znam jel mi se Match-making priklonio ili..  {#}

Odličan je i kao full tank i kao offtank, jednu rundu sam u timu imao Mordea, Garena i Cho Gatha pa sam igrao off, neki build sa leaguecrafta rastura.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:30 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Friend odigrao partiju sa Aniviom ajme meni jesam se ismijo xD (pricali mi na skajpu dok je igrao). uradi on double kill kaze mu finze (Amumu) ajd vrati se i on se vraca a friend na mikrofonu prica ajd mumija i ti se vrati kad ga olaf sa ledja ubi a on "e je*iga mumijo"

Kaze da je imao 3-4 double killa sad ne znam jel lagao al ne bi me cudilo on je cak imao i quadra i penta sa aniviom o.o

To je taj match :P Stari godlike Seven sa aniviom To je taj match :P Stari godlike Seven sa aniviom
LoL nick: Alkser (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:42 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

cerina i inferno preporucujem vam uninstall 

ulecete s 20 % hp na njih petero pa ubite se

i imati 160 AP  u 50 min igre pa {#}

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 18:42 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

cerina i inferno preporucujem vam uninstall 

ulecete s 20 % hp na njih petero pa ubite se

ma iako su oni njih nafidali mi smo mogli dobit da su oni nas slušali, ali jednostavno odbijaju išta napravit kad in kažeš, mene cili njihov team nije moga ubit, 5v1 mi ništa nisu mogli tako da smo mogli pobjedit

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jako mi se svidio Renekton u prvoj pratiji iako sam imao dosta loš skor,ali to je dosta posljedica tima koji nije,kad je najvžnije bilo,odigrao timski,već su umirali jedan po jedan. Njegov early damage je vrlo jak i sam po sebi ima izvrsne offensive statse.

EDIT: Moj brat je probo Nasusa nakon ovog ˝malog˝ buffa,koji se pokazao vrlo jakim. Sa Trinitijem i sa solidnim farmanjem Siphoning Strikea, bez problema dere najmanje 600 sa prvim skillom,što je za tenka predobro. Trinity,Aegis,defenzivni bootsi - build koji rastura. Turreti padaju ko od šale,350 sa prvim skillom koji ima cd od 5 sec.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 20:18 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jako mi se svidio Renekton u prvoj pratiji iako sam imao dosta loš skor,ali to je dosta posljedica tima koji nije,kad je najvžnije bilo,odigrao timski,već su umirali jedan po jedan. Njegov early damage je vrlo jak i sam po sebi ima izvrsne offensive statse.

EDIT: Moj brat je probo Nasusa nakon ovog ˝malog˝ buffa,koji se pokazao vrlo jakim. Sa Trinitijem i sa solidnim farmanjem Siphoning Strikea, bez problema dere najmanje 600 sa prvim skillom,što je za tenka predobro. Trinity,Aegis,defenzivni bootsi - build koji rastura. Turreti padaju ko od šale,350 sa prvim skillom koji ima cd od 5 sec.

Ovaj build dere na Nasusa

Berserkers' Greaves

Heart of Gold

Trinity Forece

Black Clever

BloodThirster

Infinty Edge

I kasnije samo Heart of Gold pretvoris u Randuin's Omen

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Blizek kaže...

Berserkers' Greaves

Heart of Gold

Trinity Forece

Black Clever

BloodThirster

Infinty Edge

Vrlo "jeftin" build,pogotovo za championa koji je primarno tank. On je tenk sa nešto slabijom defanzivom,ali sa vrlo jakim nukeom i AoE damageom.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Blizek kaže...

Berserkers' Greaves

Heart of Gold

Trinity Forece

Black Clever

BloodThirster

Infinty Edge

Berserker's greaves ? Sta ce ti to na Nasusu -.-

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Scarface i puls, dodao sam vas pod frendove pa kada budete imali vremena da mi neš objasnite, a i da odigramo koju. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Kako kretenski tim, igram s Sivir, imam preko 300 damage i preko 2,2 att speed.

Kad krene borba, tenkovi se odmah povlače, i ja damage dealer u sekundi mrtav.

Nabijem na !!!!!!

Kladioničarski blog --> www.betsandtips.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kako kretenski tim, igram s Sivir, imam preko 300 damage i preko 2,2 att speed.

Kad krene borba, tenkovi se odmah povlače, i ja damage dealer u sekundi mrtav.

Nabijem na !!!!!!

Haha nije to nista jer moji rageaju na mene jer se ne fokusiram na tenka prvog u teamfightu :/

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ee zeli ko sads igrat mislim da mi date nikove pa da sad malo deremo :DD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako netko hoce igrat na EU serveru,  dodajte me: MojoJojo90

Trenutno sam 25 lvl...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moj prvi penta killllllllllll {#}

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj warwick je prebrutal heroj. S njim se totalno lako zarađuje gold i pakao počinje :D

LoL Nick: hRay
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

Ovaj warwick je prebrutal heroj. S njim se totalno lako zarađuje gold i pakao počinje :D

Jučer sam nakon par "godina" igrao s njime ( iako imam najbolji WW guide na leaguecraftu,to nikako ne znači da mi je on favourite champion ). Junglao sam i pristupio drugačijoj taktici ( raniji gank nego što inače preporučujem u guideu ). Na početku sam uglavnom dobivao assiste,a i to mi je bilo dovoljno da si kupim glavne iteme ( Madred's,Spirit Visage i Sorcerer's ) i onda je počeo own. Iako sam poslije išao na čistu defanzivu,i dalje sam bio dovoljno jak da ubijem skoro bilo koga vrlo brzo sa R-Q combom,uz naravno još par auto attackova i još koji Q. Moram probati nove bootse na njemu,mogli bi biti sjajni jer bi jako smanjili CD na Q.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://forum.leaguecraft.com/index.php?/topic/24421-hyfe-presents-the-nasus-siphon-strike-challenge-33/

Ovo je jako zanimljivo natjecanje,evo mog prvog pokušaja. Volio bih da se tko drugi uključi u ovo natjecanje!

Za sada je rekord mislim 18:57,a za najbrži mogući rezultat treba imati full CD reduction rune i masteriese ( što ja nemam, a to izgleda nekako ovako http://leaguecraft.com/builder/Nasus/?runes=29,29,29,29,29,29,29,29,29,101,101,101,101,101,101,101,101,101,52,52,52,52,52,52,52,52,52,49,49,49&masteries=3001400010000000000000000000130141130030301&level=1 ).

EDIT:Novi pokušaj sa novom taktikom. Previše grešaka je bilo da idem ispod 20 minuta. Npr. 2 Kindlegema.

Nasus SS challenge Nasus SS challenge
Nasus SS challenge 2.pokušaj Nasus SS challenge 2.pokušaj
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 12:29 (Blizek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna s Ferocityem :) WW da jungle tank.

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Kakav patch danas?

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...

Kakav patch danas?

Bezveze očito xD.

15 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...

Kakav patch danas?

"We've patched out a fix for the team freeze bug (multiple members of the same time would have their game client freeze randomly in game) that many have experienced since the previous patch. Please respond to this thread if you still experience the issue, but we believe the patch should have resolved it."

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=464777

16 godina
League Of Legends

A što se tiče Mordekaisera njegov shield decay je trebo bit smanjen sa 5 na 3%.. Meni ingame još uvijek piše 5%..

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jej zbog tog sranja s blolanjem cijelog tima smo juce izgubili u 15 min igre... svima nam udario dc i kad sam se vratio bili su vec na nexusu :/fakin riot
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
17 godina
neaktivan
hrwoyem kaže...

A što se tiče Mordekaisera njegov shield decay je trebo bit smanjen sa 5 na 3%.. Meni ingame još uvijek piše 5%..

U ovom patchu vraćen na 5%.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice