Napisao sam na forumu od LoL-a da treba povečat kaznu za livere i obrisali mi temu 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napisao sam na forumu od LoL-a da treba povečat kaznu za livere i obrisali mi temu 
tak i treba iam 178 leftova
Prekosutra skola.....izgleda da ce se LoL igrat samo za vikend 
Prekosutra skola.....izgleda da ce se LoL igrat samo za vikend 
Ne nužno, ja sam igrao svaki dan barem 3 runde...
nemam ni ja bonus nikakvi -_-" valjd ce doci ovih dana :D
i jbte na ranked game ima noobova vise nego na normal -_-" sad odem amumu i anni nafidaju ashe i katu , anivia na midu feeda mordekaisera i malz (ja) i xin drzimo lane al jedva jel xin nije normalan napadnemo kennen i ja uspucam sve u nju on me gleda i pobjegne i ja zamrem i take akcije i na kraju nam leavaju anni,emumu i anivia i sto sad -_-" salji report i nadaj se da ce ih sankcionirat
tocno, a jos k tome moja skola je prva 2 razreda popodne, odem u 11 vracam se u 8
Jeli ikako moguće namistit da igram Summors Rift samo liti, kad je zelena površina?
ne, to ide random, btw. dobio ip boost :D
additional rune page..to je za prosirivanje rune stranica ili mjesta u njima
Kakav je pantheon?
Cuo sam da je dosta slabiji nego prije nakon zadnjeg patcha....
Da li je jos uvjek upotrijebljiv? (
)
Jučer sam igro protiv Phantoma. Lik je gazia cili naš tim. 2-3 udarca i mrtav si
Jučer sam igro protiv Phantoma. Lik je gazia cili naš tim. 2-3 udarca i mrtav si
Nisi sigurno protiv phantoma.. :D
Netocno :D za 2600 RPa dobijes jos 7 stranica... po meni je to malo preskupo i ne treba tolko da su ponudili 2 stranice mozda bih si i priustio, al ovako jok :D
De reci di to ima xD ja ne nadzem u storu i fala na ispravku :D
Nasao xD nisam ni skontao da tamo pise other :D ahh corav sam -_-"
Frend posudio acc. na kojem je kog maw.. samo cu rec da sam odigrao oko 10 matcheva i svaki smo dobili, a 70% njih sam bio carry s njim.. Jednostavno mi pase, preheben je a s ultijem nema sanse da mi ko pobjegne, il ako se ne nada kraj turreta samo mu doleti :D
Build mi je otprilike ovakav, posto me ide iso sam na dmg stack:
Berserker's Greaves
Malady
Last Whisper
Frozen Mallet
The Bloodthirster
Sword of the Occult (Ovo uzimam samo ako me ide tj. imam dosta killova/assista)
Sa runama i njegovim q skillom na kraju dode att. speed 2,5 sto je max., dmg mi je stalno 190+ jer stackam sotc i imam oko 2500 healtha.
Prijasnji match u team ganku sam ubio trojicu sa passivom ^^
Koga heroja da kupim za 6300? Twitcha imam
Frend posudio acc. na kojem je kog maw.. samo cu rec da sam odigrao oko 10 matcheva i svaki smo dobili, a 70% njih sam bio carry s njim.. Jednostavno mi pase, preheben je a s ultijem nema sanse da mi ko pobjegne, il ako se ne nada kraj turreta samo mu doleti :D
Berserker's Greaves
Malady
Last Whisper
Frozen Mallet
The Bloodthirster
Sa runama i njegovim q skillom na kraju dode att. speed 2,5 sto je max., dmg mi je stalno 190+ jer stackam sotc i imam oko 2500 healtha.
Probaj AP kog mawa :D
Berserker's Greaves
Malady
Last Whisper
Frozen Mallet
The Bloodthirster
Probaj AP kog mawa :D
Probao, sa 2 nashor tooths-a i jos par itema je isto neunistiv.. pogotovo ulti :D al ostajem pri ovom, sad sam napravio build sa 50% lifesteal, 190 att. dmg, 2700 health i 2.5 att. speed.. savrseno funkcionira za njega, usto ubacim 1 item za mana regen jer mu stvarno dobro dode za ulti
Joj probao sam AP teemu i ahahah presmjesno :D gljive su bile posvuda na mapi cak sam jednom uspio ubit low hp lika gljivom :D al to je to fun je za igrati i gledati protivnike kako lude zbog gljiva...valja samo kao suporter zbog slowa na gljivama, i blinda ostatak mu nije nes posebno sto se mene tice :/ jako se moras pazit po mapi jer kad te uhvate nema ti spasa :/ al ono YI na pol hpa naleti na jednu gljuvu pa na drugi pa mu ti iskocis blind i par udaraca i on je gotov :D sve u svemu ok za igrat :D
Edit :D
Ahhh napokon rune za Vladimira sve kupljene :D
Shaco ili Xin Zhao?
xin zhao
shaco
shaco
aj tisina
Pa ovoliko kretena nema u nijednoj igri
Počme game i igramo 5v4(5 ih u mom timu!!), i rečem samo igrajmo pobijedit ćemo, i nakon 5 min. liva Malzahar, koji se reconnecta taman zadnjih 30sec igre i naravno popušimo
shaco
aj tisina
zasto nebi kupio shaca? i ako je nerfani ko isus, lik je ok, meni bolji od xin-a i zato sam to napisao.
opa krivo, mod briši.
hej ima li neki detaljni guide svih likova posto cu mozda pocet igrat