League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.472
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
RE: League Of Legends
killer4987 kaže...

ah, sta je ranked zajeban, u rundu moze uc (5 na 5 ) 1, 2 i 5, premade :D 3 i 4 igraca ne , a matchmaking jako los, prevelke njubare dobivam stalno

Misliš 1, 3 i 5, a 2 i 4 ne......što je šteta.....

Evo ljudi isprobao sam Master Yi-a na AP i mogu samo reći da je jako zabavno igrati na to, a isplativo jedino ako imaš dobar tim. U mom slučaju tim je bio solidan ali su me pokrili kad je trebalo pa se ne mogu požaliti.

Nemojte me početi flejmati zbog levela jer smo ustanovili po razgovoru da njihov Sion, Zilean i Ashe igraju na novom acc-u i da imaju iskustva, a to su pokazali i po itemima i igri, pogotovo Zilean, ali mi smo ipak bili jači. Ono što je bila dobitna kombinacija je rušenje njihove Ashe prije nego sredi nekome smrt sa svojim ulti-jem. 
Ubijao sam Ashe u dva poteza, prvo alpha strike koji radi 1000 dmg sa ovim itemima i tolikom količinom AP-a, a zatim običan udarac nakon Alpha strike-a koji je zbog Lich Banea rezultirao instantnom smrću jer je taj udarac iznosio 1400 dmg-a. Duplo od AP-a naravno.... znači Lich Bane je must have na AP Yi-u.....

Nakon toga smo sredili Zileana i Siona.....Sion je imao jaki lifesteal ali opet moj kombo mu skine 2400 HP-a u trenu i onda ga moj tim dokrajči. Sljedeća stvar sa AP Yi-om je velika izdržljivost..... zahvaljujući masivnom healu od 1800 HP-a i aktivnom Zhonya efektu ovaj frajer može preživjeti vjerojatno sav burst damage koji se napravi u grupnim borbama.

No AP Yi ima i lošu stranu... kao prvo treba vam dobar lane partner ako niste u mid-u..... drugo ne treba se prenagliti jer u početku ne radite toliki dmg, a bome niti heal nije tako jak. Uz to treba i puno golda da se dođe do Zhonye i Lich Banea s kojim ste gotovo nepobjedivi onda. 

Stvar vezana za turrete.... iako mnogi osuđuju Master Yi AP build jer nema veliku moć rušenja turreta moram reći da su samo djelomično u pravu. Naime on u startu ne može rušiti turrete kao DPS Yi, ali nakon Lich Banea i malo AP-a, on itekako može zadati udarac. To funkcionira na istom principu kao i gore navedeno nukiranje Ashe.... Alpha strike na minione pa udarac na turret (1400 dmg-a).... uključi Wuju style i udarac na turret (1400 dmg-a), uključi ulti i udarac na turret (1400 dmg-a), opet Alpha strike na miniona i napad na turret..... uz malo taktike AP Yi je moćan i u rušenju turreta i zgrada. Samo što ljudi nekad zaborave na Lich Bane i ne iskoriste to na turretima, a to je već njihova greška.

Nemojte me krivo shvatiti, obožavam DPS, često se s prijateljem šalim da je DPS jedini pravi način igre, no ugodno sam se iznenadio kad sam vidio kako je AP Yi efektivan u igri kad se pravilno odigra, te i veoma izdržljiv, zbog Zhonye i njegovog heala on može lako preživjeti i sačuvati stackove u Mejai-u što je odlično. A i veoma je zabavno tako igrati, pogotovo kad neprijateljski heroj stoji pored turreta s 1000 HP-a i misli da je siguran, no onda mu uletite sa Alpha strikeom i dobijete free kill....

I dalje ću igrati na DPS, no i ovo može doći u obzir ako mi DPS dosadi, a mogli bi i vi probati, možda vam se svidi.

Itemi i junak priče Itemi i junak priče
Final score Final score
BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 20:33 (Unimatrix 007).
15 godina
neaktivan

Pa reci mi koje ti je ime ako si na us serveru da te dodam pa da vidim kakvi ste na normal za vježbu. Ako ne ide jebiga.

15 godina
neaktivan

Je ranked je totalno retardiran zato i oću skupit neku ekipu koja nešto zna, npr. zadnja mi je sa shacom 21/1/10 i izgubim radi retardirane ekipe i to dvojica od njih prvi put sa fiddleom i blitzom(ono wtf!!), a ima i onih partija di me kolju pošteno skupa sa njima jer previše toga ovisi o ekipi, teško je glumit supermana kad dobiješ očajni tim, katastrofa živa nemam više živaca to igrat solo, kažem jedino ako bi naša još 4 solidna igrača pa arranged.

17 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
killer4987 kaže...

ah, sta je ranked zajeban, u rundu moze uc (5 na 5 ) 1, 2 i 5, premade :D 3 i 4 igraca ne , a matchmaking jako los, prevelke njubare dobivam stalno

Misliš 1, 3 i 5, a 2 i 4 ne......što je šteta.....

NE, mislim da kad igras arranged team 5 na 5, mozes uci u rundu samo s jednim frendom

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan

ljudi koja je razlika u runama kad pise armor penetration i armor

18 godina
neaktivan
Armor penetration ti govori koliko protivniku zanemaruje armora, a armor daje tebi armor...
16 godina
neaktivan

tnxBelji se

17 godina
neaktivan
League Of Legends

"In response to customer feedback regarding the ranked games we have decided that summoners must reach level 30 in order to be able to participate in ranked play. While we understand that this will spell disappointment for some, we believe that it is important to ensure that the playing field is level before players do battle in a ladder setting. We made this decision in response to our initial data from ranked play, which has shown that players below level 30 leave up to 4.2% of games while level 30 players leave around 1.1% of games. Additionally, players below summoner level 30 trend towards win rates as low as 35.2%, whereas summoners of level 30 currently have an average win rate of 52%. We have also shown that overall player quality improves drastically as summoners level up to 30. We've attached a few graphs to help illustrate the point.

For those players whom this affects, we apologize for the inconvenience. But don't give up! Your current ranking will not be lost while you finish leveling. You're so close to the finish line! Courage!"

Mislim da će brzo i na EU server doći ovo i jako sam sretan radi ovoga. Neću moći igrati sa bratom,ali 2-3 dana i on je level 30 pa se ne moram brinuti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

2 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

4 gama jucer i u svakoj leaveri na sreću ja sam bio na strani gdje nisu izlazili. Jednu smo cak igrali 5 vs 2. Usput klanjam se undertakeru ako ga tko zna i quad killvima redovitim

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

meni ide na eu serveru jer igram sa pro noobovima

iam 1233 a na us 970

omfg

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

novi heroj

http://img51.imageshack.us/i/vladimir.jpg/

Kaj mislite jel je OP?

Meni veli frend da je cisti op, a ja mislim da mu je op samo ulti, a ak ce doce 6300 ip nema beda.

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Pinc kaže...

novi heroj

Kaj mislite jel je OP?

Meni veli frend da je cisti op, a ja mislim da mu je op samo ulti, a ak ce doce 6300 ip nema beda.

Opa Drakula......taman za mene.....ovo moram isprobati. I ja mislim da će doći 6300 kao jedan od najjačih mage-ova....

BUG je IT biblija!
18 godina
Pinc kaže...

novi heroj

Kaj mislite jel je OP?

lol, neko se bacil photoshopa. (Q) - daj neko help Cool (W) - Heim,(E), - Ashe, (R) - Anivia

Al dobro izgleda i hebeno mu ime Smijeh

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
17 godina
protjeran
Zero Chance kaže...
Pinc kaže...

novi heroj

Kaj mislite jel je OP?

lol, neko se bacil photoshopa. (Q) - daj neko help Cool (W) - Heim,(E), - Ashe, (R) - Anivia

q veigar

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
17 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...
Pinc kaže...

novi heroj

Kaj mislite jel je OP?

nije photoshop, to je zato jer je tek  u izradi, i jos nema slickice za spelove, bez brige to je sljedeci heroj

17 godina
protjeran
League Of Legends

mozete mi reci neki build za akali, koje iteme, i koje skillove forsati, ne igram jos s njom al kad ju kupim zelim dobro poceti Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
killer4987 kaže...

mozete mi reci neki build za akali, koje iteme, i koje skillove forsati, ne igram jos s njom al kad ju kupim zelim dobro poceti Smijeh

Evo, poprilično opširan vodič, ali veoma detaljno objašnjen i popraćen videima.....

http://leaguecraft.com/strategies/guide/2676-akali-by-the-numbers-basic-lol-theorycraft.xhtml

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

Je ko igro All random mid "mod"? Nekome je bilo dosadno :P pa je izmislio igru koju na practiceu nazovu All random mid il tak nesto. Pravilo je da svi igraci ne odabiru po volji championa nego kliknu random. Takoder se smije igrati samo mid i nema recallanja, drugim rijecima kupuj kad krepas :P.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

bezveze

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

fora,

jucer sam s shenom bio u laneu sa dorans shieldom sam protiv 2 oko 15-20, evelin je gankala po mapi, kad sam prvi put otisao u grad kupio sam odma guardian, giants belt i šuze, odlicna runda je bila

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 13:19 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
killer4987 kaže...

fora,

jucer sam s shenom bio u laneu sa dorans shieldom sam protiv 2 oko 15-20, evelin je gankala po mapi, kad sam prvi put otisao u grad kupio sam odma guardian, giants belt i šuze, odlicna runda je bila

Rijetke su takve, pogotovo u ranked gameu...... ali ako si u premadeu onda dobro funkcionira....

BUG je IT biblija!
16 godina
protjeran
League Of Legends

lol

wolim na kraju napravit penta kill

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 13:50 (Lasta).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

pomozite sta da radim!!!!!!!!!!!!!!!!!

jel srver online

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

probao ugasit upalit? resetirat net, komp...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

da

skidao novi install

2 puta i nis

ocu vladimiraaaaaaaaaaaaSmijeh

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

server je offline, stavljaju patch, mogo bi izracunat kad ce bit  online, al nemam sad trenutno vremena.

Nemoj skidat novi lol, stavljaju patch, strpljenja.......

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

ok

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

u 22.00 ce doc server online

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
League Of Legends

Ako pricate o EU onda on radi vec ja mislim od 6 sati (tad sam poceo igrat).

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice