League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Blizek kaže...
minko kaže...

aaaa ispričavam se. sad kad si rekao da izađe iz stealtha kužim o kome je priča i da, on ima stun, stealth da deala dmg, i ult koji radi ogroman dmg - ali on nije ni približno op, ovisi o itemima previše i užasno teško je castat i namjestit ult (isto ko kod fiddlea samo 10x teže). riječ je o magmusu.

on topic...

...

mmmm.... gangplank ima kuburu...

Gangplank je jedan od heroja kojeg mnogi ne razumiju i ne shvaćaju. On je support caster. Za one koji misle da je melee carry,neka ponovo razmisle. On može carryat tek u late gameu kad si kupi infinity edge + phantom dancer + lifesteal item. Ljuti me kada mi u liniji kažu da sam n00b jer Parrrleyom ne harrasam već ubijam minione.

LOL pa bit carry championa jest da su loši u early game a nakon farmanja su jakoooo dobri.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...
minko kaže...

aaaa ispričavam se. sad kad si rekao da izađe iz stealtha kužim o kome je priča i da, on ima stun, stealth da deala dmg, i ult koji radi ogroman dmg - ali on nije ni približno op, ovisi o itemima previše i užasno teško je castat i namjestit ult (isto ko kod fiddlea samo 10x teže). riječ je o magmusu.

on topic...

...

Gangplank je jedan od heroja kojeg mnogi ne razumiju i ne shvaćaju. On je support caster. Za one koji misle da je melee carry,neka ponovo razmisle. On može carryat tek u late gameu kad si kupi infinity edge + phantom dancer + lifesteal item. Ljuti me kada mi u liniji kažu da sam n00b jer Parrrleyom ne harrasam već ubijam minione.

LOL pa bit carry championa jest da su loši u early game a nakon farmanja su jakoooo dobri.

Ako je Miss Fortune ili Tristana loša u early gameu,onda ne znam tko je dobar.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan

Dajem acc za tele2 bon od 25kn!

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...
minko kaže...

on topic...

...

Ok MF i tris su u early game dobri ali Ashe,kog,TF i tryn imaju vrlo loš early game.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...
Lord Nofak kaže...
Blizek kaže...
minko kaže...

on topic...

...

Ok MF i tris su u early game dobri ali Ashe,kog,TF i tryn imaju vrlo loš early game.

Ma sve to ovisi od igrača do igrača. TF i Kog Maw definitivno nisu slabi u early gameu,pogotovo u midu ( barem kad ih ja igram ). Ashe nije loša,ali ima malen health. Jedini slab je Trynda,ali on je melee carry. Ne znam niti jednog melee carrija koji je dobar na početku. Svi ovi mogu carriat u sredini igre,a Gangplank baš i ne.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
lol tf los u early gameu? Do 7 lvl-a imam po 2-3 killa skoro svaku partiju ako sam na midu, zbog ultija ofc. Za njega i koga sam uzeo movement speed quintove i masteries jer su uzasno spori, i onda protivnici rageaju xD pantha je nemoguce uhvatit sa tim runama i masteries jer ima najveci movement speed u igri
IGN: weirdek (EU)
16 godina
neaktivan

Trynda je mozda slab do 6lvl s crit dmg runama, inace s crit chance runama je nije slab ima spin, heal, slow do +40dmg... uvijek ownam s njim na lane 

i da napomenem, tryndamere moze lako jungle

17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img155.imageshack.us/img155/5302/brotherduel.jpg

Brat me dobio sa Ashe protiv TF-a. Jednostavno je Ashe jača od hybrid TF-a 1v1 makar je svaki duel bio veoma gust jer sam mu sjajno sa flashom dodgao ulti. Da sam igrao sa AS/AD TF-om vjerojatno bih dobio ali ipak hybrid TF je moj stil.

Posebnu pažnju obratite na creep killove. Mislim da bi svaki dobar carry trebao ovoliko imati bar do 45 minute. Nas 2 smo ipak bili sami,pa je bilo lakše farmat. Ipak,farmali smo samo u sredini do zadnjih 10 minuta.

EDIT:Tornjeve sa strane su pushali minioni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 17:02 (Blizek).

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ima li ko kakav odlican build ili savjet za igrat Alistara, svidja mi se char ali nikako da se snadjem s njim. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ima li ko kakav odlican build ili savjet za igrat Alistara, svidja mi se char ali nikako da se snadjem s njim. . .

Najiskreniji savjet: nemoj ga igrati. Preslab je,teško ga je ubit,ali niti nema damagea niti nema dobar CC.

18 godina
Blizek kaže...

Najiskreniji savjet: nemoj ga igrati. Preslab je,teško ga je ubit,ali niti nema damagea niti nema dobar CC.

Al je tako ZABAVAN i onaj Joke "You can't milk those je priceless" hahaha

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
srky.du kaže...

Trynda je mozda slab do 6lvl s crit dmg runama, inace s crit chance runama je nije slab ima spin, heal, slow do +40dmg... uvijek ownam s njim na lane 

i da napomenem, tryndamere moze lako jungle

slazem se, odlican je za jungle, a najjace je sta spin kroz zidove ide pa je vrlo lako i pobjec premda je lik u pocetku igre spor i trom ali crit mu je opako dobar i radi velik dmg

Mundus Vult Decipi! / Memento Mori!
16 godina
neaktivan

sad mi je lako igrat s crit chance ali crit dmg je mnogo bolji nakon 20min :D

18 godina
Blizek kaže...
D3ViL kaže...

Što nije Alistair tier1 tank?

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
zv'jer2 kaže...
Blizek kaže...
D3ViL kaže...

zato sto preslabo farma , pravi toliko pi*kast damage da ga ignorirat mozes  jedino sto mozes radit je stunnat i moliti da te napadnu

haris771 (eu) LOL account
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Blizek kaže...
D3ViL kaže...

Daleko od toga.. samo cu ti rec da je skupa sa Sivir u tieru - U biti evo ti link po meni najbolje tier liste http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=159762

Ehh.. sad odigrao partiju sa 3 BUG-ovca al nazalost previse su pushali inhibitore pa smo spusili.. al u svakom teamfightu dobijemo :D ja sam weirdek btw

Ovo mi je prva partija s poppy nakon 2-3 mjeseca, i totalno sam zaboravio kako je dobar champ. Q skill sa ovim buildom mi je radio 1700 dmg-a tako da sam doslovno one-shotao heimera :D

jos bi kupio hextech i to mi je core build.. mozda frozen mallet na kraju

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 21:39 (puls4R).
16 godina
League Of Legends

evo jedna s kojom sam carryjao sa malzom ali su ovi svi negativni bili

wtf nema slike 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 0:21 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna zanimljiva partija sa Ashe mozda su itemi malo cudni ali su imali oni Rammusa,Shena i Olafa koji su isli na full tenk neznam zasto je olaf iso al eto,a najzanimljivije je bilo to sto smo mi bili vodili od 30 min i onda su oni nas krenuli cak su nam unistili oba nexus turreta a njima su samo bili unisteni vanjski i onda ih mi kad su nas pushali utucemo  i mi push i pobjedimo.Razlog sto sam ovoliko puta pogino je to sto sam stalno spasavo pa onda me uhvate ali sve u svemu bilo je super.Samo samo se za prvi item dvoumi sta da uzmem da napravi blood thirster do kraja ili da idem na phantom dancer.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
zv'jer2 kaže...
Blizek kaže...
D3ViL kaže...

Daleko od toga.. samo cu ti rec da je skupa sa Sivir u tieru - U biti evo ti link po meni najbolje tier liste http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=159762

Ehh.. sad odigrao partiju sa 3 BUG-ovca al nazalost previse su pushali inhibitore pa smo spusili.. al u svakom teamfightu dobijemo :D ja sam weirdek btw

Ovo mi je prva partija s poppy nakon 2-3 mjeseca, i totalno sam zaboravio kako je dobar champ. Q skill sa ovim buildom mi je radio 1700 dmg-a tako da sam doslovno one-shotao heimera :D

jos bi kupio hextech i to mi je core build.. mozda frozen mallet na kraju

Lol gdje ces taj ss staviti vidi meni score xD.Tu me bas nista nije htjelo a sa tryndamerom mi je to tek 5 partija i pretesko je igrati sa njime.:)

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. - LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Joj prokleti forum meni tu nis ne radi kako spada sto se tice quota :S

*sracface

Olaf je odlican kao tank :D ( forzen mallet, sunfire x2 i thornmail :D ) posto pravi true dmg s e spellom ako se ne varam i jos ima att speed kako mu se hp smanjuje sasvim dovoljno za ass rape :D

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Joj prokleti forum meni tu nis ne radi kako spada sto se tice quota :S

*sracface

Olaf je odlican kao tank :D ( forzen mallet, sunfire x2 i thornmail :D ) posto pravi true dmg s e spellom ako se ne varam i jos ima att speed kako mu se hp smanjuje sasvim dovoljno za ass rape :D

Slabo sam ja tebe shvatio al sto se tice olafa sa onim buildom na Ashe on se topio kao i shen i rammus al sam puno puta pogino nisu me moji bas cuvali puno :D

16 godina
League Of Legends

hoce ko igrati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

jeli iko kupova riot pointse ikako?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

jeli iko kupova riot pointse ikako?

Da, ja sam.. 20€ RP-a sam kupio i zbog puno referala sam dobio jos 975. Sta ti treba?

p.s. napokon dosao monitor :D onaj mi je poceo dobijat dosta green pixela pa sam zamijenio a cijelo ovo vrijeme igrao na laptopu. 

Iako primjecujem da dosta ljudi igra na manje od 30 fps-a pa nezz kako to uspijevaju :D ja sam navikao na laptopu 60-70 (padne na 45 u team fightu) a na kompu 110-130 i padne najmanje na 80.

edit:

evo moj idealan build za garena ^^ ima 4500 hp-a, oko 200 armora i mr-a, rune su crit chance i hp i naravno dmg-a od atma's. 

e skill mu unistava sve na svom putu jer atma's mi je dao oko 90-100 dmg-a i 18% crit chance, oboje mu koristi E skillu. Protivnici su bili mix dps i mage champova tako da sam izbalansirao mr i armor

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 14:47 (puls4R).
16 godina
League Of Legends

hocemo veceras odigrat par partija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Noci championi za ovu sedmicu:

Fiddlesticks
Morgana
Nunu
Sion
Sivir
Teemo
Zilean
Nidalee
Garen
LeBlanc

Sa nekim championima pretjeruju kao Morgana,Fiddlesticks i Sivir. Pa njih stalno vidjas covjece dajte neke koji su bili samo par puta.

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=760228#post760228

uf kakvi epic skinovi... najrade bi ih sve uzeo xD pogotovo ww i kog maw. Svaka cast riotu, skinovi su im sve ljepsi i ljepsi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

uf kakvi epic skinovi... najrade bi ih sve uzeo xD pogotovo ww i kog maw. Svaka cast riotu, skinovi su im sve ljepsi i ljepsi

Brate mili kakav je ovo leptirić gay skin za koga :D

PS. igrao sam s nidalee predobra mi je , onaj javelin shot uzme pola healtha ashe na midu ^^

Music is my life :)
16 godina
League Of Legends

ja prvu sa  sionom epicno failo :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...
puls4R kaže...

Brate mili kakav je ovo leptirić gay skin za koga :D

PS. igrao sam s nidalee predobra mi je , onaj javelin shot uzme pola healtha ashe na midu ^^

leptiric je odlican :)

PS. probao nidale par puta pa suxo, sacu opet malo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 22:28 (paci).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice