Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The War Z

slažem se, iako nisam siguran planiraju li oni samo jedan ili više wipeova. nema mi smisla samo jedan. sada neka riješe dupliciranje itema, glitcheve sa roofovima i sl., pa neka rade wipe. isto tako, ne bi stvarno bilo loše i ovo što kažeš, kada unaprijede AC sistem, onda neka opet rade wipe.

0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

da sad ne guglam ako netko zna, jer oni imaju iskusta u drugim igricama ili im je ovo prva ,ili prva veca ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

mislim da je War Inc. dijelom njihov, zbog kojeg ih najviše i prozivaju jer je navodno šrot igra.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: The War Z
Zvonzi kaže...

mislim da je War Inc. dijelom njihov, zbog kojeg ih najviše i prozivaju jer je navodno šrot igra.

Bila je dobra jos u pocetku, sve dok nije postala p2w

16 godina
The War Z

Igra je ok, mi ju kvarimo svojim načinom igranja.

Jučer su nas neki likovi kemperi koknuli 3 a Kuky je osto skempan (usran).

Nisu se ni trudili pogledat loot. Znam da ide wipe ali takav način igranja mi je jadan i to je ono što igru kvari.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

Koliko ja znam nije dijelom, već je njihov. A WarZ je praktički mod/ekspanzija za War Inc. Zato je i naslijedio sve probleme koje u War Inc. nikad nisu popravili. I zbog čega su im ljudi puno prigovarali.

A morao bi biti malouman da vjeruješ u one njihove izjave da je WarZ već dvije godine u razvoju (sad već i više). Kad i malo djete vidi da su nakon uspjeha DayZa brže bolje iskopirali koncept u War Inc. engine. Zato ni ne ću kupiti igru. Ne vjerujem ljudima koji moraju (loše) lagati da bi prodali svoju igru.

Još kad se sjetim da su frajeri doslovno napravili copy/paste LoL-ove EULA-e. I zaboravili maknuti linkove na LoL. {#} Dok Hall više ne želi davati informacije o novim dodacima za DayZ jer navodno ovi to odmah iskopiraju u WarZ. LOL

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:22 (ZC_Someone).
14 godina
The War Z

rekoh već jednom, moguće da je sve to istina (a pritom ne mislim samo na činjenice, nego i razno-razne teorije zavjere ekipe koja pljuje po igri). igra je puna problema, bugova i loše odrađenih stvari, ali i dalje stojim pri svome da mi se za tih 20$ isplatila. odnosno zabavila me. ako DayZ bude bolji, s obzirom da su isto obećali promotivne cijene na početku, neće biti niti najmanji problem prebacit se na njega.

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
The War Z

Slazem se s Zvonzijom, ja sam je kupio na akciji za 15$ i igra pruza sate i sate zabave.

Cinjenica je da na njoj ima jos puno posla i ako ce ekipa slusat community igrat cu je i dalje.

E sad ako i jesu kopirali DayZ to po meni nije lose ako ce  igru uciniti zabavnijom od DayZ-a, a primjer

kopiranja i na kraju napravljena igra bolja (zabavnija) od originala je LoL.

To je moje osobno misljenje.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Nema sanse da su oni to radili u zadnje dvije godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
...

Ma neka je kopirao tko koga god hoće. Ali ono što mi se u tome nikako ne sviđa je da su likovi praktički na kraju htjeli reći da su oni prvi došli na tu ideju. A domenu warz.com su registrirali tek par tjedana nakon izlaska DayZa. Makar su na igri radili već dvije godine. Ma mislim... nismo u jaslicama.

14 godina
The War Z

oni su toliko gafova napravili (najnoviji sa klanovima, npr.) da više nema smisla niti raspravljati o tome. pomirio sam se s time da sam igru kupio, igra mi je trenutno zabavna, i sve što mogu je nadati se da će na kraju krajeva nešto od nje biti. ako ne, hvala lijepa i doviđenja. bilo je lijepo dok je trajalo. :D

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Bugzapper kaže...
...

Ma neka je kopirao tko koga god hoće. Ali ono što mi se u tome nikako ne sviđa je da su likovi praktički na kraju htjeli reći da su oni prvi došli na tu ideju. A domenu warz.com su registrirali tek par tjedana nakon izlaska DayZa. Makar su na igri radili već dvije godine. Ma mislim... nismo u jaslicama.

OK kolega, ali sto tebi kao igracu mijenja na dozivljaju igranja WarZ-a (nadam se da imas igru) cinjenica da su htjeli se pohvalit necime sto ipak mozda nije istina?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
15 godina
Bugzapper kaže...

Slazem se s Zvonzijom, ja sam je kupio na akciji za 15$ i igra pruza sate i sate zabave.

Cinjenica je da na njoj ima jos puno posla i ako ce ekipa slusat community igrat cu je i dalje.

E sad ako i jesu kopirali DayZ to po meni nije lose ako ce  igru uciniti zabavnijom od DayZ-a, a primjer

Nemojte pričati nebuloze. Kao prvo jedva se može vidjeti u kojem će smjeru ići ova alpha war z, a day z nitko još nije vidio. Da ne govorimo o puno profesionalnijim ponašanjem Bohemie.

Tako da minimum još treba 3-6 mjeseci da bi se moglo napraviti neka kvalitetnija usporedba.

Što se tiče trenutnog stanja ne možeš uspoređivat alpha-beta igru sa jednim modom. Kada dayz dođe u sličnu fazu, onda će biti vremena za to. Nadam se da će obje biti odlične, a ja ću profitirat i uživat onda :)

14 godina
thechosenfreak kaže...
Bugzapper kaže...

Nemojte pričati nebuloze. Kao prvo jedva se može vidjeti u kojem će smjeru ići ova alpha war z, a day z nitko još nije vidio. Da ne govorimo o puno profesionalnijim ponašanjem Bohemie.

Tako da minimum još treba 3-6 mjeseci da bi se moglo napraviti neka kvalitetnija usporedba.

Što se tiče trenutnog stanja ne možeš uspoređivat alpha-beta igru sa jednim modom. Kada dayz dođe u sličnu fazu, onda će biti vremena za to. Nadam se da će obje biti odlične, a ja ću profitirat i uživat onda :)

nebuloze? tko uspoređuje WarZ/DayZ? oboje smo samo utvrdili da nam se, unatoč svim problemima, isplatilo dati tih 15-20$ za igru. :)

15 godina
Zvonzi kaže...
thechosenfreak kaže...
Bugzapper kaže...

nebuloze? tko uspoređuje WarZ/DayZ? oboje smo samo utvrdili da nam se, unatoč svim problemima, isplatilo dati tih 15-20$ za igru. :)

Pa rekao bih svi fanovi jedne igre. :) To se odnosilo na ovaj dio.

14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

A morao bi biti malouman da vjeruješ u one njihove izjave da je WarZ već dvije godine u razvoju (sad već i više). Kad i malo djete vidi da su nakon uspjeha DayZa brže bolje iskopirali koncept u War Inc. engine. Zato ni ne ću kupiti igru. Ne vjerujem ljudima koji moraju (loše) lagati da bi prodali svoju igru.

thechosenfreak kaže...

Pa rekao bih svi fanovi jedne igre. :) To se odnosilo na ovaj dio.

@thechosenfreak

1. nauci se citirat i po mogucnosti skrati iste

2. nauci se citat s razumijevanjem jer moj komentar di usporedujem Warz i DayZ je odgovor na ZC_Someone-ov komentar

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 19:19 (Bugzapper).
14 godina
The War Z

aha. makar opet ne vidim što je krivo rekao. mislim, ako su u stanju napraviti bolju igru od DayZ-a mi kao igrači apsolutno ništa ne gubimo :D

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Jel ovo Dayz il war z tema? jaooooooooooooooo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

OK kolega, ali sto tebi kao igracu mijenja na dozivljaju igranja WarZ-a (nadam se da imas igru) cinjenica da su htjeli se pohvalit necime sto ipak mozda nije istina?

Da znaš čitati s razumijevanjem možda bi vidio da je to jedan od razloga zašto ju ne želim kupiti. ;)

lol

I osim toga kakve to ima veze s ovim kad ja nisam ni u jednom trenutku rekao nešto loše o igri. Samo o ponašanju ljudi iza nje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 19:25 (ZC_Someone).
13 godina
thechosenfreak kaže...
Bugzapper kaže...

A sta je WarZ nego jedna veliki mod za WarINC. Pa samo pogledaj kad stisnes pauzu pa ti gore pise misions i ostale stvari. Oni su nama sve to lijepo upakirali i prodali.

14 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Bugzapper kaže...

Da znaš čitati s razumijevanjem možda bi vidio da je to jedan od razloga zašto ju ne želim kupiti. ;)

lol

I osim toga kakve to ima veze s ovim kad ja nisam ni u jednom trenutku rekao nešto loše o igri. Samo o ponašanju ljudi iza nje.

Ipak je ovo zuto u pitanju...{#} sam sebe diskreditiras {#}

15 godina
The War Z

Ima li netko informaciju koliko ima ljudi u njihovom timu koji rade na izradi igre? Ne mislim na ove za pr,community i takve slične.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

Zašto bichate stalno, jeste se zabavili za tih 20$ koje ste dali? U čemu je onda problem da li je to kopija ovog ili onog moda, koliko je u izradi i kakvi papci stoje iza te igre, tak mi svejedno, ja želim da se mojih 20$ pretvori u xx sati zabave.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
smiglcro kaže...

Zašto bichate stalno, jeste se zabavili za tih 20$ koje ste dali? U čemu je onda problem da li je to kopija ovog ili onog moda, koliko je u izradi i kakvi papci stoje iza te igre, tak mi svejedno, ja želim da se mojih 20$ pretvori u xx sati zabave.

točno to. jebiga, nekome nije zabavna i razumijem ih. igra zaslužuje kritiku definitivno, igra ima tonu nedostataka ali meni je zabavna za tu lovu.

17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Ipak je ovo zuto u pitanju...{#} sam sebe diskreditiras {#}

Također

Bugzapper kaže...
2. nauci se citat s razumijevanjem... 

Pa nađi koji se to moj komentar odnosi na samu igru i traži njezino igranje. {#}

Pozdrav adminu kojemu smeta istina pa mora brisati postove. A ako misli da je ovo offtopic preporučam mu da posjeti malo recimo BF3 temu i izbriše kojih 300-400 stranica ;)

14 godina
protjeran
Zvonzi kaže...

Zvonzi kada dolazi wipe?

14 godina
The War Z

nemam pojma :)

0 0 hvala 0
15 godina
Bugzapper kaže...
Zvonzi kaže...

Zvonzi kada dolazi wipe?

Krajem tjedna, vjerovatno za vikend.

17 godina
The War Z

taman kad bi ljudi igrali kak spada :P

fino bi bilo da u pon sjedne wipe, ono malo poistovjeti sa odmorom/poslom ^^ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Ovu igru će uništiti cheateri ako ih se u skoroj budučnosti ne riješe.

Nije mi žao kad me netko ubije ovako ili kad nas sve neka ekipica pobije, ali kad 2 sata hodamo, maksimalo smo pažljivi i onda nas cheater ubije sve u roku 2 sekunde sve one shoot. Što je najgore ponekad ni ne žele pokupiti loot, ubije te i odmah se odspoji tek tolko da te isprovocira.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice