League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.430.992
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

pa kolko referala si napravil?

mene sad izjebo shen, mamicu mu retardiranu,ja igram s vladom i smenom shen u laneu, ukradne mi 3 killa, otide po phantom dancer i on ce sad imat kilova i igrat na dpsa,izgubili smo jer smo trebali tanka a on je glumio dpsa, prokleti pederi

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
puls4R kaže...
ja bi svoga mogao za masne pare nekom uvalit, iam sve heroje i oko 65 skinova te. cca 600 pobjeda s 4 dovrsena rune page-a. to bi te doslo vise od 1500kn a ja sam dobio rp zbog referala i mogo bi prodat acc za vise od 200kn.

hahaha, nasmijao si me posteno....{#}

1500kn?? lol po tolko nejdu niti wow accovi koji se igraju godinama i placaju na mjesecnoj bazi stari moj..

200kn bi mozda i to mozda mogao dobit za taj acc.. - neisplati se tak nes prodavat.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
protjeran
puls4R kaže...
ja bi svoga mogao za masne pare nekom uvalit, iam sve heroje i oko 65 skinova te. cca 600 pobjeda s 4 dovrsena rune page-a. to bi te doslo vise od 1500kn a ja sam dobio rp zbog referala i mogo bi prodat acc za vise od 200kn.

nemoj mi molim te rec da si uspio skupit 200+ referala? daj reci na koju shemu?!?

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
18 godina
toxic kaže...

vidim da si klinac. i da nemas pojma sta vrijedi sta ne..

Lol acc vrijedi 0 kn. u samom startu to sta si ti ulozio vrijeme u njega moze netko drugi takoder. trzio sam sa accovima jako puno od coda do wowa itd.. imam 23 godine tak da nisam neki blavac kojem mozes prodavat takve nebuloze..

ono na sta ti mozes racunat je na nestrpljve ljude i onda takvi mogu tebi ponudit neku bjednu sicu za taj acc a to je tih 150kn sramota, npr ja svoj hon acc koji ima preko 1200 matcheva nebih prodao uopce.. jer se neisplati a hon jos k tome nije free. za njega mogu dobit i to ako 200kn to je upitno..

Pa ako je tako zasto kao zadnji klosar pokusavas necij trud dobit za 0 kuna, kao sto ti nebi dao svojih pisljivih 1200 matcheva nebi ti ni netko drugi samo lvl 30 trebao dati dzaba jer je ulozio svoje vrjeme. Ako je netko nakupovao skinova, sve rune page, mozda ima od referala posebne nagrade i otkljucane champove naravno da se taj accaunt moze naplatit za poveliku sumu. I vrjedi puno vise od usranog HONa gdje sve dobijas otkljucano za 30 $ ovdje bi ti trebalo puno vise da u startu sve pootkljucavas s RP ili kada uracunas koliko bi ti trebalo vremena da sve otkljucas s IP. Ljepo je vidjet kako maloumni cjene tudji trud {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
puls4R kaže...

hahaha, nasmijao si me posteno....{#}

1500kn?? lol po tolko nejdu niti wow accovi koji se igraju godinama i placaju na mjesecnoj bazi stari moj..

200kn bi mozda i to mozda mogao dobit za taj acc.. - neisplati se tak nes prodavat.

Ima 65 skinova. Recimo da svaki skin kosta BAREM 5€. Dakle 65x5=325€

325 samo na skinove.

Al sumnjam da bi on to mogao prodat cojk ima previse livova xD

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
toxic kaže...

Lol acc vrijedi 0 kn. u samom startu to sta si ti ulozio vrijeme u njega moze netko drugi takoder. trzio sam sa accovima jako puno od coda do wowa itd.. imam 23 godine tak da nisam neki blavac kojem mozes prodavat takve nebuloze..

ono na sta ti mozes racunat je na nestrpljve ljude i onda takvi mogu tebi ponudit neku bjednu sicu za taj acc a to je tih 150kn sramota, npr ja svoj hon acc koji ima preko 1200 matcheva nebih prodao uopce.. jer se neisplati a hon jos k tome nije free. za njega mogu dobit i to ako 200kn to je upitno..

Pa ako je tako zasto kao zadnji klosar pokusavas necij trud dobit za 0 kuna, kao sto ti nebi dao svojih pisljivih 1200 matcheva nebi ti ni netko drugi samo lvl 30 trebao dati dzaba jer je ulozio svoje vrjeme. Ako je netko nakupovao skinova, sve rune page, mozda ima od referala posebne nagrade i otkljucane champove naravno da se taj accaunt moze naplatit za poveliku sumu. I vrjedi puno vise od usranog HONa gdje sve dobijas otkljucano za 30 $ ovdje bi ti trebalo puno vise da u startu sve pootkljucavas s RP ili kada uracunas koliko bi ti trebalo vremena da sve otkljucas s IP. Ljepo je vidjet kako maloumni cjene tudji trud {#}

majke ti mile kolko ovdje padobranaca ima koji ne vidi ispred svog nosa, vrati stranicu untrag procitaj opet . do tada lijep pozdrav...

ne mogu vjerovat ... niti sam pokusao nesto dobit za 0 kn, ponudio sam da cu kupit ako nest ima iako po nekoj logici nebi trebo jer je free zisku? al posto ja nemam vremena za igrt jer imam poso zarucnicu itd.. treba mi neki open acc  da mogu odigrat 1, 2 partije navecer cisto da se opustim.

Nasto se naso jedan "novak" na forumu ne citavsi cijeli recencu nego je vidio samo tih 0kn..

Opet ti kazem nebudi ko taj novak od 2 dana i vec ima zuti nego lijepo procitaj sta sam piso..

Ne moras tolko branit lol niti nekog zvat honfanboyem i biti toliko bahat kada neznas citat sve sa razumijevanjem i tek tad bi se ti trebo naci nesto prokemntirati..

U zivotu opcenito se nista ne stjece dzabe niti sam ikad nes pokusao dobit dzabe.

Ali ako ides nekom logikom ugl, nebih ste htio rasrpavljat okreni pce forum, okreni se newsima okreni se di god hoces pa vidi sta se desava sa ljudima koji pokusavaju prodat lol acc..

Opet cu reci ako netko ima da lol acc a netreba mu vise a da nije low ranked neka mi se javi na pp pa cemo se dogovori sta hoce za njega..

Ovo malumni ostavi za sebe jer nemozes se ukljucit u raspravu ako nis nis procito..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 11:10 (toxic).
16 godina
neaktivan
iam oko 100 i nesto livova sta je katastrofa.. al 95% zbog us*anog neta koji pukne usred igre, i to najcesce kad pobjedujem. Nikad, ali bas nikad ne bi rage quito. npr danas igram s aligatorom i njihov morde ima malo hp-a, nas trynda jedva ziv i ja napadnem mordea, taman da cu ga last hittat kad se onaj us*ani trynda flasha i ks-a. Et kakvih jeb.nih retarda ima. Sta se tice prodaje acc-a, da se lovom kupuje ja bi platio min. 2000kn za ovo sta imam.. a acc bi prodao za 200kn, al necu ga ni prodavat jer je dosta truda ulozeno u njega.
IGN: weirdek (EU)
16 godina
League Of Legends

Evo jedna runda maloprije, bezveze.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
dado8 kaže...

vidim mamica te pustila na kompjutercic...strasno kakvih sve likova ovdje ima...

Pročitaj svoj prvi post koji se tiče mene i što si quotao i kolko to ima veze s mozgom...

Pa onda razmisli ko je djetinjast.  {#}

On-Topic:

Ako je prije bilo fail Evelynn igrača, sad nakon nerfa ih ima 3 put više. {#}

(jedino što boli kad je takav netko u mom timu)

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
iam oko 100 i nesto livova sta je katastrofa.. al 95% zbog us*anog neta koji pukne usred igre, i to najcesce kad pobjedujem. Nikad, ali bas nikad ne bi rage quito. npr danas igram s aligatorom i njihov morde ima malo hp-a, nas trynda jedva ziv i ja napadnem mordea, taman da cu ga last hittat kad se onaj us*ani trynda flasha i ks-a. Et kakvih jeb.nih retarda ima. Sta se tice prodaje acc-a, da se lovom kupuje ja bi platio min. 2000kn za ovo sta imam.. a acc bi prodao za 200kn, al necu ga ni prodavat jer je dosta truda ulozeno u njega.

Meni se to jedanput dogodilo pa sam se reconnectao, pa nemožeš skupit 100 leava jedino ako ti je internet/isp u debeloj banani.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovak...jos sam kolko tolko novi u lolu..12ti sam lvl i skuzio sam igru i sve nisam tak noobast..kupio sam si master yia(rulam svaku s njim) alistaira i nunua...sa ovim tenkovima mi bas neide...pa jel bi mogli napisat neke likove s kojim je dosta lagano igrat...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
balkhanac kaže...

ovak...jos sam kolko tolko novi u lolu..12ti sam lvl i skuzio sam igru i sve nisam tak noobast..kupio sam si master yia(rulam svaku s njim) alistaira i nunua...sa ovim tenkovima mi bas neide...pa jel bi mogli napisat neke likove s kojim je dosta lagano igrat...

Nunu je lagan, igraj ga ap/tank pogledaj guide, i valjda znas da sa tenkom nije cilj imam 10+ killova nego asista... Pogotovo sa Nunuovim ultijem mozes nakupit asista a i pokoji kill...  ;)

Kak igras Yi-a? AP? dps?

Isprobaj free champove pa ces si sam nac nekog skim ti je lagano/zanimljivo

EDIT: Daj nick da te dodamo(valjda si EU)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 14:38 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

nick mi je balkhanac(eu) ko i svugdje xD...nezz nisam jos probo s nunuom al uvjek pogledam guildove za svakog s kim krenem igrat...yiu kupim lifesteal att speed i nes za manu i hp u late gameu...ovisi kako mi ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigro sam jedn us amumuom scor: 6/0/19 lik je ono pre pre je*** stvarno predobar tank

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
D3ViL kaže...
toxic kaže...

majke ti mile kolko ovdje padobranaca ima koji ne vidi ispred svog nosa, vrati stranicu untrag procitaj opet . do tada lijep pozdrav...

ne mogu vjerovat ... niti sam pokusao nesto dobit za 0 kn, ponudio sam da cu kupit ako nest ima iako po nekoj logici nebi trebo jer je free zisku? al posto ja nemam vremena za igrt jer imam poso zarucnicu itd.. treba mi neki open acc  da mogu odigrat 1, 2 partije navecer cisto da se opustim.

Nasto se naso jedan "novak" na forumu ne citavsi cijeli recencu nego je vidio samo tih 0kn..

Opet ti kazem nebudi ko taj novak od 2 dana i vec ima zuti nego lijepo procitaj sta sam piso..

Ne moras tolko branit lol niti nekog zvat honfanboyem i biti toliko bahat kada neznas citat sve sa razumijevanjem i tek tad bi se ti trebo naci nesto prokemntirati..

U zivotu opcenito se nista ne stjece dzabe niti sam ikad nes pokusao dobit dzabe.

Ali ako ides nekom logikom ugl, nebih ste htio rasrpavljat okreni pce forum, okreni se newsima okreni se di god hoces pa vidi sta se desava sa ljudima koji pokusavaju prodat lol acc..

Opet cu reci ako netko ima da lol acc a netreba mu vise a da nije low ranked neka mi se javi na pp pa cemo se dogovori sta hoce za njega..

Ovo malumni ostavi za sebe jer nemozes se ukljucit u raspravu ako nis nis procito..

Ok ajmo malo da se smirimo sta se svadate oko toga igra je free acc nije bilo bi preglupo da se stavi cijena 2000 kn ali i nemoze se dobiti besplatno najbolje da se nade neka razumna cijena koja bi trebala ovisti koliko neko skinova ima,champova i runa.

Btw sretno sa zarucnicom toxic ^^

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 18:05 (scarface797).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
EAZY-E kaže...

ovaj sa manje winowa mijenjao za org cod 4 ovaj drugi za 150 kn

to si vjerojatno dobio od ljudi kojima se nije dalo iz pocetka kao ni meni.

inace ti accovi ne vrijede bas ništ..

zašto nebi vridili ništa? eto moj account sam po sebi vridi 150 kn minimalno jer san kupia RP-e, još plus rune i heroji, to ti je isto ka da kažeš nekome programeru koji koriste open source kod da njegovi radovi ne vride ništa jer je programira besplatnu stvar, nema smisla nikakvog....

i btw. zašto misliš da bi odjedanput bia dobar kad bi ti neko da acc sa dobrin ELO?

16 godina
slimyyy kaže...

zašto nebi vridili ništa? eto moj account sam po sebi vridi 150 kn minimalno jer san kupia RP-e, još plus rune i heroji, to ti je isto ka da kažeš nekome programeru koji koriste open source kod da njegovi radovi ne vride ništa jer je programira besplatnu stvar, nema smisla nikakvog....

i btw. zašto misliš da bi odjedanput bia dobar kad bi ti neko da acc sa dobrin ELO?

Slimy, znaš šta, prodaj acc {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
slimyyy kaže...

Slimy, znaš šta, prodaj acc {#}

ma to ću kad scar prestane igrat, jer mi onda neće bit zanimljivo bez da neko ragea :D

16 godina
League Of Legends

Divan dan ://

Zašto danas cijeli dan u mojem teamu 15i leveli a protivnici SVI nemaju ispod 500 pobjeda xd

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer sam "slucajno" kupio riot bodove i uzo si jax-a, igrao i nije mi se bas nes svidio - citao sam da je jedan od boljih carry-a u igri pa sam ga zato uzeo, ali je dosta ranjiv i treba mu jako puno farmanja da bi bio odlican, sta si nazalost u low ranked igrama nemogu priustit jer eto ljudi bas neznaju igrat po pravilima nego zuje agresivni su i napadaju i ginu bezveze, takoder nema miss niti nikakve komunukacije a o wardanju da ne pricam.. al sve u svemu jbga moram se snalazit ka kse znam. pa mi tu najbolje dode neki mage, jucer sam isto igro sa Veigarom i on mi je champ prve klase..

Bolestan stun, bumpanje ap i onda ulti.... odlicno.

Takoder sam jucer kupio i Ryze ali nisam sa njime igro.

Inace moze onak par heroja koji bas ne ovisi o tvom timu, npr hard carry ovisi o tvom supportu ako nemas dobar support mozes se pozdravit da ces dobro nosit igru, bit ces samo laka meta - bar je tak na honu..

Kakav je taj Ryze svidio mi se onak na pogled pa sam ga uzeo..

1. Treba mi ime najboljeg carry-a

2. Najboljeg tank-a tj str champa

3. Najboljeg mage

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 8:30 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Jucer sam "slucajno" kupio riot bodove i uzo si jax-a, igrao i nije mi se bas nes svidio - citao sam da je jedan od boljih carry-a u igri pa sam ga zato uzeo, ali je dosta ranjiv i treba mu jako puno farmanja da bi bio odlican, sta si nazalost u low ranked igrama nemogu priustit jer eto ljudi bas neznaju igrat po pravilima nego zuje agresivni su i napadaju i ginu bezveze, takoder nema miss niti nikakve komunukacije a o wardanju da ne pricam.. al sve u svemu jbga moram se snalazit ka kse znam. pa mi tu najbolje dode neki mage, jucer sam isto igro sa Veigarom i on mi je champ prve klase..

Bolestan stun, bumpanje ap i onda ulti.... odlicno.

Takoder sam jucer kupio i Ryze ali nisam sa njime igro.

Inace moze onak par heroja koji bas ne ovisi o tvom timu, npr hard carry ovisi o tvom supportu ako nemas dobar support mozes se pozdravit da ces dobro nosit igru, bit ces samo laka meta - bar je tak na honu..

Kakav je taj Ryze svidio mi se onak na pogled pa sam ga uzeo..

1. Treba mi ime najboljeg carry-a

2. Najboljeg tank-a tj str champa

3. Najboljeg mage

Što se tiče Jaxa, na početku Empower+Leap strike nekima i po pola HPa oduzima. Njegov passive ulti ti svaki udarac do 10 povećava att speed,u kombinaciji s Guinsoom loodnica, a tek kad dodaš i Sheen, nema ti kraja. E skill CS je predobar, ALIII kad igraš protiva mageova možeš se slikati jer ćeš se molit za ono malo da dodga.

1. Što se tiče carrya sve ovisi o situaciji, Ashe, Janna, Twisted

2. Ja obožavam Rammusa(savršeno ako nemaju AP champa :) ) i Mordekaisera, Malphite U Rankedu Omraženi I Uvijek Banan, a priča se da su Shen i Amumu naj; ak znaš da ćeš imat AD protivnike sve Singed i Galio

3. Na pamet mi trenutno padaju Vladimir i Morgana

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jax je vise nego dobar kazes? onda je ne radim bas nes dobro..

Sta se tice comba empower pa tek onda leap jel tako?? meni se faking cinilo da leap ponistava empower, dok kod poppy znam devist + charge radi savrseno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Jax je vise nego dobar kazes? onda je ne radim bas nes dobro..

Sta se tice comba empower pa tek onda leap jel tako?? meni se faking cinilo da leap ponistava empower, dok kod poppy znam devist + charge radi savrseno.

Ne poništavaju se, ma nisam ni ja naučio s njim, znam uletit bezveze pa žalit mrtav u bazi, nakon što dobiješ ulti probaj vježbat što više puta udarat minine da povećaš att speed i onda empower+l. str. i ak imaš sreće da ti je od miniona ostao dodge stisneš E te ga udaraš povećanim att speedom.

On ti može bit i tank ako su svi protivnici DPS a tvoj team ima dovoljno DPSa. Veliki dodge + E skill awwww =)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 9:17 (hrwoyem).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

@hrwoyem: Janna nije carry nju nikad ne bi trebao igrati kao carry-a.

A kao carry najbolja je Ashe barem po meni.

Tank definitivno Rammus,Malphite i Shen. Mada su rammus i malphite u 90% ranked igrama banovani.

Mage definitivno Vladimir,Anivia i Kassadin.

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

A sta sa ovim herojima ako vam stvarno nije problem htio bih nesto vise o njima kako ih igrat imam tocno 5 heroja koji me jako zanimaju i mislim da neke od njih kupiti preko rp-a

http://www.leagueoflegends.com/champions/69/cassiopeia_the_serpent_s_embrace

http://www.leagueoflegends.com/champions/75/nasus_the_curator_of_the_sands

http://www.leagueoflegends.com/champions/13/ryze_the_rogue_mage  - njega imam ali nisam igro sa njima jucer sam ga kupio

http://www.leagueoflegends.com/champions/29/twitch_the_plague_rat

http://www.leagueoflegends.com/champions/50/swain_the_master_tactician

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ocito niste vidili pravog kog maw-a jer mu ashe nije do koljena. Inace janna je support a ne carry, i kad imas jannu i carrya skupa u laneu protivnici su nahebali. Pravom carryu se UVIJEK daju lizard i golem buff kak bi bio sto efikasniji, mozda golem i healeru il supportu al lizard je must-have za carrya. Neki su se i sami uvjerili kako kog-maw unistava, lik sa w skillom preko zida dere :D ja znam da cemo spusit kad vidim ovakav tim: blitz/singed, full ap vlad, malphite, kog maw i janna/sona. Ovo je hebena kompozicija.
IGN: weirdek (EU)
18 godina
toxic kaže...

A sta sa ovim herojima ako vam stvarno nije problem htio bih nesto vise o njima kako ih igrat imam tocno 5 heroja koji me jako zanimaju i mislim da neke od njih kupiti preko rp-a

http://www.leagueoflegends.com/champions/13/ryze_the_rogue_mage  - njega imam ali nisam igro sa njima jucer sam ga kupio

Od svih likova sto si naveo najbolja ti je opcija Swain, na low lvl game mozes bit carry, netreba ti nitko i mozes s njim lako solat lane 1vs2. Bilo bi ti pametno da se posluzis sa mobafire samo trazi najbolje ocjenjene buildove dok sam ne steknes osjecaj sta treba za koga kupovat.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=create_ts&sort_order=desc&champion_id=&teamsize=&threshold=guides&range=&vote_count=0

Cassiopeia je jak champ ali previse squishy i laka za gankat kao i Ryze, Twich ti je steath champ stvoren za killsteal, Nassus meni osobno nije nesto, kao polu tank ali puno je mocnij njegov brat koji je izasao ovaj tjedan.

Umjesto da bacas novac na RP kupujuci pojedinacne champove mozda bi ti bilo mudrije da uzmes Digital Colectors Pack ili Champion Bundle u store pod Bundles, otkljucat ces velik broj champova odjednom, s Collector pack cak i neke rune jos i dobit RP za skinove. Puno isplativije nego uzimat stalno pojedinacne champove.

Takodje rune nemoj kupovat do lvl 20 kada mozes koristit tier 3 ove prethodne se ne isplate.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
18 godina
League Of Legends

Slažem se za rune, ništa kupovat do lvl20!

BTW, upravo sam "otkrio" Dr. Mundo-a! :D

Predobar mi je, vrlo lagan za naučit i igrat...

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
toxic kaže...

Od svih likova sto si naveo najbolja ti je opcija Swain, na low lvl game mozes bit carry, netreba ti nitko i mozes s njim lako solat lane 1vs2. Bilo bi ti pametno da se posluzis sa mobafire samo trazi najbolje ocjenjene buildove dok sam ne steknes osjecaj sta treba za koga kupovat.

http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=create_ts&sort_order=desc&champion_id=&teamsize=&threshold=guides&range=&vote_count=0

Cassiopeia je jak champ ali previse squishy i laka za gankat kao i Ryze, Twich ti je steath champ stvoren za killsteal, Nassus meni osobno nije nesto, kao polu tank ali puno je mocnij njegov brat koji je izasao ovaj tjedan.

Umjesto da bacas novac na RP kupujuci pojedinacne champove mozda bi ti bilo mudrije da uzmes Digital Colectors Pack ili Champion Bundle u store pod Bundles, otkljucat ces velik broj champova odjednom, s Collector pack cak i neke rune jos i dobit RP za skinove. Puno isplativije nego uzimat stalno pojedinacne champove.

Takodje rune nemoj kupovat do lvl 20 kada mozes koristit tier 3 ove prethodne se ne isplate.

ok rune niti ne kupujem.

a sta sa miss fortune?

17 godina
League Of Legends
Ekipa moze neki dobar build za lux... isprobavam ja svasta al zanima me sto vi preporucate... vidim u dosta guide-ova na forumima da ljudi uzimaju socerer boots ispred ovih novih sto daju cd reduction... pa jel nije bolje uzet ove nove posto je glavni dmg od ultija (a bootsi jos smanje cd tako da svakih 20 sec palim ulti) ?
Ili se ja varam xD
League Of Legends IGN: slinA

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice