League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.428.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

igrao sam lola i u igri sam kliknuo nesto i sad nemogu iči po mapu s mišem nego samo vidim lika i okolo koliko je velik ekran pa ako se nekome isto dogodilo neka veli kako je riješio problem i gore na vrhu mi se vidi ikona kao da je premala rezolucija a kad stavim na vecu onda mi pola fali

15 godina
neaktivan
CroDino kaže...

igrao sam lola i u igri sam kliknuo nesto i sad nemogu iči po mapu s mišem nego samo vidim lika i okolo koliko je velik ekran pa ako se nekome isto dogodilo neka veli kako je riješio problem i gore na vrhu mi se vidi ikona kao da je premala rezolucija a kad stavim na vecu onda mi pola fali

Dolje u desnom kutu pored mini-map imas 4 slicice.

Jedna ima nekakvo oko u sebi, na to klikni i vratit ce ti se normalno.

18 godina
killer4987 kaže...

kupujem Belji se

I ja isto, ovo mi se čini kao jako dobar heroj...Smijeh

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
kupujem ga sigurno, mogli bi mu stavit 1350 ip-a il bar da je dostupan koji dan da vidim kakav je..
16 godina
neaktivan

probao nejde

18 godina
puls4R kaže...
kupujem ga sigurno, mogli bi mu stavit 1350 ip-a il bar da je dostupan koji dan da vidim kakav je..

Slažem se da je vrijeme za jednog heroja sa 1350 IP cijenom, ili možda ček 450 za nekog, jer ovi svi novi su preskupi, a tako brzo izbacuju nove heroje.....ili moraš igrati non stop da bi zaradio za sve ili moraš kupovati Riot pointse za prave novce.... vjerojatno im je to i cilj kad stavljaju tolike cijene na heroje.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan

SA MIŠEM MOGU NA SVE STRANE IČI OSIM DOLJE I VIDI MI SE ONAJ PODNASLOV OD LOLA I U DESNOM KUTU MI SE VIDI ONAK KRIŽIĆ ZA IZLAZ

POMAGAJTE LJUDI :((

18 godina
neaktivan
Prvo caps lock iskljuci jer samo iritiras ljude i tek tad ti niko nece pomoc...

Drugo citaj bolje jer si dobio gore odgovor....

Desni kut dolje ima jedno oko koje je tebi sad crveno...klikni na njega i pozelenit ce i moci ces po mapi ic kao prije...
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan

prvo citaj ti bolje jer sam napisao da sam probao i nejde

drugo ja mogu s misom ici na 3 strane na donju 4. ne mogu i kao da se mi smanjila rezolucija gore u desnom kutu vidim onaj crveni krizic

17 godina
neaktivan
CroDino kaže...

prvo citaj ti bolje jer sam napisao da sam probao i nejde

drugo ja mogu s misom ici na 3 strane na donju 4. ne mogu i kao da se mi smanjila rezolucija gore u desnom kutu vidim onaj crveni krizic

Ne znam kako ti tocno izgleda ekran,ako daš screenshot,možda bi pomoglo. Ali ono što sigurno pomaže je reinstalacija LoL-a.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan

složio sam

18 godina
League Of Legends

Očito mu igra nije bila u fullscreenu i to je popravio u opcijama, samo što niste shvatili iz njegovih postova....da sam vidio ranije, pomogao bih. 

Evo ljudi linka sa detaljnim opisom funkcionalnosti sezone jedan. 

http://leagueofreplays.com/

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 22:09 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

ja imam oko 28% as i 94 heltha+u masterisima 60+ dorans shield=270 heltha vise na pocetku

ovak ti moje rune izgledaju

http://img689.imageshack.us/i/attackzv.png/

http://img801.imageshack.us/i/mage.png/

http://img822.imageshack.us/i/tankl.png/

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 18:56 (cooga).
17 godina
protjeran
League Of Legends

bez brige, imam i ja nes slicno, imam 35 ap, 38 atack speed i imao sam sve za armor penatration al sam  ih budala iskobinirao, eh da, imam jos oko 6 mana regen per 5 sec

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 21:59 (killer4987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Više se ne prate pobjede i porazi radi nadolazeće sezone... IZVOR

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Igrali 4v5,sta da kazem,ownali smo ihOsmijeh

(Excessum10 sam ja)

19/0/7 19/0/7
***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 14:09 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

ne idiote, jel ti bas to moram rec.... 1 igrac nemoze napravit razliku ako tim nije u redu... jos mi nisi rekao lol nick

Neka moj prijasnji post bude dokaz da jedan igrac MOZE napravit itekakvu razliku u timu

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 23:47 (Geralt-The Witcher).
16 godina
neaktivan

jedan igrac može mnogo promjeniti....ja kad igram 3 vs 3 i dobijem samo nobove onda ja idem sam i unistim protivnicima tureta samo tako..ofc igram sa yi-om

17 godina
protjeran
League Of Legends

Napokon kupio Karthusa i razočarao se. S ability power 500, s ultimate spellom ne uzimam više 800 damage...ovisi o magical resistance neprijatelja. Dobar je samo za harrasment na početku, nikaj više.

Twisted fate i backdoor...to je to.

Power is nothing without control!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Geralt-The Witcher kaže...
killer4987 kaže...

ne idiote, jel ti bas to moram rec.... 1 igrac nemoze napravit razliku ako tim nije u redu... jos mi nisi rekao lol nick

Neka moj prijasnji post bude dokaz da jedan igrac MOZE napravit itekakvu razliku u timu

CroDino kaže...

jedan igrac može mnogo promjeniti....ja kad igram 3 vs 3 i dobijem samo nobove onda ja idem sam i unistim protivnicima tureta samo tako..ofc igram sa yi-om

Nemoze jedan igrac napravit razliku,moze mali ali da preokrene sve e pa to nemoze..Evo ti primjer,igrao sam s YI-em 35:5:20 sam imao i mi smo imali cca 60 killova a ovi 30 i popusili smo jer su neki feedali i ja nisam mogao sve to nadoknadit a pogotovo super minione.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
17 godina
League Of Legends

Yi je i onako jadan lik

0 5 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

a-a . nemoze, imali smo jucer rundu, Unimatrix je dobio sve killove jer govno ima critical i stalno je njegov last hit, mi ostali smo imali po 5-6 killa prosjek dok on 21, i sto mislite? izgubili smo, jer unimatrix je jedini bio nahranjen a njega su zaustavili i pokosili, mi smo se samo mogli plakati dalje, al je bila dobra runda :D

nece mi stavit slike, al evo statsa; unimatrix 24-7-12 , ja 3-9-18

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gajotres kaže...

Yi je i onako jadan lik

Mozda si ti noob pa neznas igrat s njim.

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Gajotres kaže...

Yi je i onako jadan lik

Što se opet bezveze svađate koji je champion jadan,a koji nije? Svatko ima nekog championa s kojim mu ide i s kojim mu nikako ne ide.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
Fake_Alert kaže...
Gajotres kaže...

Yi je i onako jadan lik

Pa da ne znam igrati s njima ali znam igrati protiv njega. Sa jaxom nikada nisam izgubio protiv yi-a u 1vs1. Žalosno je što bez problema ga ubijem i s ashe, jednom sam 7 puta ubio YI-a s ashom. Ako sačuvam stun s Any Yi je isto gotov. 1vs1 ili kada se svi međusobno bore yi ni ne stigne ništa napraviti bude mrtav. Neki dan smo ja sa shacom i akali ubili 5 puta yi-a u našem lejnu prije nego je odustao.

16 godina
Gajotres kaže...
Fake_Alert kaže...
Gajotres kaže...

Yi je i onako jadan lik

Pa da ne znam igrati s njima ali znam igrati protiv njega. Sa jaxom nikada nisam izgubio protiv yi-a u 1vs1. Žalosno je što bez problema ga ubijem i s ashe, jednom sam 7 puta ubio YI-a s ashom. Ako sačuvam stun s Any Yi je isto gotov. 1vs1 ili kada se svi međusobno bore yi ni ne stigne ništa napraviti bude mrtav. Neki dan smo ja sa shacom i akali ubili 5 puta yi-a u našem lejnu prije nego je odustao.

Neznam,ali ja uvijek kada igram s YI-em ili dode mi yi u lane je neka noobara zesca..Ovisi kako ide,meni nekad nejde s yiem nekad ide ovisi kakve sam volje.

18 godina
neaktivan
Jel izasao seasson one? Nemam pristup kompu trenutno pa nisam u toku -_-
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
Keiichi kaže...

Nope.

17 godina
neaktivan
HeateX kaže...

Evo ukratko o igri League Of Legends

Igra je radjena po DOT-i

Igra ima lijepu grafiku sto mozete vidjeti na slijedecem videu i na likama ispod

Ako ocete igrati samo kliknite na link ispod tako ja dobijem neke povlastice a vi mozete igrati HVALA

https://signup.leagueoflegends.com?ref=4b6046165153d

Ev regao sam se preko tvoga linka.

17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

upravo updataju, jedva cekam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice