League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.384.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
jeopardizer kaže...

pitanje

sion ap ili dps?

dosad sam naučio da je dps težak u početku, al zanmima me na kraju što je korisnije i za tim 

dps sion je jedan od najboljih likova za 3v3.. tesko ga je ubit 1v1, skoro pa nemoguce jer ima stun, shield, povecan dmg.. odlican je

ap sion je korisniji u late i mid gameu za tim jer oduzme dosta hp-a sa stunom i dobro farma sa stitom

16 godina
League Of Legends

ima li leaka o njenim abillitijima

planiram eza uzet jeli jos isplativ nakon svih silnih nerfova i kakva je razlika izmedu AD i AP eza

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

planiram eza uzet jeli jos isplativ nakon svih silnih nerfova i kakva je razlika izmedu AD i AP eza

AD ez-a ti ne savjetujem, ima samo q ability koji i nije nesto prejak ali cd mu je poprilicno mal pa moze proc.. sad su mu buffali ap ratio pa ti preporucam da ides na AP uz neke hybrid iteme tipa guinsoo's rageblade itd

16 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

AD ez-a ti ne savjetujem, ima samo q ability koji i nije nesto prejak ali cd mu je poprilicno mal pa moze proc.. sad su mu buffali ap ratio pa ti preporucam da ides na AP uz neke hybrid iteme tipa guinsoo's rageblade itd

ok a sada treba skupit 3000 ipa :(

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel se zna kada bi trebala izaci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Jel se zna kada bi trebala izaci?

sljedeci utorak na us srijedu na eu

18 godina
League Of Legends

Evo poceo igrat sa Olafom, al mi nejde bas, prva igra bila 2/6 makar smo pobijedili, druga 1/3, tu predali jer su dva lika odustala. 

Build krenem sa phage i onda frozen mallet, i onda dalje sa bloodthirsterom ili tak neke slicnoga. Kolko sam vidio skoro svi tak idu, al nesto krivo igram -.- 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bil mi mogo neko dati dobar build za nasusa, ima li neke razlike izmedu eu i us servera.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Bil mi mogo neko dati dobar build za nasusa, ima li neke razlike izmedu eu i us servera.Hvala

Probaj s ovim

Music is my life :)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne izgleda lose sam cu mozda staviti jos neki armor mjesto blood thirstera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makaweli kaže...
scarface797 kaže...

Probaj s ovim

Nasusa se ne isplati igrati na dps-a.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
makaweli kaže...
scarface797 kaže...

Probaj s ovim

Nasusa se ne isplati igrati na dps-a.

Pa nek onda ide na tank build  - Regrowth - Philosophers stone- ninja tabi il sorcerers - sunfire cape - banshee's ili warmogs - sunfire cape il nesta slicno?

Music is my life :)
18 godina
League Of Legends

Aaa, krenulo mi sa Olafom, samo trebao malo prakse uhvatit, zadnje dvije bile 9/2/10 i 5/4/10 dobio Legendary dvaput :P  oba dvije bile predane tak da nisam stigao vise.

Al covjece kak je to lud champ kad je malo nafeedan, build je prilicno jednostavan, Berseeker boots, Phage u frozen mallet onda ono Stark nesto sto daje attack speed i lifesteal tebi, i AS drugima oko tebe.

Al Olafov passive, sto manje healtha imas attack speed je veci, i napadnem teema i warwicka, za sijecu me do 20 % hp, i onda aktiviram ulti, pa W pa E i oba dva ih ubijem i napunim se hp skoro do pola. Prezakon.

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

Aaa, krenulo mi sa Olafom, samo trebao malo prakse uhvatit, zadnje dvije bile 9/2/10 i 5/4/10 dobio Legendary dvaput :P  oba dvije bile predane tak da nisam stigao vise.

Al covjece kak je to lud champ kad je malo nafeedan, build je prilicno jednostavan, Berseeker boots, Phage u frozen mallet onda ono Stark nesto sto daje attack speed i lifesteal tebi, i AS drugima oko tebe.

Al Olafov passive, sto manje healtha imas attack speed je veci, i napadnem teema i warwicka, za sijecu me do 20 % hp, i onda aktiviram ulti, pa W pa E i oba dva ih ubijem i napunim se hp skoro do pola. Prezakon.

meni je effektivniji build dorans shield ,bersekers,starks,infinity i onda zavisno kakav je enemy team ako su uglavnom high hp tenkovi uzimam bloodrazor ako nisu mozda bloodthirster

jeste citali novi journal of justice

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 12:46 (hari85).
18 godina
League Of Legends

Danas sam retardiran.. ugibam ko zadnji noob non stop, ne znam što mi je, mrzim loše dane!! Neodlučan

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ja sam buildao olafa tako da sam kupio navedeno

Frozen Mallet

Boots of Swifness

sunfire cap

Warmogs Armour

Thornmail

Guarding Angel.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 12:55 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli velika razlika između čizma lvl.-a 2 i 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ja buildam olafa kao tanka, jer nema nikakve svrhe mu kupovati nikakve ad ili ap iteme ili lifesteal, jer mu nijedan spell s takvim itemima ne poboljsava dmg. Starks fevor moze proci, ali moj build za njega je:
Ninja tabi
sunfire cape x2
warmogs armor
force of nature
guardian angel

0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Jeli velika razlika između čizma lvl.-a 2 i 3?

Ovisi kod kojeg lika,npr kod olafa je bolje lvl 3 da mozes bjezat i nekog hvatat jer za njega sigurno neces uzet neki phantom dancer koji ce mu dat mouvment speeda + ostale gluposti.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi bil mi neko mogo dati dobar build za cho'ghat i vidam ljude da ise sa njom na tenk a je li moze na ap.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Ljudi bil mi neko mogo dati dobar build za cho'ghat i vidam ljude da ise sa njom na tenk a je li moze na ap.Hvala

ap je veoma effektivan evo kako sam ga ja igrao

dorans ring > boots of swiftness (trebas brzinu jer trebas pozicionirat skillove i moci stici protivnike ) > rod of ages > zhonyas > void staff i nisam dalje dosao kad sam igrao

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Za Cho'Gatha kupiš ono čudo s 900 i nešto heltha i onda ideš samo abillity power

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mog build sto sam probo boots one brze,warmongs armor,sunfire cape,i angel guardian,i tada sam feastan imo 4700 hp.dalje sam mislio ici rod of ages,i zavrsiiti s onim prstenom za ap zoyangs ili kako vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Ak mozes izdrat bez puno umiranja, onda se jako isplati kupiti onaj item sto stacka health, slicno ko mejahais stacka ability power. Vidio sam jednog Cho sa prek 6.5k healtha, imao je dva warmoga, i dva ta sto stackaju hp, bilo ga je pretesko za ubit, nije mogo puno napravit al trebalo je dugo da krepa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da to se zove levitian ili kako vec nije lose islo bi dobro uz feast ali bi puno izgubio kad bi umro,ali probati cu zasto ne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

U partiji sam s devilom...i lik je AFK...baš ti hvala

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
doxy kaže...

Al sam zasro partiju, oko lvl 10 morao otic AFK odradit nesto, dok sam se vratio dobro su se drzali ali nemozes nadoknadit lvl i izgubimo zbog mene.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
File04 kaže...

ja buildam olafa kao tanka, jer nema nikakve svrhe mu kupovati nikakve ad ili ap iteme ili lifesteal, jer mu nijedan spell s takvim itemima ne poboljsava dmg. Starks fevor moze proci, ali moj build za njega je:
Ninja tabi
sunfire cape x2
warmogs armor
force of nature
guardian angel

Pa koji spell poboljsava ikome dmg pomocu lifesteala? koliko znam q spell mu obuhvaca dmg, a w spell health.

Mislim da ima predobar dmg output da bi ga buildao kao tenka, jer mu e skill unistava tenkove. Ima 3 sec cd i u kombinaciji s w skillom ti vrati jos vise healtha nego si izgubio.

I ulti mu je beskoristan ako ces ga tenkat, sta ce mu armor penetration ako je tenk.. 

Greska ga je tenkat, npr. garen moze biti tank ili dps zbog pasiva i w skilla, dok je olafu sve u prilog dps liku.

Naravno da je pametno uzimat 1-2 HP itema, npr. ja bi uzeo frozen mallet, stark's fervor, bloodthirster, berserkers, sunfire ili neki mgc resist item i guardian angel. Ako ces bas full dps onda frozen mallet a umjesto ova 2 uzmes bloodrazor i nezz sta vec za dmg.

17 godina
protjeran
D3ViL kaže...
doxy kaže...

Al sam zasro partiju, oko lvl 10 morao otic AFK odradit nesto, dok sam se vratio dobro su se drzali ali nemozes nadoknadit lvl i izgubimo zbog mene.

ma dobili bi i bez tebe

ja napravio masan ace, i s menom bili nunu i chogath. i kreteni umjesto da udaraju s menom po turetu i inhibitoru, odu junglat dok su ovi mrtvi. Da su mi se pridružili partija gotova

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pulsar ocemo igrati sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice