Kako naučit igrat poker

poruka: 42
|
čitano: 10.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Neka mi neko objasni ili bilo sta,stvarno neznam igrat,probam na face-u,ali je stvarno komplicirano ko neznam sta.Probam igrat Texas HoldEm na face-u ali nece da uđe u glavu. Aj budite dobri pa mi objasnite nesta,kao prvo ne kuzim one karte. Dobijem svoje 2 i znam da ih vidim samo ja,ali onih na stolu 5 jeli to vidim samo ja ili sta??I sta trebam postic, kaku kombinaciju,jel moram kombinaciju s one 2 karte ili onih 5??De stvarno noob sam i nista neznam pa ako neko ima vremena da bi objasni da mogu igrat s prijateljima.PS-Nije mi jasna citava igrica a ne samo to. pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:28 (forumash no.1).

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Kako naučit igrat poker
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan

kombinaciju radiš sa svih sedam karata, dvije u ruci su tvoje i samo ih ti vidiš, a 5 na stolu je zajedničko i svi ih vide.

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina
neaktivan
Kako naučit igrat poker

ovako...

Ti dobis 2 karte,te 2 karte vidis samo ti,a ovih 5 na stolu svi,e sad...

te tvoje 2 kombiniras sa 5 na stolu,kada imas neku kombinaciju podizes pare ako zelis,drugi onda

mogu odustat od runde ako ne zele pratit i ulozit isto ko i ti ili vise,ako svi odustanu ti poberes pare koje su ostali ulozili.

Ko ima jacu kombinaciju taj pobere pare,pokazes svoje karte kada dode 5. karta na stol.

Za kombinacije i jacinu kombinacija pogledaj na linkovima iznad

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:38 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Sve ja to kuzim,ali ovo mi neide u glavu:

"Svi igrači nastoje ostvariti najbolju kombinaciju od pet karata kombinirajući svoje osobne sa zajedničkim kartama."

Kako se kombiniraju?Jel ja moram povuc tu kartu ili sta, ne kuzim?I gdje ih kombiniram,jel svoje 2 stavljam među onih 5 ili sta,mogu li vidjet drugi moje kombiniranje i dali mogu tih 5 karata uzet bilo koju,oce li mi nestat karte, tojest oce li ih drugi pokupit?

I sa kolko karata dobivam kombinaciju?5?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:43 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kako naučit igrat poker

napisi na google -> poker cards i tamo si pogledaj kombinacije od najslabije do najjace ... po tome gledas. .. ako imas nesto dobro ulazes .. mozes riskirat .. ovo ono ... uglavnom moras naucit to

xF: rebelsy

0 0 hvala 2
16 godina
protjeran

Znači, na početku svatko dobiva po 2 karte, zatim se otvaraju 3 na stolu. Karte na stolu su za svih znači ako ti je na stolu npr 2 6 i dama a ti u ruci imaš damu onda je to par... ako tvoj protivnik ima 2 i damu on je bolji jer ima dva para. Još se onda sljedeća dva poteza otvore po jedna karta i njih isto kombiniraš. Kad su se otvorile sve karte tj. tih 5 na stolu, još svi ulože ili odustanu i onda je gotova runda. Igrači pokazuju svoje karte i gledaju tko ima jaču kombinaciju. Znači ti kombiniraš svoje karte u ruci i ovih 5 na stolu, tvoj protivnik svoje karte u ruci i tih 5 na stolu itd...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:48 (APazinjan).
16 godina
Kako naučit igrat poker

najbolje da gledaš kako dvojica igraju uživo i skužit ćeš brzo. Ovako je teško objasnit.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

... odo probat zaigrat pa sta bude, znaci to je stvar srece?Tojest koja cu 2 broja na pocetku dobit?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:53 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ima nešto i u strategiji ali najvažnija je sreća. I to ne samo za dvije karte u ruci nego i za onih 5 na polju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:55 (APazinjan).
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

A kako u pravom zivotu, ne prek interneta nego rl??Jel se moze uzimat iz polja ili kako

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:58 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
forumash no.1 kaže...

A kako u pravom zivotu, ne prek interneta nego rl??Jel se moze uzimat iz polja ili kako

Ista pravila vrijede...

Djelitelj dijeli karte i to je jedina razlika

16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Kolko-tolko sam skuzio, thnx svima, idem sada vjezbat Bogataš

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

A sta znaci ono dok oni kombiniraju dok ja cekam pise mi dole u sredini: Check, Fold, Call Any i Check/Fold i mogu stavit kvacicu. Znaci li to ista?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
forumash no.1 kaže...

A sta znaci ono dok oni kombiniraju dok ja cekam pise mi dole u sredini: Check, Fold, Call Any i Check/Fold i mogu stavit kvacicu. Znaci li to ista?

check-dalje........fold-odustani......call any-zove bilošto....check/fold-dalje ili odustani(al to nemoj koristiti...samo prve 3

16 godina
protjeran
danfa123 kaže...
forumash no.1 kaže...

check-dalje........fold-odustani......call any-zove bilošto....check/fold-dalje ili odustani(al to nemoj koristiti...samo prve 3

I sta mi to znaci kad to mogu dok je mene red na klađenje? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:08 (forumash no.1).
16 godina
protjeran
forumash no.1 kaže...
danfa123 kaže...
forumash no.1 kaže...

I sta mi to znaci kad to mogu dok je mene red na klađenje? 

check-ideš dalje bez da dižeš postojeći ulog. Međutim, ako netko poslije tebe digne ti ga opet moraš dignuti ili foldati... fold-odustaješ od poteza, ono šta si uložio gubiš i to je to za ovaj potez.. call any- podižeš ulog za bilo koji iznos

16 godina
neaktivan
Kako naučit igrat poker

Dakle, najvažniju stvar ti nisu rekli: računa se samo najboljih 5 karata.

Znači, od sedam ukupno - gledaš najboljih 5 kojih možeš složiti.Onih 5 na stolu su zajedničkih 5.

E sad, te kombinacije su prilično zeznute, i ako ne naučiš sve mogućnosti, onda možeš popušiti jer misliš da imaš jače, a u stvari si slabiji.

Po nekoj logici ti se čini da imaš dva para, ali ovisno o kartama na stolu, netko s jednim jakim parom može biti jači, ako postoji još jedan par karata na stolu.

Npr: protivnik ima asa. Ti imaš 8 i 9. Na stol dođe As, 8 i 9. Ali, ako onda dođu dvije četvorke na stol - on je jači. Jer ima dva jača para (dva Asa i dvije četvorke).

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:13 (twitexter).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Ok thnx svima,a ako posaljem oko 50,000 $ frendu,jel mi oduzima tih 50 somova?

0 0 hvala 0
16 godina
forumash no.1 kaže...

Ok thnx svima,a ako posaljem oko 50,000 $ frendu,jel mi oduzima tih 50 somova?

Normalno da oduzima, nemoj slat toliko

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Aha a jel ima na maxtv-u ili na tv-u prijenos pravog pokera??

I kakvu ulogu ima strategija?Ne kuzim di je ovdje, jednostavno je sreca, zavisi sta dobijes ili ne??

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:28 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako naučit igrat poker

Naravno da je vazno sto dobiješ - ali taktika je ipak odlucujuca....

Predlazem ti da počneš na malim stolovima i polako skupljaš iskustvo.... Matematika ti igra najvažniju ulogu.... moraš skužiti vjerojatnost da dobiješ nešto....  ili da protivnik može nešto dobiti... I naravno, nauči redoslijed jakosti kombinacija.

Dugo se mora učiti - nije tako jednostavno.

Ja sam dugo pušio jeftine fore....

I idi na zynga.com i nauči pravila... .sve su ti objasnili

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:51 (twitexter).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

ok,dali netko zna gdje ima za kupiti poker chip set ovdje u hrv?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 18:21 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
16 godina
forumash no.1 kaže...

ok,dali netko zna gdje ima za kupiti poker chip set ovdje u hrv?

Mazneš iz kockarnice Osmijeh

Evo ovdje nešto ima:

http://www.dalgent.hr/katalog_detail.asp?id_sp=959

http://www.dalgent.hr/katalog_detail.asp?id_sp=1152

http://www.pokershop.hr/index.php?act=viewCat&catId=2

16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Hvala samo me jos zanima,kad odem na texas holdem na face,kad zelim nekom poslat chipove,nekih frendova nema a nekih ima.Recimo ocu burazu poslat a nema ga na listi i nema ga tamo di saljem ljudima inviteove.. Plač

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 19:35 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
15 godina

Svakako pazi na kicker Bogataš

16 godina
protjeran
Kako naučit igrat poker

Moze mi netko odgovorit na gore boldano pitanje

edit: i navedite mi neke stranice gdje se online igra poker (s virtualnim novcem) i poker za download (ja protiv pc-a)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 19:43 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
15 godina
forumash no.1 kaže...

Pusti poker na face-u. Skinite pkr i tam haklajte. www.pkr.com

16 godina
protjeran
Fre3man69 kaže...
forumash no.1 kaže...

Da li tu igram s pravim novcima?

15 godina
forumash no.1 kaže...
Fre3man69 kaže...
forumash no.1 kaže...

Da li tu igram s pravim novcima?

Mozes i za prave novce. Napravis account i uplatis kolko hoces, a mozes i besplatno(play money).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice