Nekuzim neke dijelove,mozda jer nisam bas upucen u nova 2-3 patcha,mozes malo objasnit?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekuzim neke dijelove,mozda jer nisam bas upucen u nova 2-3 patcha,mozes malo objasnit?
Ma uglavnom govori o tom kako su sad nerfani champovi skoro beskorisni.. Najjaca 3 su mi: Fixed bug where galio could actually taunt with his ult, fixed a bug where twitch could actually do damage, fixed a bug where it was usefull to level up vlad's ult xD
a i u pravu je lik. Malzov ult na prvom lvl-u radi oko 300 dmg-a s tim da stunna. Vladov ult radi 150 -.-
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Koliko ja znam povecava dmg koji on radi, a ne svi ostali? Uglavnom 15% vise dmg-a, duplo veci cd od malzovog.. erm i'll stick with malz. Ja kuzim da je on OP, u 30-ak odigranih partija s njim, bilo ranked il normal, nisam imao ispod 15 stackova na mejaiu i nisam imao ispod 500 AP-a. Naravno ako je igra trajalo toliko dugo.. Al to je sve zbog q skilla i djelomicno pool-a. To se treba nerfat, a ne pateticni ult koji ionako radi mali dmg.
Joj jadan Ez, smanjili su mu movement speed, sad se jedva krece sa 375 :D Uglavnom, nisam ga dugo igrao i tek sad kuzim kako je odlican champ, al uz prave rune. Imam mana regen/5 sec, hp quintove i crit. chance jer mu je q on-hit, i to je jedino imho sto mu treba. Masteries dodem do 5 mana regena/5 sec a offensive do 10% crit. dmg. i armor pen.
Imam oko 30 mana regen/5 sa meki pendantom i sa teleportom mogu bez problema lane-at koliko me volja. Cim skupim dovoljno para, odem u bazu i kupim sorcerers shoes, tear of the godess i sword of the occult.
Manamune je odlicna stvar za Ez-a, pantheona i ostale dps champove koji ovise o mani. Sto se tice ez-a , ovo mi je core build i sad bi iso na phage pa inf. edge i na kraju phage spojio u frozen mallet. Mozda bi i phantom dancera na kraju, osim ako imaju dobrog tenka, onda bi uzeo black cleaver.
Sorry sto imam samo 2 partije, nisam ga dugo igrao al do sutra ce bit cijela lista pobjeda :D (let's hope so)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
ha probaj reinstalirat josipe...
@Paci
Ja sam govorim iz iskustva :) ako vidim u protivnickom timu trynu samo se fukusam na njega :) A igrajuci njega sam zakljucio da dobar CC Team i exoust ce rijesit trydu bez problema :)
ma samo mu roknes ignite i doviđenja...
jedini problem ako se nahila... tu bi onda dobro doso i exhaust
trenutno isprobavam veigara pa bi pitao za build
a za tryndu trebamo imat jednog stunnera koji ga stunna cim ukljuci ulti
Bio AoE ili ne, preslab je, damage koji poveća ostalima se možda ni ne primjećuje, a po tome bi trebali sj3bati i Ryza onda koji isto ima AoE ulti puno jači nego Vladimirov...
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
IGN: weirdek (EU)
chat opet ne radi
Ne shvaćam vaše kenjkanje za nerf Vlada... ON JE TANK! Nije mu niti namijenjeno da ima velik dmg output, to je do sad bio samo bonus i moglo bi se reći da je Vlad u dobrim rukama malko OP.
Kako uopće možete uspoređivati AP squishy nukere/disablere (Malzahar/Ryze) s Vladom???
Vrijedi li kupovati Ezreala ?
Vrijedi li kupovati Ezreala ?
Itekako, al stvarno treba imat skilla i osjecaja jer on ovisi o skillovima iako je dps, autoattack mu ne znaci puno.. Osim u late gameu.
Evo zadnji matchevi s ezom, iso sam na hextech zbog lifesteala i spell vampa, a i dmg i ap su jako dobri s obzirom na cijenu tog itema.. 2 hextecha, sorcerer shoes, sword of the occult, trinity force i manamune mi je glavni build.. nemoguce me ubit :D
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Meni je sve u redu skino sam za par minuta.
kojeg castera za 6300 da uzmem imam malza i vlada
trenutno u igri su karthus ,ap ezzreal, kennen
@aliser sad te interesuje ezreal a sam si mi rekao da je overnerfano sranje i da nije isplativ za kupit
http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=18796
novi skinovi za sljedeci patch
Instaliro LoL na drugom kompu (stari je u ku*cu) i launcher error pa wtf sad...sve napravim kako treba , reinstalliram, sve sve i opet sere pa ima li ikakvo rjesenje za ovo...
Hvala
Tko je od vas ovdje imao ideju za crit garena?, da čujem još jednom u detalje kako to funkcionira prije nego ga kupim. Jer sumnjam da može critat sa Spinning slashom, a još manje s ultijem kao što je netko ovdje davno napisao....
crit garen ??? kako bi to funkcionisalo
Tko je od vas ovdje imao ideju za crit garena?, da čujem još jednom u detalje kako to funkcionira prije nego ga kupim. Jer sumnjam da može critat sa Spinning slashom, a još manje s ultijem kao što je netko ovdje davno napisao....
Nema smisla crit garen...Garen je TANK i nista drugo vjeruj odigro sam vise od 40 partija s garenom i taj crit garen je toliko bezveze..em nema neki demage, em je slabu u lateu. Ga rena kupi jedino ako mislis tanka igrat. A i na leaguecraftu je najbolje ocjenjen tank build.
@aliser sad te interesuje ezreal a sam si mi rekao da je overnerfano sranje i da nije isplativ za kupit
Da zato sto mi je brat rekao da je preslab.
Ja sam odigrao dosta partija sa crit. garenom. Spinning slash je on-hit dakle moze crittat, isto tako i moze slowat ako ima frozen mallet/red buff.
Istina je da je Garen bolji kao tank jer mu E skill svejedno radi dobar dmg. Rune uzmes standardne za tanka - 3 HP Quint., u seal stavis hp per lvl, crvene mozes armor pen. a plave cooldown.
Sumnjam da je itko pisao da moze crittat sa ultom, pa to je magic damage, ne znam uopce kako bi crittao :D
Hahaha sjećam toga ja sam bio Xin....Ali se sjećaš onda smo poslije isli 1v1 oba dva Trynda i zgazi sam te :-D
OK ljudi, Garen kupljen, tank build i prva runda pwn.... nažalost u drugoj su moji suigrači nafeedali vlada, 700 ap-a, 5 levela iznad nas, puni mejai i nemoguće ga je ubiti. Ali sve u svemu, Garen drži reputaciju, the most OP tank ever...
OK ljudi, Garen kupljen, tank build i prva runda pwn.... nažalost u drugoj su moji suigrači nafeedali vlada, 700 ap-a, 5 levela iznad nas, puni mejai i nemoguće ga je ubiti. Ali sve u svemu, Garen drži reputaciju, the most OP tank ever...
Tocno sam znao da ces napisat ovako nesto cim ga probas kao tanka ;)
Garenov ulti daje killova na bacanje
Evo dvije sa panthom nakon patcha sta reci super je build je bio gotvo isti.
sta ce ti zeal ??