League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

ma ok cizmice to naravno uzimam :D i sve ok :D al sve to tvoje pada u vodu kad Galio koji bi trebao biti AP resist je kreten xD a i doduse ja (katarina) nisam mogao s yiem drzat lane protiv ramusa i sorake... ramusu nismo mogli nista jer soraka ga hila, a do sorake nismo uopce mogli doc jer je ramus stitio ko oko -_-" i ode turret i ode partija :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

da, ovo moje vrijedi ako imas igrace koji bar malo znaju igrat, al takvih je malo, uvijek ima par kretena zbog kojih izgubis mec.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan lijepi skin za Pantheona :D

Naravno nije kupljen, nego je to custom skin sa leaguecraft-a

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

urgot ili galio?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Nisam igrao s urgotom jos al do sad svakog kojeg sam vidio je vise nego beskorisan dok galio mi je zakon :D onaj vjetar i slow kugla savrseni za harasanje i farmanje i plus ulty tauntas ih 5 i ostali ih dotuku :D ofc alo imas dobar team :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
League Of Legends

igrao sam sad jednu practice s galiom, i mogu rec da je jako dobar

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Odigrao sam sinoć jednu sa Urgotom, nažalost ping mi je bio 400, no nismo zbog toga izgubili.... naš Tryndamere je imao ping 900 i nije htio u nijednu grupnu borbu.... stalno smo bili 4 protiv 5, ili 3 protiv 5 jer je Ashe bila DC nekih 15 min..... Moj ulti je bio beskoristan jer tim ne valja i to je to. To je sve što imam reći o njemu, funkcionira dobro samo ako imaš dobar premade tim i to je to. Jer bi u tom slučaju ja bacio ulti na njihovog carry-a i tim bi ga sredio, no to nije bio slučaj sinoć.

Urgot = dobar je ako je dobar tim, po mogućnosti premade. 
Galio = dobar je više-manje bez obzira na tim jer s ultijem zahvati cijeli tim, može ubrzati svoje igrače ili usporiti njihove. 

Razlika je dakle u tome što Urgot ovisi o dobrom timu, a u drugom slučaju tim ovisi o dobrom Galiu. Dakle ako je Galio dobar, a tim solidan, vjerojatno će odnijet pobjedu. Ako je Urgot dobar, a tim se ne sinkronizira s njegovim ultijem, to će biti fail.

Mislim da je Galio bolji izbor svakako....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja skupljam za onog Twitcha, preskup je preko 6000, al vidim da svak kad igra s njim owna.

15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Ja skupljam za onog Twitcha, preskup je preko 6000, al vidim da svak kad igra s njim owna.

Igro sam s njim. Prejak AD. Samo moras pazit s njim da te neko ne uhvati jer ce te inace ubit u 5,6 normalna hita. Mislim da je to jedan heroj s kojim treba igrat vrlo pazljivo jer ima jako mali healt i armor. Treba odma na pocetku kupit sto vise killova i nedat da te ubijaju. Incae jako zanimljiv heroj Izlanuo se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Service stability - Our number one priority! - prije 2 dana

Danas - Ne radi PVP :D javlja error kad se idem spojit.. jel to svima ili samo meni? :S

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Meni sve radi normalno.

Baš sam kupio Siona, i s njim pokušavam nekaj, odigrao jednu partiju i pobjedili...score 0/7/11.

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Service stability - Our number one priority! - prije 2 dana

Danas - Ne radi PVP :D javlja error kad se idem spojit.. jel to svima ili samo meni? :S

I meni :!

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Meni sve radi normalno.

Baš sam kupio Siona, i s njim pokušavam nekaj, odigrao jednu partiju i pobjedili...score 0/7/11.

eu server?

17 godina
protjeran
League Of Legends

Evo, sad ni meni neće. Da, EU.

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Got teh same error -_-"  screw you guys i am going )home( to US server :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

meni je sve u redu obadva servera

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako sam cuo Riot seli igru na svoje servere pa se mnogima nece logirat,

kao i mene naravno <.<

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
League Of Legends

Ni kod mene neće... fuckin' RIOT.... prekjučer isto ono navečer... najavili sat i pol, a server je bio nedostupan do 4 ujutro.... gori su od GOA-e, jer američki server je stalno u redu, a po EU petljaju non-stop....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad bi mogla proradit igra?

16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ni kod mene neće... fuckin' RIOT.... prekjučer isto ono navečer... najavili sat i pol, a server je bio nedostupan do 4 ujutro.... gori su od GOA-e, jer američki server je stalno u redu, a po EU petljaju non-stop....

Nije lol,na eu nisam toliko dobivao maintenca,ovdje svakih tjedan dana maintence.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
neaktivan

pod zadnje vrijeme poceli su dosta zajebavat

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada bi mogao proradit server ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam 2 pitanja

Jeli moguće na kompu imat 2 verzije EU/USA, i bili u tom slučaju moj acc s EU radia na USA?

18 godina
Cerina15 kaže...

Imam 2 pitanja

Jeli moguće na kompu imat 2 verzije EU/USA, i bili u tom slučaju moj acc s EU radia na USA?

Ja imam obje i rade dobro, ali ne možeš prebacivati acc-ove. Tj. možeš uz malo prčkanje po file-ovima, to sam negdje vidio, ali nisam probao pa ti ne mogu točno reći.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Server je online, samo sto je practice nedostupan..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slazem se, ali do sada koliko sam igro Urgot je uvijek bio najslabiji, a Gailo je dosta puta owno i dobar je za team play pogotovo ako nema tanka(dogada se)
i sve ovisi o timu, danas sam imo scor 11-0, a gubili smo oko 25-30 i naravno izgubili nijedan heroj nemoze sve sam, samo neki vise ovise o timu, a neki manje . btw kako se zovete ingame, ja sam Srky :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

dali mi netko moze objasniti kako funkcionira ranked?

dali se tamo bori sa svim herojima ( mislim za birati) ili s onim koje si kupio?

dali su kad se udje u game, sve isto ili nesto promijenjeno?

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

dali mi netko moze objasniti kako funkcionira ranked?

dali se tamo bori sa svim herojima ( mislim za birati) ili s onim koje si kupio?

dali su kad se udje u game, sve isto ili nesto promijenjeno?

Isto kao normal,ali leader teama banna neke champove (najcesce Shaco,Heimer,Shen,Soraka,Tryndamere),moze ih max 4 bannat,2 po teamu bannaju

Samo one koje si kupio i oni koji su free to play

Sve je isto ali je ekipa zesca.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja kad bi igrao ranked s lvl-om 22, moran invajtat nekoga lvl 30 ili lvl. 20+??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

moras bit lvl 30 za ranked omfg

xDDD

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice