League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.386.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
prica se da ce sljedeci champ isto bit caster -.- nadam se da ce ubacit postenog dps-carrya
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...
prica se da ce sljedeci champ isto bit caster -.- nadam se da ce ubacit postenog dps-carrya

A što je MF? Meni iskreno fali melee champion.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
puls4R kaže...

pa rekli su da ce sljedeci bit irelia ona je dps carry i to melee carry

16 godina
neaktivan
a da? Sry onda, moja greska. Jedva cekam tu ireliu :)
16 godina
neaktivan
izgleda da ce bit nuker kao i panth, to mi se svida.
18 godina
League Of Legends

Jbt pogledajte ovaj problem, na 99%.... a nemam vremena naći rješenje jer moram na faks, molim sve ako će naći rješenje problema neka stave tu na forum ili mi pošalju PM.

Error Error
BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo radi sve 5, kupio lux javim dojmove nakon 1-2 matcha :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok tako znaci za death fire grasp a sad bil mi neko mogo odgovoriit za ss sto sam pito.I bil mi neko mogo reci nako dobar build za swain.I jos nesto ssta znaci carry.

Edit:A sta nerf znaci da su ga oslabili a buff ojacali ili sta.Izvinite na mozda glupim pitanjima ali igricu igram tek 4 tjedna.Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 11:17 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Ok tako znaci za death fire grasp a sad bil mi neko mogo odgovoriit za ss sto sam pito.I bil mi neko mogo reci nako dobar build za swain.I jos nesto ssta znaci carry.

Edit:A sta nerf znaci da su ga oslabili a buff ojacali ili sta.Izvinite na mozda glupim pitanjima ali igricu igram tek 4 tjedna.Hvala

da buff ojacali , nerf oslabili a ja uvijek idem sa swainom dorans i hp pot>sorcerers > void staff >tear of the goddes>zhonyas ring>ako se nastavi igra i dalje pretvori tear u archangels 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lux je prejak champ.. mislio sam da ce opet doc neki fail kao swain al iznenadila me. Na 3 lvl-u cooldown ultija je samo 34 sec, i iako nije global ima dosta velik range.. Ja prva 2 puta mislio da je global range pa se cudim kako neide do kraja xD ap ratio joj je isto odlican, npr na 3 lvlu ultija standardni dmg je 500, ap ratio vjerojatno 0.9 znaci imam 300 ap-a, bonus dmg je oko 270.

Za ostale skillove isto jako dobar ap ratio

Garen mi je kill stealao al sve u svemu dobar match :D

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...

Lux je prejak champ.. mislio sam da ce opet doc neki fail kao swain al iznenadila me. Na 3 lvl-u cooldown ultija je samo 34 sec, i iako nije global ima dosta velik range.. Ja prva 2 puta mislio da je global range pa se cudim kako neide do kraja xD ap ratio joj je isto odlican, npr na 3 lvlu ultija standardni dmg je 500, ap ratio vjerojatno 0.9 znaci imam 300 ap-a, bonus dmg je oko 270.

Za ostale skillove isto jako dobar ap ratio

Garen mi je kill stealao al sve u svemu dobar match :D

de online 

16 godina
League Of Legends

kaj ne radi chat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ovaj riot se k*rca ne trudi popravit chat. Sad mi i ne zeli uc u login screen, svaki drugi match tako.. Shebali su sve umjesto da poprave.

Nastavlja se prica, sad ce doc downtimeovi..

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

imama problem onaj isti za firewall nece da mi ude u igru kaze cannot connect to server

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

imama problem onaj isti za firewall nece da mi ude u igru kaze cannot connect to server

isto ko kod cerine samo sto kod mene nije vrijeme 

16 godina
League Of Legends

bas ti hvala riot ja prestajem igrat dok ne rjesite ove je*ene probleme vidimo se za sedmicu-dvije

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Lux je prejak champ.. mislio sam da ce opet doc neki fail kao swain

Swain nije fail champion :) ocigledno nisi naletio na nekoga tko zna igrati xD

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Cim video da se nesta updejta, odma sam znao da ce bit problema...

Jel vama drugima pise launcher error?

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Jbt pogledajte ovaj problem, na 99%.... a nemam vremena naći rješenje jer moram na faks, molim sve ako će naći rješenje problema neka stave tu na forum ili mi pošalju PM.

http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application

Ako pomogne,

Meni je samo pomoglo reinstaliravanje igre,skroz izbrisat i opet skinut.

18 godina
League Of Legends

Jao kakvi njubovi sada...

Igramo i 3 igrača leavaju u periodu 0-8min, i ostanemo ja (trynda) i Katarina, ovih ima 5 i mi ih ownamo, da brojčana nadmoć nije bila tolka nebi nam niš mogli, stvarno sam se smijat počeo, samo 1 je imao pozitivan K/D. 

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ivanoile kaže...
Unimatrix 007 kaže...

http://kb.leagueoflegends.com/questions/8/The+launcher+has+experienced+an+error+please+restart+the+application

Ako pomogne,

Meni je samo pomoglo reinstaliravanje igre,skroz izbrisat i opet skinut.

Ništa s toga, našao sam drugo riješenje koje je potrebno skinuti.... ali sad radi.

BUG je IT biblija!
18 godina
League Of Legends

Danas sam kupio Gangplanka i ugodno sma iznenadjen s njim, ako se igra polako i oprezno na pocetku kasnije je cisti ownage, s Q spellom Parle sam oneshotao FULL HP Fidela i Ezreala ili ih spustao na 10%, osjecaj kad prekines Warwicku ulty pa ga roknes jednom a on ima 20% HP-a i krene bjezat je extra :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Isprobao novi build za Twitcha - Boots of mobility, Dorans Shield, 2 Avarice Blade-a dok ne stackam golda i onda Infinity edge, Madred's Blooodrazor pa Guinsoo zbog Expunge i Ultija. Na kraju eventualno frozen mallet ili phantom dancer. Build je ubitačan, igrao sam na midu protiv Lux i na kraju score imao 18/2/6. Sutra SS

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
makaweli kaže...

Isprobao novi build za Twitcha - Boots of mobility, Dorans Shield, 2 Avarice Blade-a dok ne stackam golda i onda Infinity edge, Madred's Blooodrazor pa Guinsoo zbog Expunge i Ultija. Na kraju eventualno frozen mallet ili phantom dancer. Build je ubitačan, igrao sam na midu protiv Lux i na kraju score imao 18/2/6. Sutra SS

Lako je protiv Lux-a kad ih nema dobrih još, primjer jedan maloprije iz mog tima, užasan igrač i još gori na jeziku. Build mi se čini ok, ali treba ti i lifesteala tako da to moraš ubaciti negdje....

BUG je IT biblija!
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
makaweli kaže...

Lako je protiv Lux-a kad ih nema dobrih još, primjer jedan maloprije iz mog tima, užasan igrač i još gori na jeziku. Build mi se čini ok, ali treba ti i lifesteala tako da to moraš ubaciti negdje....

da ali ja sam protiv jedne dobre igro shield je u bjezanju koristila ko i   phreak i imala je 2/=/14 jer je nemozes killat odmah pobjegne

16 godina
makaweli kaže...

Probaj,

boots of swifness

Infinity

Phantom dancer

Blood Thirster i jos jedan Phantom Dancer

Em si brza pica,em kad se stealthas dobijes "element of suprize" pa ti je attack speed dobro pojacam,em kad dodes npr iza 5 protivnika a neko od tvojih tanka a ti samo ulti i ljepo CRIT-as sve na koji primaju dmg,ljepo 6 stackova i penta kill. Crit i pol+brz si+ stackas bloodthirster 40 + dmg i jos lifesteal,kud ces bolje.

PS: Dalje ne stignem kupit jer imam 20-25 + killova ili oni surrend ili mi pobjedimo.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:12 (Fake_Alert).
17 godina
protjeran
League Of Legends

Probao Swaina po prvi put. Zasad mi je najjači caster u igri. Samo prejadan team imao i spušio. Užas.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Kakvu sam sad partiju odigrao. ., jedino je Vlad bio imba ovo sve traljavo vidjet cete na shotu, likovi vode cjelo vrjeme gaze nas zabiju nam sve do zadnja dva turreta pred Nexusom i ja se zaletim backdoram roknem Miss i ovu novu roknem im Nexus i GG :D

Najsladje mi je bilo sto se lik koji je igrao Grgasa cjelo vrijeme kurcio, nasladjivao i pravio vazan da bi na kraju samo mogao da zine i da ga. . . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lol taj vlad sa 4 warmoga koja su buffana. Neznam koliko je AP-a dobio al sigurno nije malo :D jos ako je i bonuse popunio.  al ipak trebao je jedan zhonya's i void staff.. opet bi imao pun k healtha sa 2 warmogsa i pasiv mu nadodaje iz ap-a

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 16:42 (puls4R).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice