Just Cause 2

poruka: 1.011
|
čitano: 231.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Just Cause 2

Necu klecat nego cu za par dana platu da grunem na grafiku :)) hehe

Trky
17 godina
neaktivan
Just Cause 2

Pogledao sam brdo screenshotova vaših, pa brdo raznih trajlera, ja tu nevidim  nikakav pomak, što se tiče nekog gameplay-a ili pak grafike. To je isti đon kao i prvi dio samo se ovaj put zove br 2. Sve se čini turbo isto osim par nekih novotarija, nevidim baš neki pomak.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
pedjat89 kaže...

Kada startam igru izbaci mi ovo ! Molim pomoc ...

EDIT : hahaha pa problem je very very simple. Imaš DX9 grafičku, kupuj novu ili ništa od igranja.

Kako onda ja igram? I ja imam DX9 grafičku.

Fail...Sramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim se

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 17:09 (Šef).
15 godina
neaktivan

ma nije do grafike ljudi cra** je problem ajd necemo vise o tom snacu se ako mi niko ne moze pomoc! u svakom slucaju hvala vam puno!!! :))

Trky
16 godina
protjeran
pedjat89 kaže...

ma nije do grafike ljudi cra** je problem ajd necemo vise o tom snacu se ako mi niko ne moze pomoc! u svakom slucaju hvala vam puno!!! :))

Ajd na seljački način da ti objasnim zašto igra neradi na win xp? zato što nema mogućnosti dx 10 zašto kod tebe na win 7 neradi igra? zato što grafa nema mogućnost dx 10 znaći do grafe je odi do frenda koji ima dx 10 grafu posudi pikni kod sebe i pokreni igru i raditi će ti 100%

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
17 godina
Šef kaže...
Hyperion kaže...
pedjat89 kaže...

EDIT : hahaha pa problem je very very simple. Imaš DX9 grafičku, kupuj novu ili ništa od igranja.

Imas DX10 graficku........

- Psiho246
17 godina
Šef kaže...

i jedan za pedjat89

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 17:04 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Hyperion moral sam i ja jedan! Smijeh

double facepalm double facepalm
The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Šef kaže...
Hyperion kaže...
pedjat89 kaže...

Imas DX10 graficku........

Sramim se

Hyperion kaže...
Šef kaže...

LOL, da, imam DX10... Evo, da mogu, sam bih sebi stisnuo TD.  Sramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim se

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Šef kaže...

LOL, da, imam DX10... Evo, da mogu, sam bih sebi stisnuo TD. Sramim seSramim seSramim seSramim seSramim seSramim se

Ko prizna, pola mu se oprosti. Belji se

- Psiho246
15 godina
neaktivan

Nista pod hitno nova grafa ide :))) hehe

Trky
16 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

odlična recenzija, smrt onima koji su ju popljuvali lol

15 godina
neaktivan
Just Cause 2

ova igrica vise zahtjeva grafu nego procesor jelda? proc imam amd athlon 5000+ 2.6 oced to 2.9 a grafa me hebe ati radeon 3600,sad kupujem gtx 260 oce li mi onda moci na medium bar vrtit?*

0 0 hvala 0
16 godina
bokito200 kaže...

ova igrica vise zahtjeva grafu nego procesor jelda? proc imam amd athlon 5000+ 2.6 oced to 2.9 a grafa me hebe ati radeon 3600,sad kupujem gtx 260 oce li mi onda moci na medium bar vrtit?*

nebi ti stetilo bome ni da si uzmes neki bolji proc,neki athlon 2 x2 ili x3

16 godina
protjeran
bokito200 kaže...

Neznam al meni vrti igru a imam ATI Radeon HD3650.

15 godina
protjeran
Just Cause 2

Pogleš moju grafulju na lowari sa 40 FPSa... Sad stiže nova oprema pa se mogu pridružit Ultra High klubu Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Kaj ako te ultra high club neće primit? Belji se 

Probajte igrat bez HUD-a ... prezakon je ... da se bar može maknut crosshair... 

The cake is a lie... //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Crosshair možeš maknuti pomoću ovoga:BOLOPatchFull

15 godina
protjeran
Just Cause 2

Kako da unistim ove SAM sites?

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

Explozivom, helikopterom, avionom, granatama...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Looka kaže...

Explozivom, helikopterom, avionom, granatama...

da, hvala ti puno, još kad bi ja znao di se to nalazi i sa kojim klikom se baca exploziv

16 godina
neaktivan
Just Cause 2

To sve možeš kupit u black marketu...sa desnim klikom bacaš granate/exploziv (kad baciš ekxploziv odmakni se i onda drži desni klik da eksplodira to) sa G mjenjaš između granata i eksploziva...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 11:01 (Looka).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi zaostali ili nikog neznaš. 2GB je sasvim ok za casual gaming.

Win7 nestane na CD.

Čemu  td na ovaj post?Istina da je 2 gb dosta za igranje,ja igram just cause 2 na very high i prosjek je 35 fps....

A win 7 ne stane na CD(700 MB)Cool

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
protjeran
Just Cause 2

Našo sam C4 i roknio na to... Sad sam na casinu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Cause 2

Skinuo sam igru jucer ali ima jedan problem, kako spremit igru ???Svaki put kad ocu freeroaming moram pocet iz pocetka!Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tomi32363 kaže...

Skinuo sam igru jucer ali ima jedan problem, kako spremit igru ???Svaki put kad ocu freeroaming moram pocet iz pocetka!Mršti se

Evo ovako esc stisneš i imaš save game no dok nedođeš do nekih 15% i fino do tada če te vračat na jedno te isto mjesto kada otključaš neke ostale kuče onda češ i u njima sejvat bolje prelazi malo kombiniraj zeza pa pokoja misija...

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
15 godina
protjeran
Just Cause 2

daj skontajte bug na slici.. ja crko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Just Cause 2

odo ja sedmicu instaliravat

bog mi pomogao

btw ak si komp pokvarim zahvalite to @lucky lukeu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

odo ja sedmicu instaliravat

bog mi pomogao

btw ak si komp pokvarim zahvalite to @lucky lukeu :)

drzim ti fige.. napisi si na papiric koliko MBytesa ti treba za koju particiju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice