- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znate li koja je bit ovog harrowingaaaa????
Znate li koja je bit ovog harrowingaaaa????
pa za noc vjestica
Znam tooo....nego sta je novo..(ako ce ista uopce bit)
Znam tooo....nego sta je novo..(ako ce ista uopce bit)
izgleda mape,skinovi,izgleda miniona to je to ja mislim
da mapa bude drugačija možete vidjeti na videu predstavljanja ove nove Lux drugačije je osvjetljenje mape
Ajde...dogovorimo se za 5 vs 5 ranked. D apobijemo noobove majku im hebem. Popili mi krv danas. 4 runde...u svakoj masovni feederi. Kasnije gineš ko stoka jer nemožeš nikaj solo protiv nafeedanih likova.
AJMO DI STE!!!!
Ponuda vrijedi do 20:30 danas.
Odlično...2 nas je...ako nitko ne dođe nas 2 arranged. Ajde još 3 nooba do 19:30 da krenemo.
Ko me nema nek me doda na xfire, ddoxy
moze i mene ali tek oko 19 .50 mogu doci imam match sada
E da...zaboravih...LoL nick ... Doxy The Croat
ja bih igrao s vama na bratovom acc al on nije lvl 30
Igraj na svom?
JA IGRAM NA US
JA IGRAM NA US
grešna dušo
:D
JEL MI KO POSUDI ACC?? srry caps
US online, lux-3150
Bolje reci US busy... :D A inace Lux je 3150
EDIT: nisam video da si to vec napisao, msm za lux
US online, lux-3150
znalo se da ce bit toliko sad ce irelia 6300 pa neko poslije nje 3150 uvijek ide 3150 pa 6300 pa tako ide u krug
Sere nekaj i na EU. Odustao...živcira me.
Sad smo odigrali nelošu partiju...Pulsar ownao s Mundom :D .
Nece garena nerfat, bas mi je drago.. lux kupujem imam taman IP-a za nju, a ez-a su buffali malo, iako ce profitirat ap buildovi samo.
Ostale nisam bas i gledao.. jedino trynda buffan i miss f nerfana
dobra ranked partija sa mundom sad :D
neradiiiiiiii US bemtiiiiiii!!!!! Dodem iz skole i taman da se uvalim u koznu stolicu jednu rundu odigrat da se opustim kad neradi! Cak ni ono gore dole ljevo desno gore gore dole dole..
Molim vas ako netko igra na us serveru da postavi nekoliko slika....ako nije problem:)
Molim vas ako netko igra na us serveru da postavi nekoliko slika....ako nije problem:)
cemu to??
u novom patchu buffan swain ratioi na abillitima su povecani
Neznam kako mogu dobit 4 invalida u timu.. strasno. Al garena odsad buildam kao dps-a, hebes tenka dosta mi je uzet sunfire i frozen mallet. Izdrzljiv je, w pasiv je odlican a i dosta dmg-a radi kad imas crit. rune i dobre iteme.
Isao sam buildati frozen mallet, sunfire i inf. edge. to je gotov build s crit runama
Evo odigro sam par partija sa swainom i nije los zadnja je prosla dobro imo sam 18/8/12 i dobar je jos ako mu uzmete death fire grasp odlicno je kombinira sa drugim spelovima.Nego imam par pitanja kako cu uzeti ss kad se zavrsi mec pa mi otvori prozor ili onaj uski ss od iz match history.I mogu li napraviti da mi death fire grasp bude na nekoj tipki bindano.Kad uzemem sa paintom ss bude mi skroz umanjen neznanm zasto.
Hvala
Evo odigro sam par partija sa swainom i nije los zadnja je prosla dobro imo sam 18/8/12 i dobar je jos ako mu uzmete death fire grasp odlicno je kombinira sa drugim spelovima.Nego imam par pitanja kako cu uzeti ss kad se zavrsi mec pa mi otvori prozor ili onaj uski ss od iz match history.I mogu li napraviti da mi death fire grasp bude na nekoj tipki bindano.Kad uzemem sa paintom ss bude mi skroz umanjen neznanm zasto.
Hvala
Pa svi itemi su po defaultu bindani na brojke 1-6. Ovisno u kojem je deathfire grasp slotu na toj je brojki. Npr. stavi ga kao prvi item, i bind je na broju 1.