League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

U ovoj igri ima stvarno glupih igrača. Ja upravo odem na solo 5v5 i uđem u takav noob team.... Prvi lik liva za 30 sec jer ga je Ryze ubio. Onda 2 lika stalno su mrtva, ja pitam šta rade a lik odgovori:" We know each other in real life and we made a bet who will get more deaths" I ne to nije sve, to je još bio i Ashe koji je rekao da igra tog championa prvi put i na kraju je imao 4-13-3 score -.-

Sva sreća pa vikendom imam bar nekakav arranged tim sa nekim frendovima, inače bi prestao igrati...

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ap per level hp quints mpen jer idem ap 

build je dorans ring obicne buce mejai buce>SORC SHOES> lich bane>zhonya>rylai

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

ah ti igraš Ap sion

meni je jači Ad sion , jer tada potpuno iskorištavaš ultimat (dok u late gameu udaraš po 400+ te critovi 800-900) sa lifesteal 100%+  item ako imaš

16 godina
League Of Legends

da a ja s ap sionom late game one shottam :D  stit detoniram tenku ode vise od pola hpa

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
DariusX kaže...
hari85 kaže...

ah ti igraš Ap sion

meni je jači Ad sion , jer tada potpuno iskorištavaš ultimat (dok u late gameu udaraš po 400+ te critovi 800-900) sa lifesteal 100%+  item ako imaš

To i ja tupim stalno, al svejedno većina igra Siona na AP..

Im puno boljih castera ako se već želi AP, a DPS Sion je IMBA sa ultiem u team-fightu. :D  Još usput sa AP buildom se ignorira E skill koji vrijedi kao dosta skup AD item.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol, ovo mi se prvi put desilo.. isti championi, isti poredak :D

0 0 hvala 0
18 godina
Shadyman kaže...

I ko je bio popuslic? {#}

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Shadyman kaže...

I ko je bio popuslic? {#}

ovi gore, imal sam score 14 1 0 i onda su se surrenderali :)

15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
DariusX kaže...
hari85 kaže...

ah ti igraš Ap sion

Im puno boljih castera ako se već želi AP, a DPS Sion je IMBA sa ultiem u team-fightu. :D  Još usput sa AP buildom se ignorira E skill koji vrijedi kao dosta skup AD item.

istina

E skill owna -- daje Ad, te kilanjem criptova povečava ti se max hp

16 godina
zv'jer2 kaže...
DariusX kaže...
hari85 kaže...

ah ti igraš Ap sion

ma q i w su totalno imba na ap build samo uletim i oneshottam carryje

16 godina
neaktivan
League Of Legends

svi se nešto bune kako je solo queue pun noobova al bez uvrede nekad je premade gori, večeras kad smo igrali niko ništa ne sluša, zaleću se 1v4, kad svi pušaju mid nakon ace-a olaf ide jungle, stvarno neznan šta bi reka na to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Harry nemaš loš build za WW-a,ali odi na onakav način na koji sam ja išo u svojem guideu ( kojeg sam konačno updejtao kako treba,promijenio junling video i još dosta toga ):

Sorcerer's Shoes

Madred's Bloodrazor

Spirit Visage

The Black Cleaver

Nakon ovoga ideš na ono što ti treba,ali meni je osobno najdraži Frozen Mallet + Atma's Impaler,pogotovo ako nema puno magova u protivničkom timu.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sorc shoes zas to ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Lol,pregruba podjela. WW nije dps, za njega je najbolji tankish build sa Madredsima i onda možeš carrye rjesavati bez ikakvih problema,i još za usput preživiš. Kassadin je anti-mage,a ne čisti caster.

Slazem se uvijek bi trebalo uzeti banshe veil i thornmali je odlican item ako imaju jakih dpsova i jos za njega must have su madreds i black clever.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

dali igra itko od vas sa kassadinom?? Meni je uvijek bio najzanimljiviji lik pa sam ga kupio al' za razliku od Garena i Xina drugaciji je pa se treba prilagodit sad ^^

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

dali igra itko od vas sa kassadinom?? Meni je uvijek bio najzanimljiviji lik pa sam ga kupio al' za razliku od Garena i Xina drugaciji je pa se treba prilagodit sad ^^

Dosta njih sa Bug-a igra sa Kassadinom, mislim da haris igra najvise sa njim mada nisam bas siguran.

LoL nick: Alkser (EU)
18 godina
Aliser kaže...
Ner0 kaže...

Dosta njih sa Bug-a igra sa Kassadinom, mislim da haris igra najvise sa njim mada nisam bas siguran.

Keichii najviše igra s Kassadinom i rastura frajer koliko mu se vidi po profilu... Weirdek pak rastura s Ezrealom.... eto za premade su to već dva lika koji neće zakazat u timu, mogli bi mi složit neki jači tim onda i krenuti u ranked tko nije (kao ja).

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Aliser kaže...
Ner0 kaže...

Keichii najviše igra s Kassadinom i rastura frajer koliko mu se vidi po profilu... Weirdek pak rastura s Ezrealom.... eto za premade su to već dva lika koji neće zakazat u timu, mogli bi mi složit neki jači tim onda i krenuti u ranked tko nije (kao ja).

Ja sam skroz zaboravio na Keichii-a, nisam ga ionako dugo vidio u igri.

Btw, haris je opet bio first blood xD

16 godina
protjeran
Aliser kaže...

Ja sam skroz zaboravio na Keichii-a, nisam ga ionako dugo vidio u igri.

Btw, haris je opet bio first blood xD

LoL

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da i ja kazem najdraze likove

Dps: Irelia i Ashe

Tank: Morde,Shen

Caster:Kassadin i Lux

Irelia je super champ za 1v1 pogotvo u lategame nije nesto korisna timu ali je sa njom zabavno igrati

Ashe je super champ ali je puno squisy pa treba si uzeti uvijek neki defence item kao sto je banshee.S ultiom uvijek mozes pomci svom timu da uhvati nekoga ili da pobjegne,takoder ako imas velik movmnet speed ide iza tima svoga i spamas w da mogu pobjeci,a sa q ti uvijek tesko ko moze pobjeci.

Morde evo sta da kazem za njega nije izdrzljiv ko prije onoga patcha ali je opet dobar uletis prvi uteam fight svi istresu na tebe sto  imaju i onda po mogucnosti pobjegnes i heala se za 10-15 sec uz pomoc FoN i warmogsa i opet nazad svi smatraju da je ono buff sto su mu uradili ali ja znam da je 100 % nerf ali eto.Prije je w skill trajo 10 sec sada 6,e je sjeban,ulti je buffan sto odmah na pocetku oduzme malo heltha ali je nerf sto sada pet dobijr samo 15 % mordeovog hp a ne ko prije 50 % i  turret ga 2 shoot,i ima jos nerfova na petu i ultiji ali se sada nemgou sjetiti.

Shen svaki skill osim w koristi timu super je za pomoc preko mape i u tim fightu je prekoristan zbog aoe stuna i w skill je je 100 puta spasio od karthusa.Dosta je izdrzljiv

Kassadin odlican anti casser u tim fightu samo skocis iza tenkova bacis silence za vazne protivnike kao sto su Sona,Miss Fortune,Kennen itd i uradis im velik dmg uz force plus i opet pobjegnes.Uvijek je njega tesko uhvatiti i mozes lako pobjeci zato mi je  mejais za njega super item.I zaborvaio sam napomnuti da vam sa njim gotvo niko ne moze pobjeci zbog ultia i slowa od fore plus.

Lux iako su se neki zalili za nju da ne radi velik dmg nije istina trebas samo znati s njom i iskoristavati passiv meni je sa njom zabavno igrati i sa njom rasturam.Za tim je koristna zbog stita koji vam guzicu moze spasiti i zato sto mozes uzhvatiti nekoga sa q ili e ili pomoci svojima da pobjegnu.Ulti joj je super zato sto svima mozes nanijeti dmg i odlican za turret gank.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

da i na kraju ja i najjbiolji k/d ratio imali scar je imao 11/3 tako nesto ja sam imao 8/2  alkser nije killa nikako imao xD

kad me lux na midu s ignitom zaj*bala xD ali sam joj 2 put vratio :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 8:25 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ziv sam ja jos :D al posao i to pa ne stignem tolko igrat :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

da i na kraju ja i najjbiolji k/d ratio imali scar je imao 11/3 tako nesto ja sam imao 8/2   alkser nije killa nikako imao xD

kad me lux na midu s ignitom zaj*bala xD ali sam joj 2 put vratio :D

Nemoj lagat da nisam imao killa :P

16 godina
League Of Legends

a mj fail to je bio tommy ti si 2/0 meni se cini imao

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/ehfvc/league_of_legends_test_realm_cassiopeia_125/

leaked skills i lore od cassopeie leakkkk :D 

aoe  carnage xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 11:20 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hmmm vec je lajkam :D

Nego jel Ez bolji Ad ili Ap? Vecinu dobrih sam ad vidio.
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa koliko ce je joj onda biti cd ulita oko 20 sec ili sta i kada izlazi.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

kao i uvijek utorak us srijeda eu nezna se cd  ultia 

i jos nesto

you only need to ask once,fool :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ad ez je definitivno bolji, iako mu jedan hextech ne skodi jer su mu buffali ap ratio. Moj build je otprilike ovakav: sorcerers shoes, manamune, bloodthirster, hextech, tri-force i black cleaver.
IGN: weirdek (EU)
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

sorc shoes zas to ??

1.Jer je Hungering strike magic damage.

2.Jer je Madred's Bloodrazor magic damage.

3.Jer su Berserkersi jedno veliko smeće za njega,a i za bilo koga. Mercuriji su isto korisni dosta često,a Ninja Tabi ponekad.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
slimyyy kaže...

svi se nešto bune kako je solo queue pun noobova al bez uvrede nekad je premade gori, večeras kad smo igrali niko ništa ne sluša, zaleću se 1v4, kad svi pušaju mid nakon ace-a olaf ide jungle, stvarno neznan šta bi reka na to

e pa nisi skuzio zajebanciju ehehehe, da ja sam bio Olaf btw , a to so su drugi radili necu ni komentirat...

ipak, its just a game ali naravno igramo da pobjedimo (ponekad  hihi)

po meni je premade = ekipa koja je igrala barem 5-10. puta skupa i imaju TS iliti neku drugu komunikaciju..ovo sto smo mi igrali sinoc je daleko od toga, zato igram 4 fun....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice