Kingdom Come Deliverance

poruka: 304
|
čitano: 117.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Kingdom Come Deliverance

Pitanje je kako ce se razvijati s obzirom da se studio prodao u Koch Media grupu, pod Deep Silver brand.

Kao da su imali cilj samopromocije i prodaje, tako bi si osigurali bolje place,

ali i izgubili su svoju individualnost i neovisni razvoj svojih ideja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Kingdom Come Deliverance
Čitatelj kaže...

Pitanje je kako ce se razvijati s obzirom da se studio prodao u Koch Media grupu, pod Deep Silver brand.

Kao da su imali cilj samopromocije i prodaje, tako bi si osigurali bolje place,

ali i izgubili su svoju individualnost i neovisni razvoj svojih ideja.

Zašto misliš da više nisu neovisni oko svojih ideja? Pa nisu se prodali EA-u.

Koristite blage riječi i jake argumente
9 godina
protjeran
Kingdom Come Deliverance

Ne vjerujem u slobodu kad iznad glave imas THQ, odnosno sad se to ve zove Embracer Group.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kingdom Come Deliverance

Rivajv.

Ugrabio sam KCD 2 sad na Steam summer sale, pa pošto jedinicu već dugo imam u Epic library reko ajd da probam. Znam da nije preduvjet za odigrati dvojku koja je (barem vele) puno kvalitetniji proizvod, ali ništa me ne košta vidjeti o čemu se radi. Vjerujem da je igra sad u 2026 u puno boljem stanju nego na launchu. Može se i dosta stvari "ispraviti" putem modova.  

Nisam neki fan realizma u igrama pogotovo kad je na uštrb gameplaya pa ovo baš i nije moj tip RPG-a, ali dovoljno je zanimljiva na početku da nastavim igrati. Glavni lik je simpatičan, općenito kvaliteta pisanja je jako dobra, svijet je mračan i surov kao što bi i očekivao iz perspektive običnog "pezenta". Gameplay zasad ostavlja puno prostora za napredak, vjerojatno će se neke stvari popraviti sa perkovima/opremom, ali recimo da me ne ometa da uživam u atmosferi i praćenju priče pa se može tolerirati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice