League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

evo dosao sam jednu glupu ideju

jel bih mogao platiti riotu da mi izbrise leftove

il da mi oni nes naprave

xDDD

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
danfa123 kaže...

evo dosao sam jednu glupu ideju

jel bih mogao platiti riotu da mi izbrise leftove

il da mi oni nes naprave

Zbilja glupa ideja. Ako ne želiš imat leavove onda nemoj leavat.

Potpis
17 godina
protjeran
League Of Legends

a nezz, meni shaco ne smeta, al moj tim ga stalno nahrani, al onaj xin zhao, prejak je, ima sve kaj meele dps treba, samo treba stackat dmg i helth, i to je to, prejak je

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sam dosta gejmova sa xin zhao jer sam ga otključao i praktički se sve može snjim riješit, naravno ima kontri za njega, ali većinom tako nenadano uleti sa 3. spellom da brzo odreagirat nekim stunom il disableom, a radi masivan damage. Obično radim build berserker greaves, malady, bloodthirster....dalje po želji, al ovaj build mi se pokazao ultra jak tako da nisam ni pokušavao ništa drugo.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ma na tom liku prvi idem frozen mallet i lik je neunistiv, prejak je jednostavno, nerf i to veliki treba

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

I u RIOT-u se slažu da ga treba nerfati pa oni koji igraju s njim neka očekuju mogući promjenu passiva i nerf ulti-a koji radi preveliki dmg...... njegov ulti radi tisuće dmg-a unutar petorice protivnika, a to je previše.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

I u RIOT-u se slažu da ga treba nerfati pa oni koji igraju s njim neka očekuju mogući promjenu passiva i nerf ulti-a koji radi preveliki dmg...... njegov ulti radi tisuće dmg-a unutar petorice protivnika, a to je previše.

Po meni njegov pasiv nije toliki problem koliki je njegov Three Talon Strike i ulti.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
protjeran
League Of Legends

po meni za njega je najbolje kupit:

Frozen mallet

neke bots

phantom dancer

phantom dancer

malady

infinity edge

ovo je najbolji build za njega trenutno

vjerujte mi isprobano

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 14:15 (danfa123).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel vi to o xinu....igrao protiv njega sto puta srusim ga samo tako za mene je on samo potrošnja pravih novaca da se kupi...tako da i riot nesto stavi u džep;)

18 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

Frozen mallet

neke bots

phantom dancer

phantom dancer

malady

infinity edge

vjerujte mi isprobano

Malo ti je preskup build :D al ak uspijes skupit vako sta huhuhu jao protivnicima :D

Ja pocinjem

Long sword + hp potion

Vampiric septer

Boots

Wriggles Lantern (jako korisan wad :D )

Bots (zavisi kako kada: ninja tabi ili boots of mobility)

Giants Belt

Phage

Frozen Mallet

I sve ostalo ode na DMG iteme 

CroDino :D

Ocigledno nisi naletio na nekoga ko zna igrat s njim :P Taj fakin Xin je u 5vs5 pojeo sve u mom timu samo gankanjem... prestrasan je lik :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 12:54 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

da to sam se sjetio posle da ja možda nisam naletio ko zna igrat s njim..nije mi se dalo pisat..

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

pa rekao sam da sam to isprobao

ali bez frozen malleta

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

Frozen mallet

neke bots

phantom dancer

phantom dancer

malady

infinity edge

vjerujte mi isprobano

Makni Malady iz toga,previše AS uz njegov Battle Cry,a umjesto toga uzmi Executioner's Calling.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha 6 votes for!

6 votes for 6 votes for

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

cesto i meni tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Konačno sam si digao rank,imam 1278 rating.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Blizek kaže...

Konačno sam si digao rank,imam 1278 rating.

wow

ja imam 970

not my fault

povecao na 983 xDD

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 20:52 (danfa123).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli moguće da iko iz hrvatske igra lol na us serverima, neda mi se prebacivat na eu (iskreno drazi mi je us radi svega), na eu imam jedan acc ali je tek lvl 5, na us sam 30, treba mi neka dobra ekipa da se skupimo preko skypea ako je moguce pa na ranked game, eto dodajte me pod Woodland Critter na us ili pod Krakun na eu. ;)

1 0 hvala 0
18 godina
Sion kaže...

Jeli moguće da iko iz hrvatske igra lol na us serverima, neda mi se prebacivat na eu (iskreno drazi mi je us radi svega), na eu imam jedan acc ali je tek lvl 5, na us sam 30, treba mi neka dobra ekipa da se skupimo preko skypea ako je moguce pa na ranked game, eto dodajte me pod Woodland Critter na us ili pod Krakun na eu. ;)

Hahahaha.....draži ti je US zbog svega.... a što je to sve?....... pa isti su serveri, osim što je nama na US-u veći ping naravno nego na EU, a na US minioni špricaju krv kad su ubijeni....to je sve.....

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

unimatrixe i ovde sprica :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Da li zna netko kako osposobiti da se prikazuje krv u eu clientu?
18 godina
AlterEgo kaže...

Evo ako je moguće, to i mene zanima..... objasni nam killeru. :)

Ljudi evo vam link na odličan taktički guide koji vjerujem većina zna, ali još uvijek može pomoći, pogotovo novim igračima. Post je dosta dug, ali je dobro sastavljen i isplati ga se pročitati.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=126036

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Nemoguce.To je onemoguceno zbog nekih zemlja u eu kojima je to previse nasilno

***Dont mess with the best or die like the rest***
18 godina
Geralt-The Witcher kaže...
AlterEgo kaže...

Nemoguce.To je onemoguceno zbog nekih zemlja u eu kojima je to previse nasilno

Primjerice Njemačka koja ima strogu politiku oko takvih stvari u igrama.....a kad čovjek samo pomisli što su radili u 2. Svj. ratu......

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

decki ovako, ja se dam kladiti u milion eura da sam prije zadnjeg patcha imao krv na minionima, 100 %, ali buduci da sam instalirao ponovo lol, izgleda da se spohebal.o.... sry

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 13:16 (killer4987).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa meni us manje laguje nego na eu (kad mi igramo kod njih je ili rano ujutro ili kasno u noć, manje je opterećenje), više je ljudi na us, mrzim na eu kad mi počmu chatat svi na njemački, francuski, bugarski itd... Nekako je depresivniji eu, a i krv na us nije na odmet. :)

Naravno to je samo moje iskustvo.

16 godina
League Of Legends

Evo presao sam na US,razlog je jer na EU su mi leaveri,feederi i ostali kreteni zahebali cijeli acc tak da ono 8:21 u solo samo igram i imam 880 bodova,jadno.Sada sam na US-u (stari acc) 30 lvl tak da cu tam igrat.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Aj ako znate nešto igrat možemo skupit ekipu da deremo po ranked games, treba skupit neku dobru cro ekipu, dodajte me pa ćemo vidit kako funkcioniramo, ne mogu više igrat s retardima nije zabavno, ovo je ipak timska igra.

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

A ne znam, teško ćeš to uspjeti, ja igram s 2 eventualno možda 3 još cro igraća a ostalo što nam upadne random. Što sma probao s raznom cro ekipom igrati ćesto je ispadalo tragično. Pa radije odigram s jednom ili divje osobe koje znaju igrati nego gubiti živce. Posebno kada ekipa na voice-u ne reporta missing.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

ah, sta je ranked zajeban, u rundu moze uc (5 na 5 ) 1, 2 i 5, premade :D 3 i 4 igraca ne , a matchmaking jako los, prevelke njubare dobivam stalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice