League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

od petka(ovog) vam je DOUBLE ip, sve do nedjelje do 12 sati

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 19:01 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

meni se danas desilo da su mi u opticaju bili svi champions-i... ali to su sredili, vjerovatno neki bug :D

pozdravljam za IP :D :D

WeedAndBeer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam isto imo sve champe otkljucane

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

danas samo igram lol, zbog double ip-a :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

svi championi nisu bili bug

jer od sinoc bio je store zatvoren

pa su nam dali sve champione

double ip FTW

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Na EU serverima je bio bio par dana bug koji ne bi prikazivao rune koje bi kupili u storeu. Moj brat je izgubio 1025 pointsa,a danas su mu vratili 4100! 4 puta više!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

fuck!!!!!.....zasto nisam sad kupovao rune...ja prije potrosio 5656ip a sad bi dobio 10000ip...lol..hehhehe svaka cast tvojem bratu a i bedastom riotu

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok dali je ovo u redu? :)) Pogledajte scorove i mi izgubimo Viče

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 23:14 (skandalouz).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
skandalouz kaže...

iskreno

ahahahhahahahhahahahhahahhaha

to se i meni dogadalo

xDDD
16 godina
protjeran
skandalouz kaže...

lol imas negativan w/l ratio

xDDD
16 godina
neaktivan

je i sta onda...lol

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako necu imat negativa score w/l kad LOL ima truli matchmaking i uvjek dobijem neke izgubite ljude u timu koji se pocnu svadat koje veci noob.

Al stvarno taj matchmaking nije ok moraju ga popravit i moraju nerfat Heimerdingera neko malo ko se zna igrat s njim postaje prejak.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ma neko malo ko zna roka i s evelyn jednako ko i s heimerom :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Pa kako si uspio izgubit tu partiju? Imate puno više killova od njih. A ashe build,bolje da ni ne komentiram.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

haha, desavalo se... malo se opustis siguran u win,gazis ih na svakom koraku, malo ih pustis da pridju kako bi bilo zanimljivije i izgubis....   ali iskustvo koje dobijes je neprocjenjivo, bijes ih dok ne kucaju "/surrender"

LOL

WeedAndBeer
16 godina
neaktivan
null kaže...

od petka(ovog) vam je DOUBLE ip, sve do nedjelje do 12 sati

do 12(navece) ili (ujutro)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

From Friday, July 30th, at 5PM UK Time through Sunday, August 1st, at 11:59PM UK Time all games played will automatically award twice the normal amont of Influence Points.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam u matchu dobio +362 ip ^^, jos malo pa neki od 3150 ide u moje ruke :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ljudi cijeli dan igrao i zaradio nesto ip..(zivio ja)..pa sad mislio sam kupit olafa pa bi vas molio da mi kazete da li je on u redu,naravno tko ima iskustva.

18 godina
League Of Legends

kak nisam ovo vidio prije xD.

Ja igram sad vec nekih 2 tjedana ili tako. Nisam stigao igrat prek vikenda puno sa double IP, ali nema veze. Imam 4600 za sad, i igram sa Cho'Gath stalno. Prvi champion mi je bio Rammus.

Mogu reci da sam ja vecinom tanker. Nejdu mi druge vrste bas. Neznam za olafa, nisam igrao s njim.

E i da, za sad ne kupujem rune i te stvaro. Samo master points.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 23:38 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji ti je nick u igri

18 godina
neaktivan
League Of Legends

LOL je gori od WoW-a, kako kaže moj frend: previše kretena koji samo melju gluposti po chatu i svađaju se tko je noob i tko će prije rage-quittati.

Sama igra je super. ;)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 1:17 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
naxeem kaže...

LOL je gori od WoW-a, kako kaže moj frend: previše kretena koji samo melju gluposti po chatu i svađaju se tko je noob i tko će prije rage-quittati.

Sama igra je super. ;)

Hehe, LoL se ne može uspoređivati s WoW-om, ali da.... ima kretena koji se svađaju. Sama igra je super, samo što je nekad baš ti kreteni upropaste. Treba imati i živaca, ali jbg ništa nije savršeno.

BUG je IT biblija!
18 godina
League Of Legends

Nick mi je TommyGavin. Level 12 sam. Istina, ima nubova koji nemaju pojma o pojmu a vicu kad izgube : Noob Team! haha, al ima i dobrih igraca. Kak i svugdje drugdje. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 10:38 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ESL je podrzao RIOT i stavio igru League of Legends u svoju listu Season VII Major Series.Po meni ovo je odlicno.

Vise ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da to je odlično za LOL. Bas sam mislio pitat dali tko poceo igrat od vas ja sam se prijavio za 1v1.

Koliko sam vidio LOL je podrzo i WCG, među zemljama koje mogu sudjelovat je i Hrvatska igra se 5v5. WCG ima odlične novčane nagrade i ove godine se odrzaje u Americi koliko znam.

Treba vidjeti dali će biti u Hr kvalifikacije za to.

16 godina
skandalouz kaže...

Da to je odlično za LOL. Bas sam mislio pitat dali tko poceo igrat od vas ja sam se prijavio za 1v1.

Koliko sam vidio LOL je podrzo i WCG, među zemljama koje mogu sudjelovat je i Hrvatska igra se 5v5. WCG ima odlične novčane nagrade i ove godine se odrzaje u Americi koliko znam.

Treba vidjeti dali će biti u Hr kvalifikacije za to.

Trebas imat minimalno 16 godina,putovnicu koja vrijedi,unjet podatke,bla bla bla..Nego ako im sve to treba,ti ides tamo kolko sam vidio u US ili?

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa koliko znam za WCG su se uvjek odrzavale kvalifikacije unutar neke države sad u HR mogu sudjelovat ekipe iz BiH, Slo ako nemaju svoje kvalifikacije.

Jedan tim prolazi i ide u Ameriku na zavrsnicu, mislim da bi to trebalo odrzat u Hr jer budu kvalifikacije u counteru, doti i trackmanii koliko znam.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

hm... koga da kupim sada, imam ono 4000 IP-a, imam vec WW-a i YI-a, jer volim takve Char. mislio sam da kupim Pantheon-a, kakav je on... on je 3150... sta vi mislite... da li da ga uzmem ili ne...

mozda bi mi bolje dosao neki mage, poput Anivia-e ili Amumu-a, mada nisam neki igrac sa takvom vrstom Champions-a? Smijeh

WeedAndBeer
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Rumpelstilstkin kaže...

hm... koga da kupim sada, imam ono 4000 IP-a, imam vec WW-a i YI-a, jer volim takve Char. mislio sam da kupim Pantheon-a, kakav je on... on je 3150... sta vi mislite... da li da ga uzmem ili ne...

mozda bi mi bolje dosao neki mage, poput Anivia-e ili Amumu-a, mada nisam neki igrac sa takvom vrstom Champions-a? Smijeh

Pantheon ti je odličan za burst dmg (puno dmg-a u jako kratkom roku), za njega samo kupuješ čim više dmg-a i armor penetration. Razmisli još o Olafu, mislim da je on prilično jak. Ima svoj lifesteal, ima veliki dmg koji dobiva sa HP-om, ima usporenje i ulti od kojeg je nezaustavljiv. On je kao Master Yi, samo izdržljiviji i sa nekim prednostima.

BUG je IT biblija!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice