Just Cause 2 postavke

poruka: 5
|
čitano: 942
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Just Cause 2 postavke

zanima me kako da postavim postavke da mi igra cim bolje izgleda i da imam cim vise frejmova

i sto znace ove postavke koje su opcije on/off i anti stropic?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 19:08 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Just Cause 2 postavke
xnight_hunterx kaže...

zanima me kako da postavim postavke da mi igra cim bolje izgleda i da imam cim vise frejmova

Antialiasing ti zaglađuje rubove objekata tako da nisu špičasti več glatki, ali guta dosta resursa.
Antistropic ti poboljšava kvalitetu tekstura, a soft particles stvara glatki rub na sjecištu čestica i objekata.
SSAO daje realističniju sjenu kad osvjetljenje prolazi kroz krošnje drveta ili slične prepreke. Point Light omogučava da neki izvori svjetla daju dinamičnije osvjetljenje na objekte.
Vsync u ovoj igri je nepotreban jer nije dobro napravljen i guta performanse makar ne bi smio.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...
xnight_hunterx kaže...

Antialiasing ti zaglađuje rubove objekata tako da nisu špičasti več glatki, ali guta dosta resursa.
Antistropic ti poboljšava kvalitetu tekstura, a soft particles stvara glatki rub na sjecištu čestica i objekata.
SSAO daje realističniju sjenu kad osvjetljenje prolazi kroz krošnje drveta ili slične prepreke. Point Light omogučava da neki izvori svjetla daju dinamičnije osvjetljenje na objekte.
Vsync u ovoj igri je nepotreban jer nije dobro napravljen i guta performanse makar ne bi smio.

vsync cu onda izgasit jer je nepotreban to mi samo stopa frejmove ali neznam sto da stavim on da na kraju ne zavrsim sa 20fps-ova

EDIT:jel moguce lockat frejmove?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.9.2010 19:15 (xnight_hunterx).
17 godina

Imašovdje tutorijal, napravi šta piše i dodaj ovu liniju :

/frameratecap= 60  ili neki drugi broj, ovisno koji lock hoces

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Imašovdje tutorijal, napravi šta piše i dodaj ovu liniju :

/frameratecap= 60  ili neki drugi broj, ovisno koji lock hoces

a gdje da to napisem nemam igru na steam-u

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice