League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.504
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja imam 400 gameova i no leave, ako neko feeda ja se samo pocmem zaljetat na njihove kule i djelim free killove xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Polako odustajem od LoL-a i pocinjem derat HoN.. iako slabo igram, mozda 1-2 matcha max. dnevno a nekad nijedan. 

Jednostavno je previse noobova i nemozes birat ljude s kojima ces igrat, tj. neznas uopce kakav im je k/d ratio i jesu li zesci fideri. Na HoN-u sve zivo vidis i posto sam pocetnik igram unofficial gameove di mi se ne racuna nista, a sama igra je 5x eksplozivnija i brza od LoL-a. I igra je stvarno imba jer imas likove koji te 2-shotaju na 7-8 lvl-u, a u HoN-u ne postoje itemi koji ti poboljsavaju dmg koji radis sa skillovima. Tj. postoji samo par heroja koji imaju takav skill, al opcenito nema AP-a neg intelligence.. I ima par epic likova koje bi stvarno trebali uvest u LoL jer mi je sve monotono.. Npr. ima lik kojem je E pasiv da ima pun k rangea, na 3 lvl-u tog skilla outrangea turret, w skill ima na max lvlu cini mi se 45% sanse za 40 vise dmg-a i ministun a ult je epic od 10 sec cd na ogromnoj daljini deala pun k dmg-a.. Puknes s ultom, malo autoattackova i dovrsis s ultom.

Uglavnom nisi puno item-dependant u HoN-u koliko si u LoL-u a sad mi livo AP rammus, tako da..

naravno jedan liver us*o sve kad smo pobjedivali a ako odem na ranked nadem jos vece nubove. Nemam zivaca za to, HoN sam manje-vise savladao jer igram sa 2 lika a ima ih jos xx koje nisam ni probao dok u LoL-u znam napamet sve heroje i skillove xD

Eto jedino ako neko oce premade da me spasi od livera. 

I HoN mi ne lagga dok mi LoL u zadnje vrijeme unistava gust igranja sa pustim laggovima i problemima sa LoL clientom.

toliko od mene :S

IGN: weirdek (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 20:36 (puls4R).

2 0 hvala 0
18 godina
RE: League Of Legends
puls4R kaže...

Polako odustajem od LoL-a i pocinjem derat HoN.. iako slabo igram, mozda 1-2 matcha max. dnevno a nekad nijedan. 

Jednostavno je previse noobova i nemozes birat ljude s kojima ces igrat, tj. neznas uopce kakav im je k/d ratio i jesu li zesci fideri. Na HoN-u sve zivo vidis i posto sam pocetnik igram unofficial gameove di mi se ne racuna nista, a sama igra je 5x eksplozivnija i brza od LoL-a. I igra je stvarno imba jer imas likove koji te 2-shotaju na 7-8 lvl-u, a u HoN-u ne postoje itemi koji ti poboljsavaju dmg koji radis sa skillovima. Tj. postoji samo par heroja koji imaju takav skill, al opcenito nema AP-a neg intelligence.. I ima par epic likova koje bi stvarno trebali uvest u LoL jer mi je sve monotono.. Npr. ima lik kojem je E pasiv da ima pun k rangea, na 3 lvl-u tog skilla outrangea turret, w skill ima na max lvlu cini mi se 45% sanse za 40 vise dmg-a i ministun a ult je epic od 10 sec cd na ogromnoj daljini deala pun k dmg-a.. Puknes s ultom, malo autoattackova i dovrsis s ultom.

Uglavnom nisi puno item-dependant u HoN-u koliko si u LoL-u a sad mi livo AP rammus, tako da..

naravno jedan liver us*o sve kad smo pobjedivali a ako odem na ranked nadem jos vece nubove. Nemam zivaca za to, HoN sam manje-vise savladao jer igram sa 2 lika a ima ih jos xx koje nisam ni probao dok u LoL-u znam napamet sve heroje i skillove xD

I HoN mi ne lagga dok mi LoL u zadnje vrijeme unistava gust igranja sa pustim laggovima i problemima sa LoL clientom.

U HoN-u sam igrao najviše Witch Slayer-a, Pyromancer-a i Predatora tako da ti njih preporučam. Nažalost ja još nisam kupio HoN, uvijek mi je nešto drugo prioritet, a i kratak sam s lovom, ali se nadam da ću ti se uskoro pridružiti. BTW totalno si u pravu gore, u HoN-u je igra eksplozivno brza i nabrijana.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

U HoN-u sam igrao najviše Witch Slayer-a, Pyromancer-a i Predatora tako da ti njih preporučam. Nažalost ja još nisam kupio HoN, uvijek mi je nešto drugo prioritet, a i kratak sam s lovom, ali se nadam da ću ti se uskoro pridružiti. BTW totalno si u pravu gore, u HoN-u je igra eksplozivno brza i nabrijana.

Ja igram flinta, scouta i wildsoula.. uglavnom carryje, najvise igram sa flintom i scoutom jer su stvarno epic likovi i prilicno su slicni po skillovima.. al deadwood me pojede sa 1-2 skilla kad sam flint koji ne da nema hp-a neg je to nesto strasno :D

16 godina
League Of Legends

uzmi soulstealera ba tezak za igrat al kad ga naucis deres

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mislin uzet novog heroja jer su mi svi koje iman dosadili, mislin se između Ezreal-a ili Corki-a, šta vi kažete?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja razmišljam da quitam.

Igra dosadi nakon 500+ gejmova

Inače kad mi je tim pun kretena ne livam nego stojim u bazi i to često radim

17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ja razmišljam da quitam.

Igra dosadi nakon 500+ gejmova

Inače kad mi je tim pun kretena ne livam nego stojim u bazi i to često radim

Pređi na Dotu , ona ti neće tako brzo dosadit ^^

Music is my life :)
18 godina
slimyyy kaže...

mislin uzet novog heroja jer su mi svi koje iman dosadili, mislin se između Ezreal-a ili Corki-a, šta vi kažete?

U zadnje vrijeme je na livestreamu sve više i više Corki pwninga... Ezreal se više rijetko koristi....

17 godina
neaktivan
League Of Legends

ja cu sutra probat taj hon, a cekam i DOTA 2, pa da vidimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad bi trebao doći novi heroj?

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
slimyyy kaže...

U zadnje vrijeme je na livestreamu sve više i više Corki pwninga... Ezreal se više rijetko koristi....

zato san i mislia Corki-a uzet, Ezreal-a se rijetko vidi al je zato odličan kad se naučiš igrat sa njin, a i čini mi se zabavan zbog skill shotova

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jos jedne partije sa aniviom

P.S. umro sam jer su me gankali 4v1 i to me na jedvite jade ubili :D

LoL nick: Alkser (EU)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 23:00 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ja sad isprobavam HON na private serveru pa cu ak mi se svidi puno uzet igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

jel mi moš poslat na PM stranicu za taj server :)

18 godina
neaktivan
League Of Legends
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 23:35 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Moze link, zivo me interesuje taj HON :D

LoL nick: Alkser (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=736378#post736378

Evo malo info o Irelii.. odlican champ po skillovima, ima dash, super w skill kojim ima lifesteal tako da moze dugo opstat u laning fazi, pasiv joj je isto odlican i ult mi se svida, isto nekakav lifesteal. Cini mi se da ce ovo bit dilema kao i kod katarine, ici na AP ili na AD tako da.. da joj bar ult skalira sa dmg-om ne bi bilo dileme :D 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Naime ja imam problem kad pokrenem pvp client javi mi eror kao da resetiram aplikaciju,ali nakon svakog resetiranja ostaje isto.

Zna li itko rijesenje tog problema bez da moram skidati igru ponovno?

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

server je prekinut prije mjesec dana :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

O.o

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hrvatske nema,tako da beveze si stavio to.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan
League Of Legends

hon trial na 10 dana

http://www.alienwarearena.com/giveaway/hon-trial/

slimy uzmi ez-a neces pozalit :)

XFIRE; mypet
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 14:36 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hari85 kaže...

O.o

vidjeg vec ajme ima :D

npr Lux ima joke kao onaj lik sto je snimio video

:)

18 godina
neaktivan
null kaže...

hon trial na 10 dana

E sad jesma ja retardovan il sto :D di taj key unosim ? kad se registriram nece ga prihvatit :S ili to tek u kljentu unosim ?

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...

Hahahaha, baš j3beno...

16 godina
neaktivan
null kaže...

hon trial na 10 dana

al čua san da je nerfan dosta, koliko je uopće dobar sad?

16 godina
League Of Legends

zadnja dva patcha su bufffali ap eza malo

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.11.2010 15:45 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice