League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
RE: League Of Legends
Ner0 kaže...
" postavio bi pitanje na forum igrice ali moram se registrirat u igrici da bi si aktiviro acc" napiso sam ti,nemoj se pravit pametan ako nemas pojma

Jesi li ti ocajan i trazis pomoc ili mi?..Pise ti koga da kontaktiras na mail pa ih pitaj ako ne pali solucija sa forumom.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

poslo sam maiil, a ti stvarno mislis da ce oni odgovorit na moj mail i zamarat se jednim korisnikom manje, kad ionako daju igricu besplatno na koristenje...

Im But the blade in the Crowd
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Meni su odgovorili kada sam im poslao upit. Doduse cekao sam par dana al odgovor sam dobio.
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
Ner0 kaže...

poslo sam maiil, a ti stvarno mislis da ce oni odgovorit na moj mail i zamarat se jednim korisnikom manje, kad ionako daju igricu besplatno na koristenje...

Ako su tolko dostojanstveni i ako brinu za svoje korisnike onda ti moraju odgovoriti,ako ne onda znas kakvi su.Kada nemaju korisnika onda se reklamiraju svugdje na netu,a kada ih imaju na bacanje onda su bahati.

EDIT: Ne brini ti,imaju oni dosta prihoda od ove "besplatne" igre,skinovi,popularnost,LoL pack-ovi.Kada budu dosta popularni onda ce ih sigurno neko kupiti ili tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 18:20 (Fake_Alert).
18 godina
neaktivan
Rumpelstilstkin kaže...

hm... koga da kupim sada, imam ono 4000 IP-a, imam vec WW-a i YI-a, jer volim takve Char. mislio sam da kupim Pantheon-a, kakav je on... on je 3150... sta vi mislite... da li da ga uzmem ili ne...

mozda bi mi bolje dosao neki mage, poput Anivia-e ili Amumu-a, mada nisam neki igrac sa takvom vrstom Champions-a? Smijeh

Kakav je pantheon?Ovakav....(slika)

Btw prvi put s njim igrao

***Dont mess with the best or die like the rest***
18 godina
Geralt-The Witcher kaže...
Rumpelstilstkin kaže...

hm... koga da kupim sada, imam ono 4000 IP-a, imam vec WW-a i YI-a, jer volim takve Char. mislio sam da kupim Pantheon-a, kakav je on... on je 3150... sta vi mislite... da li da ga uzmem ili ne...

mozda bi mi bolje dosao neki mage, poput Anivia-e ili Amumu-a, mada nisam neki igrac sa takvom vrstom Champions-a? Smijeh

Dal se to meni čini ili su njihovi dva bili afk? Sudeći po slici....

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Rumpelstilstkin kaže...

Dal se to meni čini ili su njihovi dva bili afk? Sudeći po slici....

nope,twisted je rage quito u 15. minuti,tako da je samo 1 bio afk

16 godina
protjeran
League Of Legends

a kaj je s ovima koji su lvl 8

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

a kaj je s ovima koji su lvl 8

Sto?Garen je lvl8 jer je 12 puto odapno te ocito nije farmao nego je isao na nas ko rambo,neznam sto je tu tako cudno

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 0:19 (Geralt-The Witcher).
17 godina
neaktivan

Dobar skor,ali ja nebi uzimao Chalice of Harmony.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
protjeran
League Of Legends

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lasta kaže...

kolko ce kostat

xDDD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ljudi pomagajte!!!!!!...naime igrao sa lol s olafom i sad ona sjekira koju baca uvjek je pokazivala onu ravni crtu kad ju baciš a sad mi je krug pa kako to izmjeniti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Anivia ili Ezreal?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Anivia ili Ezreal?

Za aniviu ce ti trebat malo vremena da svladas,no kad svladas nema ti kraja,

anivia ti ima jako mali armor te health(rod of ages to rjesava), u early game ako ides top ili bot umrijet ces cesto,

no njezin passive spasava(osim ako te team matesi ne zaje*u),anivia ti je najkorisnija na midu.

Ezreal,njega su posteno nerfali tako da je attack dmg build beskoristan osim ako nisi feedan,i to jako

isto tako attack damage build ne preporucujem jer ces se oslanjat samo na Q skill kojeg ce igraci s vise iskustva

izbjec ili stalno biti iza miniona tako da ti to pada u vodu.preporucujem da ga buildas AP uz W(koji prolazi kroz minione tako da nece bit poteskoca pogoditi) i E skill ako ces uzet ezreala,

nije hard to play kao anivia,isto tako je squishy,no definitivno izdrzljiviji od anivie.Odluka je na tebi :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 13:26 (Geralt-The Witcher).
16 godina
protjeran
League Of Legends

a zato bi puno umiro ako je na botu ili topuIzlanuo se

ako zna igrat nece ni jedanput

jest da je anivia slaba na healthu i armoru

ako se nafidas

i napravis ljep ap build

nece ti ni trebati armor i health

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 13:44 (danfa123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@CroDino

hm...ja sam poceo sa njim da igram neki dan i uvijek mi je prikazovalo krug... moguce da su oni to promijenili nekim update-om... sada nema nazad

WeedAndBeer
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 13:53 (Rumpelstilstkin).
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Anivia ili Ezreal?

anivia ti ima jako mali armor te health(rod of ages to rjesava), u early game ako ides top ili bot umrijet ces cesto,

no njezin passive spasava(osim ako te team matesi ne zaje*u),anivia ti je najkorisnija na midu.

Ezreal,njega su posteno nerfali tako da je attack dmg build beskoristan osim ako nisi feedan,i to jako

isto tako attack damage build ne preporucujem jer ces se oslanjat samo na Q skill kojeg ce igraci s vise iskustva

izbjec ili stalno biti iza miniona tako da ti to pada u vodu.preporucujem da ga buildas AP uz W(koji prolazi kroz minione tako da nece bit poteskoca pogoditi) i E skill ako ces uzet ezreala,

nije hard to play kao anivia,isto tako je squishy,no definitivno izdrzljiviji od anivie.Odluka je na tebi :)

cek oces rec da AD ez ne valja, meni je ez main champion, i ako to govoris varas se, ako je potrebno stavim slikice, jednom sam napravio quadra sa AD ezom, AD ez je najbolji carry u igrici.

18 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Cerina15 kaže...

Anivia ili Ezreal?

cek oces rec da AD ez ne valja, meni je ez main champion, i ako to govoris varas se, ako je potrebno stavim slikice, jednom sam napravio quadra sa AD ezom, AD ez je najbolji carry u igrici.

Probao sam AD nakon nerfa(120% na 110% q skill),i nije mi bas sjelo to sto koristim q kao main i jedini spell,no kako kome,vise mi odgovara AP zbog W skilla kojim ostetim cijeli

protivnicki team,600dmg sa W dok si build nabavim,te dovrsim sa trueshot barrageom 1000dmg,uz malo srece ako pogodim sa E(600dmg)LINK za build-pogledaj champin abilities tab(jest da je skup build no cak i s pol tih itema radi dobar damage)

AP mi je vise za podrzat team iz daljine sto mi je draze i efikasnije nego biti team carry sa AD ez-om,opet kazem,kako kome :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 16:52 (Geralt-The Witcher).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzeo sam Aniviu, i s*ebo sam totalno.

Spora, health katastrofa

Na kraju runde sam ima 1100 healtha i 1300 mane

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

Spora, health katastrofa

kad si noob

koji si lvl u igri

xDDD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

mladici, anivia mora top ili bot i ne sama(osim ako si prisiljen solirati), jer se s njom skoraju kilovi samo tako, naravno treba imati skill s njom

govorim iz iskustva jer sam s njom odigrao vise od 60-ak partija

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

pa trebas naucit igrat

sta mislis zasto kostaju 6300Izlanuo se

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Spora, health katastrofa

samo buildaj Q skill,kad Q skill ''projektil'' dode malo iza mete opet stisni Q da explodira(double dmg)

Jos kada nakon toga dodas E skill koji radi double dmg isto ako je meta chillana/zaledena/usporena kako god

Nisi shvatio kako s njom igrati,rekao sam da treba malo prakse

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 18:35 (Geralt-The Witcher).
16 godina
protjeran
Cerina15 kaže...

Spora, health katastrofa

imas practice

pa nauci nemoj ulazit u igru i fidat i ljudi bezveze gube

xDDD
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Spora, health katastrofa

Da te uvjerim link,bilo je 12/1 nakon minutu no tada su se  surrenderali

Slazem se s danfom,prvo practice pa onda normalno ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 20:15 (Geralt-The Witcher).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam fida nego san ima skor 2/1, 2 killa je malo :D

Koji su to itemovi sa slike na Anivni

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 19:41 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

lol imao sam the best score u igri sa alistarom eto da se malo pohvalim

neda mi se stavljat ss

poslije cu xDD

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Nisam fida nego san ima skor 2/1, 2 killa je malo :D

Koji su to itemovi sa slike na Anivni

imas champion spotlight od anivije, phreak napravio, nznm jesi pogledo, evo

EDIT: kaj se tice AD eza, ja sam u 99% slucaja carry sa ezom i uvijek idem na AD, slazem se da je AP vise suporter, da pomazes timu. Al kao sto rekoh, ez je najbolji carry, bilo bi glupo ne igrati ga tako. Sad svako ima svoje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 20:59 (Pinc).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zasad me najbolje ide sa Ezrealom, cca 8-12 killova po rundi

Jučer igra neki Hrvat ima 35 killova, prejako bilo igrat, opet smo na kraju izgubili jer smo ja i on jedini i igrali u mom timu, ja sam imao oko 15-20 asistencija, runda trajala 1h i 10min

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 21:36 (Cerina15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice