Ja sam još bratu rekao požuri se dok još radi ali dok je gospodin sve već vidio kod prestao radit
.
Hebi se :D. Meni invalid promo code izbacuje.
Ja idem pokušati sa proxyjem.
Aje pa javi kako je prošlo.
Meni isto invalid promo code.. ali ako bi to trebalo šljakat do 21. onda se nadam ca ce barem jednom jos proradit
Samo pokušavajte klikat Apply. Tko zna možda još nekom i prođe
koga briga,imam BC2,skidao se cijelu noc :D
ne radi probam ja na 3 različita proxy servera al probaj možda uspije tebi
Vjerovatno je promijenjen promo code i novi će valjda izači uskoro.
al kako da traje do 21. 10, znaci ima jos dana, moguce da je smao neki problem kod njih probajte za 1h
probo sam preko američkog vpn-a, ali ne radi ni tako
Pokušao i neće. Ma to je do njih nešto
ne radi javite ako izadje novi promo kod
Aj sam ak proradi nek netko javi na forumu da uhvatim ponudu
ja pratim sve, bas ssam htio uzet medal of honor 2010 i nestigoh jbt
ugasili su sad jer su ljudi govna, naprave vam ovo i vi umjesto da uzmete samo igru koju cete igrat i koju zelite, vi bi sad uzeli sve igre koje mozete uzet i kasnije ih preprodali i zaradili, pohlepa obicna.
EA je zatvorio ponudu cim su vidjeli navalu balkanaca koji rade accove cak i ako im ne treba igra .
ugasili su sad jer su ljudi govna, naprave vam ovo i vi umjesto da uzmete samo igru koju cete igrat i koju zelite, vi bi sad uzeli sve igre koje mozete uzet i kasnije ih preprodali i zaradili, pohlepa obicna.
sindrom balkanskih ljudi
lol
Balkancima nije bitno kaj se dijeli, bitno je da je besplatno!
Ova akcija nikako nece proci dobro, sad ce se na BF navuci hrpa CoD balavaca, i bit ce jos gore, kud je i ovako nepodnosljivo, a mogu si mislit kako ce biti sutra :(
I baš u trenutku, kad želim poigrati malo MoH-a, dogodi se: Invalid promo code -.-
Počele puste priče o balkancima i nepoštenju, glavno da su drugi pošteni. Isti hurac jel netko uzeo jednu i pet komada kada će isto reagirati od strane EA.
edit: ona poznata uzmi sve što ti se nudi.
Ja sam uvjek bio bolji u bf bc2 :) više volim taktiku nego hit and run :P.
Počele puste priče o balkancima i nepoštenju, glavno da su drugi pošteni. Isti hurac jel netko uzeo jednu i pet komada kada će isto reagirati od strane EA.
edit: ona poznata uzmi sve što ti se nudi.
Ili i pohlepi EA izdavanjem nekoliko DLCova po igri i nabijanje cijene.
KOJA STE VI STOKA
Evo EA dijeli banove svima koji su uzeli igru na ovaj način, hebiga to se desi kad se krade od uigranih lopova. Malo su napravili reklamu svog site-a i sada će vratiti stvari na svoje mjesto.
Yebemu predugo sam spavao :(
ontopic: baš ste govna, pretjerali ste i ja sad nemogu ićradit origine i prodavat :(
ajme sramota ste :)
Evo EA dijeli banove svima koji su uzeli igru na ovaj način, hebiga to se desi kad se krade od uigranih lopova. Malo su napravili reklamu svog site-a i sada će vratiti stvari na svoje mjesto.
Oni koji su uzeli jednu igru ili više? i di to piše :P.
Oni koji su uzeli jednu igru ili više? i di to piše :P.
Napisao je neki frajer na jednom forumu, no možda i nije istina.