League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Pinc kaže...
hellraiser1110 kaže...

neznam šta je posebno kod tog builda. Prilično je jednostavan. Dobar lifesteal i ovo bi bio fin build za tryndamere-a jer ima dosta crita. Za yi-a recimo radije bi uzeo još attack speeda tj. malady bi ukomponirao.

netreba ti att speed, jer yi ima ulti koji to radi.

Ja sam igro sa jednim yijem koji je imao 2 phantom dancera+jos toga za att speed, uglavnom att speed mu je bila maksimalna 2.5, s tim da ulti nije trebao iskoristi, jednostavno mu ulti nije trebao. I sad zamisli ovu situaciju, nek si slozi da mu je att speed oko 2 + jos ulti to je negde na 2.3 ili cak 2.5, tak da po mojem misljenju njemu treba 1 att speed item(phantom dancer) i to je to, bzvz je trosit golde na speed, kad moze trosit na damage koji mu je korisniji. Po mojem misljenju malady je nepotreban

Ja bi i kod yija i kod ashe i kod twitcha koristio infinity edge + phantom dancer.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kod twicha nije bas ni bitan critical strike kolko attack speed. tako da bi infinity edge ostavio za zadnju opciju

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
durakey kaže...

kod twicha nije bas ni bitan critical strike kolko attack speed. tako da bi infinity edge ostavio za zadnju opciju

Si ti normalan!!!!!! Pa Twitch ima sa prvim skillom i ultiem 200% vise attack speeda! Za njega treba critical strike,damage i critical damage.

18 godina
neaktivan
Blizek kaže...
durakey kaže...

Si ti normalan!!!!!! Pa Twitch ima sa prvim skillom i ultiem 200% vise attack speeda! Za njega treba critical strike,damage i critical damage.

Ti si nob koji je prije lola igrao farmville. Odi sadi mrkve i paprike, a ne tu pričat gluposti.

Potpis
18 godina
League Of Legends

Pustite vi sad vaše prepirke, ima razno-raznih mogućih buildova za svakog champ, sa većim ili manjim varijacijama. Recite vi meni ovako radije koje champove predlažete za team(SR 5v5) uzmite u obzir da su 2 neophodna, dakle:

Anivia-solo top (champ kojega igram ja aka NightSTALKER93)

WarWick-jungle (champ kojega igra moj frend MojoJojo90 tj. Pinc na forumu)

Sada je mjesta za još 3 champa,(gornji dva su lockani) pa me zanima vaše mišljenje što je najbolje za team...ja ugl inzistiram na 2 tenka (može 1 tenk(mord, sion,shen,rammus itd.) i 1 polu-tenk(garen ili tak nky)) i 1 DPS tj nekakav fizički killer (sad nezz, shaco, twitch,tristana,jax bilo ko ko može dat fizikal DMG) :P

Vaša mišljenja???

''Anything that can go wrong will go wrong." ©Edward Aloysius Murphy, Jr.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 13:42 (Zero Chance).
Moj PC  
0 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Treba uvijek igrat različite kombinacije. Ne treba imat neki stalan tim jer je to glupo.

Potpis
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

uskoro dolazi seasone 1 sa draft modom bit ce banovi u champ selectu itd

0 0 hvala 0
18 godina

zašto bi bilo glupo? pobjednička ekipa obično se ne mijenja! istina, druga stvar je za lol, ali ne možeš stalno mijenjat i daj mi molim te objasni zašto bi se uvijek trebalo igrat drugačije kombinacije? :O

17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
Blizek kaže...
durakey kaže...

Ti si nob koji je prije lola igrao farmville. Odi sadi mrkve i paprike, a ne tu pričat gluposti.

Ti to meni govoriš ili? Nisam skužio, a ako meni govoriš,to znači da nikad nisi twitcha igro. Sa ambushom dobije 100% attack speeda te sa ultijem dobije još 100% attack speeda. Stoga,što će mu više?

15 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

zašto bi bilo glupo? pobjednička ekipa obično se ne mijenja! istina, druga stvar je za lol, ali ne možeš stalno mijenjat i daj mi molim te objasni zašto bi se uvijek trebalo igrat drugačije kombinacije? :O

kaj bus napravil ak ti banaju ta 3 champa koje vi koristite

onda ste u k****

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
hellraiser1110 kaže...
Blizek kaže...
durakey kaže...

Ti to meni govoriš ili? Nisam skužio, a ako meni govoriš,to znači da nikad nisi twitcha igro. Sa ambushom dobije 100% attack speeda te sa ultijem dobije još 100% attack speeda. Stoga,što će mu više?

Ti si glup...a što češ napravit kad nema ultija? Za twitcha, PD, Stackovi, Bloodshirter, može Madreds, za protiv svih likova sa "viška" healtha, a ne cjepidlačit sa nekim itemima za samo jednu stvar

17 godina
neaktivan

Bolje je pojačavat damage kod twitcha nego sam stackat attack speed.  On ipak ima sa skillovima skoro maksimalan attack speed i treba ga iskoristit. Ne želim se svađat,samo iznosim svoje mišljenje kako treba igrat twitcha,a vi bi se odmah svađali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 14:48 (Blizek).
17 godina
Zero Chance kaže...

Kada ti frend skonta da Warwick nije baš nešto, ili kada nastanu problemi kod držanja linije s jednim likom,  u biti ne smiješ se ograničavati na jednog lika. Ja ne volim ni warwicka niti master yi koje bi nekako strpao u isti koš makar je warwick nešto bolji i čak može donekle može poslužiti. Warwicke osobno rijetko vidim u igri osim kada su free.

Eventualno ako ti frend hoće nasilu jungle nek uzme Fiddlestick-a koji usto tebe može zamjeniti i to je jedan od rijeđih likova koji može kvalitetno držati jedan lane solo

Ili recimo može koristiti Jax-a, nek drži lane s tobom do lvl 4-5 pa nek ide junglati i koji može u end game čak biti i korstan a noob frendly je lik

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 15:00 (Gajotres).
18 godina
durakey kaže...
Zero Chance kaže...

onda ste u k****

Nisam reko da je to JEDINA kombinacija, nego tak igramo u zadnje vrijeme i pobjeđujemo hehe :) btw. znamo igrat dosta champova, a ja ću sad počet žešće igrat kad mi praksa završi :D (na kojoj sam trenutno)

P.S. kaj znaš ili neko drugi objasnit kaj bude sad to sa sezonom i tim mijenjanjem? kaj je sve ovo do sad bil nekakav practice ili kaj???

18 godina
Gajotres kaže...

Kada ti frend skonta da Warwick nije baš nešto, ili kada nastanu problemi kod držanja linije s jednim likom,  u biti ne smiješ se ograničavati na jednog lika

Kada nastanu takvi problemi ja se pretvaram u -->> TOWERHUGERA! ;))))) i di češ bolje, dobivam exp-e i sve to, golde skupljam kolko mogu na kreepanju, i onda pogle situaciju: ja lvl6, u midu lvl6 i ako je dobar jungler lvl6 dok protivnička ekipa bez junglera ima samo jednog champa lvl6 (onaj u midu). I to je značajna prednost, i može se krenut poslje hilanja u gankanje u mid-gameu. Naravno ne ide sve uvijek ko po loju, al treba imat discipline i taktike za to i bit malo 'prefrigan' neke trikove znat itd.....

15 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...
durakey kaže...
Zero Chance kaže...

onda ste u k****

Nisam reko da je to JEDINA kombinacija, nego tak igramo u zadnje vrijeme i pobjeđujemo hehe :) btw. znamo igrat dosta champova, a ja ću sad počet žešće igrat kad mi praksa završi :D (na kojoj sam trenutno)

P.S. kaj znaš ili neko drugi objasnit kaj bude sad to sa sezonom i tim mijenjanjem? kaj je sve ovo do sad bil nekakav practice ili kaj???

Summoners, 
As you are probably aware, we have been targeting the beginning of Season One as the beginning of a long future for competitive League of Legends. As the preseason is coming to a close, we wanted to take a moment to share with you the competitive features that you have to look forward to. Hopefully you’ve been spending this time leveling up, accumulating IP, and building relationships with other League of Legends players, because Season One is sure to test your mettle out there on the Fields of Justice. The features marked by the launch of Season One will serve as the cornerstone of our competitive efforts now and into the future.(c)Pendragon

Vise procitaj na http://eu.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=8189

18 godina
League Of Legends

@Hellraiser i Durakey..... slobodno se maknete s ove teme budući da pišete gluposti, Durakey se je odmah složio s Hellovim postom jer mu je frend izgleda, a i friški je na forumu.....
Dosta o njubovima.....

Drugo onaj moj build za Master Yi-a koji je Killer napisao iako nije imao prava jest dosta jednostavan build ali ekstremno moćan za teamfightove, a pogotovo za 1 na 1.... s onim buildom ja pojedem Jaxa za doručak, pa čak i Warwicka 1 na 1...... eto, dosta rečeno..... 

Evo zašto je onaj build tako moćan, ovo su specifikacije, 1.5 atk speeda bez Highlandera, oko 220-230 dmg-a realno, no oko 550 criticala koji iznosi 100% i pretvara se u realan dmg koji imam sa svakim udarcem. Uz tri Executionera imam 54% lifesteala, što znači na moj udarac od 550 dmg-a ja si vratim 297 HP-a. A to je sa svakim udarcem..... i to je uvjerljivo najveći lifesteal koji sam ikad vidio u igri na Master Yi-u, u runama imam 12% critical chancea i 17% critical dmg-a zasad jer nisam još kupio sve rune. Ove gore brojke nisu uračunate sa 17% crit dmg-a koji mi je u runama tako da krajnji dmg i lifesteal iznose još više. 

Ja se nemam namjeru svađati tu sa vama jer očito niste naučeni pristojnoj raspravi i izgleda da ste djeca..... jedino priznam tu Blizeka koji se je pokazao kao netko tko zna o čemu govori. Drugi se mogu slagat samnom, a oni koji se ne slažu neka iznesu svoje tvrdnje zašto je to tako i na posljedku neka ih dokažu.

P.S  Na forumu se govori književnim jezikom da se svi razumijemo i čim gramatički točnije. Oni koji ne poštuju ovo nemaju što tražiti ovdje, tj. ja im neću ni pogledat postove u tom slučaju. 

BUG je IT biblija!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Aj vi meni sad onda slozite jedan built za Yi-a ako su svi ludi Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Fake_Alert kaže...

Aj vi meni sad onda slozite jedan built za Yi-a ako su svi ludi Smijeh

Možeš složiti build isti kao i ja, ali to ti funkcionira odlično tek kad imaš critical chance u runama.....tako da u startu uzmeš Vampiric's Scepter, i imaš 12% criticala u runama, znači kad padne critical vratiš si dosta HP-a, tada ostaješ u laneu dok ne skupiš za Berserker's i onda dovršiš Executioner. Sljedeće ti treba atk speed, naravno i crit te movement speed da lakše uloviš neprijatelja ili pobjegneš. Znači sljedeći je Zeal, tada ideš opet sa Executionerom, sljedeći bi trebao biti treći Executioner osim ako situacija zahtjeva veći dmg, onda kupiš B.F. Sword, pa onda tek Executioner. 

Sada ti je build popunio sve slotove te imaš Berserker's, Zeal, 3 × Executioner, B.F. Sword. Sljedeći si završi Phantom Dancer i onda Infinity Edge, a ukoliko imaju puno jakih castera kupi si Banshee's Veil umjesto jednog od Executionera. 

Sretno i nadam se da sam ti pomogao! Smijeh

BUG je IT biblija!
18 godina
League Of Legends

Ovo je moj build jer sam ga ja osmislio za sebe, ako ga je netko osmislio prije onda je to njegov build iako ja za njega neznam. Drugo, ja se ne hvalim nego samo sudjelujem u ovoj temi što je moje pravo kao i vaše, nisam ja vas tjerao nego sam samo rekao da ako se želite svađati da to ne radite u ovoj temi. Ja ne mogu protiv dvojice, a to je sramotno Hellraiseru da si ti doveo frenda na forum samo da bi se svađali protiv ljudi.

Svi koji žele da raspravljamo na temi kako spada i kako je bilo prije nego je ovaj "fantastični duo" stigao molim vas da se uključite opet u temu, a da zanemarite ovakve postove koje piše Hellraiser i Durakey.... 

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ovo je moj build jer sam ga ja osmislio za sebe, ako ga je netko osmislio prije onda je to njegov build iako ja za njega neznam. Drugo, ja se ne hvalim nego samo sudjelujem u ovoj temi što je moje pravo kao i vaše, nisam ja vas tjerao nego sam samo rekao da ako se želite svađati da to ne radite u ovoj temi. Ja ne mogu protiv dvojice, a to je sramotno Hellraiseru da si ti doveo frenda na forum samo da bi se svađali protiv ljudi.

Svi koji žele da raspravljamo na temi kako spada i kako je bilo prije nego je ovaj "fantastični duo" stigao molim vas da se uključite opet u temu, a da zanemarite ovakve postove koje piše Hellraiser i Durakey.... 

Mislim da bi to tako trebalo biti. Umjesto da raspravljamo o novom championu,mi raspravljamo o novim forumašima.

18 godina
League Of Legends

Što se tiče novog heroja, čini se da je sposoban za puno dmg-a kao Garen, no ono što mi se stvarno sviđa kod njega je onaj veliki range koji ima sa kopljem.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Što se tiče novog heroja, čini se da je sposoban za puno dmg-a kao Garen, no ono što mi se stvarno sviđa kod njega je onaj veliki range koji ima sa kopljem.

Također,čini mi se kao dobar jungler. Uz njega dolazi i Season 1,koji jedva čekam.

16 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi, level 14 sam (da, noob za neke) i trenutno igram s kassadinom.. Odlican char. al neefikasan dok ne dobi ulti tj. na 6 lvl. Inace trebam farmera do sebe da skupim golda za ability i hp.. Nakon toga boots of swiftness koje su mi dosta pomogle u kombinaciji s ghost abilitijem, jer mu je cooldown za ulti medu brzima u igri, tako da je bilo slucajeva 1v3 gdje bi ih sve s ultijem pobio iako su bili 'jaci' od mene.. Igru mi kvare likovi tipa twitch koji se stealthaju i ako im ostane 1hp nemos im nista..
18 godina
puls4R kaže...
Pozdrav ljudi, level 14 sam (da, noob za neke) i trenutno igram s kassadinom.. Odlican char. al neefikasan dok ne dobi ulti tj. na 6 lvl. Inace trebam farmera do sebe da skupim golda za ability i hp.. Nakon toga boots of swiftness koje su mi dosta pomogle u kombinaciji s ghost abilitijem, jer mu je cooldown za ulti medu brzima u igri, tako da je bilo slucajeva 1v3 gdje bi ih sve s ultijem pobio iako su bili 'jaci' od mene.. Igru mi kvare likovi tipa twitch koji se stealthaju i ako im ostane 1hp nemos im nista..

Twitcha možeš srediti ako se s ultijem teleportiraš prema njemu, tamo gdje je postao nevidljiv..... jer iako je nevidljiv napravit ćeš mu damage s ultijem....

BUG je IT biblija!
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
puls4R kaže...

Twitcha možeš srediti ako se s ultijem teleportiraš prema njemu, tamo gdje je postao nevidljiv..... jer iako je nevidljiv napravit ćeš mu damage s ultijem....

Oracle također pomaže.

15 godina
neaktivan

Misliš da nebi... al nema nikog u mom gradu ko ovo spana svi spanaju Dotu ili HON(Heroes of newerth)... da imam neki tim igro bi na ts... nedavno sam igro s nekim svabama al oni samo njemacki pricaju pa ih nis ne razumim...

16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Built ti je za ku*ac...Nis ne valja,score mi je 6:6:6...Mislim nije vazan score al ono,sporo im oduzima zivot..Berserkers,zeal,exturcion(w/e) x3,BF..

Ima li ko kakav drugi built za YI-a? Ili sugestije sta treba buildat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 22:08 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Built ti je za ku*ac...Nis ne valja,score mi je 6:6:6...Mislim nije vazan score al ono,sporo im oduzima zivot..Berserkers,zeal,exturcion(w/e) x3,BF..

Ima li ko kakav drugi built za YI-a? Ili sugestije sta treba buildat.

Probaj početi sa Youmuu Ghostblade,pa onda Infinity Edge i Phantom Dancer.Youmuu+Highlander+Wuju Style=uništen toranj.

16 godina
League Of Legends

Ok score mi se popravio,al ipak,nije to to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice