Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The War Z

di i kak se more prijavit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Kako promijeniti WarZ e.mail ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Svi koji zele doci u clan neka posalju  nick svog jednog char. u pp sa kojim zele bit u klanu, a ja cu mu poslat invite.

Jos jedna stvar koja je skroz bezveze, klanovi su ograniceni na 14slotova, a ako zelite vise slotova onda morate platiti GC-ima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 17:44 (Casper127).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The War Z
Casper127 kaže...

Svi koji zele doci u clan neka posalju  nick svog jednog char. sa kojim zele bit u klanu.

Jos jedna stvar koja je skroz bezveze, klanovi su ograniceni na 14slotova, a ako zelite vise slotova onda morate platiti GC-ima.

zbilja nema smisla plaćati RL parama za takve stvari. ne znam na koji način oni misle zadržat ljude (ne računajući slijepe, maloumne budale) ako idu sami protiv sebe i svega što su najavljivali...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
The War Z

Casper, imaš PM :)

P.S. pošto će svi paketi dobiti nešto GC-a nakon wipe, s time se može financirati osnivanje klana/otvaranje novih slotova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 18:02 (Zvonzi).

1 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Isto tako nema nikave razlike bio u klanu ili ne.... znaci tag, boja nicka i slično.... niti itko zna da si u nekom klanu tako da je to cisto bacanje novaca!

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
The War Z

A sta poslije ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kako ne? pa ingame vidiš clan membere i postoji clan chat, zar ne? da se razumijemo, ne opravdavam ih, niti ću dati RL lovu za to, iskoristit ću eventualno onaj GC koji dobijem kao kupac Survivor paketa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 18:28 (Zvonzi).
14 godina
The War Z

Na warz forumu svi su se pobunili zbog placanja klanova. Mozda ce to i promjeniti hmmm..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ma još bi popušio to s plaćanjem klanova, odnosno da se mora platiti osnivanje klana, pogotovo jer ćemo svi dobiti tih pišljivih par sto GC-ova. ali me jebu ti slotovi. po difoltu dobiješ 15 slotova, to su tri člana. :\

znači, svatko drugi tko želi u klan mora donirati GC kako bi se mogao otvoriti slot.

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

napokon jedna relativno pametna odluka u brdu glupavih u zadnjih 24h - http://forums.thewarz.com/showthread.php?68079-FREE-CLANS-are-coming-!

0 0 hvala 2
16 godina

taman si me preduhitrio {#}{#}

14 godina
The War Z

Kako glupe odluke donose, pa to je nevjerovatno. Dobro da nam ne naplacuju kolko koraka napravimo u warzu da tolko moramo platit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

meni kad se prebacim na community opako steka....jos nekom mozda ?

edit: ma cjelu igru uspori nakraju  o.O

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 21:33 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cropunk kaže...

meni kad se prebacim na community opako steka....jos nekom mozda ?

edit: ma cjelu igru uspori nakraju  o.O

I meni i kolegi. Mislim da je svima tako.

14 godina
The War Z

svima je tako :)

1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

jel ima sta u "Hidden forest"? Bauljam tamo ali nista ne vidim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

Danas smo skupili:

M107

AA-12 x 3

AKM x 2

M16 x 4

M4

SIG SAUER 556 x 2

MP5/10

SAIGA

MOSSBERG

Desetke pištolja

{#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
The War Z

opet je patchana igra, sada community tab napokon radi kako treba.

@Šef - odličan loot ;)

1 0 hvala 0
16 godina
The War Z

To smo jučer na Echo's compoundu se sukobili s nekom ekipom koja se uvukla nutra.

Nego netko je spomenuo da je našao mjesto di se tamo skrivaju sniperi, možeš li na ovoj mapi otpilike pokazati ili opisati gdje je to mjesto?

Jer neki lik je tamo od nekud lagano pucketao po nama, imao je prigušivać pa nismo čuli od kud ali nas je ranjavao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The War Z

Oko koliko sati čete igrat danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
bornasepic kaže...

Oko koliko sati čete igrat danas?

Mi uvijek igramo od 22h pa do 00,1,2,3 ovisi kak koji dan {#}

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

To smo jučer na Echo's compoundu se sukobili s nekom ekipom koja se uvukla nutra.

Nego netko je spomenuo da je našao mjesto di se tamo skrivaju sniperi, možeš li na ovoj mapi otpilike pokazati ili opisati gdje je to mjesto?

Jer neki lik je tamo od nekud lagano pucketao po nama, imao je prigušivać pa nismo čuli od kud ali nas je ranjavao.

Odi u planine oko Norad Military Base, 100% ćeš naletit na snipere. Meni je frend jučer 2 puta se spawno u blizini i odmah ga skinuli, a treći put se spawno iza njih na nekom serveru, i 5 snipera puca koda imaju 1525235326 metaka pa pucaju bzv. konstanto.

Samo to će vam tako sadi  bit dok ne bude wipe, svi troše sve iz GIa

16 godina
The War Z

Sva sreća pa će se teže nalaziti sniperi poslje wipea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

pošto smo imali samo 15 slotova free u klanu, iako je nakon patcha to povećano na 20, napravio sam novi klan, istog imena, taga (stari smo disbandali), tako da ćete svi dobiti ponovni invite.

0 0 hvala 1
14 godina
The War Z

Ja cu vam opet poslat invite tokom danasnjeg dana.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The War Z

Kad je na kraju taj wipe, i hoce li na taj dan izac sta novo?

Life is Simulation
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lotar1919 kaže...

Kad je na kraju taj wipe, i hoce li na taj dan izac sta novo?

Wipe je sutra, a jos se nista nezna oce li doc nekakav patch

14 godina
The War Z

pitanje je hoće li biti sutra. pisali su po forumu da će biti do kraja tjedna, i to ako smatraju da će moći riješiti sve veće bugove/exploite, tako da se isti ne ponavljaju nakon wipea.

0 0 hvala 0
15 godina
Zvonzi kaže...

pitanje je hoće li biti sutra. pisali su po forumu da će biti do kraja tjedna, i to ako smatraju da će moći riješiti sve veće bugove/exploite, tako da se isti ne ponavljaju nakon wipea.

Po meni opet njihova velika pogreška. Pričali su da unapređuju alate protiv hakera te koji navodno izlazi u 12 mjesecu ako ga stignu dovršiti. Onda sada rade wipe koji nema smisla, ako budu ljudi i dalje imali najnovije verzije hakova i sličnih nebuloza. Dupliciranje itema sumnjam da će se rješiti samo kroz wipe.

Trebali su sačekati jedno vrjeme, srediti taj problem sa hakiranje te onda napraviti wipe. Čudne poteze vuku od samog početka.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice