ja bih igro sam prijateljem cod 2 na hamaciu ali neznam to napraviti ko to napraviti pa bi volio da mi kazete
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinete i ti i on hamachi... Onda ti ideš na create network i daš toj mreži ime i šifru.... Kad si to napravio on mora ići na join network i upisati ime i šifru tvoje mreže... Zatim uđete u igru i idete na lan multiplayer(ili kako je to već u COD 2) i ti recimo napraviš igru a on ide na find... Bit će kao da ste spojeni LAN-om
90% da na kraju nećeš moći igrati jer Hamachi zna zajebavati o tom pitanju.
Instaliraš Hamachi i prije svega odi u Start>Control Panel>Network Connections>Advanced>Advenced settings.Pod connections klikni na Hamachi i sa strelicama sa desne strane ga prebaci skroz na vrh.Sada napraviš server u Hamachiju.Pisat će ti IP adresa u obliku 5.x.x.x.Tu adresu daj svom frendu koji će se pridružiti tvojoj mreži.Kad ste spojeni,netko od vas će napraviti server u Call of Duty-ju.Ako je sve napravljeno pravilno i ako imate sreće,onaj drugi bi trebao vidjeti server koji je onaj prvi napravio.Ako server nije vidljiv,stisni tildu ( ~ ) i ukucaj connect 5.x.x.x (adresa Hamachi servera).Ako i to ne radi,nemoj ni pokušavat.
ej ali ja nemogu te znati namjestiti konfiguracije jer ja imam win 7
ali kako to da napravim na win 7
lakše ti je priko xfire-a