League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

KS ne postoji u LoL-u. 

Počeo sam malo sa Shacom igrat, nikad prije nisam. Jako mi paše to što sam većinom izvan igre (jungle) i onda samo odjednom double kill kad izletim. :)  PARANOJA hvata suparničk tim. :)

Jedino što sam sad u nekom čudnom nizu da dobivam RETARDIRANE suigrače.  Nije mi jasno kako su tako loši... svaku rudnu možda 1 zna igrat dobro, ostlai feedaju ko idioti il skroz fulaju ulogu svog heroja, build neki deseti itd.  :/

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

E i meni vec od novog patcha samo retarde dobivam...i to najzesce je da dobijem retarde u timu od 150 winova lvl 25,23,28 a u protivnickom timu svi 30 i nitko ispod 500 pobjeda... i nakupio sam vec 10 defeatova samo jer je taj matchmaking tako glup da je to strasno...

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Keiichi kaže...

E i meni vec od novog patcha samo retarde dobivam...i to najzesce je da dobijem retarde u timu od 150 winova lvl 25,23,28 a u protivnickom timu svi 30 i nitko ispod 500 pobjeda... i nakupio sam vec 10 defeatova samo jer je taj matchmaking tako glup da je to strasno...

Jesi li prije toga imao win streak? Ako jesi,ovo je normalno.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

malo da se ja pohvalim

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma jok... otprilike imam na 3 pobjede  1 gubitak... il tako nesto... al stalno sada gubim ko mulac... imam fakin 3 victory i 1 leave jer mi komp krepo usred igre i 6 defeats -_-"... i najzesce bio sam W : 455 L : 395 i sad sam si naredao gubitaka do 410 -_-" a winowi su ostlai 456 -_-" i to samo zato sto dobijam retarde... il feedaju il protivnici imaju mnoooogo victorya.. prvu poslje patcha sma dobio tardove  25lvl 150wins a ovi su imali jednog od 1000wins i jednog od 700 :/ nije to bas meni u redu :S

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 15:02 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi jel iko zna sta nam je sa Zibixom?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

MOLIM sve sa EU da me dodaju, tema im puno strana da tražim sve nickove, dodao sam već jedno 5 ljudi ali mi ih nema baš često online.  Želim prestat igrat s debilima.

Nick:  Ferinus

(ignorirajte puno leaveova, ako bi se dog. s nekim igrat nebi ni počeo ako postoji mogućnost da leavam, to radim samo sa idiotima pubberima i samo kad baš moram zbog nekih osobnih obveza)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:01 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Keiichi kaže...

Ma jok... otprilike imam na 3 pobjede  1 gubitak... il tako nesto... al stalno sada gubim ko mulac... imam fakin 3 victory i 1 leave jer mi komp krepo usred igre i 6 defeats -_-"... i najzesce bio sam W : 455 L : 395 i sad sam si naredao gubitaka do 410 -_-" a winowi su ostlai 456 -_-" i to samo zato sto dobijam retarde... il feedaju il protivnici imaju mnoooogo victorya.. prvu poslje patcha sma dobio tardove  25lvl 150wins a ovi su imali jednog od 1000wins i jednog od 700 :/ nije to bas meni u redu :S

Ista stvar i kod mene, mečevi su sve nebalansiraniji... u mom timu 2 friška lvl 30 sa 160 winova, u njihovom 3 po 700+ winova i to obično tank, carry i mage... imaju sve pokriveno sa iskusnim igračima.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

KS ne postoji u LoL-u. 

Kako to mislis?

Prekjucer sam odigru jednu s tryndom. Napao katarinu pored turreta dok je imala 80% od full hp-a. Taman dok ukljucim uliti i dok joj ostane 5 hpa, naleti kennenov suriken odnekud iz grmlja lol i dobije kill, gold, expirience koji sam ja zasluzio.

Kako bi ti to drugacije nazvao ?

16 godina
Cobanac kaže...
zv'jer2 kaže...

KS ne postoji u LoL-u. 

Kako to mislis?

Prekjucer sam odigru jednu s tryndom. Napao katarinu pored turreta dok je imala 80% od full hp-a. Taman dok ukljucim uliti i dok joj ostane 5 hpa, naleti kennenov suriken odnekud iz grmlja lol i dobije kill, gold, expirience koji sam ja zasluzio.

Team fight,ali naravno neki neznaju st aje to  pa ga abuse-aju kao npr kennen,no dobro.

16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

slazem se sad sam i ja poceo dobivat retardirane šupčine..sad malo prije igrao i lik uzme eve i cijelu igru on na all chatu prica jel eve ide na ap ili ad,meni izgleda da bi ona bila dobar dps,jel rylas pase na nju tako cijelo vrijeme samo sere a na kraju šupak veli inace ja sam 25 lvl i prvi put igram sa eve...o mamu mu hebem

16 godina
League Of Legends

kod mene isto ili mi njih guzimo ili oni nas nema vise onih pravih meceva 

valja li sta urgot ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:37 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj pa ces vidjet..nekome valja nekome ne i dosadni ste ves stim pitanjima valja ovaj valja onaj...nekome je dobar a nekome nije

15 godina
neaktivan
Nego, da vam kazem sutra vas ocekuje iznenadjenje. ^^ 
LoL nick: Alkser (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 19:26 (Aliser).
18 godina
Cobanac kaže...
zv'jer2 kaže...

KS ne postoji u LoL-u. 

Kako to mislis?

Nazvao bih to nepristojnošću Kennena...  Dobro ovo je malo previše bezobrazno, ne podržavam takav način, ali LoL je timska igra i ljudi prečesto kenjkaju za KS i ne shvaćaju da taj kill koristi cijelom timu, nije ni dobro imat jednog igrača koji sve killove kupi, slijedeći fight će kennen bit moćniji i skinut njima pol HP-a pa ćeš ti uletit i satrat trojicu. :)

Shvati to tako..

Zadnja runda:  uletim u premade s 4 francuza... non stop se dogovaraju na francuskom, na skypu su i ne callaju miss, ja uzmem Shacoa i kažem da junglam, oni stave Twitcha da solira a na bot laneu Kayle i Nunu...  Zatim meni seru cijelo vrijeme da što ja radim izvan lanea i spammaju sa "pinganjem" po mapi pokazujući mi "gdje bi ja zapravo trebao biti", zatim napravim triple kill (kad sam skupio oba buffa), u to vrijeme oni feedaju (Kayle rusha bezglavo u njih, na kraju ima 10 deathova i meni se smije da sam noob), Twitch je isto feedao i naravno mene su popljuvali jer sam ja kriv za poraz. :D:D:D:D

Eh i gotovo svaki kill sam navodno KS-ao po njima (a da nisam došao nebi nikad uhvatili tog drugog ili bi umrli u 1v1)

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

valja li sta urgot ?

NE

two camels in a tiny car
16 godina
Aliser kaže...

o cemu pricas daj mi link sta je to

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...

o cemu pricas daj mi link sta je to

Da, i mene zanima :D

IGN: weirdek (EU)
16 godina
protjeran
hari85 kaže...

valja li sta urgot ?

evo jedan pravi mec od prije par minuta, nazalost popusli smo al smo zato herojski pali.

nazalost previse carry heroja a na midu nam je bio retardirani  teemo (do 15 min je vec imao scor 2-12), kasnije kad smo pribrali vec je bilo kasno, sabilu su nas i mogli smo samo defat bazu , ja sam bio uvjeran da cemo ipak na kraju dobit ali jbg - cudo se nije desilo, iako smo bili blizu

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 22:12 (dado8).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko sam skuzio sljedeci skinovi ce biti surfer singed, primal udyr i jos jedan.. nadam se da ce shenu dat pristojan skin, jadan ima 2 recolora i to je to :(

0 0 hvala 0
18 godina
dado8 kaže...
hari85 kaže...

valja li sta urgot ?

evo jedan pravi mec od prije par minuta, nazalost popusli smo al smo zato herojski pali.

nazalost previse carry heroja a na midu nam je bio retardirani  teemo (do 15 min je vec imao scor 2-12), kasnije kad smo pribrali vec je bilo kasno, sabilu su nas i mogli smo samo defat bazu , ja sam bio uvjeran da cemo ipak na kraju dobit ali jbg - cudo se nije desilo, iako smo bili blizu

Spušili ste jer imate Ashe na AP.... Isuse koji fail....

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ojj sto mrzim ovaj matchmaking.

3 u mom timu 15 ja i jos jedan lvl 22 i igramo protiv PREMADE od full 30 lvl sa full runama

Planirajul oni sta radit sa ovim -.-

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Evo jedne duge i napete runde od večeras... iako je naša Ashe feedala na početku, uspješno sam 2 puta gankao mid i malo izjednačio šanse. Uglavnom Garen spašava rundu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

shen bi mogao dobit onaj surgeon skin sto je vec neko vrijeme leakan

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

shen bi mogao dobit onaj surgeon skin sto je vec neko vrijeme leakan

Koji to, ja nisam vidio, daj nabaci link ovdje ak imaš.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Shen surgeon

Dr. Shen Dr. Shen
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 13:48 (slimyyy).

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

odjednom mi lol ne radi ni stranica njihova

lol nick: killerfromabove(EU)
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ae da nam kazes kakvo je to iznenadenje :P

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Aliser kaže...

Ae da nam kazes kakvo je to iznenadenje :P

Haris nece bit first blood? to bi me najvise sokiralo hahaa bez uvrede haris :D

16 godina
League Of Legends

xD nisam ja tard koji je stavio clarity na vlada

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice