Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 256.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The War Z

Veliki grad, onaj Boulder je ultra prazan. Lutas gradom a vise loota ima na autima nego u ducanima. Onaj grad u sredini je najbolji za loot.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ja se klonim gradova. muvam se po smallvilu, deltra rangeru stationu, eventualno clearviewu kada je server prazan. :)

kad dođem online javim se, pa se možemo teamupati :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

Pozdrav društvo, imam par pitanaj u vezi igrice. Igrica se kupuje na svojoj stranici ili postoji još koja stranica gdje je možda jeftinija? To se plati samo jednom i dalje se može normalno igrati? 
Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Platis jednom i igras. 

Mislim da nisam nigdje drugdje vidio osim na njihovoj stranici da je ima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ima i na cdkeyhunt.com. Masterpiece s ove teme kaže da su njegovi frendovi uspješno od tamo uzeli igru, iako sam ja imao relativno loše iskustvo s njima :)

1 0 hvala 0
17 godina
The War Z

ma uzmi origigi nije tolko velika razlika a opet si siguran.

i da slazem se veliki gradovi pushiona,izbjegavat,najoblje oni mali ili srednji ....i naravno skrivaj se stalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Kad ce bit cijela mapa ? Onda ce bit lakse lutat. Ovako se zna i cesto naic na igraca, pa ispadne divlji zapad ko prvi potegne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The War Z

a vjerojatno kad bu sve gotovo...a kad ce to bit, tko ce ga znat.... ni ovo nisu sredili jos kak treba.....previse pustog ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The War Z

tako sam njubovski umro da me je sram. kempam 10-tak minuta u fallsdaleu u jer nonstop neke korake čujem..što se ispostavilo da su bili glupavi zvučni efekti koje počinjem iz dna duše mrzit (ne zbog "jeza efekta" koliko zato što ne čujem korake i sl).

i tako naleti neki lik, obiđe dućan, usput povuče 3 zombija i krene unutra, valjda u nadi da će ih izgubit. ja ga stignem, spucam 2 metka a zombiji iza mene.

krenem trčat, koknem jednog, drugog nisam koji je bio odmah iza njega (jer zašto bi se pobogu sačma razletila kak treba i ubila obojicu -.-).

zemem bandage i eto ti i trećeg kolege koj zamahne jednom i bam..padnem mrtav. bemu entropiu universe, ispao sam iz forme.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
The War Z

ima koga na onom TSu šta je netko ostavio par stranica prije?

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Upadam u igru, ali TS mi ne igra jer nemam slusalice, a ako koristim smao laptop onda se bude cula jeka i oglusili budete svi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

nema sta, radi se punom parom , zadnji patch 8.11 , a toliko toga za popraviti, otvoriti, dodati 

p.s. evo tragova napretka http://www.reddit.com/r/TheWarZ/comments/136lwv/patch_update_link_and_copypaste_from_forum/

g3AR
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 15:54 (g3arv8).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The War Z

War Z grupa na steamu, tko želi igrati sa nama: http://steamcommunity.com/groups/HCLwarz

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Planiram kupit igru iam sad ekesh (tisak) od 50kn i prije nego sta kupim jos od 100 zanima me je li netko kupovao preko toga (da nebi bila ista stvar ko sa paysafecardom)

EDIT: Kupljeno sa ekeshom ( kupio jedan od 50 i jedan od 100, spojio na stranici od ekesha :) )

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 20:23 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Ima neko neki dobar tut il savijet... sad sam prvi put upalio igru a nisam igrao ni day z ni nista slicno ovome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Survivor tipa igra , mozes create 5 likova , mozes ih brisati i stvarati nove , no izbrises nekoga gubis njegov stats ( koji ce kasnije biti implementiran u igru , tipa duze trcanje , manja potreba za hranom vodom ), kada ti lik umre/ubiju te , na njemu je cooldown 1h , za vrijeme cooldowna mozes igrati sa drugim. Znaci na svim serverima je PVP , hodas/trcis po mapi , trazis hranu, vodu, oruzje, najcesce u velikim gradovima se najvise nalazi svega no trazi i u onim manjim jer dosta je ljudi u glavnim gradovima. Postoji neutral/bandit level , kada ubijes 10 neutrala , tvoj rank je bandit ( sto znaci da ubijas ljude i prijetnja si drugim igracima , iako se tvoje ime ne vidi iznad glave pa tako dok neubijes nekoga ili tebe neko neubije nezna se to.  U odnosu na dayz ovdje postoji global inventory , na mapi mozes vidjeti 3 kruga, sto znaci , oruzje hranu , i ostale gluposti koje nadjes , kada udjes u crveni krug mozes pohraniti u global inventory i time si te iteme spremio , sigurni su , neces ih izgubiti ako umres, ( kada udjes u krug , odes quit game , character selection , idesno se pojavi global inventory , zatim vuces iteme iz lika u taj inventory , mozes te iteme korisiti i sa drugim likovima , ali ako udjes sa drugim likom , opet moras otici u crveni krug da uzmes neki item iz inventorija i stavis u backpack trenutnog lika. Snajperi i hrana su rare, ostalo je koliko toliko lagano za naci. U sljedecem patchu bi trebao doci clan stuff , trenutno se bore sa hackerima ima ih dosta, pa tako kada ti netko napise hacker , log off brzo i bjezi na drugi server , jer stvarno ima svakakvih cheatova. 

g3AR

4 0 hvala 5
14 godina
The War Z

Puno hvala na kratkom tutu, jucer u 2 sata sam naso jedino dalekozor i masu onih flareova, ni jedno oruzje ni nis, 

samo iam jedan problem, uvijek kad idem quit mi pise disconnecting soon i to toliko traje i ne mice se da na kraju odem alt+f4, jel to i vama ostalima tako il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Da, ali ne uvijek jučer mi se samo 2 puta desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Prodajem puske, 12gaug municiju, bandage, anitibiotike, cjepiva, one pancirke... PM :D :D 

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
The War Z

Jučer je na Gamersplatoonovom TS-u bio Sergey Titov,pa evo šta kaže..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
The War Z

tko želi, neka se slobodno joina na TS - 213.202.104.47:9991 (pass me pitati u PM molim). ima nas četvero koji igramo zajedno, rado primamo nove. :D

2 0 hvala 0
14 godina
The War Z

Na putu do airfielda :)

Sad mi je samo zelja da nadem veci backpack.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

To si sigurno nasao sve kako lezi na zemlji jel :)?

14 godina

Jesam, ako oces mogu ti i ss svog carh. Bio sam sam na serveru :)

14 godina
na mobu sam pa ne vidim sliku. daj napisi sta si nasao hehe.
mi smo se fino za vikend nalootali, li jucer je bio poprilicno buran dan. naveliko su nas pljackali.
14 godina
Zvonzi kaže...
na mobu sam pa ne vidim sliku. daj napisi sta si nasao hehe.
mi smo se fino za vikend nalootali, li jucer je bio poprilicno buran dan. naveliko su nas pljackali.

2x M4 SEMI, M16,Moseberg,2x FN Fiveseven,B92, Jericho 9mm i jos MP5 kada sam se vracao u safezone :)

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Veliki grad, onaj Boulder je ultra prazan. Lutas gradom a vise loota ima na autima nego u ducanima. Onaj grad u sredini je najbolji za loot.

Tamo sam našao M4 i onu pumpericu. Prazan je grad, nema zombija.

I onda su došla 2 ful naoružana lika. Pitao me jesam li friend pa sam ih ubio {#}  i pokupio od njih 2 pumperice, Saigu, M16 {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
The War Z

Ne mogu opisati onaj doživljaj kad ubiješ prvog lika u igri i onda pokupiše sav njegov loot.{#}

Onda sam saznao zašto su me prije toga ljudi ubijali kad sam naišao na njih.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The War Z

Also, s drugim likom sam u Camposu zglitchao u zid, a bio prepun bandagesa, oatmeala, vode, svega. Nakon 20 min (IRL) uspio sam nekako izbavit se i to me lansiralo na krov. Onda me htio neki snajper s autoceste ubit jer je mislio da sam glitcher što to stalno radi.
  Kasnije me ubio neki rus koji ima night vision, snajper, neku ludu pušku, etc. Imao sam pun kufer municije za shotgun, hrane, vode, zavoja,...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 13:02 (Šef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The War Z

shotguni, iako su u većini slučajeva one shot kill u point blank situacijama, me živciraju. dao bi sve svoje mosseve, saige, AA-12 za AK sa par clipova. :D

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice