ja sam ih srećom dosada možda 2 sreo, ali mogu misliti kakvo je to sranje. baš me zanima kakav će biti taj "novi" AC sistem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hoce neko skupa igrat?
za cca. 40 minuta goco i ja igramo, pa tko hoće neka dođe na TS
Danas sam 5 bandita ubio, danas i jucer je sreca bila na mojoj strani
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/13x86n/exmoderator_reveals_shocking_warz_info/
zanimljivo za pročitati...a kolko ima istine u tome, neznam
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/13x86n/exmoderator_reveals_shocking_warz_info/
zanimljivo za pročitati...a kolko ima istine u tome, neznam
Već je bilo.
To piše bivši mod iz osvete. Samo zato jer su mu oduzeli moderatorska prava pošto je nešto zaribao i srušio cijeli forum.
Nov sam na forumu pa da pozdravim sviju koji igraj war z
Danas sam kupio ovu igricu i svidjela mi se,medjutim nedostatak naoruzanja ili bilo cega za odbranu me "smorilo" u startu.
Da li ima neki online igraca kojima u ekipi treba jos jedan igrac ?
:)
Jel vam bio wipe? Jer ja još uvijek imam M16 i neke stvari. Hoće li biti uopće? Jer ako ne, izgubio sam previše naoružanja uzalud
nije bio, bit ce kasnije
Serveri su ponovno online!
eto, neka bude i ovdje, čisto radi onih pitanja oko devina.
http://forums.thewarz.com/showthread.php?71253-Regarding-Devin-our-ex-moderator
Bok novi sam tu,ima li ko da igramo zajedno tu igru ? dosadilo mi sam igrati
Bok novi sam tu,ima li ko da igramo zajedno tu igru ? dosadilo mi sam igrati
Pogledaj si privatne poruke :)
moze opet inv ako ima mjesta, i na kojem sad serveru igrate ?
Smanjili su broj servera???
na kojem bute bili onda? ja igrao na 50 bas jucer.
na kojem bute bili onda? ja igrao na 50 bas jucer.
Igrat cemo na;
0 | 25 |
---|---|
7 | 50 |
0 | 75 |
4 | 100 |
0 | 125 |
ey bok,pitanje čiji je onaj klan -croats on server- i kako da udjem u taj klan ako je moguće
Dali se isplati kupiti War Z i kako vam se cini daj malo opisite? Hvala
bok meni se igrica jako sviđa i isplati se je kupiti svakako,to je moje misljenje.heh,meni je super bar se malo ohladim od battelfielda
Dali se isplati kupiti War Z i kako vam se cini daj malo opisite? Hvala
Ako uzivas kretati se u noci po sumi s cekicom u ruci i svakih 10 metara osvrtati se okolo sebe s namjerom da ostanes ziv i jos k tome srce ti je tamo malo nize nego inace, onda
preporucam u svakom slucaju.
Ja bi ti ipak preporučio da uzmes Arma2/DayZ za iste pare, daleko je kopmleksnija igra (mod) pa je vise nego duplo zanimljivje za igrati ;)
Ja bi ti ipak preporučio da uzmes Arma2/DayZ za iste pare, daleko je kopmleksnija igra (mod) pa je vise nego duplo zanimljivje za igrati ;)
a nije DayZ skuplji i sa puno vise bugova i mod a War Z je bas samostalna igra i 15 $ dođe sada ?
WarZ nije nista samostalan nego fino ukomponirani mod na WarInc tako da ne lupetaj. Uzimaj DayZ i dobijes dvije igre za jednu.
WarZ nije nista samostalan nego fino ukomponirani mod na WarInc tako da ne lupetaj. Uzimaj DayZ i dobijes dvije igre za jednu.
ja sam samo pital i nemoras odma biti bezobrazan jer znam ni za War Z niti za DayZ kakve su igre zato sam tu pital
ja sam samo pital i nemoras odma biti bezobrazan jer znam ni za War Z niti za DayZ kakve su igre zato sam tu pital
a za DayZ mi je potrebno arma 2 combined operations i to dođe 24,99 eura a War Z je 15 dolara razlike ima
a za DayZ mi je potrebno arma 2 combined operations i to dođe 24,99 eura a War Z je 15 dolara razlike ima
Moj ti savjet da ako voliš ovakav tip igre kupiš obje :) No realno gledajući nikako nemoj sad kupovati armu zbog dayz, zato što već možda ovaj mjesec dolazi stand alone verzija dayz na steam, tako da ako sad kupiš i želiš stand alone verziju opet ćeš morati platiti. Navodno će isto biti tako negdje oko 15-20 dolara što nije previše.
Ako imaš novca kupi warz sad, te ako vidiš da ti se stvarno sviđa ovakav tip igara sačekaj da izade dayz full verzija. Osobno igram warz i imam dayz mod , ali čim izađe full verzija također kupujem.
uopće mi se ne da ulaziti u prepirke DayZ vs. WarZ (SimeKZ nadam se da si više uspio prodati igru, jer si postao naporan sa ovim rageanjem zbog tih 20$. da imam viška love, ja bi kupio od tebe igru, samo da te ne moram više slušat [na ovoj temi] :D). ja ću možda i uzet DayZ, ali samo pod uvjetom kad izađe standalone, da probam.
ne vidim smisao davanja 20€ ili koliko već za igru, koja će doslovce nestati za mjesec ili dva dana. s druge strane imaš WarZ, koji unatoč svom rageu, plakanju itd. i dalje ima popriličan broj igrača, sa dobrim potencijalom, i dosta zabave.
ako želiš neku instant zabavu, sa dobrim potencijalom i solidnim prostorom za napredak uzmi WarZ. inače čekaj DayZ standalone.
edit: plus, ako nisi spreman prihvatiti da igraš igru koja je daleko od dovršene, koja ima hrpu nedostataka, koja se pokušava boriti sa hackerima (uskoro bi trebao izaći novi AC sistem), nemoj niti kupovati.
aj kad skupis pa zovi,ne znam na koji nacin to funkcionira, ali treba li kakv pomoc ? i onda na 50 nastavljamo? kolko vidim vodi za nes sitno