League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.403.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
doxy kaže...

ma dobili bi i bez tebe

ja napravio masan ace, i s menom bili nunu i chogath. i kreteni umjesto da udaraju s menom po turetu i inhibitoru, odu junglat dok su ovi mrtvi. Da su mi se pridružili partija gotova

Ma opet sam ja kriv, da sam znao da cu morat otic nebi ni pocinjao partiju, al na kraju stari presudio jer gleda neko xy utakmicu trece Islandske lige i nemoze propustit pa ja moro popustit. .  .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj build za Chogatha.

Regroth pendant - philosopher stone (hp i mana regen, a gladan je mane u early game) -> Ninja tabi ili BoS - Warmogs -Leviathan - Frozen Mallet - Rylai Scepter. Dotad je već feastan oko 5k healtha, Leviathan još stacka HP tako da gg! :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

HOCEMO LI :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...

Moj build za Chogatha.

Regroth pendant - philosopher stone (hp i mana regen, a gladan je mane u early game) -> Ninja tabi ili BoS - Warmogs -Leviathan - Frozen Mallet - Rylai Scepter. Dotad je već feastan oko 5k healtha, Leviathan još stacka HP tako da gg! :D

Ovdje ti ne treba Frozen Mallet, umjesto njega kupi odmah Rylai's Scepter....

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
File04 kaže...

ja buildam olafa kao tanka, jer nema nikakve svrhe mu kupovati nikakve ad ili ap iteme ili lifesteal, jer mu nijedan spell s takvim itemima ne poboljsava dmg. Starks fevor moze proci, ali moj build za njega je:
Ninja tabi
sunfire cape x2
warmogs armor
force of nature
guardian angel

Pa koji spell poboljsava ikome dmg pomocu lifesteala? koliko znam q spell mu obuhvaca dmg, a w spell health.

Mislim da ima predobar dmg output da bi ga buildao kao tenka, jer mu e skill unistava tenkove. Ima 3 sec cd i u kombinaciji s w skillom ti vrati jos vise healtha nego si izgubio.

I ulti mu je beskoristan ako ces ga tenkat, sta ce mu armor penetration ako je tenk.. 

Greska ga je tenkat, npr. garen moze biti tank ili dps zbog pasiva i w skilla, dok je olafu sve u prilog dps liku.

Naravno da je pametno uzimat 1-2 HP itema, npr. ja bi uzeo frozen mallet, stark's fervor, bloodthirster, berserkers, sunfire ili neki mgc resist item i guardian angel. Ako ces bas full dps onda frozen mallet a umjesto ova 2 uzmes bloodrazor i nezz sta vec za dmg.

krivo sam se izrazio za ovaj dmg pomocu lifesteala- nemam pojma sta sam time htio reci :S. uglavnom u teamfightu cisto sumnjam da ce ti trebati bloodthirster jer ces stalno koristiti e spell kad sidje s cooldowna, a w skill daje povecan attack speed i lifesteal, tako da mislim da mu je greska kupovati bloodthirster i stark's fevor, ali eto. Svako ima svoj build Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 22:35 (File04).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eo jedan match sa dvojicom bugovca :D

Zadnji item bi bio banshee's veil

3 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Savršen build za dps-a, ovo može i na Master Yi-a i Ashe pogotovo, kao i na druge dps-ove....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sad match sa Cho'm :D 3/3/4 a trajao je prilično dugo oko 45 minuta. 5200 hp, sa feastom i stackanim leviathanom. :D

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...

nisu mi nes abillitiji necu je uzet pogotovo s tim da je 6300 ip

18 godina
hari85 kaže...
puls4R kaže...

Ability-ji su meni baš predobri, ima "double-flash" koji radi dmg.

Kad padne ispod 40% postane stealthed, znači odlične mogućnosti za bijeg...

E skill je dobar za harrass i ima stun!

Napraviš combo s puuno dmg-a (uključiš ulti), i opet si izvan borbe jako brzo.   Bit će odličan hit'n'run i jedan od rijetkih mageova s dobrim mogućnostima za bijeg.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
neaktivan
Slazem se sa zverkom :D klikno bi onaj batn al nema ba mobaČu xD
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Savršen build za dps-a, ovo može i na Master Yi-a i Ashe pogotovo, kao i na druge dps-ove....

Ja bi ipak izbacio Madredse jer rade magic damage.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
hari85 kaže...
puls4R kaže...

Ability-ji su meni baš predobri, ima "double-flash" koji radi dmg.

Kad padne ispod 40% postane stealthed, znači odlične mogućnosti za bijeg...

E skill je dobar za harrass i ima stun!

Napraviš combo s puuno dmg-a (uključiš ulti), i opet si izvan borbe jako brzo.   Bit će odličan hit'n'run i jedan od rijetkih mageova s dobrim mogućnostima za bijeg.

Zapravo,izgleda jako zanimljivo i mislim da će u rukama skillera biti OP.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
18 godina
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Odlično je u buildu jer se može suprotstaviti svima, čak i tenkove rješava prelagano onda. Ali ako nema frke s tankovima, umjesto Madredsa ja bi stavio Phantom Dancer.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Odlično je u buildu jer se može suprotstaviti svima, čak i tenkove rješava prelagano onda. Ali ako nema frke s tankovima, umjesto Madredsa ja bi stavio Phantom Dancer.

Madreds je prekoristan item, a mislim da bi sa inf edgeom rade uzeo phantoma da nije bilo cho-a sa 4.5k hp-a i rammusa sa pun k shielda. Bloodrazor radi mgc damage tako da bi obojicu prelagano rijesio.. s tim da xin ima anti-tank ult jer mu oduzme 350+20% healtha na zadnjem lvlu.. znaci vec je na 3/4 skoro

18 godina
puls4R kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Madreds je prekoristan item, a mislim da bi sa inf edgeom rade uzeo phantoma da nije bilo cho-a sa 4.5k hp-a i rammusa sa pun k shielda. Bloodrazor radi mgc damage tako da bi obojicu prelagano rijesio.. s tim da xin ima anti-tank ult jer mu oduzme 350+20% healtha na zadnjem lvlu.. znaci vec je na 3/4 skoro

A gle sve to ovisi o situaciji pa se prilagođavaš svaku rundu, ali ovo je moćan build protiv većine timova...

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako, imam 3400 ip, i kojeg biste mi preporucili heroja da uzmem ? (ranged, ne igram melee)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neznma ti bas ali bi ti ja preporucio da cekas ovog novoga izlai u srijedu a da malo ip jos nabijes,a ako oces sad onda ashe,morgane,veigar,sona nekoga od njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Neznma ti bas ali bi ti ja preporucio da cekas ovog novoga izlai u srijedu a da malo ip jos nabijes,a ako oces sad onda ashe,morgane,veigar,sona nekoga od njih.

Hmm..kakav je Lux ?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko sam ja cuo da je dobar suport ali nema bas osobito dobar dmg u late gameu mozes samo dovrsavati ranjene i tako ali ako imas svoj tim i to za suport je odlicna.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne mogu se odluciti za heroja - Lux ili Morgana ?

Btw, ko hoce moze me dodati: Alkser (eu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Definitivno morganu... lux radi sitan dmg ako je usporedis s morganom.. naravno da imaju isto ap-a 

A i morgana ti je tier 1 champ, prekorisna u timu jer stuna njihovog carrya, ult + zhonyas i shielda carryja u njenom timu..

Dobar igrac s morganom cini cuda, dok bi sa lux cinio osrednji dmg.

18 godina
puls4R kaže...
Aliser kaže...

Definitivno morganu... lux radi sitan dmg ako je usporedis s morganom.. naravno da imaju isto ap-a 

A i morgana ti je tier 1 champ, prekorisna u timu jer stuna njihovog carrya, ult + zhonyas i shielda carryja u njenom timu..

Puls4R ti je sve rekao, Morgana je vjerojatno najbolji mage jer ima i spell shield i jake abilityje, stun, snare, dupli dmg na AoE ultiju, ali je zato teška za igrati. Uglavnom ako s njom jednom kreneš nemoj odustati dok ne naučiš stvarno dobro jer dobar igrač s njom stvarno čini čuda.

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

@puls4R i @Unimatrix 007 hvala vam, uzeo sam Morganu ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna "solidna" partija made by TopGun and Teemo :D

BTW pogledajte iteme...

HAHA HAHA
http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...
Aliser kaže...

Mozda morgana je bolja,ali lux sigurno ne radi osrednji DMG,lux je nesto kao harrasment.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...
Aliser kaže...

Mozda morgana je bolja,ali lux sigurno ne radi osrednji DMG,lux je nesto kao harrasment.

Pa to i kazem.. iako joj se ult moze iskoristit 2 puta u team fightu, prvi put ga opali na pocetku, drugi put kad treba nekog dovrsit.. :D

16 godina
puls4R kaže...
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...
Aliser kaže...

Pa to i kazem.. iako joj se ult moze iskoristit 2 puta u team fightu, prvi put ga opali na pocetku, drugi put kad treba nekog dovrsit.. :D

da ali  morgana moze pravit dobar damage stit joj samo na jednu osobu mozes stavit ali je jaci od lucinog stita,za damage uradis combo darkbinding - tormented soil ,a ulti je prekoristan  u fightu kupi zhonyas ring i kad the fokusiraju popas ulti pa zhonyas active i dobro se oni zajebu

15 godina
neaktivan
League Of Legends Registration :D

https://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cc5268dcd962960040830

Here you can register for the League of Legends game trough this link Namigiva

kuku
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice