ja ovo na 50 .... vracamo onda na staro znaci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ovo na 50 .... vracamo onda na staro znaci
Da idemo opet svi na 145, a 202 je rezerva u slucaju ako je previse banditosa na 145?
moze i tako,nek svatko navrati tu na forum,pa vidi ako je ekipa napisala sta za promjenu servera (zbog chitera, full il slicno)
Dal ima neka ekipa pa da zaigramo malo preko vikenda?
Ja sam na 145, i poprilicno sam novi igrac... ako ko hoce da razbacimo zajedno neka me doda na skype: loT4r_car
napokon našao sniper :)
napokon našao sniper :)
Javi kad crknes da ti se smijem xD
pazi da ti ne namigne kroz snajper :p
Danas kako je zapoceo dan, prvo sve one stvari pa hakeri, pa ko zna sta.. na kraju je dobro i zavrsilo, dobar ulov :D
zašto nisi povečao brightness da vidiš nešto u tom mraku :D
Svi u Frosty Pines, stvari dosad najvise
smrt i pol... sve uglavnom nes steka i idem smanjiti detalje u igri, stoim ispred kuceoko mene nema nikon,provjerim ok, idem smanjit vratim se nazad bum mrtav.....zombi me popapal....i sad cekaj 1h a igrao sta ni 3 min heh..... ali ne znam sta steka do sad nikad nis nije stekalo -.-
i sad kad opet bum igral trazi neko oruzje....bu veselo
smrt i pol... sve uglavnom nes steka i idem smanjiti detalje u igri, stoim ispred kuceoko mene nema nikon,provjerim ok, idem smanjit vratim se nazad bum mrtav.....zombi me popapal....i sad cekaj 1h a igrao sta ni 3 min heh..... ali ne znam sta steka do sad nikad nis nije stekalo -.-
ja sam se neki dan logout-o dok sam bio u nekoj crkvi, lezao sam dolje iza ormara nekog. I sutradan se joinam, naravno stvori me na istom mjestu, i dok se igra loadala ja odem do kuhinje po pivo i kako se vratim vidim zombi me pojeo...katastrofa
danas je stvarno bio kaos. i smijeha, i umiranja, i loota... ukratko, našao svoj drugi sniper, točnije ubili borna i ja lika na brdu iznad echoa, no isto tako su nas ubili za par minuta. no, nekoliko sati poslije, na putu prema SZ sa M16 u kojem je bilo 6 metaka i B92 sa cca 10 metaka skidam dvojicu od kojih jedan dropa Blaser R93.
pošto već imam snipe, za Blasera sam od kolege moderatora dobio:
8XMTV forest
4XAK74M
3XM4 Semi
3XM4
1XM16
5XRed dot SP
5XStanag CMAG
neloše.
EDIT: Klan napokon online. Svi koji žele invite (a inače su aktivni), ili na TS-u neka zatraže invite sa char imenima, ili putem PM-a. pošto je to po igraču 5 charactera/slotova, a besplatno je samo prvih 20, molim da svatko donira u klan neku siću (100-200 GC-a), čisto kako bi mogli financirati sve te slotove. Za početak sam ja svojim GC-ovima uzeo 20 dodatnih slotova.
Meni je nekako najlakše ići okolo kad nemam ništa bitno na sebi jer onda nemam straha da ću izgubit neku pušku ili dobru opremu ;)
svi smo dobili 300 GC-ova za onih par dana što su server štekali. :)
ma nisam ni ja nis imao vrijedno osim batine sok dva, neki cips i zavoja par.... jos mi stoji puska u inv, veca torba i to je to....to cuvam jer znam da bum i to brzo zgubil....a opet treba ti stalno...
kolko cekam te priv serv,gdje ces moci igrat kak spada,surviv.... ne znam kolko ce to isto bit bez tog pvp-a ali svjedeno ga ne volim ( skupis uzivas u igri i bum)....nadam se da ce uvest dosta stvari zbog kojih cemo moc ljepo u miru i bez pvp-a igrat.... ne znam se spominjalo ali mislim da sam vidio kao i qs za radit ?
Hebate privatni serveri, koda igras SP igru ispada onda.
a po cemu je SP ? zato jer me drugi igrac nemre ubit ? pa i ovak igras sa ljudima, ekipom kojom zelis, zajedno idete istrazujete a dok nema solo.....sve isto sam nemas straha da popijes metak u leda/ili eventaulano nekog da te hacka (ako jedino ne srede to kak spada)....
sad nekom to dobro, drugom ne.. uvjek se moze napraviti lov na drugi server ^^
btw jos nisi upio prodat ?
Ima li tko guest pass možda?
Užasno me zanima ova igra i pljunuo bih 15 dolara za nju, ali nisam siguran da li ju uopće mogu igrati na svome laptopu (već sam pljunuo 20 € za Armu zbog Day Za koji na kraju nisam mogao igrati).
Hvala unaprijed
evo uzeo i ja igru :D mislavgray server eu 145 :)
evo uzeo i ja igru :D mislavgray server eu 145 :)
OO pa i kolega nam se pridruzio, poz
samo da se smanja broj usranih douchebag-a koji te upucaju bez razloga....
Sva sreca pa sam nekog mozda usrecio s flashlightom i vrecicom chipsa :D
ma meni se ova igra uopče više neda igrat...sve puno hackera :S sam uzmu sniper i cekaju u clearviewu
ma meni se ova igra uopče više neda igrat...sve puno hackera :S sam uzmu sniper i cekaju u clearviewu
Krajnje je vrijeme da skuzis di se smijes sam kretat, a di se ne smijes.... zbog cega se gurate tamo di znate da ce vas neko napunit olovom?
skuzio sam ja gdje se smijem kretat ...al opet igra je puna hackera