League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.896.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sion winning spree ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Ma neda mi se vise prepirati i samo jos nesto dok je morde bio free sta sam se sve nagledo covjece morde sa flash i exhaust lol i ima 1/12/6 i neko kaze op champ.Nije sve u hebenim champovima nego nesto ima i u skillu zato nemojste se vise zaliti op op op i svi se zale ne morde dajte pogledajte i hebene druge champove pa smislite kome jos treba nerf.

U mad bro?

Da jesam mad i to do bola u svakom hebenom patchu morde nerf pa do cega ce ga dovesti do 100 movment speed 20 dmg i 5 armora i mr ja mislim da bi tako najbolje bilo hebo im ja sve redom retardi jedni.

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...
scarface797 kaže...

Ma neda mi se vise prepirati i samo jos nesto dok je morde bio free sta sam se sve nagledo covjece morde sa flash i exhaust lol i ima 1/12/6 i neko kaze op champ.Nije sve u hebenim champovima nego nesto ima i u skillu zato nemojste se vise zaliti op op op i svi se zale ne morde dajte pogledajte i hebene druge champove pa smislite kome jos treba nerf.

U mad bro?

Da jesam mad i to do bola u svakom hebenom patchu morde nerf pa do cega ce ga dovesti do 100  movment speed 20 dmg i 5 armora i mr ja mislim da bi tako najbolje bilo hebo im ja sve redom retardi jedni.

Zahvali se ljudima sa lol foruma, oni su se najvise i zalili na mordea, svako je govorio da je OP, cak su i najvise glasali za njega da je "most OP"

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

najj noob i naj op lik je u igri trynda samo rune i gg 

treba ga nerfat pod hitno cak sam dao glas na glasanju da se prepoli duzina ultia

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jos imas nocne more od jucer haris? :) zato ce svaki pametan tim u early gameu tryndu harassat a u late gameu ga stun i exaust potpuno onesposobe.. I meni on nije naj op lik u igri, imas champova koji te pojedu dok ti dodes do 6 lvl-a. Sto se tice cassiopeie (kako vec...) mislim da je solidan heroj. Prvi match sam imo 7-0 dok moji nisu poceli fidat -.-

Ult joj je odlican, slican soninom, jedino sto ne stuna ak su ti okrenuti ledima. E skill joj je nesto kao urgotov q, a samo sto ima mali range. Pasiv odlican za early game. I slow na w skillu je dobar. Nije presquishy kao ez ili karthus a ima dobar q za spamanje. Al rilays je obavezan, e skill ima 0.5sec cd ako su otrovani i nema sanse da ti pobjegnu.
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Veceras brisem ovaj lol sa kompa.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma i meni je dosta necu ja vise igrati vjerovatno

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
hari85 kaže...

ma i meni je dosta necu ja vise igrati vjerovatno

sta je bilo, nisi dugo FB napravia?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Izbrisao.

Ma ja cu se vratit samo dok se ova skola zavrsi (31 decembra) imam previse testova sada pa da slucajno ne bi sjeo za komp i zaigrao "par rundi" ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam da si kupim nekog DPS Champa, pa razmisljam o Tristani znam da je jedno vrijeme bila jako dobra, al vidim da je sad rijetko uzimaju.

Pa da nije dobila  neki nerf? Jel ok champ za dps-a?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
skandalouz kaže...

Gledam da si kupim nekog DPS Champa, pa razmisljam o Tristani znam da je jedno vrijeme bila jako dobra, al vidim da je sad rijetko uzimaju.

ma nemoj tristanu, kupi rađe Miss Fortune

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ma xina xD ko ce skupit za misss f  6300 ip

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Tristanu mozes dobit free preko facebook-a nemoj na nju trosit IP

17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
skandalouz kaže...

Ne mozes, samo skin mozes. Govorim iz vlastita iskustva ;)

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
Aliser kaže...
skandalouz kaže...

Ne mozes, samo skin mozes. Govorim iz vlastita iskustva ;)

Ja sam vala dobio i nju i skin preko facebooka :D

16 godina
League Of Legends

koliko se sićan i ja san dobia i nju i skin, a slušaj harise, nije reka koliko IP-a triba koštat champ :P

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
siguran sam da dobijes nju i skin na fejsu. Inace nije los champ, sa pasivom ima ogroman range.
16 godina
neaktivan

trynda je 5v5 u pocetku slab i moze ga se lako ubit a i ako pobjegne s ulti gubi na goldu i exp-u do kasnije ako si imo solidan early game mozes uljetat prvi u team fight i lako pobjec dok je 3v3 prejak u solo lane na 2/3lvl dobijes +40 dmg, imas spin i exhaust, najgore sto ti neprijatelj moze napravit jest da te pocme udarat jer critical chance raste :D

mada ako je protivnik pro tesko je prije lvl6 dobit fb

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bb ljudi do sljedecega patcha nadam se da ce ovo ispraviti uzivajte{#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

najj noob i naj op lik je u igri trynda samo rune i gg 

treba ga nerfat pod hitno cak sam dao glas na glasanju da se prepoli duzina ultia

Možda je IMBA u random igrama bez timske igre.  U kvalitetnim premade mečevima Trynda je bespomoćan, jedino što treba napraviti je jedan kvalitetan silence prije ultia, ili exhaust, dok za neke druge champove treba puno više da bi ih se zaustavilo.. 

Jesi se pitao zašto je Tier5 ili "nesvrstan" među pro timovima??

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
scar ides mi na qurac sa whinanjem nakon svakog novog patcha i 'nerfa' kako ti velis.. Nauci igrat sa tim herojem kako spada pa ti jedan nerf nece puno znacit.. Zalis se na mordea koji je i dalje odlican tenk, samo sta sad ima slabiji early game. Onda whinas za kat koja meni sad vise pase jer je i q skill vezan uz ap. I dajte ljudi vise nikad necu zaigrat s vama, na midu imam score 12-0-6, radim triple i quad killove s malzaharom a vi ne pushate neg mi haris dovede nekog stanka koji se doslovno nezna kretat.. I normalno harisu puca veza svaku minutu a tenk je i sta mi mozemo..
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pa naravno a kad tebi pukne pa se nikako nevratis a jos je slucaj da si tank

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

pa naravno a kad tebi pukne pa se nikako nevratis a jos je slucaj da si tank

Sry za to.. nisam tenkao :DD

16 godina
scarface797 kaže...

Bb ljudi do sljedecega patcha nadam se da ce ovo ispraviti uzivajte{#}

šta ti sad smeta? {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

kata i morde to mu smeta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
skandalouz kaže...

Jednom sam pokusavo dobit tristanu preko facebooka i nisam je dobio, a skolski  je dobio i nju i skin.

I kupio sam je danas, nije losa samo treba malo se izjezbat s njom.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1 LoL Nick (EU) mamatisekurva
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
scar ides mi na qurac sa whinanjem nakon svakog novog patcha i 'nerfa' kako ti velis.. Nauci igrat sa tim herojem kako spada pa ti jedan nerf nece puno znacit.. Zalis se na mordea koji je i dalje odlican tenk, samo sta sad ima slabiji early game. Onda whinas za kat koja meni sad vise pase jer je i q skill vezan uz ap. I dajte ljudi vise nikad necu zaigrat s vama, na midu imam score 12-0-6, radim triple i quad killove s malzaharom a vi ne pushate neg mi haris dovede nekog stanka koji se doslovno nezna kretat.. I normalno harisu puca veza svaku minutu a tenk je i sta mi mozemo..

Ali ajde molim te obajsni mi kako da sada igram ad Katarinu eto docaraj mi.I ja nisam failo nego sam imo 7/0/5 tako nesto i onda kasnije nista nisam mogo zbog stanka koji je imo 5/20.Eto reci mi kako sada da igram ad Katarinu.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
puls4R kaže...

Ali ajde molim te obajsni mi kako da sada igram ad Katarinu eto docaraj mi.I ja nisam failo nego sam imo 7/0/5 tako nesto i onda kasnije nista nisam mogo zbog stanka koji je imo 5/20.Eto reci mi kako sada da igram ad Katarinu.

Jesam ja reko da ti failas? Cek reci mi KO TE HEBENO SILI DA IGRAS AD. Il je prekini igrat il se nauci na AP kat. 

Anyways.. evo jedna sa amumu-om i fail timom koji nist nije mogo napravit :S

16 godina
neaktivan

kata se igra na AP i tocka :P

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
siguran sam da dobijes nju i skin na fejsu. Inace nije los champ, sa pasivom ima ogroman range.

da ja sam sad probao i dobio sam nju i skin đaba mada skin nije nešto

lol nick: killerfromabove(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice