League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
Fake_Alert kaže...
hari85 kaže...

imam dilemu ja bih ili vlada uzeo ili shaca i pantheona , veoma mi se svidaju sva trojica

shaco je dobio nerf -nebi ga uzeo

Phant-Ok lik

Vlad-Meni se ne svida(neznam ga igrati bas dobro)

Hari85 ga isto ne bi znao igrati jer koliko vidim po forumu, on igra samo s herojima koji su nukeri. A za Vlada treba više skilla da nekoga nukiraš. 

@Hari85
Uzmi si Pantheona.... jer se nećeš snaći s ovima. 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
16 godina
League Of Legends

ma uzet cu shaca i pantha imam caster malza uzimam sad shaca pa onda trebam jos malo do pantha 

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
hari85 kaže...

imam dilemu ja bih ili vlada uzeo ili shaca i pantheona , veoma mi se svidaju sva trojica

shaco je dobio nerf -nebi ga uzeo

Phant-Ok lik

Vlad-Meni se ne svida(neznam ga igrati bas dobro)

A je dobio je nerf al ne znaci da i jos nije mocan dobar char za igranje :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Hari85 ga isto ne bi znao igrati jer koliko vidim po forumu, on igra samo s herojima koji su nukeri. A za Vlada treba više skilla da nekoga nukiraš.

Huh uvik sam vlada drzao kao no skill heroja iako sam igrao s njim uvijek :) mozda se varam mozda samo meni on pase kao heroj pa mi odlicno ide s njim :)

18 godina
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Huh uvik sam vlada drzao kao no skill heroja iako sam igrao s njim uvijek :) mozda se varam mozda samo meni on pase kao heroj pa mi odlicno ide s njim :)

Svi kažu da je Vlad OP i da je "no skill" heroj kad ga igram, a oni koji su ga probali su se gadno razočarali jer u njihovim rukama nije bio OP i sad im nije jasno.... Ja ga isto igram od kad je izašao, heroj mi totalno paše i cool mi je ta cijela vampir shema, a i dobro mi ide s njim i to je to.

16 godina
League Of Legends

2 grozne partije, i naravno pogađate gubim, u 1., 3 od 5 likova se ukampali negdje u sumi na lvl 3, a ja i jos jedan protiv 5 njih, mos si mislit. Sad druga partija, igramo 3 na 3, i jedan lik samo stoji na izvoru i ne mice se. I naravno gubimo.

Kake ja imam srece.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

hari85 je uzeo Shaca :P

@XYomegaYX: sto ne igras sa nama par partija ?

LoL nick: Alkser (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:16 (Aliser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

hari85 je uzeo Shaca :P

@XYomegaYX: sto ne igras sa nama par partija ?

MoZE, jel igrate sada?

i EDIT: dodajte me: ahurso1, i pisite svoje nickove ovamo

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 16:19 (XYomegaYX).
16 godina
League Of Legends

stanite ev i mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

stanite ev i mene

kako se zoves?

16 godina
League Of Legends

u potpisu pise .S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ajde dodajte i mene, nick kapetanmaslacak

krenuo sam neki dan a vec gazim one botine - sta ces DoTa style  {#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedan zanimljiv graf bio sam tryndamere

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 22:22 (srky.du).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

krenuo sam neki dan a vec gazim one botine - sta ces DoTa style {#}

Botine su tako jake da to nije moguće... ali mislim da u Riotu rade Ryze bota sve boljim i boljim... ponekad zbilja dobro ganka,a ne bezglavo kao Sivir. Da su svi "pametni" kao Ryze,to bi već neki izazov bio.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
protjeran
Blizek kaže...
dado8 kaže...

krenuo sam neki dan a vec gazim one botine - sta ces DoTa style  {#}

Botine su tako jake da to nije moguće... ali mislim da u Riotu rade Ryze bota sve boljim i boljim... ponekad zbilja dobro ganka,a ne bezglavo kao Sivir. Da su svi "pametni" kao Ryze,to bi već neki izazov bio.

ja sam mislio na ljudove{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 22:36 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Blizek kaže...
dado8 kaže...

krenuo sam neki dan a vec gazim one botine - sta ces DoTa style {#}

ja sam mislio na ljudove{#}

Aha,onda ok.

Polako shvaćam koji je moj tip championa. Za sada sam sa skoro svima igrao,ali ipak mi najbolje pašu carriji i burst damage championi. Ashe,Twisted Fate,Kog Maw,Pantheon i Kassadin. S njima najviše uživam u igri.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
League Of Legends

prva sa kassadinom lol kako je OP :D

@blizek meni bom pasu bursteri i tenkovi :D

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 0:17 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Svi kažu da je Vlad OP i da je "no skill" heroj kad ga igram, a oni koji su ga probali su se gadno razočarali jer u njihovim rukama nije bio OP i sad im nije jasno.... Ja ga isto igram od kad je izašao, heroj mi totalno paše i cool mi je ta cijela vampir shema, a i dobro mi ide s njim i to je to.

Hehe i ja igram vlada od kad je izasao i ono ako imam dobar team imam i 5k hpa i 750APa :) do sada sam vidio par lega koji su igrali Vlada al me nisu nesto impresionirali :)

Btw igras Vlada na stekove ? Ja igram na levitian i mejai :)

hari85 kaže...

Nemas majai :S :P

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
hari85 kaže...

Nemas majai :S :P

Nije htio da kupi, govorio mu je scarface da kupi al et ..

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da se samo ti harise ne hvalis sa pwnovima sa kassadinom evo i moj ss i to mi je madman moro uzeti ss meni nesto paint sjeban.Ovdje sam imo mejais na 20 stackova Riftwalk 3 sec i manje cd {#}

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Hehe i ja igram vlada od kad je izasao i ono ako imam dobar team imam i 5k hpa i 750APa :) do sada sam vidio par lega koji su igrali Vlada al me nisu nesto impresionirali :)

Btw igras Vlada na stekove ? Ja igram na levitian i mejai :)

Ponekad uzmem Mejai's kada runda krene lako, ali inače igram na sigurno pa uzimam prvo Rylai's i Zhonyu, a onda dalje po potrebi.

16 godina
League Of Legends

ja svaki put kad uzmem stackerski item odmah spusim :S

edit: ovo mi je ukupno treca sa njim partija odkad sam poceo igrat pa nije lose bilo

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 13:26 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako namistit na Shaci kad se udupla da i kopija bude crvena kao on a ne zelena?

16 godina
neaktivan
pa sta ces to namjestat? Ne mozes, a i protivnici vide 2 crvena pa ti je svejedno
IGN: weirdek (EU)
18 godina
Cerina15 kaže...

Kako namistit na Shaci kad se udupla da i kopija bude crvena kao on a ne zelena?

To je da tvoji razlikuju tvoje kopije kako nebi chargali da ju spase i takve gluposti, protivniku su obje crvene, jedino sto te "izdaje" je mana i dps buff zato sto ih nema na kopij tako da pazi.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
League Of Legends

i sheen isto kod tebe ce se jedino vidjet crvena energija na rukama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ma ti iz riota su glupi,stavljaju npr kod shaca takav ulti da se podupla,i kod le blanc ispod 40% hpa da dode njezin klon,pa ak vec to stavljaju nek stave da klon ili org nemoze nista otkrit,pa cak ni itemi(kod klona nema itema).Tek onda ce bit prava stvar izabrat koga ubit {#}

Anyway,ako bi to napravili onda bi jedina mana bila da je pravi onaj koji bjezi{#}

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

onda ne bi bilo lako killat pravog :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako je shaco u pitanju udres klona i njega jednom i kojem oduzmes vise hp-a je klon.. jer mu klon prima 150% vise dmg-a. I samo tuces po ovom drugom :D

IGN: weirdek (EU)

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ako je shaco u pitanju udres klona i njega jednom i kojem oduzmes vise hp-a je klon.. jer mu klon prima 150% vise dmg-a. I samo tuces po ovom drugom :D

Da a shackoa je bas lako uhvatiti kad  se teleportira :D

Edit:Covjece opet hebeni chat  ne  radi pokazuje mi da imam 0 prijatelja online sto nije tocno -,.,-

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 20:32 (scarface797).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice