Dakle ovako ja sam se prijavio na CB i sad neznam kako da igram warowe i tako to !!
U klanu na CB-u imam 10 clanova i ako neko moze neka mi detaljno objasni kako da se to sve napravi da mogu igrati warowe !!
Hvala svima koji pomognu !! pls help !!
Dakle ovako ja sam se prijavio na CB i sad neznam kako da igram warowe i tako to !!
U klanu na CB-u imam 10 clanova i ako neko moze neka mi detaljno objasni kako da se to sve napravi da mogu igrati warowe !!
Hvala svima koji pomognu !! pls help !!
Ja nemogu nikako naci temu o tome sto mi treba !
igram cod4 i treba mi da igram warowe a nemogu nikako nac bas tu temu koja govori o tom kako igrati warowe na CB-u !
igram cod4 i treba mi da igram warowe a nemogu nikako nac bas tu temu koja govori o tom kako igrati warowe na CB-u !
Prvo i prvo moraš imat original igru
Dalje svi članovi klana moraju biti registrirani na CB
Registriraj svoj klan na CB
Prijavi se na određene laddere (2v2, 3v3 i sl.)
Nađeš war, dogovorite se
Challengeaš taj klan protiv kojeg oćeš da igraš war
On to prihvati
Uđete na server
Igrate
skines mirc i upises cod4.wars i spamas do mile volje ?v? cb bla bla
Hvala skuzio sam !! :D
al za ovaj mirc meni pise da kao nest se logira i pise /nick !
A jel ja mogu igrat warowe bez tog uaca ?
cuo sam nest za to al neznam bas !
aha ok !
Ne znam kakva su trenutno pravila na CB, ali mislim da UAC nije mandatory, tj. ako se s protivnicima dogovorite, možete igrati i i bez UAC-a, samo u challengu stavite UAC: Off.
Iako ja osobno preporučam igrat s UAC-om, kad je ionako CB prepun haxora. Ma uostalom taj CB za par godina propada garant, smeće neviđeno, počevši od organizacije do glupih admina.
ptsp sardax;D
a jel bi mi ko mogo reci kako da taj uac stavim na cb ??