League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.387
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je k s ovim chatom na pvp.net sad 1 onlline sad 10 kome kod pisem nista niko ne odgovara jeste to ljud ili je caht zakazo {#}

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

Koji je k s ovim chatom na pvp.net sad 1 onlline sad 10 kome kod pisem nista niko ne odgovara jeste to ljud ili je caht zakazo  {#}

Mene stalno diskonektuje sa chata

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jesi online na pvp.net

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
XYomegaYX kaže...

E, ja sad instaliram igru, pa ako imate nekih savjeta za noobinu recite. kako poceti najbolje, s kojim champom itd. itd..

Sa svim champovima igraj, svaki tjedan su drugi besplatni.

Savjetujem ti jedino da prije igre nađeš najbolji guide za tog champa s kojim igraš, pročitaš i probaš pratit build itema. To je najbolje i za tebe i za suigrače.

2 najbolje stranice sa buildovima/guideovima i svemu o LoL-u:

http://www.mobafire.com

http://leaguecraft.com/

SRETNO! I nedaj se frustrirat jer ova igra zna biti jako teška za podnijeti, a većinom ne tvojom krivnjom.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

E, ja sad instaliram igru, pa ako imate nekih savjeta za noobinu recite. kako poceti najbolje, s kojim champom itd. itd..

Na svakom championu imas tezinu igranja tipa easy, medium , hard itd :) imas i cak filtriranje po tome da ti stavi preporucene champione :) pa ono isprobavaj svaki ima drugaciji gamaplay ti nadzi neki koji ti odgovara :)

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
16 godina
League Of Legends

OK, jel ima nacina da ovaj cheat-sheet stavim u word da printam?

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Koji je k s ovim chatom na pvp.net sad 1 onlline sad 10 kome kod pisem nista niko ne odgovara jeste to ljud ili je caht zakazo {#}

meni isto tako, krenuo odigrati jednu ranked kad me negdje 5-6 puta disconnecta sa chata :S
- tu sam krenuo odigrati nakon one sto smo mogli dobiti da harris nije livao {#}

Mobster12 (EU)
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Dečki vodite raspravu u potpuno krivom smjeru. Vi idete prema svađi, a ustvari je situacija jednostavna. Gangplank je dobar heroj, ima TIMSKI ulti i dobro ga je imati u timu, ali kao što je puls4r rekao, nije najbolji support, ima i boljih. Toxic što se tiče gameplaya, misseva, wardova, to ćeš doživjeti na lvl 30 oko nekih 200 pobjeda kada se ljudi stvarno trude u igri, ili ako igraš s nekim od nas u premadeu. Btw preporučam ti da na ovim niskim levelima na kojima si sad vjerojatno isprobaš sve heroje kako će biti slobodni u rotacijama. Vidjet ćeš da Gangplank nije jedini dobar heroj, i ne brini, ima igra opakih nukera. Što se tiče onih loše komponiranih timova kao 5 carry-a ili 5 tenkova, to će se sve promjeniti na 30 lvl-u kad ljudi stvarno slažu poštene timove, sinkroniziraju abilityje jednih likova s drugima i tome slično. BTW koji ti je nick u igri? Naravno ako igraš na našem (EU) serveru...

Heh evo upravo odigro match gdje sam imo 18 killova 2 deatha i izgubio sam jer smo igrali 4 v 5 i ovi moji kilavi.. moj nick ti je mNik u lol-u

16 godina
League Of Legends

a je*** mu sve usred partije nestalo struje j3beni nikad ne kazu kad ce iskljucivat mater im i sve im pi** materine

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

@ Toxic

Hehe, krivo si buildao malog Amumu-a, on je tenk i to najbolji. 

Pogledaj si ovdje buildove i guidove i spreman si za rasturanje.

http://leaguecraft.com/ Imaš još i ovu stranicu http://www.mobafire.com . Ali ja preporučam leaguecraft ipak.

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Faaak, usred igre mi ode net, i nije bilo 5 minuta. Faaaakkkkk.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Što se tiče onih loše komponiranih timova kao 5 carry-a ili 5 tenkova, to će se sve promjeniti na 30 lvl-u kad ljudi stvarno slažu poštene timove, sinkroniziraju abilityje jednih likova s drugima i tome slično.

Ne slusaj ga nema pojma :P naravno salim se, al eto danas sam dozivio da sam igrao protiv 5 tenkova puni i mrzim taku igru..odmah bih leavao kad vidim tako glupo dosadni team :S naravno spusili smo brutalno :S

18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

@ Toxic

http://leaguecraft.com/ Imaš još i ovu stranicu http://www.mobafire.com . Ali ja preporučam leaguecraft ipak.

hmh, moguce da jesam, jbga gledam recomm itemse i po tome radim build... a prvi match sa njime 18-2, dobro kasnije sam losije proso ali to sve ovisi kakav tim imas i protiv koga igras.... ali hey u tome i je car igre, od svakog heroja sa itema mozes napravit drugog doduse, neki support i nemoze biti carry, dok mali zeleni lijepo moze nosit igru ako se build tako i slozi.. da trebo sam ici na Warmog's Armor, a ostalo kak dode..al cek tek sam krenuo sa lol-om malo kemijam i skuzivam neke stvari...

prije se nisam nikad susreto sa lol-om..

imam jedno pitanjce kad ti je inventory pun tj ostaje ti jos jedan prazan slot da li se moze npr direktno kupit warmogs armor ili na neku foru se moze item po item stavljat???

par puta na pocetku onaj chalice mi se ponudio da ga odmah kupim a nisam imo love za item prije koji je build od chalic-a pa me shebalo..

Drugo pitanje je cemu tocno sluze one rune? vidim da igra ima dosta toga meni nepoznatog...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 7:53 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Unimatrix 007 kaže...

@ Toxic

hmh, moguce da jesam, jbga gledam recomm itemse i po tome radim build... a prvi match sa njime 18-2, dobro kasnije sam losije proso ali to sve ovisi kakav tim imas i protiv koga igras.... ali hey u tome i je car igre, od svakog heroja sa itema mozes napravit drugog doduse, neki support i nemoze biti carry, dok mali zeleni lijepo moze nosit igru ako se build tako i slozi.. da trebo sam ici na Warmog's Armor, a ostalo kak dode..al cek tek sam krenuo sa lol-om malo kemijam i skuzivam neke stvari...

prije se nisam nikad susreto sa lol-om..

imam jedno pitanjce kad ti je inventory pun tj ostaje ti jos jedan prazan slot da li se moze npr direktno kupit warmogs armor ili na neku foru se moze item po item stavljat???

par puta na pocetku onaj chalice mi se ponudio da ga odmah kupim a nisam imo love za item prije koji je build od chalic-a pa me shebalo..

Drugo pitanje je cemu tocno sluze one rune? vidim da igra ima dosta toga meni nepoznatog...

Sta se tice kupovanja - da mozes odmah kupit, a oni itemi ti nisu poredani po cijeni neg po prioritetu, zato su uglavnom boots prve pa onda neki itemi koji pomazu u early gameu.

Rune ti se isplati kupovat kad si lvl 30. Rune ti mogu biti Ability Power, HP, Critical Chance, Critical Damage, Mana Regen, HP regen.. uglavnom sve sta kupis u igri. Cak ima i exp. boost, movement speed itd.

Full rune page ti otprilike dode 14k IP-a, 410*9*3 + 1025*3

Imas 3 Quint. rune - to su bolje rune koji daju do nekoliko puta vece bonuse od standardnih runa i imas 9 * 3 - imas jedne u offense, jedne u defense i jedne u utility

Vecina igraca ti uzima npr. ako igras sa casterom onda na plavim runama cooldown reduction, zute rune magic pen., crvene rune mana regen per sec ili magic pen i quintovi hp quint. kako bi early game bio bolji

IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

cek, imas recimo ovaj armor, i zadnji item u buildu kosta 980 golda a svi osim njega su npr skuplji pa zasto kupovat onda iteme prije??

npr u honu moras sastavit bas 2 3 ili 4 itema da dobis build.. pa mi nije jasno kak ovdje odmah taj armor od 980 golda mogu kupit? ili se nes krivo pohvato?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Imas item koji sve ukupno dojde 2000golda npr i sad ako imas tu svotu golda mozes ga kupit odmah a ako ne vidis od cek je item sastavljen i kupujes iteme pojedinacno :)

Npr manamune ( oko 2k golda item dojde ne znam napamet) i on se sastoji od tear of godess, long sword sto znaci kupis prvo tear of godess za 995 golda onda kupis long sword za 415 goldai onda manamune za 700 ( ne znam tocno kolko item fojde lupam sad )

Tako da ako zelis npr cifru itema za 980 golda moras imat iteme potrebne za sastavljanje njega jer ih kao craftas da bi dobio taj item :)
Valj te nisam zbunio objasnjavanjem :S
18 godina
neaktivan
League Of Legends

ma jasno je meni to da bi ja po nekoj logici prvo trebo kupiti iteme prije, ili ako imam love dovoljno odmah klik na gotov build i buy.

ali chalice ti je primjer di ti netrebaju prva dva itema da bi dobio chalice nego samo kupis njega i ispadne te jeftinije.. probaj.. mozda sam je nes krivo skuzio..ipak je puno tu stvari koje mi jos nisu poznate najbolje

i jos jedno pitanje: pa zar je moguce da nema aktivnih itema u lol-u?

npr da kupis item koji ima magic imunity i da ga ukljucis kad ti oces.. kolko sam ja do sada vidio postoje samo passivni itemi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 9:34 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

ma jasno je meni to da bi ja po nekoj logici prvo trebo kupiti iteme prije, ili ako imam love dovoljno odmah klik na gotov build i buy.

ali chalice ti je primjer di ti netrebaju prva dva itema da bi dobio chalice nego samo kupis njega i ispadne te jeftinije.. probaj.. mozda sam je nes krivo skuzio..ipak je puno tu stvari koje mi jos nisu poznate najbolje

npr da kupis item koji ima magic imunity i da ga ukljucis kad ti oces.. kolko sam ja do sada vidio postoje samo passivni itemi.

Imaju aktivni itemi, ima ih dosta.. npr. imas zhonya's ring kojem je active da ti se 2 sec nista ne moze al ti takoder nista nemozes radit. Taj item je koristan jer imas npr. neke heroje sa AoE ultom i onda ukljucis ult, upalis zhonyas i ti ih deres dok ti oni nista ne mogu :D al moras ukljucit ult prije zhonyas jer dok si u tom stanju nemozes nista radit.

I imas jos par koji dealaju dmg, neki ubrzavaju movement speed, attack speed, usporavaju njihov movement speed itd.

16 godina
toxic kaže...

Ima,sam ti nisi valjda dosao u doticaj s njima

Npr Zhonyas Ring (AP item,active je da te ucini ne targetabilnim i besmrtnim na 2 sekunde)

imas ih dosta sam treba gledat.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
18 godina
neaktivan
Toxic krivo si vjerovatno skontao :P chalice of harmony nije jeftiniji kad ga kupujes odjednom :) ako imas jedan Od dva itema potrebna za sastavljanjr njega odmah ti se cijena smanji u shopu :) mozda si imao neki item za taj pa si mislio daje jeftinije :)
18 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Toxic krivo si vjerovatno skontao :P chalice of harmony nije jeftiniji kad ga kupujes odjednom :) ako imas jedan Od dva itema potrebna za sastavljanjr njega odmah ti se cijena smanji u shopu :) mozda si imao neki item za taj pa si mislio daje jeftinije :)

yep bas tako, krivo sam ja nes povezo..

da gledam iteme ali sa ozbzirom koliko itema ima stvarno premalo active itema..

16 godina
League Of Legends

Evo ti lista active  itema

Imas,pravo malo ih je al zato su mi passivi dobri

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
toxic kaže...
Keiichi kaže...

yep bas tako, krivo sam ja nes povezo..

da gledam iteme ali sa ozbzirom koliko itema ima stvarno premalo active itema..

Istina je da ima malo active itema, ali bez brige imat ćeš što uključiti kad jednom borba počne, 4 abilitya, 2 summoner spella, pokoji active item..... nije to tako loše. 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Cek a kak se otkljucavaju heroji? tj kak dobijem riot poene da ih otkljucam? sta se samo kupnjom moze to dobiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Cek a kak se otkljucavaju heroji? tj kak dobijem riot poene da ih otkljucam? sta se samo kupnjom moze to dobiti?

Ne.. Influence Points (IP) zaradujes svakim matchom.. Svaka 22 sata cini mi se imas opciju first win of the day gdje dobijas duplo IP-a ako pobijedis.

RP mozes kupit novcem i sa RP-om kupujes heroje/skinove/bonuse a sa IP-em heroje i rune.

Imas heroja od 450 IP-a koje mozes zaradit u 2-3 matcha i imas heroje koji su 6.3k :D

Savjetujem ti da do 15-20 lvl-a igras sa free champovima koji su na rotaciji, a kasnije kupi 2-3 champa koja ti se svidaju. Al obavezno cuvaj IP za rune koje kupuj na 30 lvl-u.

18 godina
neaktivan
Da bi imao riot points morat bi im dati novce :)

Heroje i rune kupujes IPom oli ti influence points koje dobijas igranjem

Heroje mozes i RPom kupi ako imas viska 10€ a neda ti se skupljac 6300 IPa dok rune mozes kupi samo IPom

I skinove za heroje mozes iskljucivo RPom :)
18 godina
neaktivan
Da ispravim kolegu gore sve rune kupujes na 20+ lvlu jer su tier 3 rune :) tako da ako imas ipa mozes na 20 lvlu kupit tier 3 rune a ne cekat lvl 30 al naravno nece ti bit 10 runa jer dobijas za svaki lvl 1 rune spor oli ti mjesto za runu :)
18 godina
neaktivan
Rune spot*

Isprike za tripl post na mobu nemam opciju edit :S
16 godina
League Of Legends

hmm jos 1411 ipa do vlada :=)

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ja sam uzeo Ramusa, onako zabavan je ali vjerovatno zato sto imam samo 3 2.5 Health rune a ostalo armor pen i crit chance , nemam onaj tank osjecaj, tj jako mu brzo i olako skidaju HP

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice