League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.412.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

imam galia

6.3k ip

tank build

50% magical resist pretvara u ap

odlican champ

izgubio sam prve 2 runde s njim jer sam dobio nub team koji su fidali

i igrali su samo za sebe

odlican suport puno asistencija ali moze dobit par killova

edit-upravo sam pobijedio sa najboljim scorom u igri

najvise astistencija i najmanje deathova

galio mocan champ

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 19:58 (danfa123).

2 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Danfa jel to na američkom serveru? Jer na EU mi se nije updejtalo ništa....normalno imam samo play.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Danfa jel to na američkom serveru? Jer na EU mi se nije updejtalo ništa....normalno imam samo play.....

us poslije cu ss od galio

xDDD
17 godina
neaktivan
League Of Legends

kako vam se cini olaf? dali da njega uzmem ili Xin zhao-a ...=/ dajte nabacite koji komentar da lakse odaberem

"For me, magic is dead, I am the Illuzionist!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ner0 kaže...

kako vam se cini olaf? dali da njega uzmem ili Xin zhao-a ...=/ dajte nabacite koji komentar da lakse odaberem

Koji god da uzmes neces pogrijesit..Olaf je odlican,ima spell da mu se pojacava AS,ali xin je OP(mada su ga nerfali al nes sitno)..Vote for Xin.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Moj brat voli Gangplanka i stalno ga igra kad je free. Čini mi se kao jako dobar champion i tko ga želi probati neka proba build na slici ( iako treba nakon IE + PD ići na defanzivni item ). S tim buildom je derao Rammusa sa aktivnim Defensive Ball Curlom po 200 critical običan napad ( ne Parrrley ).

Smite je kao stvoren za GP-a. Treba samo šuriti one Cannon Minione sa njime,a sa Raise Moralom šuriti svoje Cannon Minione da neprijateljima uzimaš experience ( i golde ).

GP ( aka Gangplank ) GP ( aka Gangplank )
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

evo moj danasnji score od galia

malo je losiji

fkt nismo bili te srece da pobijedimo

2 puta sam imao bas njuberski tim

preporucio bih banshee veil

šuze koje hocete

guardian angel

ono na stackove za health

i puno healtha

ap nemojte kupovat

i jos magical resist armor i health su najvaznijiSmijeh

GALIO GALIO
xDDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 23:12 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

ovo je jedan malo boji scoreCool

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo skinuo sam igru i dosad sam odigrao 6-7 practice matcheva, pravo mi se svidjelo, igram practice dok se ne uvjezbam malo :D

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Hahahahaha, kao što rekoh imam same noobove u timu i nemam sreće. Odigrao sam upravo dvije runde i sad smo u prvoj rundi bili ja i moj frend sa drugom trojicom u premadeu. Nazovimo tu trojicu crveni tim. Bili su užasni i samo feedali i nisu ni bili lvl 30....omg, tu smo rundu naravno izgubili. Sljedeću rundu idem s istim frendom i dobijemo još trojicu u premadeu. Nazovimo ih plavi tim. Jedan od članova plavog tima je igrao s Mundom i ima 0 5 0 već nakon 10 min, a njegov frend Ezreal 1 4 x, Morgana u mid-u je lošija od Vlada opet. 
E sad, da stvari budu još gore, onaj crveni tim od maloprije igra protiv nas u ovoj rundi, ali sa drugim likovima i totalno rasturaju. Pa ja sam poludio.... maloprije smo izgubili zbog njih, a sad rasturaju dok ovi moji opet užasno hrane. Ja sa Master Yi-om i frend sa Xin-om smo gankali par puta i nahranili se....dok su njihovi 4 bili bolesno nahranjeni dotad.... igra je trajala dosta dugo, ali smo ih pobjedili zahvaljujući mojem 14 - 2 - 4 i frendovom feedu nakon što smo sami srušili Barona i backdoorali par turreta.

Poanta je da im ipak sucksa malo matchmaking.... jer sam saznao nakon runde da su ovi iz plavog tima bili level 20, 23, 30..... koma, još gori od ovih prije. Morao sam se vraški namučiti u tih 1 sat da dobijem jednu prokletu rundu nakon 3 dana konstantnih poraza...... treba mi prokleti premade. Smijeh

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
A nid cudno :D dogadzalo mi se :D

Pazi i ovo ja uzmem shena i dok je ww jungla drzim sam lane protiv xina i shena i nisu mi ni pipli turret dok gore nas xin i yi umiru od ez i zilean-a ...tolko su ih nafeedali da je igra u prvih 15min bila izgubljena -_-"
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
18 godina
to mi je najgore, kad jedan lane funkcionira savrseno i da ne gledam ostatak mape mislio bi da razvaljujemo, a kad ono drugi lane suxxa na veliko, nafeedaju dvojicu koji onda jos gankaju inace jako dobrog (ali u ovom slucaju bespomocnog) igraca na sredini..

Onda slijedi pola sata igranja, a da se vec zna pobjednik.. Jer ovi tardovi sto feedaju i egomanijak na sredini voteaju NO na surrender.

Koliko zna bit zabavna, toliko i frustrirajuca igra zna bit.

Inace mislim da pretjerujete s pljuvanjem po matchmakingu, statistike po kojima se ocjenjuju igraci ne mogu pokazati jel igrac nezreli debil. Nerijetko igrac nizeg levela vise pridonese timu od nekog s 30.
Za igru bez briga tu su premade runde s ljudima koje se zna.
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
to mi je najgore, kad jedan lane funkcionira savrseno i da ne gledam ostatak mape mislio bi da razvaljujemo, a kad ono drugi lane suxxa na veliko, nafeedaju dvojicu koji onda jos gankaju inace jako dobrog (ali u ovom slucaju bespomocnog) igraca na sredini..

Onda slijedi pola sata igranja, a da se vec zna pobjednik.. Jer ovi tardovi sto feedaju i egomanijak na sredini voteaju NO na surrender.

Koliko zna bit zabavna, toliko i frustrirajuca igra zna bit.

Inace mislim da pretjerujete s pljuvanjem po matchmakingu, statistike po kojima se ocjenjuju igraci ne mogu pokazati jel igrac nezreli debil. Nerijetko igrac nizeg levela vise pridonese timu od nekog s 30.
Za igru bez briga tu su premade runde s ljudima koje se zna.

Kako me ovaj opis podsjeća na moju zadnju,samo sa suprotne strane... ako si igrao protiv Warbringer007 i Chometa ( Morgana i Ashe ),onda je to ta partija.

17 godina
League Of Legends

Takvih je jako puno situacija.  Jučer je i meni tako bilo ali sva sreča na midu je bio epick rize koji je na kraju imao 38 kilova  s tim da sam mu ja barem 5 stilao, na botom lanu je yi ovu našu dvojcu ubijao nesmiljenu, ali se i ryze nafidao da je boljelo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto bi ovdje konkretno znacilo nafeedaju Smijeh

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:33 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ciji opis? Unimatriksa il moj?

A jos gore od ovog izabira igraca mi je izabir heroja -_-
Idem neki dan premade 3x3 i moj tim ashe, ryze i amumu i dobijemo protivnike blitza, garena i gargasa i svi od njih su kupili guardian angel i hp...

Igrali smo 30min score je bio 7 / 7 i najdodadnija gay runda ikad.... oni nisu imali nikakvi dmg al hp im nitko nije mogao skunut ni do pola kolko su ga nakenjali... naravno oduusti smo od runde i predali jer predosadno... nema nikakve uzivancije igri i nis...
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

europa: hRay dodajte me, da sad igramo ;)

Twisted fate najjakiji hero

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 12:44 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Blizek kaže...

Kako me ovaj opis podsjeća na moju zadnju,samo sa suprotne strane... ako si igrao protiv Warbringer007 i Chometa ( Morgana i Ashe ),onda je to ta partija.

Ko što kaže Gajotres.. takvih je situacija mnogo. Warbringer007 je hrvat ak se ne varam??  (dodo me ko frenda kad sam tu na forumu ostavio nick)  Nisam još igro s našim ljudima. :D Ne igram općenito baš kolko bi htio zbog nedostatka vremena.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
protjeran
null kaže...

Sad imao s njim 0/13/2 ... užasan tim, svako poginuće je bilo krivnja tima...svaki put ulete u neprijatelje i mene ostave samog bježeći na sve strane

Pusham turrete solo, nitko ne čuva leđa...najjadnija partija dosad.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
17 godina
neaktivan
League Of Legends

OMG

OMG

OMG

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za practice treba sad minimalno 4 playera.

Ah......

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 13:27 (Blizek).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

OMG

OMG

OMG

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah......

A *ebote to je najgore sto su mogli napravit, nemozes igrat 1v1 a da ne nades nekog da ti napravi server sad ce trebat dvojicu trazit -.-

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
18 godina
neaktivan
Blizek kaže...

OMG

OMG

OMG

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah......

Oni nikad da se odluce,4 pa 2 pa opet 4.... -.-

nevidim svrhu practicea vise,meni je uglavnom sluzio za testanje buildova protiv

inteligentnih botova koji te gledaju umjesto da napadaju

***Dont mess with the best or die like the rest***
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
Blizek kaže...

OMG

OMG

OMG

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ah......

A *ebote to je najgore sto su mogli napravit, nemozes igrat 1v1 a da ne nades nekog da ti napravi server sad ce trebat dvojicu trazit -.-

A htio sam samo s bratom probati neke nove jungling puteve za warwicka...

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
null kaže...

Sad imao s njim 0/13/2 ... užasan tim, svako poginuće je bilo krivnja tima...svaki put ulete u neprijatelje i mene ostave samog bježeći na sve strane

Pusham turrete solo, nitko ne čuva leđa...najjadnija partija dosad.

ma nemora znacit nije kriv uzasan tim ili ista drugo svaki put kad pogines sam si kriv u takvim igrama kao lol hon ili dota samo se na sebe mozes oslonit a ne oslanjat se na tim i u toj igri 1 lik moze dobit 5 ako razmislja pazi i igra polako a kad bjeze sa strane nemoj da uljeces bizi i ti i niko ne pusha tower solo tribas se prvo dogovorit sa timom nece ti sami oni doc.

17 godina
protjeran
League Of Legends

Ko prvo nemoeš 1 vs 3 preživit u kasnijoj igri, ko drugo solo push je najbolja opcija jer tim zabavlja neprijatelje dok ja iz jungle izletavam backdoor i u sekundi rušim turret. Ovo nije šugavi HoN ili nekaj takvo...ovo je LoL, i tu tim znači pobjedu...oslanjanje na jednog igrača znači poraz.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ignorirajuci ovaj dio "sugavi hon" (jer nisam igrao igru pa ne znam) slazem se a komentarom... tune mozes sam igrat...sve je stvar dogovora tima i izvedba istog dogovora... na sto bi to licilo kad bih svi igrali samo za sebe... trebalo bi bit 5 lanova i niko da ne moze izac iz njega i sam pusat svoj lane....
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa u HoN-u možeš još manje sam igrat, svi igrači koji igraju lol kad bi došli na hon bili bi ownani od strane hon igrača jer je hon skill igra kao dota, a lol je njubiš verzija tih igara koju može igrati dijete od 10 godina. Daleko od toga da LoL nije zabavan, ali je igra za mulce. Čak i razmišljam da si uzmem hon, al nemam ekipu baš s kojom bi igrao, pa ću zato na lolu ostat samo zbog ekipe.

Potpis
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

Pa u HoN-u možeš još manje sam igrat, svi igrači koji igraju lol kad bi došli na hon bili bi ownani od strane hon igrača jer je hon skill igra kao dota, a lol je njubiš verzija tih igara koju može igrati dijete od 10 godina. Daleko od toga da LoL nije zabavan, ali je igra za mulce. Čak i razmišljam da si uzmem hon, al nemam ekipu baš s kojom bi igrao, pa ću zato na lolu ostat samo zbog ekipe.

Da komentiram dalje?

Eto, toliko o kvaliteti tvog mišljenja...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

doxy jesi ti uopce igra hon ili dotu? po tvojim postovima zakljucujem da nisi preporucan da probas pa ces da vidis razliku vidjet ces kako jedan zvani Chronos ili Morthed mogu pobjedit 5 igraca bez problema vidjet ces da je razmisljanje i tocno vrijeme glavno u igri nije da ja nevolin LoL i ja ga sam igram ali je Lol mnogo pojednostavljen i lagan da uopce ne moze uc u kategoriju sa Honom i Dotom a ono sa kupovanjem skinova i heroja je da izgleda kao fora onako zanimljivo ali onda igra pocimnje da bude nebalansirana to je najveca pogreska sto su napravili

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
xXx lnf3rno xXx kaže...

doxy jesi ti uopce igra hon ili dotu? po tvojim postovima zakljucujem da nisi preporucan da probas pa ces da vidis razliku vidjet ces kako jedan zvani Chronos ili Morthed mogu pobjedit 5 igraca bez problema vidjet ces da je razmisljanje i tocno vrijeme glavno u igri nije da ja nevolin LoL i ja ga sam igram ali je Lol mnogo pojednostavljen i lagan da uopce ne moze uc u kategoriju sa Honom i Dotom a ono sa kupovanjem skinova i heroja je da izgleda kao fora onako zanimljivo ali onda igra pocimnje da budenebalansirana to je najveca pogreska sto su napravili

Igro sam i HoN i Dotu...LoL je uljepšana i modernija verzija dote...a ovo "skillerska" igra i to su dječje fore...svaka igra je takva..ovisi kak joj pristupiš...HoN je fail stoljeća...sama činjenica TKO je Riot i tko su ljudi iz Riota govori sve...tak da...ovo je ono kaj dota je i trebala biti u budućnosti.

"počimnje da bude *****" ... WTF? Kupnjom skina? Ok, sve si i ti rekao...toliko i od tebe u ovoj temi. Skin nema utjecaja na igru, a sve kaj se kupuje možeš kupiti novcima iz igre...tak da balansiranost ostaje...

A najvažnije...Riot sluša svoje igrače---za razliku od nekih.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice