League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Cerina15 kaže...

Kad bi treba server na online?

http://media.pcgamer.com/files/2010/09/mordekaiser.jpg

Ovo se ceka...?

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
18 godina
Cobanac kaže...
Cerina15 kaže...

Kad bi treba server na online?

http://media.pcgamer.com/files/2010/09/mordekaiser.jpg

Ovo se ceka...?

Neće još biti nova grafika, barem ne u ovom patchu, a mislim da će server biti online u 3 ili 4 sata....

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 13:03 (Unimatrix 007).
18 godina
League Of Legends

Nista ne pise da graphic overhaul ce biti napravljen u ovom patchu, ste sigurno da ce sve to sada biti?

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Očemo mi moć birat kakva če bit grafika?

I vako mi je jedva igrivo

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

pa ovu igru je nemoguce igrat zadnjih koliko vec dana. server busy nonstop, kad nije busy onda je offline, a kad napokon udes u igru neko je il liver il fider il oboje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
minko kaže...

pa ovu igru je nemoguce igrat zadnjih koliko vec dana. server busy nonstop, kad nije busy onda je offline, a kad napokon udes u igru neko je il liver il fider il oboje...

E to sam i ja rekao.... svakim danom su sve gori....

BUG je IT biblija!
16 godina
hari85 kaže...

hej da pitam valja li ista galio a kakav je malphite

18 godina
League Of Legends

Neznam ti bas za gallia, meni se nije nesto dopao previse, al malphite je dobar tank, igrao sam par puta s njim, ima dobar ulti, stuna cijelu protivnicku ekipu ak dobro pogodis. 

Galliov ulti je isto zakon, isti kak i od Nunua, al ovaj te taunta u isto vrijeme u onom krugu.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

0 0 hvala 0
18 godina
killer4987 kaže...

Deceive can no longer be cast while rooted

ne kuzim ovo oznaceno, to bi znacilo ukorijenjeno, tako nesto, no kada je lik "ukorijenjen"?

jbno, osnovni summoner spell će bit Cleanse....

''Anything that can go wrong will go wrong''-Edward Aloysius Murphy, Jr.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakva je kayle?

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 15:00 (Cobanac).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ryze je prelagan za igrat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Server online

EDIT

Zaboravite...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 16:21 (Cobanac).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

nemogu se logirat,malo busy,malo unavailable,kad je online nece se logirat,za poludit

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo zeli se logonat

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

trebam pomoc instalirao ga a update ne mrda se dosao do 20 % i stoji pokusao iskljucit ga pa ukljucit provjerio koncekciju itd ?? pomozite :(

Plač

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 17:03 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze mi netko preporuciti dobar izbor itema u pocetku za Pantheona jer s njim uvjek popusim do kraja pokusavajuci napraviti nesto s njegovim E skillom. Nemojte me krivo shvatiti, al recimo xin ili jax me doslovce pojeduViče mada imamo jednak score. Bio bih zahvalan kad bi mi netko kako je gore receno preporuciti iteme za njega.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

rijesio sam problem i server  je online pozurite sa logonom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

loool ona fora sa strelicama radi omfg,zbilja epic win xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Fake_Alert kaže...

Kennen 900 AP <3 <3 <3...Dode mi Yi,ubijem ga s 3 spella u pol sekunde bez ultija,pobijem 4 lika sa ultijem i jos bacim onu struju (W) na sve njih kada ih sa E spellom oznacim i svi crknu sam tak Cool

Koji itemi omogućavaju liku bez mane da ima toliki AP? Daj napiši....

Mejai Soulstealeer(15-20 stackova nesjecam se koliko sam imao od tog dvoje)

Ryhai Crystal Secpter

Absaal Secpter

Void Stuff

Zhoyna's ring (kak se vec pise)

Boots of Swifness.. To je to,cilj mi je sada imat 1000 AP pa napravit neki penta kill?

Anyway,protivnici su toliko naivni da kada vide mene sa tolikim APom da ne bjeze nego ocekuju da ce me priklat,a k tome nemaju ni magic resist Cool

Cobanac kaže...

Moze mi netko preporuciti dobar izbor itema u pocetku za Pantheona jer s njim uvjek popusim do kraja pokusavajuci napraviti nesto s njegovim E skillom. Nemojte me krivo shvatiti, al recimo xin ili jax me doslovce pojeduViče mada imamo jednak score. Bio bih zahvalan kad bi mi netko kako je gore receno preporuciti iteme za njega.

Hvala

Evo ti jedan cist solidan build za njega,uglavnom AD buildas jer njemu meni se cini svaki spell ima Physical attack...LINK

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 20:22 (Fake_Alert).
18 godina
Fake_Alert kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Fake_Alert kaže...

Kennen 900 AP <3 <3 <3...Dode mi Yi,ubijem ga s 3 spella u pol sekunde bez ultija,pobijem 4 lika sa ultijem i jos bacim onu struju (W) na sve njih kada ih sa E spellom oznacim i svi crknu sam tak Cool

Koji itemi omogućavaju liku bez mane da ima toliki AP? Daj napiši....

Mejai Soulstealeer(15-20 stackova nesjecam se koliko sam imao od tog dvoje)

Ryhai Crystal Secpter

Absaal Secpter

Void Stuff

Zhoyna's ring (kak se vec pise)

Boots of Swifness.. To je to,cilj mi je sada imat 1000 AP pa napravit neki penta kill?

Anyway,protivnici su toliko naivni da kada vide mene sa tolikim APom da ne bjeze nego ocekuju da ce me priklat,a k tome nemaju ni magic resist Cool

S tim itemima je maximum od 650 AP uz punih 20 stackova u Soulstealeru.... tako da sumnjam da je kod tebe bila iznimka pa si imao 900.....

BUG je IT biblija!
16 godina
League Of Legends

Mozda radi barona + od zhoyna's ring pasiva..

Uglavnom,sad igram 2 runde i nikak pobijedit,sve neke feedere/livere dobivam,mislim da cu si dat neko vrijeme da neigram jer cu bezveze gubit zivce na njima..(igra propada polako,nis im nevalja iz patch-a u patch)

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

opet busy :( i pitanjce meni update  radi i sad je 8/52 neki down 600 mb jel to zadnji ili ima jos

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 21:39 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

opet busy :( i pitanjce meni update  radi i sad je 8/52 neki down 600 mb jel to zadnji ili ima jos

ima ih 52 ofc..... sveukupno 3 gb će ti na kraju igra imati....

BUG je IT biblija!
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

ima ih 52 ofc..... sveukupno 3 gb će ti na kraju igra imati....

omg fail a patcher im spor ko ***** down igre isao 400 kb s a ovaj varira sa 10 kb na 160 kb max 

omg patcher lagao meni pokazivao da je update samo taj od 600 a meni updateo sve govori da su gotovo omg

kada bude availible please recite

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 22:04 (hari85).
16 godina
League Of Legends

:( ja da prvi put pocnem igrat a busy server ://

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

moze pomoc? nakon sto je izasao ovaj danasnji update kad god odaberem heroja, pocne ono punjenje za ulazak meni izbaci neki error report. Kaj god stisnem (send, dont send) i dalje se nemrem reconnectat jel mi stalno to izbacuje... zna li itko nešto o tome?

huh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zašto jednostavno ne počmu naplačitat igru 10-15€i da imamo sve otključane heroje tad

15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo jedne partije sa  kennenom , 500 i nes abillity powera :D

lol lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

quote " Gore, dole, lijevo, desno,gore, gore, dole,dole i pisat ce ti online"

Fatalityyyyy xD

kad vam je busy server samo utipkajte ovo zbilja radi,provjereno radi ;D

17 godina
protjeran
League Of Legends

da, to je i na njihovoj stranici

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice