Imal još ko problema sa chat-om ? -_-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imal još ko problema sa chat-om ? -_-
ajmo reci ko nema
Tako je daj nek naprave vise ovaj hebeni pvp.net -,.,-
fail im u cmar sa ovim chatom
Evo proradilo je.
nova rotacija
ashe,heimer,shen,rammus,taric,annie,ryze,kogmaw,akali ,poppy
onda ne bi bilo lako killat pravog :D
Pa u tom i je stvar,ovo je cista pljuga ovak.I mana, glupo mi je sto prikazuje kolko enemy mane ima,nije bas zanimljivo.
nova rotacija
ashe,heimer,shen,rammus,taric,annie,ryze,kogmaw,akali ,poppy
Konačno prilika da probam ryze, kogmaw i akali :D
akali imam ali poppy i koga moram probat
Kog'Maw je predobar. U startu uvik napravi kill kad ga ubiju, jer trče mrtav par sec. pa eksplodira
Kad starta ta rotacija, i ja cu probat Akali, Koga sam kad je prosli put bio free i nije me islo bas. . .
veceras oko 23h ko uvijek
Ev ja se mislim koga bi prvoga uzeo Aniviu ili Vlada ali mislim da cu prije aniviu evo jedan moj build za nju pa recite jel valja sta
Tear of godness
Boots lvl 1
Mejais soulsteler
Bootsl lvl 1>Scohers shoes
Tear of godnes>Archangel staff
Rylalis Crystal scepter
Voids staff
Zoyangs
Znam da je build skup ali eto meni se cini dobar za nju.
kus ba crnu aniviu najjgori caster u igri gori od karthusa
Ako hoces aniviu preporucujem ti ovaj build:
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/encyclopedia-controlling-anivia-with-beginner-section-13978
Mislim da je poprilicno dobar jer je i RiotPhreak koristio slican build.
Edit:
Nije, ako znas igrat sa njom mozes biti i najbolji caster. Sve zaivisi od igraca.
irelia champion sneak peek
http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=64638
toliko sam brz da je samo jedan post na off forumu ;D
EDIT:OPET CHAT ZAJEBAVA
Poppy razvaljuje: upravo zavrsio ko zna koji match sa njome. na pocetku dok nisam skuzio sta malecka moze sak suxo al sad eto razvaljuem.. 17-5-15 (kill.death.assist)
buld je bio : ninja tabi, trinity force, last whisper, infinity edge, hextech gunblade + mi ostalo preko 3 k golda koje nisam stigio potrosit..
killing spree mi je bio 7 - 190 ubijenih miniona +33 neutrala
Ne bas kako je losa covjece pogledaj joj malo ability odlican je i support sa onim zidom za spasavanje i hvatanje ulti i prva je odlican slow za hvatanje i bjezanje a uz to ima nevjerovatan dmg output i pasiv joj je super samo je amlo krhka pa se treba paziti.
Edit:Evo sad jednu spusio sa kassadinom a imo 14/5/12 ali kad dobijes tardirane teammate onda nista ne mozes uopce neznam kako smo izdrzali 50 min 
ma najj casteri su malz,vlad i to je to :D
omg, samo neke žene izbacuju za heroja, wtf.
Ma nigdje veze anivia je predobra a sto ti karthus ne valja jesi neki dan igro sa nama kada je weirdek malo je rec dero guzove sa njim xD
Ma nigdje veze anivia je predobra a sto ti karthus ne valja jesi neki dan igro sa nama kada je weirdek malo je rec dero guzove sa njim xD
Nezz jel igro kad sam dero guzove xD
anivia i karthus su daleko od najgorih castera.. Meni su iskreno najgori casteri ryze i fiddlesticks. Iako nisu losi sami po sebi, za tim su beskorisni. Dok anivia i karthus imaju odlican slow, anivia ima i zid a karthus liniju koja dosta slowa. Malzahar je isto jedan od low tier champova. Al to ne znaci da su likovi losi, neg za tim nisu prekorisni.
Zapravo malz ima jedan od najvecih dmg-a od castera i rusi tenkove sa w skillom u cas.
Igro sam davno sa corkijem, sad cu ga opet uzet jer je preheben i zabavan za igrat a i cuda radi na midu ako ga se ispravno koristi.
I shena sam cekao da opet dode na rotaciju :D
E sam jedna napomena, ako ces bas uzimat uzmi vlada jer s aniviom stvarno trebas imat skilla i neces puno umirat ako si dobar s njom jer ti pasiv dosta pomaze.
Vlad je top tier champ i ima odlican dmg al nije nuker ni nekakav burster. S njim treba postepeno harassat protivnika i zacas ga ubijes.
On je jedan od heroja s kojima ti je mejai must-have. Normalno da neces sad ko ludak trcat i ic 1v5, al imas postene abilitije za bjezat i za hvatat. W skill mu je blazen skill i mene spasio xx puta od smrti.
Evo ti jedan build za njega:
Sorcerers shoes
Mejai Soulstealer
Rilay's Crystal scepter
Zhonya's Ring
Rilay's
Void staff
Imas pun k AP-a i healtha zbog pasiva, vjerojatno ces stackat 12+ na mejaiu i imat ces dosta magic pena. Otprilike 900 bonus hp-a dobijes sa tim ap-om i oko 70-ak ap-a cini mi se.
Ireliu uzimam kakva god bila jer sam se naceko i doso je dps jedan.. ult ce joj navodno bit nozevi koji lete oko nje i dmg skalira sa vasim dmg-om.
Mislim da ce ovo bit nekakav mjesanac katarine i akali ako se ne varam?
Nezz jel igro kad sam dero guzove xD
anivia i karthus su daleko od najgorih castera.. Meni su iskreno najgori casteri ryze i fiddlesticks. Iako nisu losi sami po sebi, za tim su beskorisni. Dok anivia i karthus imaju odlican slow, anivia ima i zid a karthus liniju koja dosta slowa. Malzahar je isto jedan od low tier champova. Al to ne znaci da su likovi losi, neg za tim nisu prekorisni.
Zapravo malz ima jedan od najvecih dmg-a od castera i rusi tenkove sa w skillom u cas.
Igro sam davno sa corkijem, sad cu ga opet uzet jer je preheben i zabavan za igrat a i cuda radi na midu ako ga se ispravno koristi.
I shena sam cekao da opet dode na rotaciju :D
E sam jedna napomena, ako ces bas uzimat uzmi vlada jer s aniviom stvarno trebas imat skilla i neces puno umirat ako si dobar s njom jer ti pasiv dosta pomaze.
Vlad je top tier champ i ima odlican dmg al nije nuker ni nekakav burster. S njim treba postepeno harassat protivnika i zacas ga ubijes.
On je jedan od heroja s kojima ti je mejai must-have. Normalno da neces sad ko ludak trcat i ic 1v5, al imas postene abilitije za bjezat i za hvatat. W skill mu je blazen skill i mene spasio xx puta od smrti.
Evo ti jedan build za njega:
Sorcerers shoes
Mejai Soulstealer
Rilay's Crystal scepter
Zhonya's Ring
Rilay's
Void staff
Imas pun k AP-a i healtha zbog pasiva, vjerojatno ces stackat 12+ na mejaiu i imat ces dosta magic pena. Otprilike 900 bonus hp-a dobijes sa tim ap-om i oko 70-ak ap-a cini mi se.
Ireliu uzimam kakva god bila jer sam se naceko i doso je dps jedan.. ult ce joj navodno bit nozevi koji lete oko nje i dmg skalira sa vasim dmg-om.
Mislim da ce ovo bit nekakav mjesanac katarine i akali ako se ne varam?
Da i ja cu najvjerovatnije uzeti irelu ali cu prvo sacekati bar 1 dan a ne ko sa hebenom leblanc
koliko je kajem sto sam je uzeo.Ma sto se tice Anivia i Vlad su mi sad nekako naprivlacnij mada su jedni od najtezih za igrati.Odlican build za Vlada znao sam da moram imati rilay i mejais
i spirit visage
treba imati
Irelia is captain of the guard in a city filled with
ninjas, which should give you a good idea of
just how badass she is. When she should have
died in battle, she simply refused to stop
fighting, forcing herself back up (with a little
magical help) and threw herself at her enemies
once more–only this time her oversized sword
was somehow floating in the air, swirling
around her of its own accord.
Designed to be a burst-melee DPS character
that thrives when she’s outnumbered, Irelia’s
biggest weakness is stuns and other crowd
control. Her abilities—a dash whose cooldown
is refreshed when you successfully kill a target
with it, a passive boost to her attack speed
when surrounded by opponents and an
ultimate ability that summons one or more
floating blades to fight alongside her—make
her sound like a hybrid of Shaco and Katarina.
Isse kakav match vs. leblanc. Sa corkijem sam imo 2,5k hp-a i ona dasha na mene i ona-shota me lol
Ajd dobro imala je 550 AP-a al ozbiljno.. ni fuckin veigar mi ne oduzme ovako puno hp-a sa 2 skilla.
Teemu je one-shotala sa w skillom :D
Corki je mocan nakon buffa u zadnjem patchu.. 7 raketa stacka i svaka kosta 25 mane, a ima 275 dmg-a plus dio tvog dmg-a. Oko 325 cini mi se da na kraju ispadne sta je stvarno odlicno.
Ubijem kog-a samo s ultijem xD
Pasiv + 21 u offense i deala 14% vise true dmg-a sto je 350+50 sta je stvarno odlican pasiv.. i obozavam harassat sa ultom :D
Irelia is captain of the guard in a city filled with
ninjas, which should give you a good idea of
just how badass she is. When she should have
died in battle, she simply refused to stop
fighting, forcing herself back up (with a little
magical help) and threw herself at her enemies
once more–only this time her oversized sword
was somehow floating in the air, swirling
around her of its own accord.
Designed to be a burst-melee DPS character
that thrives when she’s outnumbered, Irelia’s
biggest weakness is stuns and other crowd
control. Her abilities—a dash whose cooldown
is refreshed when you successfully kill a target
with it, a passive boost to her attack speed
when surrounded by opponents and an
ultimate ability that summons one or more
floating blades to fight alongside her—make
her sound like a hybrid of Shaco and Katarina.
Ovo zvuči jako dobro, ajd napokon melee DPS. :)
E jel vam chet radi ? meni kao radi, ali pokazuje da imam 0 prijatelja :S
Evo sam skupljao za vladimira zadnjih par dana. Samo da pitam, jeli bolje igrati sa njim na healthe ili AP, zbog pasiva? Cini mi se da je na AP dosta ucinkovitije, bez obzira na tankanje.