League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.420.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
League Of Legends

ezreal je na forumu rekao da ce bit 3150   pa i ja mislim da ce bit toliko

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

3150 valjda

edit :??

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 23:04 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

dupli post

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 0:14 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

haha najjaca runda ikad xD 5v5 i 3 livaju i ja i shaco sami ostanemo...predobro obozavam ovakve igrace <3

lepo znaš kako, majke mi

&quot; Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf&quot; \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 1:15 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedna partija s DPS Garenom kojeg mnogi kritiziraju.. al zapravo ima OGROMAN dmg ako se builda ovako kao sto sam ga ja.. Steta sto sam imo ocajan team pa su twitch i gp failali, jedino je akali bila ok a nidalee nelos support.

Dmg na E skillu mu je otprilike ovakav bio - znaci vrti se 3 sec, svakih 0.5 sec "udre" dakle to je 6 udaraca. Na 5 lvl-u s ovim buildom je bilo 75+95 = 170 x 6 = 1020 a svaki je crittao jer imam rune i dovoljno crit. chance, imao sam armor pen. i inf edge tako da je to na kraju izaslo sve skupa otprilike ovako - 1020 x 2,3 = 2346 dmg-a (posto su imali nes armora, a onaj armor pen. je minimalac, onda sam s masteries i inf. edge imao 260% i oduzeo 30% zbog armora) 

Znaci 2350 dmg-a + 40 mgc svake sekunde s sunfire.. Jednostavno nezaustavljivo :D jadan trynda ide 1v1 i meni ostane 3/4 hp-a on na 250 i ide upalit ult, ja opalim silence i ult i on rage-a :D

Uglavnom smatram da su youmuu's, inf. edge i phantom dancer maximum dmg-a sto treba garenu i trebalo bi mu tu stavit jos 1 sunfire ili FoN. Srecom oni su svi bili dps pa sam mogo jos jedan sunfire i dmg bi samo rastao. Ashe i irelia se doslovno otope dok stoje kraj mene :D a nemogu pobjec jer sa q skillom iam oko 550 movementa

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 9:24 (puls4R).

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Apologize or DIE

Nisam dugo sa Yi-em igrao pa evo malo SS-a ;)

Po meni odlican build za Yi-a,ali ipak mi nemogu nista 1v1  {#}

Anyway,dodajte me " Cro Fake " EU 

Edit: Jebo ti silverlight mater

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 9:56 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Jedna partija s DPS Garenom kojeg mnogi kritiziraju.. al zapravo ima OGROMAN dmg ako se builda ovako kao sto sam ga ja.. Steta sto sam imo ocajan team pa su twitch i gp failali, jedino je akali bila ok a nidalee nelos support.

Dmg na E skillu mu je otprilike ovakav bio - znaci vrti se 3 sec, svakih 0.5 sec "udre" dakle to je 6 udaraca. Na 5 lvl-u s ovim buildom je bilo 75+95 = 170 x 6 = 1020 a svaki je crittao jer imam rune i dovoljno crit. chance, imao sam armor pen. i inf edge tako da je to na kraju izaslo sve skupa otprilike ovako - 1020 x 2,3 = 2346 dmg-a (posto su imali nes armora, a onaj armor pen. je minimalac, onda sam s masteries i inf. edge imao 260% i oduzeo 30% zbog armora) 

Znaci 2350 dmg-a + 40 mgc svake sekunde s sunfire.. Jednostavno nezaustavljivo :D jadan trynda ide 1v1 i meni ostane 3/4 hp-a on na 250 i ide upalit ult, ja opalim silence i ult i on rage-a :D

Uglavnom smatram da su youmuu's, inf. edge i phantom dancer maximum dmg-a sto treba garenu i trebalo bi mu tu stavit jos 1 sunfire ili FoN. Srecom oni su svi bili dps pa sam mogo jos jedan sunfire i dmg bi samo rastao. Ashe i irelia se doslovno otope dok stoje kraj mene :D a nemogu pobjec jer sa q skillom iam oko 550 movementa

nice..budem probao taj tvoj build ;)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zar vec nije danas trebo biti spolight za trundela.A smijem se kladiti cim izade da Pulsar vec imati skin za njega {#}

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 10:31 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
haha ne budi ljubomoran na moje referale xD vidit cu kakav ce champ bit, skin vjerojatno necu uzet
18 godina
Fake_Alert kaže...

Apologize or DIE

Build je ok, ali ja bih zamijenio Tiamat za GA ili još bolje za Bloodthirster. Vidim da još uvijek dobivaš XP pa nisi došao do lvl 30 i na kojih 300, 400 pobjeda kada više nećeš doći ni do pola toga builda, možda samo u nekim posebnim rundama, a neprijatelji neće biti tako glupi da dopuste Master Yi-u 40+ killova, nego će se fokusirati na njega ili predati rundu da ne gube vrijeme.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Možete mi preporučiti nekog dobrog championa, IP-ovi nisu bitni uštedit ću. Igrao sam najviše sa Master Yi, Tryndamere, Ashe i Shenon(free to play) i sviđaju mi se takvi championi. Da štedim za Shena ili ima neko bolji?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemoj Shena, ako voliš tankove uzmi Malphita odličan je

Inače ako si početnik Teemo ti je najjednostavniji

&quot;Say hello to my little friend&quot; Tony Montana-Scarface
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Nisam baš početnik ali nisam ni super igrač. Hvala na preporuci.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Možeš i Tryndamerea uzet, jeftin je i dobar, pogotovo s onim ultiom (R), u late gameu je odličan

Ako voliš ove abillity power heroje moja preporuka ti je Ryze

&quot;Say hello to my little friend&quot; Tony Montana-Scarface
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Zar vec nije danas trebo biti spolight za trundela.A smijem se kladiti cim izade da Pulsar vec imati skin za njega {#}

Spolight stave cca 2 sata prije gašenja US servera tj. utorkom oko 9 ujutro.

two camels in a tiny car
18 godina
neaktivan
u 07 30 utorkom mi je do sad bio vidljov spotlight barem u zadnja 3 heroja :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ne bi znao sto da shena ne uzme jer je odlican tank moze spasavati guzice preko cijele mape ima taunt, q skill koristi dpsovima, w je super za njega spasio me je puno puta od kartusovog ultia idt.

Znaci super je tank samo sto je po mom misljenju malo tezak za igrati.I samo da napomenem da je tier 1 champ.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.11.2010 18:52 (scarface797).
16 godina
neaktivan

sta to znaci tier1 champ,tier2 itd..

to je jacina ili??

15 godina
neaktivan
CroDino kaže...

sta to znaci tier1 champ,tier2 itd..

to je jacina ili??

Pa ne bas otprilike koliko sam ja shvatio da se tu gleda ko je nakorisnij u timu ko moze najvise pomoci u team fightovima i tako.Nek ti neko ko igra igru duze bolje objasni.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan

aha

16 godina
neaktivan
dakle tier ti je lista champova po njihovoj korisnosti u timu. Ako se ne varam ima 5 tiera, s tim da je tier 1 sastavljen od najkorisnijih a tier 5 od skoro beskorisnih champova. Tier list je napravljen od strane najboljih igraca. Najpoznatija je l0cust i elementz tier lista, tj. najprihvacenija je od strane igraca. Npr tryndamere je tier 5 ili 4 a ima najveci dmg od dps-ova u igri - on je pri dnu jer ce ga svaki pametan tim fokusirat, unistit u 2 sec te se udaljit/exaustat i gotov je. Dok je npr morgana tier 1 jer je dominantna kad je na midu, pasiv joj je spell vamp i samim tim moze unistavat creep valove i pritom se healat. Ima snare koji ima ogroman range te ima jedan od najkorisnijih shieldova u igri koji te stiti od svih spellova (bar dok ga se ne probije). Uglavnom cijene ti se likovi koji mogu pomoc timu. U tier 2 su ti uglavnom dps i burst dmg heroji tj. carry heroji - tier 2 heroji nisu nimalo losiji od tier 1 heroja, al nemaju tako vaznu ulogu u timu. Uglavnom ces vidit ovakve timove - amumu, vladimir, kog maw, morgana i sona. Ovo je primjer savrseno ukomponiranog tima s kojim se lako dominira.
16 godina
neaktivan

sad razumijem..tnx.:D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ae pulsar mozes li staviti linkove od te dvije liste ako nije problem.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
upisi u google league of legends tier list i trebao bi bit prvi po redu.. Na mob-u sam pa neogu linkat
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Fake_Alert kaže...

Apologize or DIE

Build je ok, ali ja bih zamijenio Tiamat za GA ili još bolje za Bloodthirster. Vidim da još uvijek dobivaš XP pa nisi došao do lvl 30 i na kojih 300, 400 pobjeda kada više nećeš doći ni do pola toga builda, možda samo u nekim posebnim rundama, a neprijatelji neće biti tako glupi da dopuste Master Yi-u 40+ killova, nego će se fokusirati na njega ili predati rundu da ne gube vrijeme.

Znam,nije mi ovo prvi put,ali mi je stari acc s kojim nisam dosao ovako High.

No nemoj porec da nema debila i na lvl 30 koji neznaju igrati kak spada{#}

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
League Of Legends

evo tier lista 

http://reignofelementz.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo samo da vam dokazem da se stvarno isplati nabavljat referale.. uglavnom su to rl frendovi koji su poceli igrat LoL a ima ih dosta i s xfire-a :D

Trenutno imam 5000 RP-a, a platio sam 20€, s tim da imam bar 15 skinova i 40-ak champova :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad dolazi nova champion rotacija ?

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Kad dolazi nova champion rotacija ?

utorak navecer, oko 20:00

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Hebo i vas i ovu igru. Kad igramo premade, 3 feedaju i ja i jos netko moramo carry-at sa 2 squishija, prelijepo. Dodem na solo queue i hebena evelyn seta kraj mene dok me mord ult-a i sto sve ne, i umjesto da ga stunna pod turretom ona sam seta.. Pa u pm kakvih noboova ima, tko im je dao hebeni mis u ruke

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice