League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

evo mali prijenos {#}

najbolji dio je na otprilike 1:38 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 18:41 (paci).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
paci kaže...

e pa nisi skuzio zajebanciju ehehehe, da ja sam bio Olaf btw , a to so su drugi radili necu ni komentirat...

ipak, its just a game ali naravno igramo da pobjedimo (ponekad  hihi)

po meni je premade = ekipa koja je igrala barem 5-10. puta skupa i imaju TS iliti neku drugu komunikaciju..ovo sto smo mi igrali sinoc je daleko od toga, zato igram 4 fun....

ma znan da je samo igra nego kažen kako se neki bune da je solo queue sranje, a nekad premade može gore završit, btw. dosta nas koji smo igrali sinoć igrali smo zajedno već dosta puta i par nas je bilo na TS, nemoj krivo svatit, ne ljutin se ja radi toga al ono glupo je bilo junglat usrid pushanja kad smo ace napravili :)

16 godina
slimyyy kaže...

ma znan da je samo igra nego kažen kako se neki bune da je solo queue sranje, a nekad premade može gore završit, btw. dosta nas koji smo igrali sinoć igrali smo zajedno već dosta puta i par nas je bilo na TS, nemoj krivo svatit, ne ljutin se ja radi toga al ono glupo je bilo junglat usrid pushanja kad smo ace napravili :)

ma da vidio sam kak je push zavrsio, nebi ni 4. olafa pomogla hehehe, ma bilo je svasta ali je bilo i zanimljivije...

ne volim game kad jedna strana dominira, volim kad je neizvjesno do kraja :D

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Greetings KeiichiNinja,

We have received multiple complaints concerning behavior on your account. To be effective in our goal to make League of Legends an enjoyable experience for all, we will be investigating these complaints and all recent behavior on your account. For privacy reasons, we cannot discuss details about the reports made against your account. This includes what behavior was reported, who reported it, or how many reports we received.

At this time, no action is required from you. It's important to note that if you've been following the Code of Conduct and the Summoner's Code, you shouldn't experience action taken against your account. In the uncommon instance that action is taken, you will be notified in a separate email. If you are unsure why you were reported or what behavior is acceptable, please consult the Summoner's Code and the Code of Conduct.

The most common complaints we receive are for the following behavior:
Intentional disruption of game play
Excessive time spent idle in game
Verbal harassment
One of our primary goals is to foster an environment in which all players can enjoy the game as much as possible. If you have any questions that this email didn't address, please send them to PlayerReview@riotgames.com.

a j***m im federsku sestru...  :/

a vid klinca to mi je sa US acca s kojim ne igram xD ahahahah cek sad kako me mogu prijavit kad ne igram bokte :/ il je doslo do greske posto mi je isti email i za EU nick :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 21:51 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Greetings KeiichiNinja,

We have received multiple complaints concerning behavior on your account. To be effective in our goal to make League of Legends an enjoyable experience for all, we will be investigating these complaints and all recent behavior on your account. For privacy reasons, we cannot discuss details about the reports made against your account. This includes what behavior was reported, who reported it, or how many reports we received.

At this time, no action is required from you. It's important to note that if you've been following the Code of Conduct and the Summoner's Code, you shouldn't experience action taken against your account. In the uncommon instance that action is taken, you will be notified in a separate email. If you are unsure why you were reported or what behavior is acceptable, please consult the Summoner's Code and the Code of Conduct.

The most common complaints we receive are for the following behavior:
Intentional disruption of game play
Excessive time spent idle in game
Verbal harassment
One of our primary goals is to foster an environment in which all players can enjoy the game as much as possible. If you have any questions that this email didn't address, please send them to PlayerReview@riotgames.com.

a j***m im federsku sestru...  :/

a vid klinca to mi je sa US acca s kojim ne igram xD ahahahah cek sad kako me mogu prijavit kad ne igram bokte :/ il je doslo do greske posto mi je isti email i za EU nick :D

Nemoj nas zezat jbt o.o

Oj danas kad smo igrali spasio sam scarface-a jedno 5-6 puta sa ultimateom xD (igrao sam sa Kayleom)

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
League Of Legends

E ovo je kvalitetan video o LoL-u.

A ovo je još bolje i stvarno korisno jer:
Dok neprijateljski WW vjerojatno ubija zmaja na levelu 6-7, ti sa Shacom uzmeš Barona čim se spawna...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 22:47 (Unimatrix 007).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajme evo probavam Eza :) napokon sam imao jedan dobar team :) ignorirajuci kyle kojeg nije bilo do 35min :S

Premocan je ez :D inace bih pratio build ovaj koji su mi preporucili tu, ali posto nije bilo kyle i nas je bilo 4 a ez je preslab na HPu kupio sam Mallet i banshe i imao na kraju 3400 HPa :)

Ez :D Ez :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Ajme evo probavam Eza :) napokon sam imao jedan dobar team :) ignorirajuci kyle kojeg nije bilo do 35min :S

Premocan je ez :D inace bih pratio build ovaj koji su mi preporucili tu, ali posto nije bilo kyle i nas je bilo 4 a ez je preslab na HPu kupio sam Mallet i banshe i imao na kraju 3400 HPa :)

Ajme kako ste izgubili ? xD

18 godina
neaktivan
A jbg na kraju su vecinom svi kupili banshee i nismo im nis mogli :S al svakako il mi je team bio extra dobar il su ovi jako losi bili :S iako cudo svij su lvl 30 250 wins i vise xD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dodajte me cRoaTEEh oni koji igraju US serv

xf: Vukovarac15

DUKI!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

znate možda koji bi bio najbolji build za alistara

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

forumasi:)jeste za da rasturimo neke noobove..bas mi se da sada igrat:)ajmo brzo

15 godina
neaktivan
CroDino kaže...

forumasi:)jeste za da rasturimo neke noobove..bas mi se da sada igrat:)ajmo brzo

Ja sad ne mogu, moci cu oko 9 sati.

16 godina
neaktivan

ajd cekat cu te

16 godina
neaktivan
League Of Legends

@CRODino

daj suti lowe

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Prva runda s Urgotom IKAD i gle kakve njubove dobim...  {#}

:D:D :D:D
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

da potvrdim weirdekov build ajme da nismo afka imali bio bi win

trynda carnage xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam dosta dugo igrao s karthusom i evo prvi match.. uf kako je mocan lik. Obozavam champove koji imaju spammable skillove jer su odlicni za harassanje.. Mislim da su mu buffali range q spell-a, nisam dugo s njim igrao pa sam to prvo primijetio.

Ove 3 smrti su zbog moje agresivnosti i iso sam se zahebavat xD udem medu trojicu, upalim e, i spammam sa q.. i ja tek nakon 5 sec skontam da mi ult nije spreman. I napravim double kill i treci pobjegne :D

S karthusom idem na flash i teleport, clarity mu uopce ne treba, ghost takoder jer ima odlican slow.. a s flashom i takvim slowom ezreal i kassadin me nisu mogli uhvatit.. 

Iza zhonye koju sam poceo radit bi stackao archangels staff i dosao sigurno do 1000 AP-a.. znam da sam u jednom gameu bez 20 stackova na mejaiu koje sam sad imo, imao otprilike 950 AP-a.

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

da potvrdim weirdekov build ajme da nismo afka imali bio bi win

trynda carnage xD

Meni je ovo i dalje najbolji build za Tryndu... 

Nego, sad sam odigro još jednu s Urgotom, dobio sam tim koji do 15. min nije kill napravio, a meni score bio 12 3 0..

Na kraju smo imali 26 killova ukupno, mojih 18, i spušili žešće..  Još smo od početka igrali sa igračem više. {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidim sad svi igrate s Ezom. Ja sam igro s njim cim je doso, imam neki 150 partija samo s Ezom. Svi su mi govorili koliko je slab, da nije team igrac itd.. u pocetku jako lose igro s njim jer je jako zahtjevan heroj zbog svoji skill spellova, poslije sam s njim jako lako igro sam protiv dvojice u lane-u.

za njega je najbolje imat mana regen i armor pen. rune jako dobro dođu rune za helth. S njim sam uvjek igro na AD jer je imo brutalan Q spell i mal cd na njemu jos ja za njega koristim cd rune.

nisam igro LoL nekih mjesec dana tak da neznam jesul ga opet nerfali jer im je to postala navika da svakim novim patchem nerfaju Ez-a.

Procito sam sad negdje iznad u postu da su mu nerfali movement speed, sto je jako lose i onako je bio spor i to me jako zivciralo kod njega, jer ona krava MF pasivni movement speed imala skoro veci vec Ez sa cipelicama, mislim da Riot ima svoje omiljene heroje u LoLu jer neki champi nezasluju nerf dok neki koji to pod hitno trebaju nedobijaju nikaki nerf.

Jedan od taki je glupi morde koji se moze silit kraj protivnickog tureta ubit te i pobjec, vlad sa svojim ultra malim cd na lifesteal spellu, truli nukeri koji kad bace spell na tebe da neznam koliko daleko pobjegnes to te ganja i pogodi, tako i s minionima jednom sam poginio na midu i u tom trenunku mali spammeri(minioni) su izbacili one svoje iritirajuce loptice, naravno te loptice su me pratile do spawna i ako sam mrtav i kad sam se ozivio to me je pogodilo, znam da to ne oduzima puno energije al me jako iritira .....

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 13:23 (skandalouz).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Oh my god, I'm swimming in RP's !!

200-i referal mi danas dosao do petog lvl-a i kad sam vidio kolicinu.. isse strefilo me xD Mislio sam da ih imam oko 150, al ocito su facebook i xfire napravili svoje xD

1 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Oh my god, I'm swimming in RP's !!

200-i referal mi danas dosao do petog lvl-a i kad sam vidio kolicinu.. isse strefilo me xD Mislio sam da ih imam oko 150, al ocito su facebook i xfire napravili svoje xD

Svaka cast, koliko ti je trebalo da ih toliko skupis, e sad mozes ili masno prodat acc, ili poamlo kupovat kako sta dobro naleti na popustima xD

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
oko 3 mj. mi je trebalo.. Ma vec imam 90% champova i skin za skoro pa svakog od njih, i 4 rune stranice tako da bi mogo prodat za masne pare iako je igra free :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mogli bi ranked odigrat koji put, postalo mi je dosadno ove obićne više :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

E ljudi ozbiljno jel iko zna sta nam je sa Zibixom nema ga gotvo 3 tjedna.Zibix ako ovo citas javi se umiremo od brige.{#}

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma pusti covjeka on malo da se odmori od lola nismo svi ovisnici kao ti xD

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nema tu nista cudno malko se maknut od lola par tjedna...treba plavuse ganjat {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li koja nova vijest?

Nisam bio 2 tjedna aktivan

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ima li koja nova vijest?

Nema - haris je uvijek first blood hahaha

15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Ima li koja nova vijest?

Nema - haris je uvijek first blood hahaha

Maloprije igrao sa njim i vjerovao ili ne - ali haris je URADIO first blood

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice