krenuo sam u izradu cod4 servera ali sam na 1. koraku zastao.
koristio sam ovaj tutorijal:http://www.forum.hr/showthread.php?t=351992
jel bi mi netko mogao pomoći? hvala.
ja znam napraviti server.ali u tom serveru mozete igrati ti i tvoji susjedi.
Ukratko: isto vrijedi kao i za izradu cod2 servera!
1. Treba ti igra instalirana i treba ti server.cfg ( server config file )
2. Napravis shortcut mp.exe fajla ( nebitno gdje ces ga smjestiti)
3. U properties shortcut-a pises
C:\Games\CoD2\CoD2MP_s.exe +set fs_game dlpam +set net_ip xxx.xxx.xxx.xxx +set net_port 28960 +set dedicated 2 +exec server.cfg +map_rotate
Iz ovog se vidi da mi u root folderu postoji folder dlpam u kojem se nalazi mod koji se starta na serveru. U njega isto staviti server.cfg fajl.
4. Pokrenes shortcut i to je to :)
koji ruter imaš???
koji ruter imaš???
neznam baš o tome puno pa vidi jel ovaj, ako nije reci gdje da vidim:
motorola SBV5120E.
aahahhaha ma LOL, gle ne moras ni forwardirat portove na ruteru, samo stavi kvačicu u firewallu u exceptionsima na iw3mp.exe... i to ti je to
aahahhaha ma LOL, gle ne moras ni forwardirat portove na ruteru, samo stavi kvačicu u firewallu u exceptionsima na iw3mp.exe... i to ti je to
imam kaspersky, stavio sam ga to u trusted. jel tako treba?
a valjda moze i tako..
a valjda moze i tako..
napravio sam tone toga u vezi servera a na kraju samo dugo čeka i poruka: server disconnected.
ev me opet na ovoj priči, dakle hoću pokrenut svoj cod4 server. sada mi treba pomoć oko forwardiranja portova, kada trebam izabrat ruter na stranici portforward.com gledam pod motorolu, al tamo mog nema.(gore sam ga naveo) i onda mi je rođak rekao da trebam upisat neki IP u browser i tamo će se otvorit neki panel i tu se namješta.
ev me opet na ovoj priči, dakle hoću pokrenut svoj cod4 server. sada mi treba pomoć oko forwardiranja portova, kada trebam izabrat ruter na stranici portforward.com gledam pod motorolu, al tamo mog nema.(gore sam ga naveo) i onda mi je rođak rekao da trebam upisat neki IP u browser i tamo će se otvorit neki panel i tu se namješta.
imaš masu IP adresa (različiti routeri reagiraju na različite adrese), ali je najćešća:
192.168.1.1
imaš masu IP adresa (različiti routeri reagiraju na različite adrese), ali je najćešća:
192.168.1.1
ne radi ta...probao sam nekoliko koje sam nalazio al uvijek bude problem loading page.
ne radi ta...probao sam nekoliko koje sam nalazio al uvijek bude problem loading page.
Probaj ove
192.168.100.1
192.168.62.1
isti problem, ja imam THOMSON ST780 pa me zanima kako forwardati port za cod4 (skužio sam di ali je komplicirano).
Ako mi netko može pomoć, hvala!
Probaj ove
192.168.100.1
192.168.62.1
prva radi, kaj da upišem, isprobavao sam admin admin, admin 0000.
Probaj ove
192.168.100.1
192.168.62.1
Username ti je najvjerovatnije admin ili user, a pasword 0000
Probaj ove
192.168.100.1
192.168.62.1
Username ti je najvjerovatnije admin ili user, a pasword 0000
našao sam, admin:motorola.
sada ako znaš jel bi mogo pomoć kak da napravim to kaj treba za server(dakle u tom panelu u kojeg sam ušo)?
Imam sličan problem. Pokušavam napravit cod server za moj clan za zafrkanciju(promod war server je kupljen). I kada upišem svoj ip i dobijem ono da napišem username i password nikako ne mogu pogotit. Imam ruter od b-neta scientific atlanta wabstar(neznam koji broj). Koje su još mogučnosti za taj username i password?
Imam sličan problem. Pokušavam napravit cod server za moj clan za zafrkanciju(promod war server je kupljen). I kada upišem svoj ip i dobijem ono da napišem username i password nikako ne mogu pogotit. Imam ruter od b-neta scientific atlanta wabstar(neznam koji broj). Koje su još mogučnosti za taj username i password?
Pa nazovi tehničku službu i pitaj koje su defaultne postavke, odnosno koji je default username i password. Tako bi ti najbrže bilo
evo vam tutorial za speedtouch
ja imam server za 6 igraca inace previse laga ovako svima oko 50-60 ping
uopce nije komplicirano jedino kao neznate port mozete odustat jer bez toga nista osim
ako vam se da zezat sa hamachijem al onda samo ljudi na vasoj mrezi mogu se jojnat
evo što mi je u meniu:
status,signal,interface,addresses,configuration,logs,help
sve sam provjerio i nema ništa za forwarding.
ima ko ideju? kolko vidim u meniu nema za p.f. al možda postoji drugo riješenje?
EDIT: skužio sam problem, napravio sam server i 2 sata igrao sa par frendova, sve super radi...
kaiserus prosvijetli nas
Ajd ako meni neko moze pomoc napravit server za cod 4, i to molim postupak po postupak, ja imam ruter SIEMENS Gigaset sx763 , ako je to bitno...
e jel moz pomoc st trebam staviti u ono di id d itd za cod 4 server....di sam god gledo niko nema u c svi f ili d
e molimte moze pomoc kako da stavim promod na server ..znam da treba nesti insalirt al nez sta skino ga jesam i nez sta dalje...plis pomoc