League Of Legends EU : KeiichiAssassin
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
wtf trunfle cijena pise 4800 ipa ????
Troll je zakon, fun heroj prilicno koristan ogroman dmg i sto je najbolje, urnebesan /laugh /joke /taunt xD
ali zas 4800 fali mi 1000 ipa sada :P
ali zas 4800 fali mi 1000 ipa sada :P
Poznavajuci tebe skupit ces jos veceras.
IGN: weirdek (EU)
Jel netko ima problema s LoL, meni i jos dvojici prijatelja se igra zaledila jos nemoze da se pokrene. . .
Harise MOLIM TE nemoj vise igrat sa Pantheonom MOLIM TE.
Ne znas ga igrat uopste uvijek failas sa njim..
nebi se slozio :P
haj ne seri ti si failao vise :P
Troll je zakon, fun heroj prilicno koristan ogroman dmg i sto je najbolje, urnebesan /laugh /joke /taunt xD
ehehehe i izgleda kao pacijent :P
igrao i ja jednu danas s njim na TT-u cisto da probam i odlicam mi se cini...
haris kupi rune prvo bolje :P
@Paci
Ja sam govorim iz iskustva :) ako vidim u protivnickom timu trynu samo se fukusam na njega :) A igrajuci njega sam zakljucio da dobar CC Team i exoust ce rijesit trydu bez problema :)
ma nije to nego yi i katarina nas u laneu zajbali skrzo pa sjbala cijela partija nismo gotovo killa imali
@Paci
Ja sam govorim iz iskustva :) ako vidim u protivnickom timu trynu samo se fukusam na njega :) A igrajuci njega sam zakljucio da dobar CC Team i exoust ce rijesit trydu bez problema :)
zato ga vecinom igram na TT :P , na 5v5 imas ga pravo ali sve ovisi...
Corki je ovih dana OP i ljudi s njim pwnaju teško, igrač sa EU servera, xorcist ga igra otkad je buffan i ima nevjerojatne scorove.... kao i profići sa livestreamova... 95% rundi gdje igraju s Corkijem osvajaju. Što se tiče range carry-ja.... slažem se da je nešto trebalo jeb3no poduzeti jer se samo range carry-ji koriste ove dane, malo je nas koji ćemo uzet Master Yi-a umjesto ubojice Miss F ili Kog-a koji sa 2.-gim skillom i Bloodrazerom ubije bilo koga u roku od par sekundi, ukratko range heroji su dominirali zadnja 2 mjeseca i tome je došao kraj.
I sad ono najvažnije: Vladimir ulti nerf???!!! Da li su ovi u RIOT-u toliko retardirani ili je ovo greška u patchnotesu. Ulti mu je preslab, pogotovo na lvl 1.... kaj ti je 150 dmg-a, pa to bilo koji heroj postigne s drugim skillovima, a kamoli Ultijima. Malzaharov ulti je prejak čovječe i ima suppresion, a kao da to nije previše, omjer AP-a na ulti mu je 1.5.... RIOT je totalno fail-ao sad.... Vladimir postaje preslab za 1 na 1 protiv bilo kojeg heroja jer nema dosta snage da nekoga nukira, s tim da mu blood pool i tides of blood skidaju puno hp-a, pa će više dmg-a napraviti sebi nego neprijatelju. I zašto npr. Ryze koji radi isto AoE dmg kao i Vlad nije onda tako oslabljen? Nego nema "cost" na ultiju, ima smješno mali cd i radi puno dmg-a čak i na prvom levelu.
Potpuno sam razočaran ovim patchom, uglavnom radi Vladimira koji je odličan heroj, a oni su ga sad uništili.
sa vladom jesam
ali panth buff me je ugodno iznenadio
istina..haris stvarno si za k**** sa pantheonom i kad smo mi dvojica igrali isto si feedo:DD
istina..haris stvarno si za k**** sa pantheonom i kad smo mi dvojica igrali isto si feedo:DD
Haris je za P*nis sa mnogo cim da vidis kako Shaca tek igra xD
U biti jel postoji heroj s kojim haris ne fida xD
anyway jadan tolko smo ga napali prestat ce igrat lol xD
A sto se vlada tice hmm ne smeta mi tolko dok mu nitko ne dira q :)
U biti jel postoji heroj s kojim haris ne fida xD
anyway jadan tolko smo ga napali prestat ce igrat lol xD
lol xD
A najjace mi haris na midu 5 minuta chat dole pise "meni ce trebat gank uskoro"
još planiraju vladimiru smanjit trajanje W skilla, ma očito je tamo u Riotu sukob interesa šta se tiče heroja
Evo jedna dobra sa Lux nazalost Madman je leavo i nismo imali tenka idiot nam nista nisu mogli od 40 min i onda j postajalo sve teze gino sam puno jer nismo imali tenka a da je bilo 5v5 imo bi puno vise kilova i build sam gotvo zavrsio ovo prvo je trebala biti Zhonya.
još planiraju vladimiru smanjit trajanje W skilla, ma očito je tamo u Riotu sukob interesa šta se tiče heroja
Pa to je apsurdno, uništit će ga potpuno, ne može heroj funkcionirati samo sa jednim (Q) skillom.... već su mu ionako smanjili duraciju W skilla i povećali cd ja mislim..... heh sad sam se sjetio da su mu u ovom patchu povećali i cd ultija... ma to te ja pitam... sad ću morati čekati još duže za svojim razornih 150 dmg-a na ultiju... što i nije blizu 150 kad se uračuna magic resist neprijatelja i još ako ima barem jedan MR item...
feel like nerfing much?!
*removed fun from current metagame*
Fixed a bug where fun was involved
Fixed a bug where corki moves forward
Fixed a bug where champions got to the tower before minions pushed the first tower
Fixed a bug where warwick was not a seal
Fixed a bug where twitch dealt damage
Fixed a bug where it was usefull to level vlads ultimate
Made Sona a man
Fixed a bug where Miss Fortune had a womans voice
Fixed a bug where morgana's shield could be casted
Fixed a bug where debuffs were added
Everyone has golem buff now when buying new dorans ring
Fixed a bug where Sona could beat Chuck Norris
Fixed a bug where Galio's ultimate would taunt
Galio's ultimate now gets him 100% extra damage
Twitch ultimate renamed to Pray and Run: twitch channels for 10 seconds and prays, then he is able to move again with 4.5% extra movement speed
Twitch can now teleport to enemy base and one hit nexus
Fixed a bug where twitch could one hit nexus
Fixed a bug where ranged dps champions could attack from a distance
Nashor baron now has 500 hp and gets a debuff if you make it.
Baron Nashor is now a jungeler
Places Baron outside map so is not easily killstealable
Renamed Mundo to big sissy
Fixed a bug where he could go where he pleases, his movement speed is reduced by 50%
Every time Mundo says his own name he gets stunned
Fixed a bug where Rylais crystal scepter didnt speed up enemies
Twitch is now autoselected for you in champion select
Fixed a bug where others didnt quedodge when you picked Twitch
Fixed a bug where you get an automisscall, and if you didnt pay attention you automaticly move to your turret
Fixed a bug where nonexisting bugs would be fixed
Fixed this
Fixed a bug where Tarics erection became only visible when zoomed in
This new version will only take 3 months of server maintenance,
Fixed a bug where players would get their RP back in this period
haha kako je lik dobro opisao sve hebene greske ovih idiota u riotu..