League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.983
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Možda je to više do tebe nego do builda?
16 godina
AlterEgo kaže...

Ma nije sigurno,igram dugo lol i frend me naucio sa Yi-em igrat odlicno,poceo opet sa YI-em ali frendov mi built ne donosi ultimativne rezultate nego onak osrednje

1.Vampiric Septer

2.Boots of Swifness

3.Zeal

4.BF

5.Blood thirster

6.Phantom Dancer.

18 godina
League Of Legends

Ja sam danas sa svojim buildom dobio 2 penta killa i jedan quadra.....znači build je moćan, samo treba pametno igrati......a i sam si vidio kakva ti je runda bila kad si uspio s onim buildom i završio ga do kraja..... današnje runde su mi bile, 25 - 10 - 5,......6 - 3 - 6,.....16 - 1 - 16,.....13 - 2 - 6..... možeš se uvjeriti i sam, dodat ću te za frenda ako igraš na EU, moj nick ti je UnimatriX.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

Ma nije sigurno,igram dugo lol i frend me naucio sa Yi-em igrat odlicno,poceo opet sa YI-em ali frendov mi built ne donosi ultimativne rezultate nego onak osrednje

1.Vampiric Septer

2.Boots of Swifness

3.Zeal

4.BF

5.Blood thirster

6.Phantom Dancer.

A da skupiš Sword of the Occult, kupiš PD, Infinity, Mandreds (super protiv svih tenkova), ako igraš protiv nekih sa večim armorom, uzmi i Black Clever (i inace je to jako dobro uzimat), Berserker's Greaves, s tim buildom uz malo sreće češ raditi normalan damage bez crita oko 400-500, sa critom češ ubijat tenkove od 3-5k healtha u roku 3 sekunde...imam rune samo za crit chance tako da mi je ionak svaki napad critical...a sad kojim češ redosljedom kupovat, ovisi od situacije i od protivnika. Normalno da češ ako su neki debili na laneu najprije kupit Sword of the Occult....

16 godina
xG4M3 kaže...
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

1.Vampiric Septer

2.Boots of Swifness

3.Zeal

4.BF

5.Blood thirster

6.Phantom Dancer.

A da skupiš Sword of the Occult, kupiš PD, Infinity, Mandreds (super protiv svih tenkova), ako igraš protiv nekih sa večim armorom, uzmi i Black Clever (i inace je to jako dobro uzimat), Berserker's Greaves, s tim buildom uz malo sreće češ raditi normalan damage bez crita oko 400-500, sa critom češ ubijat tenkove od 3-5k healtha u roku 3 sekunde...imam rune samo za crit chance tako da mi je ionak svaki napad critical...a sad kojim češ redosljedom kupovat, ovisi od situacije i od protivnika. Normalno da češ ako su neki debili na laneu najprije kupit Sword of the Occult....

Budemo pricali na XF-u sad gibam.Cool

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ja sam danas sa svojim buildom dobio 2 penta killa i jedan quadra.....znači build je moćan, samo treba pametno igrati......a i sam si vidio kakva ti je runda bila kad si uspio s onim buildom i završio ga do kraja..... današnje runde su mi bile, 25 - 10 - 5,......6 - 3 - 6,.....16 - 1 - 16,.....13 - 2 - 6..... možeš se uvjeriti i sam, dodat ću te za frenda ako igraš na EU, moj nick ti je UnimatriX.

Da čuo sam da su botovi dost zahebani u prakticu :D

pa daj kome to lažeš, ja svaku rundu imam 50 kila i 0 dead, ali svaki put kad hoću uzeti SS mi se komp resetira, dost put i u lajnu napravim penta kill, a kad dodem u team fight,pa moji bjeze od mene, posto znam cesto slucajno i svoje poubijat, jednom sam ubio onog stakora u shopu pa nismo mogli ajteme kupovati,onda sam imao sam 49 kila, ali jebiga od poslje pazim.

I nemoj opce poceti s forama da nemam pojima i slicno jer igram ovo duze od vas svih tu zajedno (cooga isto)

18 godina
ejSid kaže...
Unimatrix 007 kaže...

pa daj kome to lažeš, ja svaku rundu imam 50 kila i 0 dead, ali svaki put kad hoću uzeti SS mi se komp resetira, dost put i u lajnu napravim penta kill, a kad dodem u team fight,pa moji bjeze od mene, posto znam cesto slucajno i svoje poubijat, jednom sam ubio onog stakora u shopu pa nismo mogli ajteme kupovati,onda sam imao sam 49 kila, ali jebiga od poslje pazim.

I nemoj opce poceti s forama da nemam pojima i slicno jer igram ovo duze od vas svih tu zajedno (cooga isto)

Opa, našao se tu još jedan pro koji filozofira.... Ne igraš ovo duže od mene jer ja igram od početka, a što se tiče tvoga sarkastičnog posta, slobodno ga baciš u koš. Ako nisi znao sad je moguće to pogledati na profilu, a ako ne vjeruješ onda ću ti napraviti SS. Budući da je tebi ovo čudno, očito si "moćan" igrač.....

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
ejSid kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Opa, našao se tu još jedan pro koji filozofira.... Ne igraš ovo duže od mene jer ja igram od početka, a što se tiče tvoga sarkastičnog posta, slobodno ga baciš u koš. Ako nisi znao sad je moguće to pogledati na profilu, a ako ne vjeruješ onda ću ti napraviti SS. Budući da je tebi ovo čudno, očito si "moćan" igrač.....

Dok nema SS-a ja i dalje tvrdim da sereš naveliko, tak da ššššš dok ne postaš ss gdje ljepo u chatu piše pentakill.

na eu igraš od početka?

18 godina
League Of Legends

Evo i SS-a, ali samo želim reći da si mogao barem zatražiti SS prije nego si počeo s flejmanjem.... Igram od početka otkad je igra izašla, ali počeo sam na US, tjedan dana kasnije sam prešao na EU. Ali uglavnom što se tiče igre, igram ju od početka s nekoliko frendova. 

Prvi penta danas Prvi penta danas
Quadra danas Quadra danas
Drugi penta danas.... Drugi penta danas....
Master Yi statistike Master Yi statistike
BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 1:57 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E a ti si mogao pitati od kad ja igra prije nego si došao do zaključka da ti duže igraš. Jer sam u toj igri od prve zatvorene bete (doslovno)

18 godina
League Of Legends

Daj mi ti svoj nick i nabaci screenshot tvojeg prvog lika da i ja tebe upoznam kao igrača. Očito nisi noob ako igraš od početka.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I ja igram ovo od closed bete samo da se zna :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 2:09 (durakey).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isti je nick kao i ovdje, a što se tiče likova nemam neku konstantu, npr u onih top 3 je i tf ako se ne varam a nisam ga igrao od remakea, tak da ono.

18 godina
xG4M3 kaže...
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

1.Vampiric Septer

2.Boots of Swifness

3.Zeal

4.BF

5.Blood thirster

6.Phantom Dancer.

Ajd da te prvo pitam za što ti je kratica PD? Hmm, ovaj build ti je sasvim ok, ali je i skuplji od mojeg, a stvar je u tome da ti moraš biti nafeedan da bi uspio to sve pokupovat i naravno igrati stvarno savršeno da sačuvaš stackove u Sword of the Occultu. Ovaj dmg koji si naveo od 400-500 bez crita je upitan, malo vjerojatan kao i rušenje tenka od 3- 3.5k HP-a u roku od 3 sekunde..... 

Stoga vidiš sve je pitanje isplativosti u igri, jer nemaju svi golda kao Heimerdinger..... bez problema.....

P.S. drago mi je da se ovako normalno uključuju ljudi u raspravu i iznose svoje buildove kao što si i ti bez flejmanja i svađe kao Hellraiser. Osmijeh

BUG je IT biblija!
18 godina
durakey kaže...

obratite paznju na won / lost :)

Slobodno staviš ti svoj SS da vidimo tvoj Won / lost, ja sam svoje stavio bez srama i bez laganja, isto kao što nisam lagao ni za quadra i penta killove..... ajde ako imaš bolji omjer won / lost, dokaži..... ali zapamti da ako i imaš da to koristi samo tebi, stoga je hvaljenje uzaludno.

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
xG4M3 kaže...
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

1.Vampiric Septer

2.Boots of Swifness

3.Zeal

4.BF

5.Blood thirster

6.Phantom Dancer.

Ajd da te prvo pitam za što ti je kratica PD? Hmm, ovaj build ti je sasvim ok, ali je i skuplji od mojeg, a stvar je u tome da ti moraš biti nafeedan da bi uspio to sve pokupovat i naravno igrati stvarno savršeno da sačuvaš stackove u Sword of the Occultu. Ovaj dmg koji si naveo od 400-500 bez crita je upitan, malo vjerojatan kao i rušenje tenka od 3- 3.5k HP-a u roku od 3 sekunde..... 

Stoga vidiš sve je pitanje isplativosti u igri, jer nemaju svi golda kao Heimerdinger..... bez problema.....

P.S. drago mi je da se ovako normalno uključuju ljudi u raspravu i iznose svoje buildove kao što si i ti bez flejmanja i svađe kao Hellraiser. Osmijeh

PD = Phantom Dancer...da skup, kad skupis polagano za PD, prodas cipelice i ostavis samo PD, i kupis npr. jedan Executioner's Calling...hmm treba pazit, reko da treba sreće malo imat, dmg uopce nije upitan, ovaj tvoj build meni neisplativ...jednostvano to, imam rune za crit, jednom kada ima Infiniti i PD to ti je sve što ti treba za crit

18 godina
ejSid kaže...

Isti je nick kao i ovdje, a što se tiče likova nemam neku konstantu, npr u onih top 3 je i tf ako se ne varam a nisam ga igrao od remakea, tak da ono.

Hmmm, ne pronalazi mi tvoj account sa ovim nickom, daj mi napiši kako ti je u igri, jer ovaj ne funkcionira.

BUG je IT biblija!
18 godina
xG4M3 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
xG4M3 kaže...
Fake_Alert kaže...
AlterEgo kaže...

PD = Phantom Dancer...da skup, kad skupis polagano za PD, prodas cipelice i ostavis samo PD, i kupis npr. jedan Executioner's Calling...hmm treba pazit, reko da treba sreće malo imat, dmg uopce nije upitan, ovaj tvoj build meni neisplativ...jednostvano to, imam rune za crit, jednom kada ima Infiniti i PD to ti je sve što ti treba za crit

Slažem se da treba paziti, ali i imati malo sreće. Uglavnom i ja imam rune za critical chance i to je sasvim dovoljno na početku. Danas sam malo i modificirao build kao što se vidi na ovim mojim SS-ovima, pa sam ubacio umjesto trećeg Executioner-a,  Banshee's Veil koji mi je sad pojačao izdržljivost do krajnjih granica. Casteri više nisu problem, a uz povećani HP i manu još duže mogu biti u borbi i lakše preživjeti. Critical chance s ovim buildom sad iznosi 95%, naravno uključujuči i moje rune i to je svaki udarac critical, svaki udarac 600 dmg-a i oko 250HP lifesteala po udarcu. Eto to je ono što mi se ističe u buildu, a ne samo dmg i skupi itemi.

Prije ovog builda koji sad koristim sam i ja imao build sličan tvojem, ali eto htio sam nešto promjeniti, smanjiti mu cijenu, i povećati lifesteal zbog kojeg sam preživio mnoge borbe. Nije isto jel imaš jedan Malady sa 15% lifesteala i 200 dmg-a (znači 30 hp-a po udarcu), ili imaš dva EC-a sa 36% lifesteala i 600 dmg-a ( znači oko 220 hp-a po udarcu). 

220 HP-a po udarcu je puno na 1.5 akt speeda sa Phantomom, a kamoli sa Highlanderom gdje ide preko 2.0..... 

Ali pustimo sad to, nego s kojim ti likovima igraš i koji su ti buildevi?

BUG je IT biblija!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da vas pitam.. koliki je najveci AP sto ste skupili? Sad sam uspio s Kassadinom skupit 750 AP-a jer se match stvarno oduzio..

Cim napravim 2-3 riftwalka i bilo koji od druga 2 abilityja ubijem heroje bez problema..

A rundu prije sam se nakupovo healtha i imo oko 5200 ili nesto slicno nisam siguran..

1 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Da vas pitam.. koliki je najveci AP sto ste skupili? Sad sam uspio s Kassadinom skupit 750 AP-a jer se match stvarno oduzio..

Cim napravim 2-3 riftwalka i bilo koji od druga 2 abilityja ubijem heroje bez problema..

A rundu prije sam se nakupovo healtha i imo oko 5200 ili nesto slicno nisam siguran..

koji ti je build za njega?? ja sam ga igro jedno vrijeme i sviđa mi se, al sam onda krenul na morda, pokeraša i pticu...

''Anything that can go wrong will go wrong'' - ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
18 godina
neaktivan
Najvise imao 400 + - s akali sl zato sam igrao protiv veigera koji je imao oko 900 i nitko mu nis mogao nije :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Ovaj dmg koji si naveo od 400-500 bez crita je upitan, malo vjerojatan kao i rušenje tenka od 3- 3.5k HP-a u roku od 3 sekunde..... 

Ako hoćete,mogu izračunati damage,u zadnje vrijeme sam u računanju sam puno bolji nego u igranju Namigiva.

P.S.I meni je drago da se normalno raspravlja o buildovima.Ja bi Yiju dodao Youmuu Ghostblade jer mu super paše uz ultimate,a s tim itemom lako ruši tornjeve.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Ovaj dmg koji si naveo od 400-500 bez crita je upitan, malo vjerojatan kao i rušenje tenka od 3- 3.5k HP-a u roku od 3 sekunde..... 

Ako hoćete,mogu izračunati damage,u zadnje vrijeme sam u računanju sam puno bolji nego u igranju Namigiva.

P.S.I meni je drago da se normalno raspravlja o buildovima.Ja bi Yiju dodao Youmuu Ghostblade jer mu super paše uz ultimate,a s tim itemom lako ruši tornjeve.

Lawl kolko ste se napricali i komentirali tude builtove da ja nisam izabrao pravi koji roka na sve strane,aj ti jedan nabaciOsmijeh

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Lawl kolko ste se napricali i komentirali tude builtove da ja nisam izabrao pravi koji roka na sve strane,aj ti jedan nabaciOsmijeh

Nisam ja ovdje ni najiskusniji,a vjerojatno ni najbolji,ali evo moga koji se ne razlikuje puno od drugih:

1.Youmuu Ghostblade-dobar za teamfightove i za rušenje tornjeva

2.Infinity Edge

3.Phantom Dancer

4.Executioner's Calling

5.Neki defenzivni item ( Banshee protiv balansiranog tima,Thornmail protiv physical teama )

Naravno,bootsi koje treba ubaciti kada ti zatrebaju ( ili Ninja Tabi ili Mercury Treads ).

E sad,u ovom buildu fali mana regeneration ( važan za početak igre ). To se može riješiti ili runama ( Glyph i Seal,ostale critical strike rune ili armor penetration ) ili na početku uzimanjem Meki Pendanta,koji se kasnije proda.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
Blizek kaže...
Fake_Alert kaže...
Blizek kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Nisam ja ovdje ni najiskusniji,a vjerojatno ni najbolji,ali evo moga koji se ne razlikuje puno od drugih:

1.Youmuu Ghostblade-dobar za teamfightove i za rušenje tornjeva

2.Infinity Edge

3.Phantom Dancer

4.Executioner's Calling

5.Neki defenzivni item ( Banshee protiv balansiranog tima,Thornmail protiv physical teama )

Naravno,bootsi koje treba ubaciti kada ti zatrebaju ( ili Ninja Tabi ili Mercury Treads ).

E sad,u ovom buildu fali mana regeneration ( važan za početak igre ). To se može riješiti ili runama ( Glyph i Seal,ostale critical strike rune ili armor penetration ) ili na početku uzimanjem Meki Pendanta,koji se kasnije proda.

Hvala,sad cu to probati IN game,ali malo je našturo taj built jer bolje je kad napises sta treba kupit pa upgrade..Al dobro,valjda cu se snac.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
ejSid kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Agreed :P ja takodjer igram ovo moglo bi se reci od pocetka igre same... i bas malo teze vjerujem u ta sranja kao 50 0 i to....ako mislis pokazati da si mocan onda to dokazes ssom ili tako necim a ne hvaljenjem po forumu...

18 godina
League Of Legends

Ajde ljudi nabacite neke SS-ove, da malo vidimo vaše profile, neću samo ja staviti SS jer moram nekome nekaj dokazati. 

BTW Khalmeron koji ti je ingame nick?

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 16:00 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Stavio sam thumbs down jer lik nije skužio post koji je citirao. Ugl unimatrix prestani mene spominjat u svojim postovima pomislit ću da si gej.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Hellraiser i Durakey koji su vam nickovi u igri da malo pogledam kako to izgleda kod pro igrača.....Cool

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 16:02 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nisam pro igrač nit sam to ikad rekao, al nisi ni ti, igram se dosta rijetko, al pogledaj profil ti je KeYduRa

Inače igram sa Nasusom, Malphiteom, Pantheonom, Shenom, Olafom, Tryndamereom i stalno mijenjam između njih na početku sam igrao s yi-em i ryzeom, ali od ryze-a sam odustao jer sam imao osjećaj da je previše noob friendly, a yi je ok.

Potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 16:09 (hellraiser1110).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice