League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

Najvjerovatnije idem quit igricu poslije novog patcha.VičeViče

zas

haris771 (eu) LOL account
16 godina
League Of Legends

jebmu danas 2 errora jednom nece da invite radi samo errora pa 2 nije loado champove pa sam moro izic iz igre pa brzo uci da stignem izabrat champa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Najvjerovatnije idem quit igricu poslije novog patcha.VičeViče

zas

Ma nigdej veze da nefraju morde boli me briga ima pun k champova koje ne nerfaju a trebalo bi a mene nasli hebavati  nek se hebu i uzivvaju

scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

nova rotacija 

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_(Season_One)

morgana,amumu,lux,sivir,tristana,kayle,gragas,fiddle,dr mundo,gankplank 

previse stunnera :S

i jedna vrlo dobra za singedom

http://www.xfire.com/profile/haris1995/screenshots/?view#106273386

moram link jer je slika prevelika

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 19:47 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

nova rotacija 

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Champion_Rotation_Schedule_(Season_One)

morgana,amumu,lux,sivir,tristana,kayle,gragas,fiddle,dr mundo,gankplank 

previse stunnera :S

i jedna vrlo dobra za singedom

http://www.xfire.com/profile/haris1995/screenshots/?view#106273386

moram link jer je slika prevelika

Protiv kakvih ti pak noobova igraš čovječe... imali ste 3× više killova nego oni, i njihova 3 igrača nisu uopće kupili boots.... eh da meni dođu takvi u rundu :P

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
18 godina
League Of Legends

Buff na Mordea??  {#}

To je neki sukob interesa u pitanju?  Vlasnik RIOT gamesa najviše voli Mordea pa cheata??

Ovo je presmiješno, naj nebalansiraniji heroj dobije buff, a ne nerf?

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

evo prvi put nakon tjedan ipol idem igrati

RANKED!! xDD i odsad cu samo to igrat

add me:danfa(US)

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Maloprije odigrao partiju s morderkaiserom.

Početak bio katastrova, srušili mi dole oba turreta.

Kraj igre čisti pwn 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 21:38 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Buff na Mordea??  {#}

To je neki sukob interesa u pitanju?  Vlasnik RIOT gamesa najviše voli Mordea pa cheata??

Procitaj malo bolje pa ces vidjeti sta je dobio.

scarface797(EU)
18 godina
zv'jer2 kaže...

Buff na Mordea??  {#}

Hahahaha, yeah, i prije sam s njim pwn-ao, jedva čekam buff da ga sad vidim. Uglavnom ono što će sad napraviti je dati nam priliku da Mordea igramo i na AP budući da će biti povećani omjeri i možda se čak isplati. U svakom slučaju bit će zanimljivo. Isprobao sam ga danas na hibridni build i moram reći da je gotovo nuker s ovim zahvaljujući malim cooldownovima....  

Build je imao Warmog i Atma's za dmg na prvi skill, ukupno 190 dmg, imao je Rylai za CC, Zhonyu, i Lich Bane. Kupio sam i potione kad sam mogao i moram reći da radi veliki dmg, a pogotovo nakon patcha kad pojačaju omjer za AP. Prvi skill radi 300 (dupli dmg ako je meta sama) + proc od Lich Bane-a koji je bio 600-700 sa ovim 300-350 AP-om. 
Znači prvi skill udari oko 900 do 1000 dmg-a, a ako je meta sama onda udari još više, plus treći skill koji radi 500 dmg-a sad i drugi skill koji skida po 100 u sekundi. Naravno da nisu to čisti iznosi jer nije uračunat magic resist, ali imao sam 34 magic penetrationa plus 15% ( rune + sorcerer's boots + masteries).

Nakon toga samo treba loviti metu jer će za 5 sekundi opet biti dostupan i prvi i treći skill.... metu nije teško uloviti jer kao prvo lich bane se brine da movement speed ide preko 400, a drugo Morde koristi ghost. Ovaj sav dmg je napisan bez ultija koji skida na lvl 3 32% od max. hp-a zasad i bez ignitea koji na max. lvl može skinuti još 500. Dakle pwn je zagarantiran. A nakon što Morde uzme nečiji duh postane još jači pa je logično da ako nukira nekog squishija, po mogućnosti carry-a i uzme njegov duh, da će se njihov tim morati povući jer će Morde sigurno ubiti barem još dvojicu sam sa duhom carry-a, a gdje je još njegov tim.....

Oni koji znaju igrat s Morde-om će definitivno još više uživati u igri nakon patcha.

16 godina
protjeran
danfa123 kaže...

evo prvi put nakon tjedan ipol idem igrati

RANKED!! xDD i odsad cu samo to igrat

add me:danfa(US)

evo zavrsio sam i pobijedili smo xDD

8-4-18 sa shenom

xDDD
18 godina
scarface797 kaže...
zv'jer2 kaže...

Buff na Mordea??  {#}

Procitaj malo bolje pa ces vidjeti sta je dobio.

Pročitah ponovo i opet mislim da je buffan, jest da je malo promijenjen način igre, ali tog champa treba nerfat, a ne da ostane jednako jak (po meni i buffan) uz sitne promjene.

Ako nije prejak zašto ga onda bannaju na ranked stalno?? 

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
League Of Legends

ma sad je on jaci

a duh slabiji drazije mi je ovako jer bez duha je late game nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

spotlight za leBlanc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

spotlight za leBlanc

Vidim odavde da je 6300 ... -.-

Mislim da cu cekat kad dode na free to play jer ne planiram bacat pare a da mi se ne svida kasnije.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
League Of Legends

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=320358

nesto  da usutkamo scara da govori da je nerfan citaj sada 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Mord je nerfan ako malo bolje razmislis. Jedini buff koji je dobio je ult.

Ovakav mord je koristan samo ako ides na AP ili hybrida sa 100+ AP-a. Procitaj dalje temu pa ces nac par pametnijih postova.

W skill mu je osakacen, ne radi apsolutno nikakav dmg, q skill mu ne skalira sa dmg-om al svejedno mu je jak jer je on buffan, e skill mu vrijedi kao sto sam rekao samo ako ides na AP mordea.

Znaci tko god misli tankat mordea, dobit ce slabijeg mordea sa manje izdrzljivosti. Tko misli ic na AP/Tank hybrida dobit ce OP mordea jos jaceg neg prije.

Dosta mu je kupit Rilay's i onaj item za 70 AP-a i 57 m.r. i ostalo stackas hp/armor/mr i neunistiv je.

Evo jedna pametnija iz one teme:

This is a complete nerf. Mordekaiser has no viability in higher elo as an AP carry. Seriously? He has no slows, stuns, snares, or escape mechanism. His AP ratios are still complete garbage compared to other AP carries. What team composition could he possibly help? AP Mordekaiser gets ripped to shreds if a team cares enough to focus him. 

The people who think this is a buff are the same people who think stacking sunfire capes on Mordekaiser is a good idea. They have absolutely no idea how to itemize for skill synergy, and their perception of Mordekaiser's team role is very misguided. It's a **** shame that he was reworked for those who want to just face smash their abilities.

LoL Nick: weirdek (EU)
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Ovakav mord je koristan samo ako ides na AP ili hybrida sa 100+ AP-a. Procitaj dalje temu pa ces nac par pametnijih postova.

W skill mu je osakacen, ne radi apsolutno nikakav dmg, q skill mu ne skalira sa dmg-om al svejedno mu je jak jer je on buffan, e skill mu vrijedi kao sto sam rekao samo ako ides na AP mordea.

Znaci tko god misli tankat mordea, dobit ce slabijeg mordea sa manje izdrzljivosti. Tko misli ic na AP/Tank hybrida dobit ce OP mordea jos jaceg neg prije.

Dosta mu je kupit Rilay's i onaj item za 70 AP-a i 57 m.r. i ostalo stackas hp/armor/mr i neunistiv je.

This is a complete nerf. Mordekaiser has no viability in higher elo as an AP carry. Seriously? He has no slows, stuns, snares, or escape mechanism. His AP ratios are still complete garbage compared to other AP carries. What team composition could he possibly help? AP Mordekaiser gets ripped to shreds if a team cares enough to focus him

The people who think this is a buff are the same people who think stacking sunfire capes on Mordekaiser is a good idea. They have absolutely no idea how to itemize for skill synergy, and their perception of Mordekaiser's team role is very misguided. It's a **** shame that he was reworked for those who want to just face smash their abilities.

Ovo "iz one teme" je velika glupost koju je autor izvalio jer bilo koji lik bude ripped to shreds ako se na njega okrene čitav tim. A ovo puls4r-ovo za AP/tank hybrida ustvari objašnjava zašto su ga promjenili. Prisilili su igrače da promjene strategiju s njim, igraju hibrida i bit će jako zanimljivo sad. Uostalom, tako igra ostaje uvijek svježa kad prerade nekog lika pa se promjeni i njegova uloga u timu i način igre i sve. 

18 godina

To se zna još od jučer, prekjučer....

16 godina
League Of Legends

znam ali sad je potvrdeno i jos nesto prema glasinama njen q ce imati 5 sekundi silenca to jest najjduzi do sada

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...
hari85 kaže...

This is a complete nerf. Mordekaiser has no viability in higher elo as an AP carry. Seriously? He has no slows, stuns, snares, or escape mechanism. His AP ratios are still complete garbage compared to other AP carries. What team composition could he possibly help? AP Mordekaiser gets ripped to shreds if a team cares enough to focus him

Ovo "iz one teme" je velika glupost koju je autor izvalio jer bilo koji lik bude ripped to shreds ako se na njega okrene čitav tim. A ovo puls4r-ovo za AP/tank hybrida ustvari objašnjava zašto su ga promjenili. Prisilili su igrače da promjene strategiju s njim, igraju hibrida i bit će jako zanimljivo sad. Uostalom, tako igra ostaje uvijek svježa kad prerade nekog lika pa se promjeni i njegova uloga u timu i način igre i sve. 

Pa zato i kazem da ce sad vecina ic na hybrid. Kao tenk nece vise bit toliko efektivan ali kao hybrid ce bit odlican.

Ovo nije ni nerf ni buff po meni..

16 godina
protjeran
League Of Legends

jel ima ko na us da je za ranked najmanje 400 pobjeda?

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam vjerovatno retard nove klase :D upravo sam sad skontao da imam i Rune Page 3 xD

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to ima tek od jučer

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Server ce bit nedostupan od 12:30 do 1:30 ako sam dobro shvatio.. znaci sutra ujutro cemo dobiti novi patch

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko sam vidia, ljudi rade največi pwn s evelynn

Ja sam je kupia al suckam totalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo znam da sam ovo vec par puta pito al evo opet molim da mi odgovorite na pitanja hitno je:

1.Jel mogu ja prijatelju prebaciti LoL ali sa svim patchevima sto ja do sada imam.

2.I koliko prometa trosi jedna partija LoL koja traje 60 min(priblizno).
Zahvaljujem.

P.S:Veceras ajmo da bacim jednu posljednu sa mordeom dok je stari. 

Edit:Hvala hari sto si me pokuso usutkai tj.umiriti ali ne pomaze.

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 19:11 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Koliko sam vidia, ljudi rade največi pwn s evelynn

Ja sam je kupia al suckam totalno

eve ja trenurno najgori champ u igrici

15 godina
neaktivan
League Of Legends

scarface797: hoces li oko 9 da igramo? tada dolazim.

LoL nick: Alkser
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice