League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...

ama ja i alkser ozb igrali pa oni poceli zajebavat se npr brodski igra teema i namjerno ne ukljuci speed boost  i feeda mordea ...

Ajme meni kako ce Teemo igrati normalno kada mu je zli veliki Morde oteo sve gljive pa jadan nije imo sta postavljati :(

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Koji ste vi likovi.... osobno mrzim kad se netko uvrijedi i počne feedati, a samnom je u premade-u. Ne razumijem kako on misli da ću ga ikad više zvati u rundu. Stoga vi koji feedate, promislite malo... 

Ma ja cu igrati jos sa harisom, nije me briga sto je fidao. Sta jedna partije ode i sta tu ne mozes svaku pobijedit.

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
League Of Legends

ma stvar je sto su oni fidali pa sam ja kontra fidao :P

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel mi moze neko objasnit kako se izracunava life steal

kolko ja znam to ide na dmg kolko radis dmg od toga uzmes posto kolko ti je life steal ili??

16 godina
neaktivan
da. Ako imas 15% lifesteala i 100 dmg-a, svakim udarcem se healas za 15 hp-a
IGN: weirdek (EU)
16 godina
League Of Legends

kakav je novi item hexdrinker isplati se rushat ispred bf sworda sa nekim dpsovima ashe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

kakav je novi item hexdrinker isplati se rushat ispred bf sworda sa nekim dpsovima ashe...

ja ga koristin sa Irelion, dosta je dobar al za Ashe ti ga nebi baš preporučia

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Isplati se ako imaju bar 3-4 dobra castera u timu. I onaj pasiv mi se svida :D u late gameu ga zamijenis za nesto

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jos da naprave taj runeforger u leakanim notesima davno bio upgrade hexdrinkera

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kakav runeforger? to nes novo? pa ja sam kombinirao 5 runa jos dok seasson 1 nije izasao. il to je nes novo :S
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

ma ne to ime itema prije bilo leakano da ce hexdrinker izidi i bio leakan runeforger koji je bio upgrade hexdrinkera

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
A lol nisam procitao kak spada xD a jbg kad radim pa sakrivam se da me ne vide s mobom xD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ustvari zove se Runegorger

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

da moj fail :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Taj novi item rune sta vec izgleda super.Odlucio sam da cu sada igrati sam sa Kayle da se malo uvjezbam posto je odlican champ jos cu kupiti Aniviu i onda cu skupljat Ip za rune za Kayle :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

kayle i anivia zas ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A Kayle zato sto je super champ njen ulti moze odlucivati o ishodu team fightova ima heal i daje movement speed nekak jednostavno mi se svida.A Anivia mi je isto jednostavno dobra ima onaj zid s kojim mozes spasiti sebe i nekoga svoga ili uhvatit i ima odlican brust damage ulti joj je super za framanje minon waveova itd itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 19:46 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

A Kayle zato sto je super champ njen ulti moze odlucivati o ishodu team fightova ima heal i daje movement speed nekak jednostavno mi se svida.A Anivia mi je isto jednostavno dobra ima onaj zid s kojim mozes spasiti sebe i nekoga svoga ili uhvatit i ima odlican brust damage ulti joj je super za framanje minon waveova itd itd.

Framanje! Nikako da se otarasis te rijeci hahah

PS. Sry nisam mogao odolit :P

Music is my life :)
16 godina
League Of Legends

ma za farmanje je najjbolji ap sion ukljucis stit detoniras ga  i cijeli minion wave si one shotto :D

nesto za smijeh 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 20:14 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=795722#post795722

novi champ trundle the cursed troll

necete vjerovat sta se desilo ljudi su mi que dodgali  4 puta i 4 puta s istim ljudima me spoji :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:08 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 21:10 (scarface797).
15 godina
neaktivan
makaweli kaže...
scarface797 kaže...

Framanje! Nikako da se otarasis te rijeci hahah

PS. Sry nisam mogao odolit :P

-,.,- moro si ti ma kako god vec ide boli me briga :P

P.S Sorry na duplom postu net pobudalio

16 godina
neaktivan

ajd oce ko da bacimo jednu

moj nick:CroDino

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ustvari zove se Runegorger

jel valja to sta za xin-a za tank build neki ili garen mozda? ako imaju 2-3 castera u timu ili ak su oba u lineu s tobom casteri?

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
16 godina
neaktivan
xin je bolji kao dps a garen kao tank. Uglavnom ti je garen stalno banan na rankedu
17 godina
protjeran
League Of Legends

Garen je ok...

AL nije mi jasno kog vraga ljudi guraju XIN-a ispred Olafa...jbt, Olaf s Leviathanom, Frozen Malletom, Warmogom, Starks Fervorom, Berserker Greavesom i Atmas Impalerom je nezaustavljivi DPS/Tank hibrid...

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto se ovo dogada? Vidi sliku.

Ugl skida mi oko 400kb/s , postoci idu jako sporo a minute se prakticki ne micu uopce ne kuzim... traje vec cijelu vijecnost.. 100 puta sam restarto pa ponovo ali nista, ugl skida mi patch

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nemas pomoci....jednostavno ostavi cijeli dan da se skida

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Toxic probaj ovo ili ovo i svi vi kojima se update buga probajte :D ja doduse nemam problema s tim tako da nemam potrebe iako me zanimao ovaj modified standalone client :S

Edit:

E gledam onaj fully patched client is only for US -_-", a za ovaj drugi ne pise nista :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 16:30 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

toxic tako je i meni bilo, piše da skida 400 i nešto a postotci se jedva miču, update mi je trajao oko 3-4h

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice