Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: The War Z
nixxey kaže...

Igram War z već otprilike par tjedana, ako netko želi igrat samnom u grupi , neka me doda na skype {nixxey15}  ili na facebook "http://www.facebook.com/nikola.svetic.3"  

Molim vas ne šaljite poruke u private na forumu jer nisam aktivan.  

Dodi na TS 213.202.104.47:9991

14 godina
The War Z

chivo i ja se privremeno prebacili na EU200 jer neka dva lika nas satrala, a smrde do neba. neću optuživati ali čudni su :)

0 0 hvala 0
14 godina
Ma j*bene pi*ke. @Zvonzi jesi slobodan sutra oko 3?
16 godina
neaktivan
The War Z
Ubio me cheater u Clearview sad. Čulo se samo kao da me netko s čekićem udario, ali pao sam odjednom i lika nije bilo vidit u blizini.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

koji ultramegaepic fight smo sada Kicho i ja imali. krenuli mi nekakvom loot rutom od tunela (nakon što nas je casper napustio) do delta ranger stationa, na serveru od cca 20ak ljudi... i tako, nakon što smo cijelu rutu prošli, izlutali dva-tri komada oružja, dogovorimo se da odemo nazad do tunela i napravimo log off za večeras. nije nam bilo jasno kako na serveru s više od 20 igrača nikoga nismo sreli ali eto. i tako, lagano hodajući mrakom dođemo do tunela, točnije točno na ulaz. ja sam čak već ušao, te krenuo lootati onaj stol ispod šatora, kad odjednom čujem pucnjavu rafalnu i kichine jauke. u cijeloj toj zbrci ne kužim jel kicho mrtav ili živ ali vidim od kud se puca (a pucalo se odmah s lijeve strane ulaza u tunel gledajuću sa pravca airfielda). nakon kratke izmjene rafala, kicho biva ubijen, a ja mu taman skočio u pomoć. sljedeće čega se sjećam je bandit koji je krenuo provjeriti ima li još koga, te ga uspijevam ubiti. krenem lagano prema njegovom mrtvom tijelu kad se odjednom stvori, na gotovo istom mjestu, još jedan. nakon par metaka i drugi je mrtav.

sada već poprilično umoran od borbe, mislim si kako je to to, i ushićen trčim prema njihovim corpsima lootati ih bez srama. no čim je kicho zavikao da poberem i njegove stvari, popijem dva-tri metka, ali kombinacija MTV armora i antibioticsa me spašavaju. najgore od svega je što ležim, mrak je i ne vidim neprijatelja. pokušavam se pomaknuti - bam, još jedan metak. kad sam skužio gdje je, nakon što me pinnao i prestao pucati, bježim na vrh brda uz metke koji su me pratili u stopu. srećom, kreten koji je pucao po meni je pretpostavljao ili da bježim ili da idem kroz tunel i pošao je krenuti lutati kichino mrtvo tijelo koji mi to odmah javlja.

na samom vrhu iznad tunela, ispod sebe vidim toga čobana kako leži te ga sa par rafala ubijam. mislim si je li ovo napokon dovoljno? laganim korakom krećem u zasluženu berbu plodova ovoga fighta iiiii... IGRA MI SE CRASHA! lud kao struja, brzo se spajam ponovno na serveru, da bi kicho izustio "čuj, evo dvoje su pokraj moga tijela". ja u nevjerici i totalnom šoku. ništa, moram i njih riješiti. srećom, crashala se igra dok sam bio na poprilično dominantnoj poziciji te vidim tu dvojicu nesretnika dolje kako lootaju moga frenda Kichu. rekoh, nećete razbojnici. otvaram rafal, jedan bježi iza APC-a, drugi se sakrio iza stijene. nisam uspio u prvom rafalu, po mrklome mraku, niti jednoga ubiti.

i dalje ovoga iza APC-a imam na oku, ali drugi je nestao. krećem mjenjati poziciju kad eto njega meni na brdo. brzo praznim šanžer MP5 puškice u njega, i lik pada bez ispaljenog metka. sada je preostao samo još ovaj jadnikac iza APC-a. sav usplahiren, popeo se na uzivisinu kod ulaza u tunel, i nije bio preteška meta.

sve u svemu, rezultat ovog fighta je:

5xM4 semi

4xM16

1xCustom Guerilla armor

2xSTANAG 30 ammo

nažalost, ostalo je još sigurno 5-6 pušaka na podu za koje nisam imao mjesta.

btw, oprostite na dugačkome postu.

P.S. može sutra oko 3, casper, da. :)

8 0 hvala 1
13 godina
The War Z

Brate sta si se raspiso :D Sta ce tek biti borbe i cuda ako uz otvorenje cijele mape stave i par prijevoznih sredstva... to ce bit vrh onda. Ako ne, to ce biti veliki fail jer onoliku mapu prehodavat uz onakav prespori hod nikamo ne vodi. Dobro si ti to opiso.

Slicnop je bilo meni u DayZ.u, frend i ja preko TS.a i isto tako kad smo ubili prvog lika bila je neizmjerna sreca. INace bas sam poceo gledati Walking dead seriju pa sam jos vise nabrijan :D I tocno se vidi da su zombi i tamo sporedna stvar, ostalo je borba ljudi vs ljudi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svaka cast, onda se danas nademo kod tunela
17 godina
The War Z

hehe i ja uz walikng dead u tj dana pogledao sve od pocetka skoro :p

btw prica se da ce mozda biti pve i pvp strane igre....vi mislite na pvp  i dalje ?

da bit ce zanimljivo kad se otvori cjela mapa i kad se stave vozila.samo dal se sta prica o tih sat vremena respawn dal ce ostat il ce maknuti ?

mozda veceras i ja doletim,sam napisite koji server

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 10:11 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Pozdrav ljudi,pitanjce jedno, dali se isplati kupiti War Z sad ili bolje pricekati dok izađe jer se je nesto suskalo kako igra nebude gotova i tak nesto zato pitam one koji igraju ? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Eu 145 kao i uvijek. ako bude promjene, javimo.

što se tiče 1h respawna, neće biti 1h nego 24h. tako da će još više dolaziti do izražaja preživljavanje. vozila me previše ne interesiraju, prvo neka očiste igru od većih bugova i uvedu važnije fičrse. :)

i da, što se tiče igre, meni se isplatila jer ju već par tjedana igram gotovo svaki dan i svaki put se zabavim. a platio sam ju 20$. :)

1 0 hvala 0
14 godina
Bit ce samo pvp, a mozes rentat stronghold i stavit password i imas pve. Tko je pricao da igra nece bit gotova?
17 godina
The War Z

da ma znam da  sam negdje vidi pve isto opcije,znaci na taj nacin da da....

24 sata? je veselo...sta stvoris se neki taman potrci kraj tebe i bum i nemas sta igrat ( znam ima ih jos 5 ali opet...)  po meni glupo ako me ubiju da moram cekat cjeli dan da bi opet zaigrao ( to ako se desi da me brzo ubiju sve likove,jer u nekim stvarima tebas imat i srece, neg pameti).Sa vrmenom bu sigurno rjesili probleme, bug-ove i najvazniji chetere.....pa ce onda valjda bit onak kak spada....vidjet cemo sta nam buducnost nosi ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Zvonzi kaže...

svaka cast, al ja koliko god igra sto vise igru i sticao nekog iskustva to mi gore ide, ja nemogu naci fakin palicu ili cekic a da za sobom ne vucem 5 zombija ili cega sve ne....

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
The War Z

doleti na TS. bit će ti lakše :)

1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

jel oni imaju u planu napravit crosshair? ili cu i dalje  morat ljepit izolirku po ekrenu svaki put kad igram?

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
The War Z

STa ce ti ? Pa aimaj sa desnim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Mijenjam ovo shranje za nesto drugo, GW2 ili tako nesto. Pa daj covjece, spawnam se u safe zoni i frajer me okine nsiperom, hebeni chiteri i sve ostalo. Smece obicno, full opremljen se spawnam i bum heda shoot... Rade cu placat WoW 100 godina nego igrat ovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Mijenjam ovo shranje za nesto drugo, GW2 ili tako nesto. Pa daj covjece, spawnam se u safe zoni i frajer me okine nsiperom, hebeni chiteri i sve ostalo. Smece obicno, full opremljen se spawnam i bum heda shoot... Rade cu placat WoW 100 godina nego igrat ovo.

Nisam znao da te moze roknut dok si u safe zoni {#}

13 godina
The War Z

Pa nisam niti ja znao do sad... Eto sad znas :D I opet spawnam se drugi put, likovi me za 5min roknu... Sad udem u market idiot kempa unutra... ova igra je puna imbecila i campera... bez razlozno ubijanje, ajde da je napiso friendly pa ja sutim pa da me oplete. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Svinja kaže...

jel oni imaju u planu napravit crosshair? ili cu i dalje  morat ljepit izolirku po ekrenu svaki put kad igram?

sa C promjeni u FPS i aimaj sa desnim klikom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
The War Z

mogu,posto oni nisu u safe zoni, samo te nanisane i adio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

a jebiga, računaj još da wipe dolazi i da je igra postala potpuni PVP jer nikoga nije previše briga za gear kad će se sve brisati.

0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

kaj vi pricate???? Neki dan mene i kolegu neki lik naganjao od Camposa  do onog novog, dolje save zona, a nikako mu nismo mogli uzvratiti paljbu. Usli smo u save  zone i jednostvano stali. Lik je valjda potrosio 2 municije,a mi smo mu se u chatu smijali. Sad neznam je li vasa situacija bila nekak drugacija ali koliko znam ovi izvan save zone ti nemogu nista dok si ti unutar. Zbog toga i ima bandita koji cekaju na rubu da izades iz save zone da te ubiju.

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

A steta nisam uzeo SS. Ali frajer me roknuo sniperom iz vana... pisalo mi gore da sam u safe zoni... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Nemoguce. Kad dođeš u safe zonu nemoguće je ubiti igrača pa makar netko vani bio.

Valjda si ponovo izašao van na trenutak pa te onda smaknuo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

A hebemu, nebi pzdio onda toliko... Iz vana me sprasio, pisalo gore onaj global inventory i ostale gluposti... Nisam lud...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

mogu te ubiti tako,pisali su vec o tome,nebitno ako si ti u safe zone on ako je vani,snajper i bum....mozda ce to s vremenom promjeniti,ali da je moguce je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Danas smo mi lootali cijelu mapu i nismo bas nesto puno nasli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Blago onom ko me rokne :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The War Z

Momci koji su radili na nexus bf bc2 emulatoru napravili i warz emulator. Odlicno za one koje se dvoume da li ce kupiti warz ili ne. Kod mene je ispalo ovo drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice