League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Unimatrix 007 kaže...

Ajde ljudi nabacite neke SS-ove, da malo vidimo vaše profile, neću samo ja staviti SS jer moram nekome nekaj dokazati. 

BTW Khalmeron koji ti je ingame nick?

Ingame nick mi je Khalmeron :D

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo moj skor,nekad je bio dosta bolji.

moj skor moj skor
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je Nick Khalmeron ingame...

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jebeš skor... meni taj profile skor uopce nije bitan.... ako bas vidim da igrac ima kliker u glavi i da zna sta treba radit u kriticnim situacijama i u teamfightu onda skor nista neznaci...

17 godina
neaktivan
Khalmeron kaže...
Blizek kaže...

Jebeš skor... meni taj profile skor uopce nije bitan.... ako bas vidim da igrac ima kliker u glavi i da zna sta treba radit u kriticnim situacijama i u teamfightu onda skor nista neznaci...

E istina!

18 godina
Khalmeron kaže...
Blizek kaže...

Slažem se, samo kaj je nekima tu bio skor bitan pa sam morao staviti svoj da im dokažem da znam o čemu pričam i što radim. Hellraiser kažeš da često mjenjaš heroje, i ja ću ali polako, jer na lvl 30 nije lako startati s novim likovima, a i još tražim koji bi mi najbolje pasao osim Yi-a i Mordea koji su stvarno odlični heroji.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
ejSid kaže...

Isti je nick kao i ovdje, a što se tiče likova nemam neku konstantu, npr u onih top 3 je i tf ako se ne varam a nisam ga igrao od remakea, tak da ono.

Hmmm, ne pronalazi mi tvoj account sa ovim nickom, daj mi napiši kako ti je u igri, jer ovaj ne funkcionira.

Ne igram na EU, samo na US igram iz razloga jer imam dost unique skinova pa mi se ne isplati, ali nadam se da će uskoro biti moguće prebaciti acc s jednog servera na drugi.

16 godina
neaktivan

kako znat kolko čes ip dobiti:

po duljini partije,po broju ubijenih ili????

18 godina
CroDino kaže...

kako znat kolko čes ip dobiti:

po duljini partije,po broju ubijenih ili????

Ovisi o puno toga, tvoje statistike, težina igre, level i winovi protivnika, premade ili ne......puno toga ima.... uglavnom vidim da si probao moj build....i da je išlo ok, drago mi je.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan

da probao sam nije los

tnx na buildu jos nesto imam rune za atack speed  i one mi se ne pokazu u igru atack je isti kao i bez runa

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 20:51 (CroDino).
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
xG4M3 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
xG4M3 kaže...
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

PD = Phantom Dancer...da skup, kad skupis polagano za PD, prodas cipelice i ostavis samo PD, i kupis npr. jedan Executioner's Calling...hmm treba pazit, reko da treba sreće malo imat, dmg uopce nije upitan, ovaj tvoj build meni neisplativ...jednostvano to, imam rune za crit, jednom kada ima Infiniti i PD to ti je sve što ti treba za crit

Slažem se da treba paziti, ali i imati malo sreće. Uglavnom i ja imam rune za critical chance i to je sasvim dovoljno na početku. Danas sam malo i modificirao build kao što se vidi na ovim mojim SS-ovima, pa sam ubacio umjesto trećeg Executioner-a,  Banshee's Veil koji mi je sad pojačao izdržljivost do krajnjih granica. Casteri više nisu problem, a uz povećani HP i manu još duže mogu biti u borbi i lakše preživjeti. Critical chance s ovim buildom sad iznosi 95%, naravno uključujuči i moje rune i to je svaki udarac critical, svaki udarac 600 dmg-a i oko 250HP lifesteala po udarcu. Eto to je ono što mi se ističe u buildu, a ne samo dmg i skupi itemi.

Prije ovog builda koji sad koristim sam i ja imao build sličan tvojem, ali eto htio sam nešto promjeniti, smanjiti mu cijenu, i povećati lifesteal zbog kojeg sam preživio mnoge borbe. Nije isto jel imaš jedan Malady sa 15% lifesteala i 200 dmg-a (znači 30 hp-a po udarcu), ili imaš dva EC-a sa 36% lifesteala i 600 dmg-a ( znači oko 220 hp-a po udarcu). 

220 HP-a po udarcu je puno na 1.5 akt speeda sa Phantomom, a kamoli sa Highlanderom gdje ide preko 2.0..... 

Ali pustimo sad to, nego s kojim ti likovima igraš i koji su ti buildevi?

Evo da se isplati taj build, dmg  480, bio bi i vise od 520-530 da se nisu surrendali :)

http://img266.imageshack.us/i/lolyin.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 23:02 (xG4M3).
18 godina
League Of Legends

I dalje je to preskupi build i moraš biti nafeedan da bi ga ostvario, a što se tiče ove runde, niste imali teške protivnike, vidim da vam nisu uspjeli srušiti ni jedan turret, te da su svi slabi po killovima što znači da se ovaj build isplati jedino ako znaš da ćeš se nahraniti na njubovima.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

I dalje je to preskupi build i moraš biti nafeedan da bi ga ostvario, a što se tiče ove runde, niste imali teške protivnike, vidim da vam nisu uspjeli srušiti ni jedan turret, te da su svi slabi po killovima što znači da se ovaj build isplati jedino ako znaš da ćeš se nahraniti na njubovima.

Al kako god meni je tvoj neisplativ, da jeftinije je, ali ako imas rune i PD i infinity ti ne trebaju ta tri sworda

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna od boljih rundi u od kad sam poceo igrat igru...    -_-" u ovom fakin Lost je barem 30ak bilo zbog levera i morona koji trce prema drugom timu cekajuci da ga zagankaju -_-"

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako se izracuna kolko čes dobit atack dmg iz runa

recimo piše 1.7 attack  dmg i kolko bi to bilo???

17 godina
neaktivan
CroDino kaže...

Točno toliko dobiješ attack damagea,ali nemoj kupovat te rune,bezveze su.

16 godina
neaktivan

aha znaci 1 dmg dobijem

18 godina
neaktivan
Odlicno danas 2 puta ulazim u igru i 2 puta se srusi igra i nemogu se vratiti i sada mi je u scoru 2 Left-a... Da li netko zna na što to utječe?
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
CroDino kaže...

Nisu bezveze, samo trebas kupovati rune koji daju isti bonus.

Ja imam na lvl 14 +12% attack speed i koristi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 21:16 (Antrocro).
18 godina
neaktivan
Antrocro kaže...
Blizek kaže...
CroDino kaže...

Nisu bezveze, samo trebas kupovati rune koji daju isti bonus.

Ja imam na lvl 14 +12% attack speed i koristi.

Ja imam trenutno 26%att speed :D

al razmisljam da stavim za plave rune critical ili Cd reduce al hmmm nisam siguran jos .. kaj vi velite ?

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
League Of Legends

ja imam oko 28% as i 94 heltha+u masterisima 60+ dorans shield=270 heltha vise na pocetku

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam niz od 6 zaredom,sa Ashe i Pantheonom. Koji sam ja n00b kad sa Ashe tako dobro igram... Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma treba bannat pola igraca sa LoL-a..

Ja si uzmem Poppy i kazem rangeu da ode mid on kaze no.. i ode lik gore.. i sta cu ja odem mid i dodu 2 rangea. i opet kazem liku odi na mid samnom on kaze no.

Ispi*dim, kad se potrefe noobovi onda je gotovo.. zadnje 2-3 partije smo spusili a ja sam imo score 19-6-10 ili slicno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Ma treba bannat pola igraca sa LoL-a..

Ja si uzmem Poppy i kazem rangeu da ode mid on kaze no.. i ode lik gore.. i sta cu ja odem mid i dodu 2 rangea. i opet kazem liku odi na mid samnom on kaze no.

Ispi*dim, kad se potrefe noobovi onda je gotovo.. zadnje 2-3 partije smo spusili a ja sam imo score 19-6-10 ili slicno.

zato moras uvijek ic na arrange team

16 godina
League Of Legends

Jebiga tak ti je i meni,imao sam score 35-5-neznam i 2 leavala i sad jebiga nismo mogli pobjedit a kretene u teamu dobijem i sta tu mos nista hebiga.

Hebiga neam sliku da ti pokazem jer u proslim matchevima nema tog rounda..

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends
When you sign in to PvP.net to play your games of League of Legends, it is our sincerest hope that you will encounter only pleasant players, who are polite and adhere to the tenants of the Summoner's Code. As we head into Season One, League of Legends will become an even more intense and competitive title. As such, we expect players to continue to show maturity and good manners to their fellow players despite the increased stress.
With this in mind we have been making an effort to crack down on those players who ruin other people's game experience. Whether it's verbal harassment, AFK players, leavers, feeders or any other form of griefing, we're prepared to take measures to sanction those players you identify as abusive. In the past 48 hours alone we have suspended hundreds of players for abusive behavior, excessive leaving, and other violations of the terms of service. 
We are even adding additional personnel to our Customer Support Team in order to ensure that we have the manpower necessary to continue to address these concerns on a regular basis. If you're taking it upon yourself to ruin other players games, we will be watching you, and if you're a stand-up player, we encourage you to continue to utilize our player reporting tools. We will be identifying problem players so that they can be dealt with appropriately.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

moze kratko objasnjenje?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Champion spotlight novog heroja. Čini mi se odličan. Baš fali jedan takav.

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
doxy kaže...

Champion spotlight novog heroja. Čini mi se odličan. Baš fali jedan takav.

I ja sam ga maloprije pogledao.... odlični su mu skillovi za usporenje i mali stun na prvom skillu nakon trećeg udarca.... a pogledajte mu i početne statistike.

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

kupujem Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice