do kad ce server bit unavablile
Lol meni vec 2 sata online i igram kak spada.
aaaaaa
pa je*em im sve
u kura*
a kak to
aaaaaa
pa je*em im sve
u kura*
a kak to
IDK meni radi :D
Probaj restartat client-a
mozda ne mislimo na isti server
meni neradi US
sad sam ispocetka instalirao igru
i opet isto
mozda ne mislimo na isti server
meni neradi US
sad sam ispocetka instalirao igru
i opet isto
Ma US je offline par sati.
mene za*ebavaju leftovi sa proslog acc pa sam si napravio novi
i na us i na eu pa ak ocete da me dodate
isti nick na oba servera n00Bn1
E sad kad igrate u ranked game,ako netko liva,obavezno ga prijavite jer slijedi ban 

pukla veza? lol crashed?
o jbte
sad mi ne radi ni jedan server
meni update stane na 8/9 i dalje nejde
meni sve radi al je to čisto sranje prijašnji je bio 200% bolji...ajd i na ovom bi bilo sve dobro da nisi zajebali ono kad biras heroje totalno nesnalažljivo...i uzeli su mi winse mater im *ebem sad iam 30 a prije 48...******
daj vec sam nekoliko puta deinstaliro igricu
i opet instalirao
skidao sam ispocetka igricu
i nece mi nijedna radit
pa je*emu sveeeeeeeeeeeeeeeeeeee

moze koji screenshot posto sam n ljetovanju pa nemrem igrat... a nemrem docekat da vidim... hvala!!
danfa, ugasi firewall, antivirus i premjesti vezu na DNS:http://kb.leagueoflegends.com/questions/17/Changing+to+Public+DNS+Servers
meni je pomoglo
error na 98 %, sad mi je 8/9 patch i nece nikak vec pol sata, mater mu .ebem
jbt, meni je jčr skidalo patch na us od cca 22.45 do 00:10. Pop*zdil sam...a onda sam otišo jednu odigrat na brzaka, a na kraju smo igrali 1:25:46 (kad dođem doma stavljam SS)...epski meč je bio :D
Meni se jako svida ovakav LOL, sad se vise ne odlucuje mec na loading screenu kak je prije bilo, mozes malo taktizirat kod izabira heroja, to je odlicno, neisplati se dodgat i leavat, jer ces biti banan...
Uglavnom jako mi se svida.
Prvi dan ranked matcheva,jedna pobjeda i jedan poraz. U obe bannali moga Pantheona,pa sam u prvoj odabrao Nasusa ( jako dobro odigrao ),a u drugoj Ashea ( katastrofalan meč
). Sviđa se i meni draft mode,ali mi se ne sviđa što više ne možeš u practiceu igrati samo s botovima ( dobro za vježbat novog championa ).
Prvi dan ranked matcheva,jedna pobjeda i jedan poraz. U obe bannali moga Pantheona,pa sam u prvoj odabrao Nasusa ( jako dobro odigrao ),a u drugoj Ashea ( katastrofalan meč
). Sviđa se i meni draft mode,ali mi se ne sviđa što više ne možeš u practiceu igrati samo s botovima ( dobro za vježbat novog championa ).
Uništili su practice.....ja sam ga koristio samo da upoznam nove heroje i njihove abilitije, da vidim jel mogu kroz zidove možda kao shen i to.....i tak neke fore...... ali ovo sad je koma....
RADI MI LoL WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
evo ga :P to sam u 2 ujutro prtscreeno :D
EDIT: zky nema slike koju uploadam???
EDIT2: [url=http://j.imagehost.org/view/0236/match][img]http://j.imagehost.org/t/0236/match.jpg[/img][/url]
evo ga :P to sam u 2 ujutro prtscreeno :D
cega
jel jos kome fale pobjede??
aha ok onda...tnx
Jel vam radi igra trenutno?
Meni se sada upola partije zablokala i kada sam izasao i pokusao se logirat dobijem "Servers Status Unavailable Are u connected to internet?" isto to dobijem i na americkom i na EU serveru -_-"
i meni isto
i meni je pa igram :D
stisnete na play i idete strelicama na tipkovnici ovako: gore dole lijevo desno gore gore dole dole i play, server status online :D
US serveri ce doc online u pola noci
i meni je pa igram :D
stisnete na play i idete strelicama na tipkovnici ovako: gore dole lijevo desno gore gore dole dole i play, server status online :D
kako si to skuzio
ti si car xDD
frend vidio na you tubu , a i pise na forumu