League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.388.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Tek san sad svatia koliko je teemo jak na abillity power. pwna

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 17:10 (Cerina15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Neki dan presmiješno...igram AP Teema...protivnički malzahar s cca 2500 HP-a...nekaj malo mu skinuo netko...ostalo još preko 2k HP...lik mi stane na gljivu, krene bježat, i nakon 5 sekundi stane na drugu i mrtav...ja umro od smijeha.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

epic win doxy, koliki ti je abillity power bia

i W spell u teeme je prekoristan

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel zna neko zasto nije bila rotacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: League Of Legends
scarface797 kaže...

Jel zna neko zasto nije bila rotacija?

Devovi su imali PTO pa ce tek veceras

18 godina
League Of Legends

E nije mi se nanizalo skoro ovakvih crap partija, imao sam od sinoc do danas 8 defeat pa j**o sam i LoL i one mutavce sto se uvjek zadese u mom timu. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ja nikada nisam igrao DPS teema jer mi se ne svida,ali kad sam probao AP,pa to je zivi harras!!

Malo "pr*as" sa Q spellom s kojim oduzmem cca 300-500 DMG-a(ovisi o AP-u) i ljepo stavim mine okolo i ekipa sam staje a ja dovrsavam sa ignite-om i Bliding Darfom!

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dr. Mundo je prejak kad se ide na samo helth. Maloprije igram i 3600 heltha i dosta helth regeneracije, neuništiv sam. Predali su se pa nisam mogo do 5000 helta, jer sam vidio jednog lika s 6000

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

Dr. Mundo je prejak kad se ide na samo helth. Maloprije igram i 3600 heltha i dosta helth regeneracije, neuništiv sam. Predali su se pa nisam mogo do 5000 helta, jer sam vidio jednog lika s 6000

moze i vise 6 warmoga :D 6x900 = 5400 ekstra hp plus hp rune i hp na lvl 18 moze se doci cak mozda do 8000

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

moze i vise 6 warmoga :D 6x900 = 5400 ekstra hp plus hp rune i hp na lvl 18 moze se doci cak mozda do 8000

I što će tolko healtha? Nek ti onda dođe Warwick sa ultijem i i Q spellom i ode ti pola healtha? Ili Kog Maw sa Madredsima i AS-om,riješi 8k healtha u 10 sekundi! Nema smisla stackat health,treba uzimat health + armor + magic resistance.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
League Of Legends

LOL nema šanse da mu uzme warwick ili kog'maw sav helth. Kad je ovi lik ima 6000 heltha ima je pun k*urac helth regeneracije. Doveli bi ga do 1000 heltha onda bi počea bižat i nakon par sekundi se vratia na 3000

znam da R spell vrača dio heltha ali imao je dosta onih itemova od 900 heltha i ostalih koji daju dosta regeneracije

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 20:24 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

dr mundo je najbolji dps provjerenoo

igrao sam 1 vs 1 tank mundo vs dps mundo

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
Cerina15 kaže...

LOL nema šanse da mu uzme warwick ili kog'maw sav helth. Kad je ovi lik ima 6000 heltha ima je pun k*urac helth regeneracije. Doveli bi ga do 1000 heltha onda bi počea bižat i nakon par sekundi se vratia na 3000

znam da R spell vrača dio heltha ali imao je dosta onih itemova od 900 heltha i ostalih koji daju dosta regeneracije

Da,ali sta ti to znaci ako nemas armoura?

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
16 godina
Cerina15 kaže...

warmog daje 40 hp regen per 5 mene se cini naci 6 komada 240 hp po 5 sekundi znaci GG

pitanje imate li build za olafa bio bi veoma zahvalan 

ps nestavljajte snowball iteme hvala

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Cerina15 kaže...

warmog daje 40 hp regen per 5 mene se cini naci 6 komada 240 hp po 5 sekundi znaci GG

pitanje imate li build za olafa bio bi veoma zahvalan 

ps nestavljajte snowball iteme hvala

Jel te zanima tank build, dps il hybrid?

Evo ti jedan sa mobafire.

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

LOL, pa normalno da ce heroj koji ima dmg(u ovom slucaju dps mundo) pobjedit onoga koji nema dmg(tank mundo)

Mislim kakve su to gluposti?

ajmo isprobat dps ashe(300 dmg, pun build) vs tank ashe(3k HP+resisti, ali 70 dmg)

Tank sluzi u ekipi da primi cim vise dmg, a ne da ubija sve oko sebe, ubojstva su samo bonusi.

17 godina
neaktivan
Pinc kaže...
danfa123 kaže...

LOL, pa normalno da ce heroj koji ima dmg(u ovom slucaju dps mundo) pobjedit onoga koji nema dmg(tank mundo)

ajmo isprobat dps ashe(300 dmg, pun build) vs tank ashe(3k HP+resisti, ali 70 dmg)

Tank sluzi u ekipi da primi cim vise dmg, a ne da ubija sve oko sebe, ubojstva su samo bonusi.

Ma većini igrača do lvl-a 20 recimo je najviše bitno kill/death ratio a ne uloga u teamu. Igrao sam sa likovima koji su ownali ali smo zbog njih izgubili (trče samo za killovima). Tankovi i supporteri ne ubiru toliko killova, no ključna su uloga u teamu, pogotovo ako su dobro odigrani.

Music is my life :)
16 godina
League Of Legends

nova rotacij 

GALIO

TARIC

ASHE

CHOGATH

JANNA

UDYR 

NEZZ DALJE :D

edit :najj rotacija do sada

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 20:46 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
makaweli kaže...
Pinc kaže...
danfa123 kaže...

Ma većini igrača do lvl-a 20 recimo je najviše bitno kill/death ratio a ne uloga u teamu. Igrao sam sa likovima koji su ownali ali smo zbog njih izgubili (trče samo za killovima). Tankovi i supporteri ne ubiru toliko killova,no ključna su uloga u teamu, pogotovo ako su dobro odigrani.

Bold-vazno

Zuto-Jos vaznije

Pusti ti to kada imas dobrog tenka u teamu kada ostatak igraca nezna napast u pravo vrijeme pa ti crknes a ovi pobjegnu,to mi se u par rundi dogodilo da ja kao Shen imam 250-350 armoura i 3500-4000 hp-a  uletim medu cijeli enemy team i sve ih tauntam i bacim shield kad moji pocnu se razbjezavat i ja crknem a ovi ljepo kod turreta stoje.

18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ako netko igra sa Malzaharaom,ak nije problem da kaze koji build koristi i kako igra s njim jer mene uvijek ili ubiju ili ja failam sa Q spellom..(ulti znam koristit, W pa ulti.

Malza sam buildao kao svakog ap lika

SOrces shoes

mejai

arkanšel staf

zhonyas

void stuff i taki item...

ako si 1vs 1

q w r kombo sto znaci prvo silence i stavim ono smece ispod njega (tako da dok je stunan ga i to przi) i onda ulty ... onda e :)

inace do sad nemam neki dobar skor s malzom jerbo se uvijek fokusaju na mene :S

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
Keiichi kaže...
Fake_Alert kaže...

Ako netko igra sa Malzaharaom,ak nije problem da kaze koji build koristi i kako igra s njim jer mene uvijek ili ubiju ili ja failam sa Q spellom..(ulti znam koristit, W pa ulti.

Malza sam buildao kao svakog ap lika

SOrces shoes

mejai

arkanšel staf

zhonyas

void stuff i taki item...

ako si 1vs 1

q w r kombo sto znaci prvo silence i stavim ono smece ispod njega (tako da dok je stunan ga i to przi) i onda ulty ... onda e :)

inace do sad nemam neki dobar skor s malzom jerbo se uvijek fokusaju na mene :S

Znas da malza ima problem sa manom? Meni je puno bolja solucija

Boots of Swifness

Zhonyas

4x Archangel i gg :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo predproslu partiju odigro sa veigarom nabijo sam oko 900 ap imo 16/10/16 ali nemogu kad mi daju tardirane teammates i nemoze nista sa njima zobg toga mi je score i bio los.Build je bio bez one knjige mejais soulsteler ili kako vec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

novi champion sneek peek

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=311191

hmm sexy :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 23:28 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo zadnji mec sa pantheonom je bio strava ovo je sto sam uspio sastaviti:Boots of swiftnees,black clever,guinsosi rageblade,bloodthirster,zeal,i jedan bf sword za kojega sam imo pare da uzmem infinty edge ali zavrsila partija jbg a da sam to uradio ne bi bilo kraja.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dal se vama kad desi da kad pocnete igrat izbaci vas iz igre ? Meni se ovo par puta desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pocetak nam je bio katastrofa :S samo smo umirali, al kasnije ovi su se malo zaj****i pa su se fokusirali na blitza i ostatak ekipe, a ja sam samo ih jeo :D predobra runda :D Gore video malo kako smo se sprdali s njima na kraju runde :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

Daj me nemoj klati opet sorcerer, pa kad ce prestat s njima, ima ih ko smeca u igri, a sa DPS melee champa jedva nesto malo -.-

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
hari85 kaže...

Daj me nemoj klati opet sorcerer, pa kad ce prestat s njima, ima ih ko smeca u igri, a sa DPS melee champa jedva nesto malo -.-

Slažem se,pretjeruju sa spellcasterima...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uf, galio je prejak kao AP char.. srecom igrao sam protiv castera pa sam uzimao magic resist iteme, i stackao abyssal.. na kraju sam imao oko 250-300 mgc r. i oko 300 ap-a.

Nisu mi nista mogli D:

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

pitanje

sion ap ili dps?

dosad sam naučio da je dps težak u početku, al zanmima me na kraju što je korisnije i za tim 

jaffa, kal shree

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice